Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
58 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

dinsdag 25 september 2018

Herstelling kapotte rode terrasplanken wpc composiet

Ik heb een beschadigd terras in Brugge St-michiels. Het materiaal betreft: terrasplanken wpc composiet rood. Bevestiging via clips op onderframe. 2,7 cm dik, 15 cm breed. De lengte is verschillend, op maat gezaagd (Huis gekocht, terras lag er al, factuur voorlopig onvindbaar door vorige eigenaar). Schade: Plank van 57,5 cm lang kapot over 6 cm lengte. Plank van 59,3 volledige schade. Plank 174,5 lang, schade over 21 cm. Plank 175 lang, gebroken op 37 cm. Plank 171 lang, gebroken aan zijkant over 14 cm. Plank 59,7 cm volledige schade. Plank 171,5 kapot aan de top over 23 cm. Plank 153,3 kapot over 26 cm. Plank 101 cm kapot over 2 cm. Plank 60 cm kapot over 17 cm. Plank 2 m kapot over 4 cm. Plank 135 cm kapot over 8 cm. Plank 100,5 cm kapot over 60,5 cm Graag h
maandag 10 september 2018

Storten betonvloer of chape en tegels voer koertje

Wij hebben koer met oude beton platen met kraken in we willen onze tuin heropdoen evt gepolierd beton of tegelen voor 60m² De koer is via het huis bereikbaar of met een kraan
vrijdag 7 september 2018

Klinkerwerken uitvoeren

Bestaande oprit herleggen. Laag muurtje in ytong afbreken Het gaat over meer dan 100 m²
woensdag 5 september 2018

Houten terras aanleggen

Vakman voor aanleggen van een houten terras van ca 6m op 12m in de tuin, ondergrond is reeds klaar . Materiaal aan te kopen door de vakman.
vrijdag 24 augustus 2018

Dakterras in hardhout plaatsen

Vloeroppervalk van ong. 60m² (ballustrade + afscheiding buren, vloeroppervlak).
maandag 9 juli 2018

Padouk/thermowood terras plaatsen

Zuid-westkant van de woning. Afmetingen ongeveer 3 meter op 2.30 meter. Voorkeur voor kastanje of padouk of thermowood. Moet aansluiten aan de tegels die er al liggen.
woensdag 4 juli 2018

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras op een plat dak . Oppervlakte 48 m². Afsluiting met balustrade. Terras in houtwerk
zaterdag 23 juni 2018

Herstellen van voegen in terras

De voegen van een bestaand terras moeten opnieuw gedaan worden , Dit rondom het huis . De herstelling van de voegen tegen de gevel ook voor een totale oppervlakte van 40m².
vrijdag 22 juni 2018

Koertje in kasseien aanleggen

Momenteel is het een tuintje, zou er graag een koer van maken met tegels of kasseien aan te leggen. En ook een afvoer, roostertje.
donderdag 14 juni 2018

Uitbreken van gepolierd terras en betegelen

Uitbreken van een terras in gepolierde beton met oppervlakte 38 m². Dit tot op een diepte van 10 cm, net boven de bewapening. Moeilijk toegankelijk voor machines door de afgesloten tuin. Het terras aanleggen in blauw steen of andere tegels.
woensdag 13 juni 2018

Metalen constructie terras bouwen

We zouden een terras aan bel etage willen bouwen van 7 op 2. 7 m met 3 staanders. Dit met een trap naar de tuin. Het zou enkel gaan om de metalen constructie te bouwen. (2 op de hoeken en 1 op 4. 5 m dit vanwege dubbele garagepoort), metalen constructie,verdere afwerking word door eigenaar gedaan.
dinsdag 12 juni 2018

Dakterras waterdicht maken

We hebben een terras die niet waterdicht is en vocht verspreid naar de daaronder liggende badkamer. We wonen hier pas sinds dit jaar januari. Het terras is ongeveer 6 m² , en er is ook groenaanslag te zien.
vrijdag 8 juni 2018

Houten dakterras aanmaken

Onze slaapkamer geeft uit een stuk plat dak van ongeveer 2,5 op 5 meter. We zouden hier graag een terras van maken met onderhoudsvriendelijke vloer en balustrade. Momenteel ligt er roofing, EPDM. Ook een balustrade van maken.
donderdag 31 mei 2018

Terras aanleggen

Moet ook ongeveer 8 cm verhoogd worden met voetjes. Is een bestaand terras op appartement van ongeveer 7m². Terras op te hogen.
donderdag 24 mei 2018

Composiet dakterras aanleggen

Ik wil en terras aanleggen op het platdak achteraan appartement met 2 lichtkoepels in te verwerken. Ondergrond EPD helling uit te werken. De totale oppervlakte is 65m² Zonder ballustrade .
zaterdag 19 mei 2018

Houten terras vervangen

Het huidige terras is versleten, de onderbalken zijn verrot. 86 m². Onderbalken ook vernieuwd worden.
donderdag 10 mei 2018

Houten terras plaatsen

Het terras is gelegen op het dak van een penthouse Dit is de 9de en hoogste verdieping vh appartements gebouw Er moet een doorgang worden verleend naar de daarnaast gelegen daken. Alle opties staan open qua materiaal gebruik.
zondag 6 mei 2018

Houten dakterras aanleggen

Klein plat dakje omvormen tot dak terras , enkel de vloer moet gelegd worden - circa 6 m2
vrijdag 27 april 2018

Terras betegelen

Een vloer oppervlakte betegelen van ongeveer 50 en 100 m² Evenals een terras van 85m² (waarvan 8m² tuinpad) ligt voorbereid klaar op -20cm met daaronder 15cm gemalen beton. Makkelijk toegankelijk. Aan te leggen in Ierse blauwsteen 15x15x3.
zondag 22 april 2018

Tegelwerken buitenshuis

Voor een oppervlakte van 20 à 35 m² willen wij een terras aanleggen Er is reeds een terras aanwezig, maar dit is oneffen en bestaat uit trottoirdal. Het uitbreken ervan kunnen we uiteraard zelf doen.
zaterdag 21 april 2018

Voegen terras herstellen

De voegen van mijn terras zijn gedeeltelijk losgekomen en graag had ik deze laten herstellen door mijn volledige terras te hervormen. Men moet het terras dus uitfrezen en opnieuw voegen. Terras met tegels is ongeveer 7 m breed en 17 m lang.
dinsdag 17 april 2018

Aanleggen van oprit in natuursteen

Heraanleg oprit +/- 28 m² in natuursteen klinkers + 2 putdeksels + 5 m afvoergoot met gietijzeren rooster. De steen is in samenspraak met de vakman.
maandag 16 april 2018

Terras en oprit in blauwsteen aanleggen

Grote interesse voor Vietnamese blauwsteen. Graag dit materiaal voor een aanleg bij een nieuwbouwproject voor een terras van 24m² met tegels 60x60. Voor de oprit voorzien we ongeveer 20 m² en dit in kleinere tegels van ongeveer 20x20 in Vietnamese blauwsteen of Manhatten concrete. Tegels aan te kopen door de vakman.
maandag 9 april 2018

Aanleggen van terras in polybeton of betontegels

Aanleggen van een terras met ofwel polybeton ofwel xxl betontegels/platen. Het terras loopt van de linkerzijde van de woning over in de achterzijde en bedraagt respectievelijk 3. 45 m x 4 m (links) en 10,7 m x 4 m (achteraan). Samen vormt dit een mooi doorlopend terras.
maandag 9 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Eigenaar van nieuwbouwwoning en geïnteresseerd in een oprit en terras van beton. Lichthellende oprit (3 m op 8 m) en terras in achtertuin (4 m op 8 m).

Partners

Partners van Casius