Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in West-Vlaanderen.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: buitenterras met composietplanken bouwen, aanleg van terras nieuwbouw, dakterras met schuifdeur aanmaken, aanleggen terras en oprit in kasseien, terras renoveren houtcomposiet aanleggen, plaatsen van terras in beton, terras in graniet plaatsen, terras in gepolierde beton, terras plaatsen en uitbreiden, composiet terras aanmaken, terras aanleggen, terras aanleggen in betonklinkers, nieuw groot terras aanleggen, bestaand terras uitbreken en nieuw terras leggen, vernieuwen van terrassen en betonrot aan te pakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

maandag 27 februari 2017

Aanleggen terras in composiet

Het betreft 2 terrassen elk ong. 35 m² aan elkaar grenzend
maandag 27 februari 2017

Houten terras aanleggen

Aanleggen van een houten terras rondom bijgebouw (op bestaande beton ondergrond).
woensdag 22 februari 2017

Terras aanleggen

Structuur reeds voorzien. Enkel te leveren en bevestigen : 19 planken van 2800 mm en 11 planken van 1800 mm. De breedte planken : 140 mm . Ik had gedacht aan Thermowood.
woensdag 15 februari 2017

Gepolierde beton voor terras en oprit

Graag hadden we een afspraak gemaakt voor gepolierde gewassen beton voor ons terras en oprit.
maandag 13 februari 2017

Onderkant van een terras afwerken met pvc of sidings

Ongeveer een 10 m op 70 cm de onderkant van een terras afmaken.
zondag 12 februari 2017

Terras plaatsen in kleiklinkers

Terras aan de tuinkant, een grote oude woning, met een grote tuin. Achtergevel is 13 meter, daarnaast de garage, ongeveer 4 meter. Er is een kleine vijver waar het terras langs 1 zijde langs ligt. Terras zou ik een kleine 4 meter diep willen. Een kleine trap van 3 treden, 1 meter breed naar een klein terras achter de garage, ongeveer 7 m². Ik dacht aan kleiklinkers om het authentieke van het huis te bewaren. Graag ter plaatse komen kijken, exact op te meten en prijs op te maken.
zondag 12 februari 2017

Oprit en terras aanleggen

Oprit en deel terras 125 m² aanleggen. Graag in dollemiet of grint.
zondag 5 februari 2017

Terras aanleggen

Het gedeelte is nu gras : hier uitgraven en afvoeren aarde langs vijverrand. Hoofdzakelijk vervangen bestaande kleine blauwsteentegels met nieuw terras 60x60 in vermoedelijk keramische tegels.
donderdag 2 februari 2017

Aanleggen terras

Aanleggen terrastegels van een stuk van de tuin (achteraan, waar nu gras ligt). Ongeveer een 50 m² terras aanleggen. Ongeveer 1 meter rondom het tuinhuis inbegrepen. De rest is gewoon rechtdoor. Graag in de maand van zomer bouwverlof aanleggen.
woensdag 25 januari 2017

Dakterras maken met balustrade

Ik heb een huisje gekocht waarvan het tuintje omringd is door hoge muren. Op eerste en tweede verdiep is er een plat dak. Kan er hier een eenvoudige dakterras opgemaakt worden met een trap naar boven langs die hoge muur? Graag de werken in het voorjaar laten doen.
woensdag 25 januari 2017

Aanleggen van terras in composiet

In ons bestaand terras in blauwsteen zit een groenzone ingebouwd. Die groenzone is geboord met boordstenen van 5cm hoog. In die groenzone zouden wij graag terrasplanken in composiet laten leggen. Het is de bedoeling dat het terras gelijk met de boordsteen komt of een plank hoger ( Ik weet niet hoe dit best afgewerkt wordt. In bijlage enkele foto's om een idee te krijgen . Het terras is rechthoekig met een klein hoekje dat moet uitgewerkt worden zoals te zien op foto. Het is mogelijk om het project ter plaatse te komen bezichtigen.
woensdag 25 januari 2017

Aanleggen van terrassen

Ik wil terrassen aanleggen met wandelpad. Ongeveer 120 m². Tegels zouden we zelf kopen.
zondag 4 december 2016

Aanleggen terras en pad in vietnamese bouwsteen

Nieuwbouw woning,alles nog in aarde buiten. In totaal 60 vierkante meter,terras en pad naast het huis. Onkruid is allemaal al weg gedaan. In bijlage 3 foto's. Uitgraven, en stabilise plaatsen,beton gieten, in vietnamese bouwsteen terras en pad aanleggen. Ter plaatse komen kijken voor een volledige prijsofferte.
zaterdag 19 november 2016

Aanleggen houten terras

Houten terras aanleggen op bestaande grindlaag. Soort hout Europese den- of tropisch hardhout.
zaterdag 19 november 2016

Terras strandbar

Wij hebben de intentie om een strandbar te openen te Wenduine . Wij zoeken een aantal producten te intrigeren in deze strandbar. Zoals een houten of stalen basisconstructie met 40² binnenvloer en 110 m² buitenterras + een transparante terrasafsluiting van 2 x 12 meter en één maal een lengte van 8. 00 meter = totaal 32 lpm .
dinsdag 15 november 2016

Terras aanleggen

Aanleg van terras in tuin met verlichting. Blauwe zone op foto is terras dat moet aangelegd worden. Gearceerde ruimte is trap die moet aangelegd worden. Grond moet nog opgehoogd worden, en verlichting voorzien. Graag in de maand maart ongeveer de werken kunnen starten.
donderdag 20 oktober 2016

Vernieuwen terras door composiet

Afbraak & afvoer bestaande houtenterras leveren & plaatsen van composiet terrasplanken Ev verstevigen bestaande draagstructuur Ev afwerken terrasrand Adres zal later meegegeven worden.
woensdag 12 oktober 2016

Houten terras maken

Houten terras maken . Ongeveer een 50 m² achteraan de woning.
vrijdag 7 oktober 2016

Aanleg oprit en terras

Totale oppervlakte: 120 m² + pad in hof lengte 60m² + pad rond huis + terras.
donderdag 29 september 2016

Voegwerken terras

Uitschijven en hervoegen van terras.Oppervlakte 24m².Riooldeksel te vernieuwen.
dinsdag 20 september 2016

Terrasaanleg in natuursteen

Terras aanleggen in natuursteen met vijver en verlichting
zondag 11 september 2016

Aanleg oprit en terras

Aanleg oprit + terras (niet verbinden met elkaar). Ondergrond: drainage beton en keien.
woensdag 7 september 2016

Aanleggen van oprit en terras

Het is een oprit van 80 vierkante meter en een aansluitend terras langs en achter het huis van nog eens 110 vierkante meter
zondag 4 september 2016

Terras in natuursteen met geïntegreerde verhoogde vijver

Huidige terras (klinkers) moet verdwijnen en plaats maken voor een terras in natuursteen, hout mét geintegreerde verhoogde vijver. Terras moet voorzien worden van veel groen en verlichting. Momenteel is er reeds een vijver aanwezig die verbouwd zal moeten worden.
dinsdag 23 augustus 2016

Terras aan te leggen

Aanleggen van terras 5 x 4 m op begane grond (grasplein) in composietplanchetten.

Partners

Partners van Casius