Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor houten terras leggen:

Houten terras leggen

Graag had ik een houten terras +- 4x4meter willen aanleggen op bestaande aarde. De grond is licht afdalend.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Bierghes (Waals-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras leggen uit heel België:

Houten terras aanleggen

Aanleg terras van 4 op 6 meter, voorbereidende graafwerken reeds afgerond.

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras inn de tuin van een rijhuis. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m². Ik moet dat nog nameten.

Houten terras leggen

De plaatsing moet gebeuren tegen een houten schutting. De grootte van het stuk bedraagt 25m². Naast deze plaats bevind zich een terras in klinkers van ruim 4 op 10 meter. Er kan met een kleine bestelwagen tot tegen het terrein gereden worden. Moet rond fontein gelegd worden.

Kunststof terras leggen

Graag hadden we achteraan in de tuin een houten/kunstoffen terras geplaatst, de voorziene afmetingen zijn 3m op 5m30. Er grond is reed uitgegraven. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het volledig waterdoorlatend moet zijn en er geen stabilisé mag gebruikt worden.

Achtertuin opruimen en heraanleggen

Opruimen deel van de tuin (5a): bomen, struiken en coniferenhaag verwijderen, snoeihout opruimen. Daarna willen we de tuin verkleinen en de wei die aan de tuin grenst vergroten. Er moet dus extra gras worden gezaaid. Achteraan ligt een vijver met versleten houten terras. De vijver mag dicht en het terras mag opnieuw worden aangelegd. Het gaat om een 16tal m².

Houten terras leggen

Aan ons terras zouden we (op een grasgedeelte) een bijkomend terras in bankirai willen voorzien. Aangezien ons tuingedeelte licht hellend is, zal er waarschijnlijk een deeltje moeten opgehoogd worden met een houten constructie om waterpas uit te komen. Dit terrasje zou redelijk stevig mogen zijn want we zouden daarop een jacuzzi en dergelijke plaatsen. Afmetingen: Lengte: +- 6 meter Breedte: 1,95 meter

Aanleggen van terras in IPE

Ik zou graag een houten terras met hardhout IPE aanleggen. het terras is 3.30m breed en 4.60m lang. Het moet op hoogte komen gelijk met mijn ander beton terras. De zijkanten moeten afgewerkt worden met hout.

Houten afsluiting plaatsen of verstevigen

Mijn tuin grenst aan een huurhuis met zeer lawaaierige buren. Onze terrassen grenzen bijna aan elkaar (er zit een viertal meter tussen de afsluiting en mijn terras). Ik heb een (eenvoudige) niet begroeide houten afsluiting (geen zicht tussen de twee tuinen mogelijk) tussen de twee tuinen die ongeveer 1meter 60 hoog en 30m lang is. Wanneer de afsluiting de eerste 16 meter meer geluidsvrij wordt gemaakt zou dit al helpen denk ik.... Ik heb een prive-praktijk grenzend aan de tuin dus heb het graag stil.