Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
52 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

zaterdag 19 mei 2018

Houten terras vervangen

Het huidige terras is versleten, de onderbalken zijn verrot. 86 m². Onderbalken ook vernieuwd worden.
donderdag 10 mei 2018

Houten terras plaatsen

Het terras is gelegen op het dak van een penthouse Dit is de 9de en hoogste verdieping vh appartements gebouw Er moet een doorgang worden verleend naar de daarnaast gelegen daken. Alle opties staan open qua materiaal gebruik.
zondag 6 mei 2018

Houten dakterras aanleggen

Klein plat dakje omvormen tot dak terras , enkel de vloer moet gelegd worden - circa 6 m2
vrijdag 27 april 2018

Terras betegelen

Een vloer oppervlakte betegelen van ongeveer 50 en 100 m² Evenals een terras van 85m² (waarvan 8m² tuinpad) ligt voorbereid klaar op -20cm met daaronder 15cm gemalen beton. Makkelijk toegankelijk. Aan te leggen in Ierse blauwsteen 15x15x3.
zondag 22 april 2018

Tegelwerken buitenshuis

Voor een oppervlakte van 20 à 35 m² willen wij een terras aanleggen Er is reeds een terras aanwezig, maar dit is oneffen en bestaat uit trottoirdal. Het uitbreken ervan kunnen we uiteraard zelf doen.
zaterdag 21 april 2018

Voegen terras herstellen

De voegen van mijn terras zijn gedeeltelijk losgekomen en graag had ik deze laten herstellen door mijn volledige terras te hervormen. Men moet het terras dus uitfrezen en opnieuw voegen. Terras met tegels is ongeveer 7 m breed en 17 m lang.
dinsdag 17 april 2018

Aanleggen van oprit in natuursteen

Heraanleg oprit +/- 28 m² in natuursteen klinkers + 2 putdeksels + 5 m afvoergoot met gietijzeren rooster. De steen is in samenspraak met de vakman.
maandag 16 april 2018

Terras en oprit in blauwsteen aanleggen

Grote interesse voor Vietnamese blauwsteen. Graag dit materiaal voor een aanleg bij een nieuwbouwproject voor een terras van 24m² met tegels 60x60. Voor de oprit voorzien we ongeveer 20 m² en dit in kleinere tegels van ongeveer 20x20 in Vietnamese blauwsteen of Manhatten concrete. Tegels aan te kopen door de vakman.
maandag 9 april 2018

Aanleggen van terras in polybeton of betontegels

Aanleggen van een terras met ofwel polybeton ofwel xxl betontegels/platen. Het terras loopt van de linkerzijde van de woning over in de achterzijde en bedraagt respectievelijk 3. 45 m x 4 m (links) en 10,7 m x 4 m (achteraan). Samen vormt dit een mooi doorlopend terras.
maandag 9 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Eigenaar van nieuwbouwwoning en geïnteresseerd in een oprit en terras van beton. Lichthellende oprit (3 m op 8 m) en terras in achtertuin (4 m op 8 m).
maandag 9 april 2018

Bestaand terras vernieuwen door betontegels

Er is een bestaand terras met keramische tegels die gebarsten zijn en dat moet vernieuwd worden met nieuwe betontegels. Oppervlakte ongeveer 70 m².
vrijdag 6 april 2018

Terras aanleggen met tegels

Terras met keramische tegels leggen , onder notenboom aan te leggen, ongeveer 10 a 12 m². Graag ter plaatse komen kijken, eventueel voorbereidende werken.
donderdag 5 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Het gaat over een oprit, rond het huis een pad van 120 cm breed en achteraan de woning een terras. Ongeveer een 190 m². Dit betreft een verbouwing.
woensdag 4 april 2018

Aanleggen van een terras in polybeton

Graag zou ik terras willen van polybeton aanleggen en dit voor 41,4 vierkante meter en 15 cm diep. Alles moet nog gedaan worden, ook de grondwerken en dan de polybeton aanleggen. Graag ter plaatse komen kijken, is voor een renovatie.
dinsdag 3 april 2018

Grondwerken en beton gieten rond huis

Beton gieten rond bestaand huis. Oppervlakte 150 m². Ook nog grondwerken.
zaterdag 31 maart 2018

Klein terras aanleggen

Wij willen graag een klein terrasje en paadje laten aanleggen. Klinkers al in bezit maar men moet nog stabilisé en boordstenen aankopen. Totaal maximaal 12 m².
maandag 26 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen binnen en buiten

Gepolierde betonvloer aanleggen ongeveer 50-100 m². Van binnen en doorlopen naar buiten.
zaterdag 24 maart 2018

Tegels aanleggen voor terras en oprit

Tegels plaatsen voor terras, oprit / parking Tegels plaatsen voor een oprit (zuidkant) en een terras (gericht naar het noorden). Het gras in de tuin is al aanwezig, maar moet sowiezo nog eens hersteld worden. (we hebben een hond, vandaar). Ter plaatse komen kijken voor de oppervlakte.
woensdag 21 maart 2018

Oprit aanleggen in granieten kasseien

Oude oprit is reeds 20 cm uitgedolven en een laagje gestabiliseerd zand aangetrild. Die is al uitgebroken. Graag zou ik ongeveer 140 vierkante meter zweeds graniet leggen. Groot formaat .
woensdag 21 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen op gelijkvloers

Renovatie van een woning van het jaar 1962. De beton moet op vloerverwarming komen, dit voor het volledige beneden verdieping , totaal oppervlakte van 62 m². Komt vloerverwarming.
dinsdag 20 maart 2018

Terras in gepolierde beton aanleggen

Het gaat om de afbraak van een huidig verouderd terras van een oude woning, in stukken natuursteen en aanleg van een terras in gepolierd beton, incl een deksel voor een regenput die uitkomt in het terras en een opening voor een afvoerputje onder de buitenkraan. Het nieuwe terras zou ongeveer 43 m2 groot zijn.
dinsdag 20 maart 2018

Vervanging bestaand terras door keramische tegels

Vervanging bestaand terras. Met keramische tegels aanleggen. Ongeveer 75 m².
dinsdag 20 maart 2018

Heraanleggen 4 terrassen in ipé hout

Ik wens volgende 4 terrassen te heraanleggen met ipé hout. De bestaande terrassen zijn bankirai en dienen ook uitgebroken te worden. De ondervloer van de terrassen is nog goed. De afmetingen van de terrassen zijn: Dakterras 1 = 35. 12m² Dakterras 2 (L x B) = 23. 45m² Terras 3 = 1. 72m² Terras 4 = 5. 55m²
maandag 19 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Uitbreken oude betonplaten Gieten nieuwe betonvloer van hellende oprit-terras. Ongeveer 100 m² aan te leggen.
maandag 19 maart 2018

Terras aanleggen met bankirai

Ik wil een terras met Bankirai laten aanleggen. Ongeveer 2,70 meter op 10 meter dus een kleine 30 m².

Partners

Partners van Casius