Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vilvoorde:

Aanleg terras

Aanleg van ons terras - ongeveer 35m².Terras in klinkers. Totaal nieuw niks af te breken. De tuin is vlot bereikbaar. (Je moet niet door het huis gaan)

Heraanleggen van terras met steentapijt of hout

Het bestaande (houten) terras staat op 'voeten' van ongeveer 30 a 35 cm hoogte. er is dus een holle ruimte onder. Het heeft een quasi trapezium vorm. Het huidige terras is aan vervanging toe. Op zoek naar een onderhoudsvriendelijker terras. Materiaalkeuze nog te bepalen

Keiklinkers plaatsen en put graven voor vijver

Huidige terras voor en achter de woning in klinkers uitbreken. Hier nieuwe keiklinkers in plaatsen, in totaal zo een 45 m². Ook nog een kleine put van 2 op 1 meter en anderhalve meter diep graven. Hier stabilisé aanbrengen, moet een vijver worden.

Composiet terras aanleggen

Momenteel heb ik een terras met tegels ter grootte van 4,5 m op 4 m. Hierboven op zou ik een terras willen in composiet hout met een diameter van 5 m op 8,5 m. Dus een deel op de bestaande terrastegels en een deel bovenop een grasgedeelte.

Oprit en terras aanleggen

Het gaat over een stuk oprit van 49 vierkante meter waar ik platinnen op wil van 15 x 15 ongeveer. Er is een deel terras nodig met keramische tegels 56 vierkante meter.

Tegelwerken buitenshuis

Bestaand terras met beton tegels van 40/40 uitbreken en buitentrap van 1 meter hoogte eveneens vernieuwen. Ongeveer 20 vierkante meter.

Terras met klinkers aanleggen

Het bestaande terras in hout breken we zelf af, er is een betonplaat onder waarop de stabilise en betonklinkers dan moeten geplaatst worden Oppervlakte is ongeveer 30 m².

Herstellen en waterdicht maken van zwevend terras

Terras op de 4 de verdieping zwevend terras. Er is door insijpeling van water, barsten en mos. Herstelling en nieuwe vloer aanleggen.

Aanleggen van terras in composiet of steen

We denken eraan om een terras aan te leggen achteraan in de tuin in composiet of steen. De grootte van het terras ongeveer een 24 m². Graag hadden we ook een afvoer van het terras naar de regenput via een goot . Ophoping van ongeveer 20 a 30 cm .

Heraanleg terras & niveleren

Graag een prijsofferte voor een heraanleg van terras