Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor veranda afbreken en terras aanleggen:

Veranda afbreken en terras aanleggen

Wij hebben een veranda staan, maar we willen deze weg omdat wij die niet gebruiken. In plaats daarvan willen we een terras maken. Terras : tegels. Terras : zo groot als de veranda. In de veranda ook chauffage af te sluiten.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Tremelo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor veranda afbreken en terras aanleggen uit heel België:

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Bestaand glazen dak overkapping afbreken en vervangen door kanaalplaten. Op pergola kanaalplaten plaatsen. Beiden in hout. Elk 10 m².

Bestaande alu veranda afbreken

Wij wonen op een dakappartement en hebben sinds 2010 een veranda in aluminium met 3 schuifdeuren met afmetingen van ca 6.40 x 2.40m. Wij zoeken iemand die deze veranda wil/kan afbreken. rond deze veranda liggen ook nog dreentegels, die mee mogen weggevoerd worden.

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de buitentrap vanuit de veranda naar de tuin. Deze bestaat nu uit gietijzer/beton en wil graag een ijzeren of stalen trap met houten (open leggers). Rechte trap met (ik denk) 12 treden.

Afbreken en plaatsen glazen veranda

Ik zoek iemand die een glazen veranda kan afbreken en terug monteren bij mij thuis.Dit is 2 huizen verder en ook dringend aangezien dat andere huis afgebroken word.

Architect voor totaalrenovatie

Totaalrenovatie halfopen bebouwing. Vernieuwen elektriciteit, afvoerleidingen, verwarming,.... Aanbouw achteraan afbreken + eventueel vervangen door veranda.

Benedenverdieping renoveren

Beneden verdieping renoveren living 3x4 betegelen Woonkamer 4x4 nieuwe vloer aanleggen in tegels , gyproc plafond voorzien. Keuken 4x4 betegelen en de tegels op de muren verwijderen en met gyproc platen werken Badkamer 2,5x3 volledig afbreken betegelen en een inloopdouche installeren Een apart toilet voorzien Veranda 2,5x2ook betegelen De riolering en de boiler veranderen. Er wordt op gas verwarmd .

Veranda afbreken en hermonteren op een andere plaats

Ik heb een veranda gekocht in Kapellen en ik wil dit laten afbreken daar en laten monteren in Borgerhout. Afmeting is +/- B 4,75 en L 3,80.

Bestaande veranda afbreken

Vakman voor afbraak en afvoer van aluminium veranda. Vrijstaande woning. Makkelijk toegankelijk.