Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
54 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

donderdag 21 maart 2019

Houten terras aanleggen

Plaatsen terras met Thermowood : +/- 6m20 x 7m60 . Ondergrond is asfalt op betonliggers en heeft een helling van maximum 8cm verschil. Terras +/- vlak leggen of mee met bestaande helling.
zaterdag 16 maart 2019

Houten terras plaatsen

Verwijderen zwevende terrastegels en plaatsen van houten dakterras van een duplex appartement. Een terras van 12 m².
dinsdag 12 maart 2019

Aanleggen terras

Aanleggen terras gedeeltelijk in steentegels en uitneembare houttegels. Aanleggen terras + - 54m² steen en 8m² hout;
maandag 4 maart 2019

Houten terras aanleggen

Verhoogd terras driehoekig komt ongeveer een meter van de grond aan 1 zijde. Ondergrond is aarde en kan eventueel verankerd worden tegen buitenmuur doch liever losstaand. Terras : 20 m².
maandag 25 februari 2019

Houten terras aanleggen

We hadden gedacht aan een terras in Thermo Wood. Oppervlakte 50m². Nu staat er nog niks. Verharde ondergrond gazon met een oude waterput.
donderdag 21 februari 2019

Terras aanleggen in hout of composiet

Aanleg terras in houtwerk of in composiet. terras van 50 à 60 m². Nu ligt er enkel grijze straatstenen en gras.
woensdag 20 februari 2019

Deel van oprit alsook 2 kasseistroken aanleggen

Deel van oprit is reeds met kasseien geplaveid. De rest, lengte ca 60 meter, ligt nu nog in kiezelsteen. Hier zou ik 2 parallelle kasseistroken willen zien.Er is er mogelijkheid om een bijkomend terras aan te leggen (voor de avondzon). Terras en oprit met kasseien.
vrijdag 15 februari 2019

Uitbreken en plaatsen houten terras

Wij wonen op de 3de verdieping van een oud fabrieksgebouw. Aan de zuiderkant hebben wij een houten terras op balken geplaatst. Deze planken zijn rot en moeten vervangen worden. Alsook wensen wij de afscheiding van onze buurman te laten afwerken in hout.
woensdag 13 februari 2019

Aanleg van een houten terras

Aanleggen terras. Huidige situatie: nieuwbouw woning, gras aanwezig en ongeveer 1,5 meter tegen de woning puin. Terras : houten terras. Terras van 30 à 35 m².
zondag 10 februari 2019

Composiet terras plaatsen

Terras en 2 gangpaden. Tussen 10 en 50 m²