Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
43 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Composiet terras herstellen door storm

Door stormschade is er een scheidingswand op het composiet terras, daardoor stuk af en veel krassen. Bestaande terras uitbreken. Oppervlakte is ongeveer 35 vierkante meter.
dinsdag 2 januari 2018

Houten terras plaatsen

Het betreft een terras achteraan in de tuin van een rijwoning. Er ligt nu bankirai terras. Het bestaand houten terras van 3 op 3 m is uit te breken. De tuin is langs de zijkant bereikbaar via de buren, maar de toegang is slechts 1 m breed. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras uitbreken Terras in hout oppervlakte ongeveer : 16 m². Duurzaam hout.
maandag 1 januari 2018

Houten terras vernieuwen

Bestaand houtenterras wegnemen. Oppervlakte van het terras 20 vierkante meter en 10 vierkante meter.
zondag 31 december 2017

Terras waterdicht maken

Op ons terras komt er momenteel water binnen via het schuifraam. Wij willen dit graag waterdicht laten maken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7-8 m².
zaterdag 23 december 2017

Composiet terras plaatsen

De terras moet bovenop een bestaande terras gelegd worden. Composiet terras plaatsen. Oppervlakte 50 m².
maandag 18 december 2017

Oprit in steentapijt leggen

Ik wil graag de oprit met grint laten vervangen door een steentapijt. Het zou gaan om heel de oprit en dit is ongeveer 100 m².
vrijdag 15 december 2017

Aanleggen van terras in steentapijt

Terras van ongeveer 35 vierkante meter in steentapijt te laten uitvoeren door vakmannen. Kan steentapijt op een bestaande kapotte terrasvloer gedaan worden in plaats van deze te moeten uitbreken.
vrijdag 15 december 2017

Terras in hout aanleggen

Leggen van een houten terrasje 25 vierkante meters. Voorbereidende werken , en uitgraven gaan we zelf doen.
maandag 11 december 2017

Steentapijt leggen

Wij willen graag een steentapijten terras plaatsen achter onze nieuwbouwwoning. Ook de ondergrond moet nog gegoten worden. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 20 m²;
zaterdag 9 december 2017

Chinese getrommelde blauwsteentegels plaatsen

Ik wil mijn terras betegelen. De oppervlakte is grotendeels reeds van gestabiliseerde ondergrond voorzien. Chinese getrommelde blauwsteentegels van 15 op 15 cm zijn reeds aangekocht en moeten geplaatst worden. Het gaat om een oppervlakte van 80 m².
zaterdag 25 november 2017

Bestaande terras uitbreken en nieuwe in betontegels leggen

Bestaande terras in mijn tuin moet verwijderd worden ,mijn huis is een rijwoning,graag een offerte van betontegel 50 op 50 cm er is een afvoerputje ongeveer 30 op 30 ook een offerte van polybeton wat is volgens jullie efficient alvast bedankt.
woensdag 22 november 2017

Terras en oprit in beton

Oprit naast het huis van ongeveer 40 meter lang en ongeveer 3 meter breed. Aansluitend een terras van ongeveer 4 op 4 meter. Op de zijkanten ruimte laten voor groene aanplanting. De wagen moet er probleemloos over kunnen rijden zonder sporen na te laten. Op heet eind van de oprit staat een camper van ongeveer 3,5 ton. Deze moet ook over de oprit kunnen rijden zonder schade te veroorzaken. Momenteel ligt de oprit en terrasplaats vol met kiezelsteentjes. Daaronder ligt grove kiezel. De voorbereidende werken kunnen eventueel door mezelf uitgevoerd worden.
donderdag 16 november 2017

Terras in gepolierde betonvloer / polybeton

Terras in gepolierde beton: Het gaat over een nieuwbouw woning waar nu nog geen terras ligt. Het gaat over een pad naar de voordeur en langs de voorgevel + een terras van ongeveer 6 op 3 meter. We zouden het beton gekleurd willen alsook het laten lijken op tegels van 1 op 1. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Oppervlakte terras is ongeveer 25 m².
zaterdag 11 november 2017

Terras heraanleggen

Ik wil mijn terras opnieuw aanleggen. Renovatie bestaand terras. Materiaalkeuze te bepalen maar voorkeur tegels. Oppervlakte 10 m op 5 m.
dinsdag 7 november 2017

Composiet terras aanleggen

Alles wordt zelf uitgebroken en weggevoerd het moet wel allemaal door het huis De oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter 1 terras van 6 x 3 1 terras van 8 x 4. De werken graag in de maand maart of april 2018 uitvoeren.
zaterdag 4 november 2017

Houten terras aanleggen

We wensen een terras aan te leggen dat aan onze slaapkamer grenst. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 3 op 8 m. Graag afwerken met kunstgras.
zaterdag 4 november 2017

Dakterras vernieuwen

Ik zou mijn dakterras volledig vernieuwen met balken, osb platen en isolatie (puur) daarnaast ook dan met epdm willen bekleden.
donderdag 26 oktober 2017

Gepolierde betonvloer leggen

Voor gepolierde beton in mijn woning. Dit is een woning met industriële uitstraling en dit is dan ook 1 grote ruimte. Eventueel een aanduiding voor een meerprijs voor kleurpigmenten in de vloer. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Binnenshuis Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Leggen van 96 m² gepolierde beton.
woensdag 25 oktober 2017

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

We zouden begin volgend jaar onze leidingen vernieuwen en daarbij ook een terras aanleggen + oprit. Er moeten wel eerst nog graafwerken gebeuren voor nieuwe leidingen + eventueel chappe. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Oprit, Terras, Tuinpad Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : oprit van 3m (B) x 23m (L) + Terras (onbestaand) + rondom huis
woensdag 25 oktober 2017

Gepolierde betonvloer gieten voor een terras

Leggen van gepolierde betonvloer voor een terras achteraan het huis . En nog putdeksel opmetsen. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Terras Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 60m²
maandag 23 oktober 2017

Dakterras aanleggen met keramische tegels

Aanleggen van een dakterras op EPDM ondergrond . De tegels dienen dus op tegeldrager te liggen zodat deze tegels indien nodig ook gemakkelijk kunnen worden weggenomen. Terras is op de 3 de verdieping en met keramische tegels aanleggen. De oppervlakte is ongeveer tussen 25 m² en 30 m².
donderdag 5 oktober 2017

Houten terras aanleggen

Het oude grenen terras zal ik zelf verwijderen ,de steunbalken kunnen hergebruikt worden? Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 26 vierkante meter
donderdag 21 september 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanmaken ongeveer 12 m². Als terrasvloer op beide terrassen. Planken van 12 cm x 3/4” op een onderliggende afstand van ± 1 cm bevestigd op een kaderwerk van cederlatten welke in dikte verhogen zodat een perfect horizontaal bovenvlak verkregen wordt Het geheel wordt losliggend op de onderliggende waterdichting gelegd
woensdag 20 september 2017

Terras aan te leggen met kasseien

Terras aan te leggen. Nu gras. Wij graven aarde weg, 15m² Materiaalkeuze nog niet helemaal vastgelegd te bespreken met vakman.
vrijdag 15 september 2017

Betontegels aanleggen op dakterras

Terras afmeting: 60 x 40 x 5 cm (29 kg per tegel) te plaatsen op tegeldragers op tegeldragers. Op een bestaand gebouw betegelen, dit zijn loodse kisten. Dit is 1 groot gebouw. Tegels in samenspraak met de vakman.