Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras in tegels leggen:

Terras in tegels leggen

Bestaand betonnen terras uitbreken. Het beton ligt 12cm dik met daaronder 14cm zand over een lengte van 1.5m. Terras van 19 m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Tervuren (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras in tegels leggen uit heel België:

Beton terrastegels leggen

Terras van 50m² met keramische tegels in stabilisé uitbreken. Betontegels op dit terras leggen.

Terras in gepolierde beton gieten

Gepolierde betonplaat van 6m x 4m gieten (Terras van 5m x 4m en betegelde strook van 1m x 4m). Momenteel op terras bankirai die moet uitgebroken worden. Tegels uitbreken.

Terras heraanleggen

Terras van 25m² met betontegels heraanleggen. Mooi afwerken van bestaande groenzones en 2 lange treden. Graag heraanleggen met blauwstenen tegels van 20cm x 20cm.

Oprit en terras heraanleggen

Terras in klinkers uitbreken. 35 m² --> Tegels. Heraanleggen als extra oprit. Plaats voor terras groter maken. --> Kinkers. Graag budget- en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Tegels op terras uitbreken en beton storten

Terras in tegels van ong. 50m² uitbreken. Gepolierde beton storten op het terras. Kasseien oprit van 80m² heraanleggen.

Tegels binnen vernieuwen en terras uitbouwen met dezelfde tegels

Bestaande tegels binnen in woning uitbreken en nieuwe plaatsen. Terras uitbouwen met dezelfde tegels als binnen. Totale opp. bedraagt ong. 70m². Terras zweeft ong. 1m boven grond.

Gepolierde beton leggen als terras

Bestaande betonnen fundering van 3m x 8m uitbreiden met een strook van 1m x 8m. Op die fundering van 4m x 8m gepolierde beton aanbrengen van 13cm dik. In de gepolierde betonvloer de 'voegen' aanbrengen van de 'tegels'. Bedoeling is dat daar ook een tuinhuis op komt.

Terras aanleggen

We hebben 3 stukken die gelegd moeten worden op grondvlak en 1 stuk op een bestaande betonplaat. De oppervlakte bestaat uit een stuk hout dat moet uitgebroken worden, dan een stuk kiezels en een stuk betonplaat. In totaal ongeveer 65m². We zijn er nog niet uit welk materiaal we juist willen gebruiken. Ofwel helemaal hout en een stuk in tegels of andersom.