Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Enines te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Enines.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Enines of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Enines die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Enines:

Houten terras leggen

Graag had ik een houten terras +- 4x4meter willen aanleggen op bestaande aarde. De grond is licht afdalend.

Houten terras aanleggen achter en naast de woning

We zijn van plan om achter en deels naast onze woning een terras aan te leggen van in totaal +- 60m². Momenteel ligt er op deze plaats een kleiner betonnen betegeld terras en staan er planten. Onze bedoeling is om dit zelf uit te breken en de planten te verwijderen, maar de plaatsing voor de rest aan een aannemer over te laten. Er is een belangrijk hoogteverschil tussen het terras en de rest van de tuin (meer dan een meter). Gezien het hoogteverschil moet er ook voor de zijwanden van het terras een vorm van bekleding voorzien worden. We zoeken dus naar een terras dat op palen/vlonders geplaatst wordt en met een trap op de tuin uitgeeft. Zelf dachten we aan een houten terras op palen of vlonders omdat dat wellicht makkelijker zou zijn gelet op het hoogteverschil.

Composiet terras verhogen

De ondergrond van het terras is nu gras met verlaagd punt met in regenmomenten waterproblemen. Terras plaatsen op dezelfde hoogte als het huis. Ongeveer 50 cm verhogen en over een lengte van 20 meter.

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras aanleggen van +/- 55m² met tegels of betonklinkers. Er moet eveneens nog gechaped worden (nieuwbouwwoning). Waarschijnlijk zullen we de tegels zelf aankopen, dus enkel offerte voor chape en plaatsing. Indien de vakman zelf liever materiaal aankoopt, kan dit besproken worden (indien goede prijs).

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van ongeveer 5 x 20 m, lichte helling. Momenteel nog met gewone grijze steentjes (met de nodige putten tot gevolg). Oprit moet worden uitgegraven en vervangen door klinkers. Klinkertype onbelangrijk (ik heb begrepen dat 15 x 15 getrommeld het meest interessant is?) Geen speciale ontwerpen nodig, maar suggesties zijn te bespreken. Er is momenteel één betondeksel voorzien als toegang tot kijkgat riolering. Grootte ongeveer 50 x 50 cm.

Composiet terras aan te leggen

Nu staat er een terras in een soort houtsoort dat helemaal versleten is en niet professioneel geplaatst. Het terras ligt rond een zwembad waarvan we de liner nog moeten vervangen. Terras in composiet. Terras: 8 op 5 M

Gepolierde betonvloer aanleggen en grondwerken

Volledig aan te leggen terras met gepolierde betonvloer. Globale oppervlakte circa 60 m². Gelijkvloers huis op 45 cm hoogte van de grond. Verhoogd terras(40 cm) 25 m², terras hoogte tuin 35 m², 3 trappen. Grond is gras gegroeid boven een vroegere grind parking. Gemakkelijke toegang tuin met machines en vrachtwagen.

Betonneren van terras

Oppervlakte terras 80m². Beton gieten om achteraf bangkirai op te fixeren.

Terras aanmaken met kunststof

Van bestaande paden en border met terrasdelen een terras maken. Gebruikmakend van de 116 30 x 30 tegels en 8 borduren voor ondergrond.

Terras aan te leggen

We zouden graag een offerte laten opmaken voor een terras van 9.5m op 3.6m. We weten totaal nog niet welke soort stenen.