Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in West-Vlaanderen.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman, aanleggen van houten terras, terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking, dakterras maken, nieuw terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleg dakterras, heraanleggen van terras, aanleggen oprit langs woning, terras renoveren, aanleg terras, terras en oprit in beton, terras + betonplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

zondag 4 december 2016

Aanleggen terras en pad in vietnamese bouwsteen

Nieuwbouw woning,alles nog in aarde buiten. In totaal 60 vierkante meter,terras en pad naast het huis. Onkruid is allemaal al weg gedaan. In bijlage 3 foto's. Uitgraven, en stabilise plaatsen,beton gieten, in vietnamese bouwsteen terras en pad aanleggen. Ter plaatse komen kijken voor een volledige prijsofferte.
zaterdag 19 november 2016

Aanleggen houten terras

Houten terras aanleggen op bestaande grindlaag. Soort hout Europese den- of tropisch hardhout.
zaterdag 19 november 2016

Terras strandbar

Wij hebben de intentie om een strandbar te openen te Wenduine . Wij zoeken een aantal producten te intrigeren in deze strandbar. Zoals een houten of stalen basisconstructie met 40² binnenvloer en 110 m² buitenterras + een transparante terrasafsluiting van 2 x 12 meter en één maal een lengte van 8. 00 meter = totaal 32 lpm .
dinsdag 15 november 2016

Terras aanleggen

Aanleg van terras in tuin met verlichting. Blauwe zone op foto is terras dat moet aangelegd worden. Gearceerde ruimte is trap die moet aangelegd worden. Grond moet nog opgehoogd worden, en verlichting voorzien. Graag in de maand maart ongeveer de werken kunnen starten.
donderdag 20 oktober 2016

Vernieuwen terras door composiet

Afbraak & afvoer bestaande houtenterras leveren & plaatsen van composiet terrasplanken Ev verstevigen bestaande draagstructuur Ev afwerken terrasrand Adres zal later meegegeven worden.
woensdag 12 oktober 2016

Houten terras maken

Houten terras maken . Ongeveer een 50 m² achteraan de woning.
vrijdag 7 oktober 2016

Aanleg oprit en terras

Totale oppervlakte: 120 m² + pad in hof lengte 60m² + pad rond huis + terras.
donderdag 29 september 2016

Voegwerken terras

Uitschijven en hervoegen van terras.Oppervlakte 24m².Riooldeksel te vernieuwen.
dinsdag 20 september 2016

Terrasaanleg in natuursteen

Terras aanleggen in natuursteen met vijver en verlichting
zondag 11 september 2016

Aanleg oprit en terras

Aanleg oprit + terras (niet verbinden met elkaar). Ondergrond: drainage beton en keien.
woensdag 7 september 2016

Aanleggen van oprit en terras

Het is een oprit van 80 vierkante meter en een aansluitend terras langs en achter het huis van nog eens 110 vierkante meter
zondag 4 september 2016

Terras in natuursteen met geïntegreerde verhoogde vijver

Huidige terras (klinkers) moet verdwijnen en plaats maken voor een terras in natuursteen, hout mét geintegreerde verhoogde vijver. Terras moet voorzien worden van veel groen en verlichting. Momenteel is er reeds een vijver aanwezig die verbouwd zal moeten worden.
dinsdag 23 augustus 2016

Terras aan te leggen

Aanleggen van terras 5 x 4 m op begane grond (grasplein) in composietplanchetten.
zaterdag 20 augustus 2016

Bijkomend terras in hout

Bijkomend terras in hout
vrijdag 19 augustus 2016

Maken van terras bij nieuwbouw

Terras in de tuin bij een nieuwbouw.
woensdag 17 augustus 2016

Dakterras uitbreken en terug plaatsen

Wij hebben een gevel- en dakrenovatie gepland. Op ons dakterras ligt een kunststof terras en zou moeten uitgebroken worden en na de werken weer teruggeplaatst worden. De werken starten eind september.
zaterdag 13 augustus 2016

Terras aan te leggen

Terras achter huis in gepolierd beton aan te leggen
zondag 7 augustus 2016

Plaatsen terras

Ons terras is licht afhellend. We zouden graag een houten terras hebben, maar vrezen dat dit glad kan zijn in de winter. Het zou leuk zijn mocht iemand komen kijken naar de opties.
vrijdag 5 augustus 2016

Terras in ipé hout

Wij willen graag voor volgende zomer ons bestaande terras veranderen. Momenteel ligt er composiet, maar deze is volledig vervormd, ondanks de hoge kostprijs, zo'n 7 jaar terug. De afbraak van het bestaande terras zou ik zelf doen. De ondergrond is nog in orde, deze is in stabilisé. We willen graag ons terras laten aanleggen in ipé hout. Graag een richtprijs voor deze omvang. Enkel contact via mail in eerste instantie.
zondag 31 juli 2016

Aanleggen van het terras

Aanleg van een terras, momenteel is er al een deel oud terras waar stabilise onder ligt, en rest is gewoon tuin. Terras zal door ons zelf afgebroken worden. Graag prijsofferte voor gepolierd beton. Totale oppervlakte 37 m².
donderdag 28 juli 2016

Aanleggen koer

Volledig aanleggen van een koer.
dinsdag 26 juli 2016

Terras gepolierd beton

Ik ben op zoek naar een erkende aannemer voor het plaatsen van een terras in gepolierde beton. Terras is reeds 15cm uitgegraven, totale oppervlakte is 35 vierkante meter. Graag offerte.
zaterdag 23 juli 2016

Maken van voetpad en terras in steen of gepolierde beton

Voetpad aan huis ter vervanging van huidig pad: 1 m 20 breed en 11 m lang en, gelijklopend aan de straat, overgaand in een terras van 3 m breed op 3 m lang. Er dient wel nog een strook van 1/2 m overgelaten te worden aan de straatkant waar nog een afsluiting komt en beplanting in de strook zelf. Wij zorgen zelf voor de verplaatsing van de regenwaterbuis naar de andere kant van het huis (is nodig want er komt een poort die daar naar binnen opent en de buis zit in de weg). Er moet afwatering komen van de andere kant van het huis waar nu nog een blauwe regen staat (die wordt weggehaald) naar de riolering (rooster op de foto's; deze riolering is nog ouderwets.
vrijdag 22 juli 2016

Afwerken dakterras appartement

Appartement aan zee op de 6de verdieping . Nieuwbouw maar terras is nog niet afgewerkt. Wens dit afgewerkt in padouk.
maandag 11 juli 2016

Terrasplanken plaatsen

Terras plaatsen in composiet terrasplanken. Voorkeur gaat uit naar donker-houtskleur of grijs.