Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in West-Vlaanderen.

34 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: dakterras vernieuwen, dakterras plaatsen op appartement, uitbreken van kiezelsteen tapijt terras en vernieuwen van terras door composiet, houten terras aanleggen, terras in hout aanleggen en tuin ophoging, gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen, gepolierde betonvloer leggen, gepolierde betonvloer / polybeton, terras in gepolierde betonvloer / polybeton, houten terras maken, terras aanleggen in natuursteen, terras heraanleggen, composiet terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

donderdag 16 november 2017

Terras in gepolierde betonvloer / polybeton

Terras in gepolierde beton: Het gaat over een nieuwbouw woning waar nu nog geen terras ligt. Het gaat over een pad naar de voordeur en langs de voorgevel + een terras van ongeveer 6 op 3 meter. We zouden het beton gekleurd willen alsook het laten lijken op tegels van 1 op 1. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Oppervlakte terras is ongeveer 25 m².
zaterdag 11 november 2017

Terras heraanleggen

Ik wil mijn terras opnieuw aanleggen. Renovatie bestaand terras. Materiaalkeuze te bepalen maar voorkeur tegels. Oppervlakte 10 m op 5 m.
dinsdag 7 november 2017

Composiet terras aanleggen

Alles wordt zelf uitgebroken en weggevoerd het moet wel allemaal door het huis De oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter 1 terras van 6 x 3 1 terras van 8 x 4. De werken graag in de maand maart of april 2018 uitvoeren.
zaterdag 4 november 2017

Houten terras aanleggen

We wensen een terras aan te leggen dat aan onze slaapkamer grenst. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 3 op 8 m. Graag afwerken met kunstgras.
zaterdag 4 november 2017

Dakterras vernieuwen

Ik zou mijn dakterras volledig vernieuwen met balken, osb platen en isolatie (puur) daarnaast ook dan met epdm willen bekleden.
donderdag 26 oktober 2017

Gepolierde betonvloer leggen

Voor gepolierde beton in mijn woning. Dit is een woning met industriële uitstraling en dit is dan ook 1 grote ruimte. Eventueel een aanduiding voor een meerprijs voor kleurpigmenten in de vloer. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Binnenshuis Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Leggen van 96 m² gepolierde beton.
woensdag 25 oktober 2017

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

We zouden begin volgend jaar onze leidingen vernieuwen en daarbij ook een terras aanleggen + oprit. Er moeten wel eerst nog graafwerken gebeuren voor nieuwe leidingen + eventueel chappe. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Oprit, Terras, Tuinpad Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : oprit van 3m (B) x 23m (L) + Terras (onbestaand) + rondom huis
woensdag 25 oktober 2017

Gepolierde betonvloer gieten voor een terras

Leggen van gepolierde betonvloer voor een terras achteraan het huis . En nog putdeksel opmetsen. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Terras Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 60m²
maandag 23 oktober 2017

Dakterras aanleggen met keramische tegels

Aanleggen van een dakterras op EPDM ondergrond . De tegels dienen dus op tegeldrager te liggen zodat deze tegels indien nodig ook gemakkelijk kunnen worden weggenomen. Terras is op de 3 de verdieping en met keramische tegels aanleggen. De oppervlakte is ongeveer tussen 25 m² en 30 m².
donderdag 5 oktober 2017

Houten terras aanleggen

Het oude grenen terras zal ik zelf verwijderen ,de steunbalken kunnen hergebruikt worden? Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 26 vierkante meter
donderdag 21 september 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanmaken ongeveer 12 m². Als terrasvloer op beide terrassen. Planken van 12 cm x 3/4” op een onderliggende afstand van ± 1 cm bevestigd op een kaderwerk van cederlatten welke in dikte verhogen zodat een perfect horizontaal bovenvlak verkregen wordt Het geheel wordt losliggend op de onderliggende waterdichting gelegd
woensdag 20 september 2017

Terras aan te leggen met kasseien

Terras aan te leggen. Nu gras. Wij graven aarde weg, 15m² Materiaalkeuze nog niet helemaal vastgelegd te bespreken met vakman.
vrijdag 15 september 2017

Betontegels aanleggen op dakterras

Terras afmeting: 60 x 40 x 5 cm (29 kg per tegel) te plaatsen op tegeldragers op tegeldragers. Op een bestaand gebouw betegelen, dit zijn loodse kisten. Dit is 1 groot gebouw. Tegels in samenspraak met de vakman.
vrijdag 8 september 2017

Aanleggen van een tuinterras

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een tuinterras van +-30 vierkante meter. Ik zoek goedkope maar duurzame steenmaterialen. De ondergrond is reeds gelegd met stabilisé.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Wij willen een tweede terras aanleggen in Bankirai of een ander dergelijk hout met een oppervlakte van +/- 40 m². De ondergrond bestaat uit beton. De werken zouden zo vlug mogelijk moeten worden uitgevoerd. Formaat oppervlakte 40 vierkante meter.
dinsdag 8 augustus 2017

Houten terras plaatsen

Houten wanden aanbrengen en de houten bangkirai vloer uitbreken en vervangen + nodige fundering en drainage voorzien. Afmetingen: 6 breed x 12 lang
maandag 31 juli 2017

Terras aan te leggen in composiet

Terras aan te leggen. Een rechthoek van 5 m bij 2 m (10m²) met daaraansluitend een rechthoek van 4 m bij 5 m (20m²) Terras aanleggen op een ondergrond die bestaat uit gras! Niverleringswerken als voorbereidende werken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 30m²
maandag 31 juli 2017

Terras aanleggen in polybeton + verzagen in tegels

Terras 15 cm diep in polybeton, te zagen in tegels 80 x 80 cm, totaal 38m².
maandag 31 juli 2017

Terras aanleggen in keramische tegels

Soort tegel: Keramisch, zwart , 600x400x10, vorstbestendig (deze heb ik in voorraad) Tegellijm (deze heb ik in voorraad). Ongeveer 30 m².
maandag 24 juli 2017

Betonnen terrasondergrond aanleggen

Voor ondergrond tuinhuis/luifel +/- 25 vierkante meter. Tuinhuis/luifel 3 x 6m. Eventueel betegeling. 10cm dik.
woensdag 12 juli 2017

Tegels leggen op terras

Terras aanleggen: betegelen. Keramische tegels, natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). De tegels aankopen is in samenspraak met de vakman , graag de werken rond de periode van oktober laten uitvoeren. Oppervlakte te betegelen : 8 m².
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras plaatsen

Terras voor horecazaak, er is nog geen constructie voorzien. Ondergrond zijn klinkers van de stad. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 25 vierkante meter
vrijdag 7 juli 2017

Terrassen aan te leggen

Ik wil twee terrassen in padouk laten leggen (4.30 x 2.65 en 4.20 x 5.00). Daarin moeten spotjes verwerkt worden (elektriciteitskabel ligt klaar). Eventueel ook bijpassend drie plantenbakken en een bak om vuilniszakken weg te stoppen.
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Terras moet nog worden uitgegraven. Oppervlakte : 26 m².
donderdag 6 juli 2017

Houten terras vervangen

Momenteel ligt er een houten terras. Dit moet er uit en er moet een nieuw terras komen. De 36 m² is de oppervlakte van het nieuwe terras. De ondergrond is gewoon grond, de steunlatten zijn via cement vastgemaakt. De vorm is onregelmatig. Het ligt gedeeltelijk tussen de woning en een stenen tuinmuur. Mogelijks te gebruiken hout: padoek.

Partners

Partners van Casius