Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor afwerken dakterras met railing en passende vloer:

Afwerken dakterras met railing en passende vloer

Ik wil het terras aan een kamer op de hoogste verdieping afwerken met een railing en passende bevloering. Terras : 1 m Br op 3 m lang. Er was een lek en alles is heraangelegd met isolatie en EPDM. Afwerking : vloer en railing.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Tervuren (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerken dakterras met railing en passende vloer uit heel België:

Composiet terras aanleggen

Het betreft een dakterras van een nieuwbouwwonig. Een deel van ons dakterras is al betegeld met zwevende terrastegels. Een resterend deel van 10m² willen we met composiet terrasplanken willen afwerken.

Dakterras betegelen

Ik heb een dak terras van ongeveer 12 m² de roofing werd vernieuwd om een lek te repareren. Nu zou ik graag het terras opnieuw afwerken met tegels. Ik ben dus opzoek naar een vakman die me daarbij kan helpen. De tegels heb ik nog niet aangekocht, dit is in samenspraak met de vakman.

Dakterras opnieuw waterpas leggen en afwerken

We hebben een dakterras waarbij de aannemer niks meer laat weten. Het oude terras is afgebroken (chape en tegels) en zou nu opnieuw waterpas gelegd moeten worden en afgewerkt. Houtwerk of betegeling nog af te spreken met vakman.

Afwerken van afsluiting voor dakterras

Afwerken afsluiting van het dakterras. Toen we de woning gekocht hebben werden er als afsluiting reeds 'kantelen' voorzien door de vorige eigenaar waardoor het lijkt dat we in een kasteel wonen. Tussen deze kantelen moet nog een afsluiting komen (metaal, glas, hout, ....). We gaan het dakterras voorlopig niet verder afwerken (vloer). We willen enkel het aanzicht verbeteren.

Dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren

Dakterras renoveren met isolatie, en dan bekleden met thermowood hout (momenteel roofing + terrastegels) + dakkapellen van binnen isoleren en afwerken + zoldervloer isoleren.

Overdekt dakterras afwerken

Ik wil graag mijn terras verder afwerken. Het overdekte terras ligt achteraan op het 1ste verdiep, het terras is ±19m². Er ligt reeds roofing op. Wat zijn de mogelijkheden kwa afwerking? Moet er eerst een waterdichte laag op? Of kunnen tegels, hout, epoxie gietvloer,... rechtstreeks op de roofing?

Plaatsen van dakterras in bankirai of ipe

Plaatsing van dakterras op roofing ondergrond. Plaatsing van steunen, dan frame in hout en daarop de bankirai. Breedte planken 12 cm, dikte 21 mm, vlakke planken (geen groeven). Terras is rechthoekig. Op twee hoeken is er een afloop voor het regenwater. Hiermee rekening houden AUB. Geen voorbereidende werkzaamheden, echter wil plaatsen van steunen omdat het dak in roofing is en er een niveauverschil is tussen het hoogste en het laagste punt van ongeveer 10 cm in hoogte. Aanvoer materiaal is makkelijk (eerste verdieping, goede brede doorgang naar de straat, ruime parking vooraan om voertuig met bv. Aanhangwagen te plaatsen. Houttype gebruiken dat niet opkrult en na verloop van tijd bij voorkeur eerder grijs wordt. Prijs maken all-in (aanleveren, plaatsen, afwerken, behandelen?)

Afwerken zwevend dakterras

Afwerken van zwevend dakterras en zo goed mogelijk waterdicht maken. Zijkanten nog af te werken. Terras in roofing en houten planken.