Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Wezemaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Wezemaal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Wezemaal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Wezemaal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Wezemaal:

Herstellen voegen terras

In een terras met blanc de bierges tegels 60 40 6 zijn veel voegen weg. Herstellen van de voegen.

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen

Terras is momenteel grote betontegels op chape. Deze moet verwijderd worden om er dan gepolierde beton op te leggen. Graag gepolierd beton leggen ongeveer 50 m² , 7 cm hoogte.

Aanleg van terras

Een 32 m2 heeft reeds beton als ondergrond. Daarnaast zou nog 3 m2 in orde gebracht moeten worden. We wensen keramische tegels die 2. 5cm dik zijn en de betonplaat ligt momenteel 8 cm te lager. Dit zou dus een ophoging nodig hebben.