Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in West-Vlaanderen.

25 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, terras en oprit aanleggen in sierbeton, aanleg hangterrassen, houten dakterras aanleggen, terras aan te bouwen op 1ste verdieping, verhoogd terras met trap en leuning plaatsen, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, terras aanleggen in gepolierd beton, houten terras plaatsen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, terras aanleggen, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, aanleggen van houten zonneterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

woensdag 21 juni 2017

Terras aanleggen in natuursteen

Graag wil ik een nieuw terras in natuursteen en dit in 20/20 of 60/60 Grote is ongeveer 40/45 vierkante meter. 8,4 m x 7 m.
zondag 18 juni 2017

Garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton

Betreffende nieuwbouw : nog in opbouw garage + oprit + terras graag in gepolierd beton aanleggen. Oppervlakte is ongeveer 500 m².
vrijdag 9 juni 2017

Terras aan te bouwen op 1ste verdieping

Wij wensen een terras aan te bouwen aan een nieuwe woning op de eerste verdieping. Het terras zou ongeveer 8 op 5 meter groot moeten zijn, liefst met een trap naar de tuin. Terras : materiaal in glas voor omheining en metaal als ondersteuning,.
woensdag 7 juni 2017

Bankirai terras aanleggen

Houtsoort bankirai aan te leggen in de tuin geen speciale voorbereidingswerken nodig. Oppervlakte is een cirkel met doorsnede van 3 meter.
zondag 4 juni 2017

Terras heraanleggen

Het is om de terras opnieuw te leggen. Uitbreken kunnen we zelf doen. Klinkers van 10cm op 10cm zijn aanwezig. Gaat over een oppervlakte van 37 vierkante meter.
zaterdag 3 juni 2017

Maken van houten terrasvloer

Houten terrasvloer maken. Afmetingen 6 m op 4,6 m. De ondergrond loopt af en bestaat uit kasseistenen. Materialen kunnen indien nodig zelf voorzien worden of mag ook via leverancier.
zondag 28 mei 2017

Herstellen terrastegels

Mijn terrastegels komen los, ze klinken hol en komen naar omhoog. Graag herstellen.
donderdag 25 mei 2017

Houten terras rond caravan - aansluiten regenpijp

Ik wil graag een houten terras laten aanleggen + regenpijp aansluiten en onderkant van de caravan afwerken in hout. Ook het wegbrengen van afval hoort erbij alsook het uitrekenen van de benodigdheden. Ik voeg een tekening met afmetingen bij. Het rode zou terras worden.
woensdag 24 mei 2017

Gazon ombouwen tot terras in klinkers en deels hout

Terras in klinkers 15m², rest van tuin 30m² willen we in hout in plaats van gras aan te leggen. Tuin moet waterdoorlatend zijn.
zondag 21 mei 2017

Terras aanleggen

Twijfel tussen klinkers en hout composiet terras aan te leggen.
donderdag 18 mei 2017

Aanleg terras in composiet of hout

Graag een prijs voor een houten terras en een prijs voor een composieten terras.
zaterdag 13 mei 2017

Terras aanleggen op strand

Plaatsing op het strand , geen afbraak , materiaal padoek Afmetingen 7 op 6 m , met windschermen in glas 3 zijden (totaal 19 lpm ) hoogte 180 cm.
zaterdag 6 mei 2017

Houten terras aanmaken

Op bestaande roofing mag een houten terras bekleding worden geplaatst. Dus uitvulling/houten balkjes/houten bankirai planten. Te plaatsen op terras op 3 de verdieping, te bereiken via binnen.
donderdag 4 mei 2017

Terras aanleggen

Graag zou ik een terras aanleggen van ongeveer 32 m². Stabilisé en dan tegel erop. Tegel is nog niet aangekocht.
dinsdag 2 mei 2017

Wegnemen klinkers oprit en gieten beton

Wegnemen klinkers en nieuwe beton gieten voor de oprit.
maandag 1 mei 2017

Terras en pad aanleggen

Wij zouden graag een groot gezinsvriendelijk terras aanleggen, met een padje naar het tuinhuis, liefst in beton. Industriële look.
woensdag 26 april 2017

Terras aan te leggen

Rechthoekig houten terras in de open tuin dichtbij het huis en gescheiden door een pad dat rond het huis loopt. In hout aan te leggen. Graag uit te voeren in de maand juni-juli.
maandag 24 april 2017

Vernieuwen terras

Graag had ik mijn achterterras laten vernieuwen... De achtergevel is al voorzien in padoek. Bij het uitbreken kan er geholpen worden. Klinkers of gepolierd beton te bespreken met de vakman.
zondag 23 april 2017

Aanleggen terras en oprit

1) Afbraak en afvoeren bestaande oprit 22,50m x 4,60m 2) Nieuwe afvoerbuizen plaatsen 3) uitgraven (aarde - moet niet afgevoerd worden) terras achteraan 4,00 x 4,60/terras berging 3,60 x 1,20/pad gevel voorzijde 8,00 x 0,60/kant voordeur 71,70m² dus alles in totaal 100m² 4) aanleggen terrassen achteraan 4,00 x 4,60/berging 3,60 x 1,20/pad gevel voorzijde 8,00 x 0,60/pad gevel zijkant 8,00 x 0,60/terras keuken 8,70 x 4,60 dit allemaal in dezelfde tegels van 30/30 dus in totaal 73 m² 5) aanleggen oprit in betonklinkers 6,00 x 4,60 of 27,40m² 6) opvoeren grind 71,70 m² x 5 cm dik
zondag 16 april 2017

Houten terras aanleggen

De chape is reeds geplaatst - graag had ik prijs voor volledig houten terras (niet zelf te plaatsen) Houtsoort mag budgetair zijn. Het houtsoort is in samenspraak met de vakman te beslissen.
zaterdag 15 april 2017

Terras aanleggen in platinen en betondallen

Het leggen van de terras in platinen en beton dallen. de ondergrond zal klaarliggen door mij.
donderdag 13 april 2017

Aanleggen van een tuinterras

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een tuinterras van +-30 vierkante meter. Ik zoek goedkope maar duurzame steenmaterialen. De ondergrond is reeds gelegd met stabilisé.
maandag 10 april 2017

Houten dakterras plaatsen met opening voor lichtkoepel

Controleren van draagkracht, plaatsing houten dakterras met opening centraal voor lichtkoepel.
woensdag 5 april 2017

Oud terras verwijderen en nieuwe beton terras leggen

Oud terras verwijderen en nieuw zandkleurig terras beton zonder voegen.
zaterdag 1 april 2017

Aanleggen van Europees houten terras

Terras aanleggen in hout. Gedeeltelijk op een bestaande terras in betontegels, gedeeltelijk op volle grond (gras). Hout soort, liefst Europees hard hout in brede planken van ongeveer 18 cm.

Partners

Partners van Casius