Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
51 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

woensdag 14 maart 2018

Terras in polybeton aanleggen

Ik zoek een vakman voor terras en oprit in polybeton. Terras 57m² Oprit 117m² .
woensdag 14 maart 2018

Chappe leggen voor garage

Voor de garage chappe leggen. Oppervlakte ongeveer 32 m².
woensdag 14 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Terras met een oppervlakte van 32 m² aanleggen in polybeton voor de vloerbeddekking van luifel en tuinhuis nu aarde. De grondwerken moeten nog gedaan worden.
dinsdag 13 maart 2018

Tegels aanleggen voor terras, oprit en parking

Vloeren van terras, oprit / parking. Oppervlakte is reeds uitgegraven. Oprit (+- 41 m²) aangevuld met ongeveer 15 cm recup-stabilisé. Terras (+-62 m²) 5 cm recup-stabilisé. Dit alles al aangetrild. Zowel oprit als terras moet nog met 5 à 10 cm opgehoogd worden. Er moeten 2 putdeksels waterput ingewerkt worden. En twee kleinere putdeksels voor afvoer afvalwater/riolering.
dinsdag 13 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Terras aanleggen met gepolierde betonvloer. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Er zijn ook tal van treden en verschillende niveaus ,plan met afmetingen en niveaus beschikbaar.
dinsdag 13 maart 2018

Houten terras voor chalet maken

Verhoogd terras voor aanbouw chalet te cadzand. 3 x 7 met leuning en trap. Terras aansluiten aan een chalet.
maandag 12 maart 2018

Steentapijt aanleggen voor nieuwbouw

Graag steentapijt rondom het huis van 1 meter breed (ongeveer 28 m²) Ook aanleg parking/oprit (ongeveer 40 m²) Totaal van 70 m² steentapijt aanleggen. Momenteel ligt de grond braak, ondergrond dient nog te worden voorzien.
zondag 11 maart 2018

Houten terras heraanleggen

tussen 50 en 100 m² Bestaand houten terras. Er moeten delen vernieuwd worden.
zondag 11 maart 2018

Terras betegelen

De huidige ondergrond is een gegoten vloer die deels betegeld is. Ik wil hierover graag een nieuwe terras , graag nieuwe tegels leggen. De oppervlakte komen zien door de vakman.
zaterdag 10 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Rechthoekig terras ongeveer 100 m², ter vervanging bestaand terras. Het is een bestaand terras , kan voorbereid worden dat het volledig klaar is, en dat er enkel beton moet worden gegoten.
zaterdag 10 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terrassen en oprit

Bestaande oprit en 2 terrassen vernieuwen dus momenteel in klinkers liggen, uitbreken zouden we zelf doen. Met een oppervlakte van ongeveer 125 m².
zaterdag 10 maart 2018

Gepolierde betonvloer voor oprit en pad nieuwbouw woning

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit-padje naar de voordeur dit is voor een nieuwbouw woning. Een oppervlakte van 30 m².
zaterdag 10 maart 2018

Gewassen betonvloer aanleggen voor oprit, terras en parking

Gewassen betonvloer aanleggen voor terras, oprit / parking Wij zouden graag zelf de voorbereidingswerken doen. (Oprit, parkeerplaats, terras en paden rondom het huis).
woensdag 7 maart 2018

Houten terras aanleggen

Ik wil graag een houten terras aanleggen voor een stacaravan. Momenteel is de ondergrond gras , het moet een terras zijn van 5 x 2.5 meter.
woensdag 7 maart 2018

Houten terras aanleggen

Aanleg oprit en terras (ongeveer 140m²). Oprit in kasseien waarin nog 7 putdeksels verwerkt moeten worden. Overgang van oprit naar terras ook in kasseien eventueel in combinatie met hout. Overgang is met hoogteverschil waardoor gewerkt zal moeten worden met trapjes of dergerlijke. Terras zelf in hout (ongeveer 25m²).
woensdag 7 maart 2018

Moderne betontegels voor oprit en pad plaatsen

Aanleg oprit plus pad, oprit ondergrond is een mix van grind. Er ligt een stevige ondergrond. De padjes hebben wat grondwerken nodig, afgegraven worden. Graag betegelen met grote betontegels-ofwel gepolierde betonvloer gieten. Oprit ongeveer 100 m². Padje ongeveer 20-30 m².
maandag 5 maart 2018

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Oppervlakte is nu braakliggend stuk grond direct liggend achter loods/opslagplaats. Oppervlakte ongeveer 100 m². Soort hout te bespreken met de vakman.
maandag 5 maart 2018

Heraanleggen terras

Uitbreken + plaatsten nieuw terras ± 50 m² (pad voor huisje = naar achterkant incl.), Materiaal: kleine tegels. Aan te kopen via vakman.
zondag 4 maart 2018

Betonnen plateau gieten in tuin

Wij willen een betonnen plateau laten gieten in de tuin. Afmetingen 13 meter x 4 meter met bewapeningsnet.
zondag 4 maart 2018

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

Het huidige terras uit klinkers moet nog uitgebroken worden evenals de huidige terrasoverkapping. Op die plaats komt ook het nieuwe terras en de terrasoverkapping (3,5 x 4). Net naast het terras bevindt zich een kleine vijver. Het terras bevindt zich achter het huis ( toegang via tuindeur). Ongeveer 20 - 50 m².
vrijdag 2 maart 2018

Steentapijt op terras plaatsen

We zoeken een vakman om een terras aan te leggen in steentapijt op bestaand terras - ongeveer 20 m².
vrijdag 2 maart 2018

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van gepolierde beton, beige kleur. 165m² in totaal. Dit voor terras achteraan en doorlopend naar oprit vooraan.
dinsdag 27 februari 2018

Houten terras vernieuwen

Graag een houten terras aanleggen ongeveer een oppervlakte van 22 m². Het is een terras op het eerste verdieping. Vernieuwen van terras. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 27 februari 2018

Aanbouwterrassen plaatsen appartementsgebouw

Ik ben op zoek naar een aannemer om 4 aanbouwterrassen te plaatsen. Er moeten 2 terrassen komen op de eerste verdieping en 2 terrassen op de tweede verdieping. Hiernaast zullen naast de terrassen ook de bestaande ramen ook moeten vervangen wordne door schuiframen.
donderdag 22 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Nu liggen er terras tegels en het is een rijwoning. We willen deze graag laten vervangen door een betonvloer. Oppervlakte ongeveer 20-25 m².

Partners

Partners van Casius