Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Tervuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Tervuren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Tervuren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Tervuren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Tervuren:

Afwerken dakterras met railing en passende vloer

Ik wil het terras aan een kamer op de hoogste verdieping afwerken met een railing en passende bevloering. Terras : 1 m Br op 3 m lang. Er was een lek en alles is heraangelegd met isolatie en EPDM. Afwerking : vloer en railing.

Houten terras aanleggen

Graag een klein 'eilandje' terras, gedeeltelijk op grond, gedeeltelijk op bestaande klinker partij, om een gezellig hoekje te creëren voor een mini loungeset ( 2 pers) Terras van 8m². Nu staat er nog niks.

houten terras aanleggen

Ons huidige Bangkirai terras (35m2) moet worden vervangen (ook de funderings balken). Voorkeur gaat nu uit naar Thermo wood (blind geplaatst), op regelbare terras dragers, op betondals en op anti worteldoek . De werken zouden liefst voor medio April moeten gebeuren. Tussen 10 en 50 m².

Terras in klinkers en hout

Terras rond hoek huis bouwen .Terras bestaat uit 2 delen. Idee is combinatie klinkers en hout, anders alléén klinkers. Ik hoor graag de prijs om het te leggen per vierkante meter in eerste instantie, ik begrijp. Ik hoor ook graag hoeveel de prijs per vierkante meter is als het 24 meter in natuursteen is en 12 in klinkers of hout.

Aanleggen van dakterras

Dakterras 6 bij 6 meter ongeveer dient heraangelegd met plankenvloer

Aanleg terrassen – moderne methode

Aanleg terrassen – moderne methode Wij zoeken een vloerder voor het aanleggen van 2 terrassen, totaal 70m2, moderne methode. -Donkere tegels 60x60cm, fijne voeg toon op toon -Vorstrand -Draagstructuur: Gemalen betonpuin + beton -Chape incl. Vezels en net. -Uitzettingsvoegen en randisolatie -Op de chape komt een Blanke waterdichting, drainage en een ontkoppeling. -Afwerkingsprofiel aan de rand van het terras -Dubbele verlijming

Aanleggen van terras

Achteraan in de tuin werd door de vorige eigenaar een terrasje gemaakt met stoeptegels. We hebben de tegels weggehaald en er ligt onder het terras genivelleerd zand. Een heel klein deel daarvan werd beschadigd met het wegnemen van de tegels. De ondergrond is dus bijna klaar voor het plaatsen van het terrasje. Het is de bedoeling hier een tafel voor 4 personen neer te zetten omdat er geen zon is in de voormiddag op ons grote bestaande terras achter het huis. Het terrasje zal in het gras staan. Is het dan beter voor hout te kiezen of composiet kwestie dat het niet onmiddellijk onder de mos gaat zitten. Foto ter beschikking.