Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
53 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

dinsdag 21 mei 2019

Plaatsen van dakterras in ipe

Terras appartement te plaatsen op roofing. Afmetingen B3,75 op L6,2. Houtsoort Ipé. Terras in een rechthoek.
donderdag 16 mei 2019

Aanleggen van dakterras in kunststof

Dak in asfalt en daarop aanleg van een terras in kunststof, composiet. ook maken van een balustrade. Terras : iets kleiner dan 100m²
donderdag 16 mei 2019

Houten terrassen vernieuwen

Het gaat om 3 terrassen die 20 jaar geleden gelegd zijn in bankirai en aan vervanging toe. Terras van 7,10 op 4,20= 29,80 m². Terras van 4,20 op 3,10= 13,02 m². Terras met 1 gebogen zijde en trap van 3 treden van ongeveer 16 m². Vernieuwen terrassen in houtwerk.
woensdag 15 mei 2019

Terras aanleggen met hout of composiet

Terras op bestaand gras aanleggen . In composiet of hout. Ongeveer 6 of 8 op 4
maandag 13 mei 2019

Houten terras heraanleggen

Bestaande houten terras vernieuwen . 2 terrassen in de tuin van ongeveer 50m² tezamen.
woensdag 24 april 2019

Terras bekleden in bankirai voor appartement

Uitvoering van een houten terrasbekleding op betonnen prefabterras.
dinsdag 23 april 2019

Dakterras aanleggen met natuursteenvloer

Bestaande dakterrasvloer (uitgeleefde bangkirai) vervangen en uitbreiden met duurzamer materiaal. Terras : 7m Br op 4 m L Terras terug her aan te leggen met natuursteenvloer.
maandag 22 april 2019

Houten terras in thermowood plaatsen

Terras in thermowood graag aansluitend aan het schuifraam aanleggen. Er ligt nu verhard puin, is voor een nieuwe verkaveling. Langwerpig terras van 7m lang en 3m diep
donderdag 18 april 2019

Houten terras leggen

Er ligt een kader van ongeveer 6,50 x 3,40 cm onder de bestaande af te breken (door onszelf) terras. dit kader kunnen we behouden wegens nog OK . Hoogte tussen terrasplanken en onderliggend plat dak, ongeveer 15 cm. dit is op te vangen door extra plastieken steunen ter vervanging van enkele houten stutten.
dinsdag 2 april 2019

Terras in gepolierde beton aanleggen

We wensen een terras te plaatsen op een gedeelte waar er een terras stond. Het gedeelte werd al reeds helemaal afgebroken en de aarde wordt nog rechtgetrokken. 40 m².