Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vilvoorde of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Vilvoorde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vilvoorde:

Composiet terras aanleggen

Momenteel heb ik een terras met tegels ter grootte van 4,5 m op 4 m. Hierboven op zou ik een terras willen in composiet hout met een diameter van 5 m op 8,5 m. Dus een deel op de bestaande terrastegels en een deel bovenop een grasgedeelte.

Oprit en terras aanleggen

Het gaat over een stuk oprit van 49 vierkante meter waar ik platinnen op wil van 15 x 15 ongeveer. Er is een deel terras nodig met keramische tegels 56 vierkante meter.

Tegelwerken buitenshuis

Bestaand terras met beton tegels van 40/40 uitbreken en buitentrap van 1 meter hoogte eveneens vernieuwen. Ongeveer 20 vierkante meter.

Terras met klinkers aanleggen

Het bestaande terras in hout breken we zelf af, er is een betonplaat onder waarop de stabilise en betonklinkers dan moeten geplaatst worden Oppervlakte is ongeveer 30 m².

Herstellen en waterdicht maken van zwevend terras

Terras op de 4 de verdieping zwevend terras. Er is door insijpeling van water, barsten en mos. Herstelling en nieuwe vloer aanleggen.

Aanleggen van terras in composiet of steen

We denken eraan om een terras aan te leggen achteraan in de tuin in composiet of steen. De grootte van het terras ongeveer een 24 m². Graag hadden we ook een afvoer van het terras naar de regenput via een goot . Ophoping van ongeveer 20 a 30 cm .

Heraanleg terras & niveleren

Graag een prijsofferte voor een heraanleg van terras

Rond terras aan te leggen

Een rond terras aangeleggen achteraan in de tuin, momenteel gras. Een cirkel diameter van max 4m

Vervangen van ondergrond bankirai terras

De ondergrond van ons bankirai-terras begeeft. Die zou dus moeten vervangen worden en dan terug de oude planken erop. Hoeveel zou dat kunnen kosten ? Bedankt voor de moeite !

Ik zoek een aannnemer die 2 windschermen ...

Ik zoek een aannnemer die 2 windschermen in mat glas kan plaatsen op mijn terras op de tweede verdieping. Deze zijn ongeveer 1 meter breed op anderhalve meter hoog.

Wij wonen momenteel in een bel-etage ...

Wij wonen momenteel in een bel-etage waarbij de living op het eerste verdiep is. De bedoeling is om een terras te bouwen op het eerste verdiep (2 x 6,35m) die met een trap toegang geeft naar het terras op het gelijkvloers (+/- 3,5 x 6,35m). Momenteel is er een terras beneden in bangkirai maar de bedoeling is om het terras beneden opnieuw aan te leggen. Welke type constructie we daarbij willen gebruiken (hout, metaal, beton) weten we nog niet maar zal vooral afhangen van de mogelijkheden qua design versus kostprijs. De bedoeling is om ook een jacuzzi te integreren in het terras beneden.

wij hebben een terras die boven de 3 ...

wij hebben een terras die boven de 3 garages ligt. Waar roofing en kleine tegels liggen meer dan 30 jaar oud en is aan vernieuwing toe daar alle tegels loskomen.