Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in West-Vlaanderen.

26 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: betontegels aanleggen op dakterras, terrasoverkapping plaatsen, hangterras in staal plaatsen, dakterras maken op roofing plat dak, terras aanleggen in ipé of padouk, dakterras in hout aanleggen, composiet terras aan te leggen, tegelwerken buitenshuis, houten terras aanleggen, terras aanleggen in thermowood, gepolierde betonvloer plaatsen, houten terras aanleggen, tuinterras laten gieten in beton, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, composiet terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

donderdag 21 september 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanmaken ongeveer 12 m². Als terrasvloer op beide terrassen. Planken van 12 cm x 3/4” op een onderliggende afstand van ± 1 cm bevestigd op een kaderwerk van cederlatten welke in dikte verhogen zodat een perfect horizontaal bovenvlak verkregen wordt Het geheel wordt losliggend op de onderliggende waterdichting gelegd
woensdag 20 september 2017

Terras aan te leggen met kasseien

Terras aan te leggen. Nu gras. Wij graven aarde weg, 15m² Materiaalkeuze nog niet helemaal vastgelegd te bespreken met vakman.
vrijdag 15 september 2017

Betontegels aanleggen op dakterras

Terras afmeting: 60 x 40 x 5 cm (29 kg per tegel) te plaatsen op tegeldragers op tegeldragers. Op een bestaand gebouw betegelen, dit zijn loodse kisten. Dit is 1 groot gebouw. Tegels in samenspraak met de vakman.
vrijdag 8 september 2017

Aanleggen van een tuinterras

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een tuinterras van +-30 vierkante meter. Ik zoek goedkope maar duurzame steenmaterialen. De ondergrond is reeds gelegd met stabilisé.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Wij willen een tweede terras aanleggen in Bankirai of een ander dergelijk hout met een oppervlakte van +/- 40 m². De ondergrond bestaat uit beton. De werken zouden zo vlug mogelijk moeten worden uitgevoerd. Formaat oppervlakte 40 vierkante meter.
dinsdag 8 augustus 2017

Houten terras plaatsen

Houten wanden aanbrengen en de houten bangkirai vloer uitbreken en vervangen + nodige fundering en drainage voorzien. Afmetingen: 6 breed x 12 lang
maandag 31 juli 2017

Terras aan te leggen in composiet

Terras aan te leggen. Een rechthoek van 5 m bij 2 m (10m²) met daaraansluitend een rechthoek van 4 m bij 5 m (20m²) Terras aanleggen op een ondergrond die bestaat uit gras! Niverleringswerken als voorbereidende werken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 30m²
maandag 31 juli 2017

Terras aanleggen in polybeton + verzagen in tegels

Terras 15 cm diep in polybeton, te zagen in tegels 80 x 80 cm, totaal 38m².
maandag 31 juli 2017

Terras aanleggen in keramische tegels

Soort tegel: Keramisch, zwart , 600x400x10, vorstbestendig (deze heb ik in voorraad) Tegellijm (deze heb ik in voorraad). Ongeveer 30 m².
maandag 24 juli 2017

Betonnen terrasondergrond aanleggen

Voor ondergrond tuinhuis/luifel +/- 25 vierkante meter. Tuinhuis/luifel 3 x 6m. Eventueel betegeling. 10cm dik.
woensdag 12 juli 2017

Tegels leggen op terras

Terras aanleggen: betegelen. Keramische tegels, natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). De tegels aankopen is in samenspraak met de vakman , graag de werken rond de periode van oktober laten uitvoeren. Oppervlakte te betegelen : 8 m².
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras plaatsen

Terras voor horecazaak, er is nog geen constructie voorzien. Ondergrond zijn klinkers van de stad. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 25 vierkante meter
vrijdag 7 juli 2017

Terrassen aan te leggen

Ik wil twee terrassen in padouk laten leggen (4.30 x 2.65 en 4.20 x 5.00). Daarin moeten spotjes verwerkt worden (elektriciteitskabel ligt klaar). Eventueel ook bijpassend drie plantenbakken en een bak om vuilniszakken weg te stoppen.
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Terras moet nog worden uitgegraven. Oppervlakte : 26 m².
donderdag 6 juli 2017

Houten terras vervangen

Momenteel ligt er een houten terras. Dit moet er uit en er moet een nieuw terras komen. De 36 m² is de oppervlakte van het nieuwe terras. De ondergrond is gewoon grond, de steunlatten zijn via cement vastgemaakt. De vorm is onregelmatig. Het ligt gedeeltelijk tussen de woning en een stenen tuinmuur. Mogelijks te gebruiken hout: padoek.
woensdag 21 juni 2017

Terras aanleggen in natuursteen

Graag wil ik een nieuw terras in natuursteen en dit in 20/20 of 60/60 Grote is ongeveer 40/45 vierkante meter. 8,4 m x 7 m.
zondag 18 juni 2017

Garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton

Betreffende nieuwbouw : nog in opbouw garage + oprit + terras graag in gepolierd beton aanleggen. Oppervlakte is ongeveer 500 m².
vrijdag 9 juni 2017

Terras aan te bouwen op 1ste verdieping

Wij wensen een terras aan te bouwen aan een nieuwe woning op de eerste verdieping. Het terras zou ongeveer 8 op 5 meter groot moeten zijn, liefst met een trap naar de tuin. Terras : materiaal in glas voor omheining en metaal als ondersteuning,.
woensdag 7 juni 2017

Bankirai terras aanleggen

Houtsoort bankirai aan te leggen in de tuin geen speciale voorbereidingswerken nodig. Oppervlakte is een cirkel met doorsnede van 3 meter.
zondag 4 juni 2017

Terras heraanleggen

Het is om de terras opnieuw te leggen. Uitbreken kunnen we zelf doen. Klinkers van 10cm op 10cm zijn aanwezig. Gaat over een oppervlakte van 37 vierkante meter.
zaterdag 3 juni 2017

Maken van houten terrasvloer

Houten terrasvloer maken. Afmetingen 6 m op 4,6 m. De ondergrond loopt af en bestaat uit kasseistenen. Materialen kunnen indien nodig zelf voorzien worden of mag ook via leverancier.
zondag 28 mei 2017

Herstellen terrastegels

Mijn terrastegels komen los, ze klinken hol en komen naar omhoog. Graag herstellen.
donderdag 25 mei 2017

Houten terras rond caravan - aansluiten regenpijp

Ik wil graag een houten terras laten aanleggen + regenpijp aansluiten en onderkant van de caravan afwerken in hout. Ook het wegbrengen van afval hoort erbij alsook het uitrekenen van de benodigdheden. Ik voeg een tekening met afmetingen bij. Het rode zou terras worden.
woensdag 24 mei 2017

Gazon ombouwen tot terras in klinkers en deels hout

Terras in klinkers 15m², rest van tuin 30m² willen we in hout in plaats van gras aan te leggen. Tuin moet waterdoorlatend zijn.
zondag 21 mei 2017

Terras aanleggen

Twijfel tussen klinkers en hout composiet terras aan te leggen.

Partners

Partners van Casius