Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in West-Vlaanderen.

26 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: veranda en terras aanbouwen, aanleggen dakterras, gazon ombouwen tot terras in klinkers en deels hout, vernieuwen en uitbreiden terras, renoveren terrassen, aaanleggen van terras en oprit, terras aanleggen op strand, terras aanleggen in tropisch hout, gedeelte bankirai terras vervangen, terras aanleggen in polybeton, aanleggen van IPE terras, dakterras aan te leggen, aanleggen terras, terras aanleggen, terras in steentapijt aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

donderdag 25 mei 2017

Houten terras rond caravan - aansluiten regenpijp

Ik wil graag een houten terras laten aanleggen + regenpijp aansluiten en onderkant van de caravan afwerken in hout. Ook het wegbrengen van afval hoort erbij alsook het uitrekenen van de benodigdheden. Ik voeg een tekening met afmetingen bij. Het rode zou terras worden.
woensdag 24 mei 2017

Gazon ombouwen tot terras in klinkers en deels hout

Terras in klinkers 15m², rest van tuin 30m² willen we in hout in plaats van gras aan te leggen. Tuin moet waterdoorlatend zijn.
zondag 21 mei 2017

Terras aanleggen

Twijfel tussen klinkers en hout composiet terras aan te leggen.
donderdag 18 mei 2017

Aanleg terras in composiet of hout

Graag een prijs voor een houten terras en een prijs voor een composieten terras.
zaterdag 13 mei 2017

Terras aanleggen op strand

Plaatsing op het strand , geen afbraak , materiaal padoek Afmetingen 7 op 6 m , met windschermen in glas 3 zijden (totaal 19 lpm ) hoogte 180 cm.
zaterdag 6 mei 2017

Houten terras aanmaken

Op bestaande roofing mag een houten terras bekleding worden geplaatst. Dus uitvulling/houten balkjes/houten bankirai planten. Te plaatsen op terras op 3 de verdieping, te bereiken via binnen.
donderdag 4 mei 2017

Terras aanleggen

Graag zou ik een terras aanleggen van ongeveer 32 m². Stabilisé en dan tegel erop. Tegel is nog niet aangekocht.
dinsdag 2 mei 2017

Wegnemen klinkers oprit en gieten beton

Wegnemen klinkers en nieuwe beton gieten voor de oprit.
maandag 1 mei 2017

Terras en pad aanleggen

Wij zouden graag een groot gezinsvriendelijk terras aanleggen, met een padje naar het tuinhuis, liefst in beton. Industriële look.
woensdag 26 april 2017

Terras aan te leggen

Rechthoekig houten terras in de open tuin dichtbij het huis en gescheiden door een pad dat rond het huis loopt. In hout aan te leggen. Graag uit te voeren in de maand juni-juli.
maandag 24 april 2017

Vernieuwen terras

Graag had ik mijn achterterras laten vernieuwen... De achtergevel is al voorzien in padoek. Bij het uitbreken kan er geholpen worden. Klinkers of gepolierd beton te bespreken met de vakman.
zondag 23 april 2017

Aanleggen terras en oprit

1) Afbraak en afvoeren bestaande oprit 22,50m x 4,60m 2) Nieuwe afvoerbuizen plaatsen 3) uitgraven (aarde - moet niet afgevoerd worden) terras achteraan 4,00 x 4,60/terras berging 3,60 x 1,20/pad gevel voorzijde 8,00 x 0,60/kant voordeur 71,70m² dus alles in totaal 100m² 4) aanleggen terrassen achteraan 4,00 x 4,60/berging 3,60 x 1,20/pad gevel voorzijde 8,00 x 0,60/pad gevel zijkant 8,00 x 0,60/terras keuken 8,70 x 4,60 dit allemaal in dezelfde tegels van 30/30 dus in totaal 73 m² 5) aanleggen oprit in betonklinkers 6,00 x 4,60 of 27,40m² 6) opvoeren grind 71,70 m² x 5 cm dik
zondag 16 april 2017

Houten terras aanleggen

De chape is reeds geplaatst - graag had ik prijs voor volledig houten terras (niet zelf te plaatsen) Houtsoort mag budgetair zijn. Het houtsoort is in samenspraak met de vakman te beslissen.
zaterdag 15 april 2017

Terras aanleggen in platinen en betondallen

Het leggen van de terras in platinen en beton dallen. de ondergrond zal klaarliggen door mij.
donderdag 13 april 2017

Aanleggen van een tuinterras

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een tuinterras van +-30 vierkante meter. Ik zoek goedkope maar duurzame steenmaterialen. De ondergrond is reeds gelegd met stabilisé.
maandag 10 april 2017

Houten dakterras plaatsen met opening voor lichtkoepel

Controleren van draagkracht, plaatsing houten dakterras met opening centraal voor lichtkoepel.
woensdag 5 april 2017

Oud terras verwijderen en nieuwe beton terras leggen

Oud terras verwijderen en nieuw zandkleurig terras beton zonder voegen.
zaterdag 1 april 2017

Aanleggen van Europees houten terras

Terras aanleggen in hout. Gedeeltelijk op een bestaande terras in betontegels, gedeeltelijk op volle grond (gras). Hout soort, liefst Europees hard hout in brede planken van ongeveer 18 cm.
donderdag 30 maart 2017

Terras en gangpad aanleggen

Het betreft hier de aanleg van een binnenterras/koer alsook een gangpad naar de straat toe. Totale oppervlakte Is ongeveer 50 m². Er moet ook een roostergoot worden voorzien voor afwatering.
vrijdag 24 maart 2017

Verhoogd terras vergroten en hervloeren

We hadden graag ons bestaand terras vergroot en hervloerd. Terras is aan huiszijde gelijklopend, de tuin ligt ongeveer een halve meter lager. Nu ongeveer 4m op 3m, gepland naar 4,5 op 4,5. Dus met fundaties en trap(pen)
vrijdag 24 maart 2017

Terras uitbreiden

Verlengen bestaand terras met betonklinkers van 14x14 cm. Totaal 10,5m2. Uitgraven en afvoeren 12cm normale grond, stabiel 1m3 en verlengen aqua drain.
woensdag 22 maart 2017

Terras aan te leggen

Ik heb een nieuwbouw woning waar ik graag een terras had laten aanleggen aan de achterzijde. Ik twijfel nog tussen keramische tegels en composiet maar composiet krijgt toch mijn voorkeur als de prijs meevalt. Ik heb al een eenvoudig plan opgemaakt van de vorm - dit gaat over een groot stuk 480cm op 360cm met daaraan verbonden een zijpad langs het gebouw van 120cm op 490cm. De tuin is bereikbaar door de gang en living naar de achterdeur - 6 meter van voordeur naar achterdeur. Prijs graag inclusief voorbereidend werk (ophoging van grond waar nodig, worteldoeken, etc. ) - de composietbalken mogen ook op de offerte worden vermeld maar graag prijs hiervan apart zichtbaar.
zondag 19 maart 2017

Aanleggen terras in hout

Bestaande stabilise reeds gedaan. Terras aanleggen in hout, thermohout , staan open voor verschillende soorten advies ivm houtsoorten.
dinsdag 14 maart 2017

Leggen van steentapijt terras

Leggen van steentapijt terras: Het is een terras in twee etages van 30 m². met hoogteverschil van 15 cm. Er is een afwateringspunt van 30 cm.
vrijdag 10 maart 2017

Herstellen terras

Ik zou graag ons terras aan appartementsgebouw vernieuwen daar we regen binnen hebben. Kan u een afspraak maken om een prijsofferte te maken.