Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
62 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in West-Vlaanderen:

maandag 27 juli 2020

Terras in gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer gieten over een opp. van 39 m² met een dikte van 15 cm. Momenteel ligt daar steenafval, dat wordt open gelegd om daarna eventueel een zandlaag over. Oude terras ligt een pak lager, maar met betonvloer zou ik het graag wat hoger hebben dan de bestaande vloer. Extra: er ligt een waterafvoer die ik indien mogelijk zou willen inwerken of afsluiten en verwijderen. Graag ook voegen in beton slijpen zodat het lijkt of het tegels zijn van 1m x 1m.
zondag 19 juli 2020

Houten terras aanleggen

Wij willen graag achteraan in onze tuin een bijkomend terras aanleggen. Daar hebben we het meeste zon en we zouden er een lounge op plaatsen. We willen een natuurlijke look, dus geen beton of tegel, maar wel hout of houtlook. Graag onderhoudsvriendelijk en ook duurzaam. Vandaar de twijfel tussen volledig in hout of composiet. Bankirai werd ons afgeraden omdat het te glad zou zijn als het nat is en ook sneller zou rotten.... Afmetingen zijn ongeveer 6 x 4,5m.
maandag 29 juni 2020

Beton terrastegels leggen

Terras van 50m² met keramische tegels in stabilisé uitbreken. Betontegels op dit terras leggen.
woensdag 24 juni 2020

Terras heraanleggen

Terras van 25m² met betontegels heraanleggen. Mooi afwerken van bestaande groenzones en 2 lange treden. Graag heraanleggen met blauwstenen tegels van 20cm x 20cm.
dinsdag 23 juni 2020

Dakterras aanleggen

Makkelijk demonteerbaar lichtwegend bankirai dakterras met beloopbaar glas aanleggen. Graag groevenvrije bankirai op staanders van 30-40cm hoog. Bestaand recent vernieuwd plat dak met lichtkoepeldragers bestaat uit een deel van 4m x 4m en aanpalend deel van 3m x 4m. Momenteel is er een 10j oude plastieken gebogen Skylux lichtkoepel die geopend word zoals een boek in deel van terras van 1.18m x 2.2m. Dient als verlichting en verluchting bij condens. Ruimte onder lichtkoepel is gang zonder raam.
zondag 21 juni 2020

Balkon renoveren

Bestaand balkon van 2.5m-3m x 0.5-1m renoveren. Recht zagen van kromming waar aanvankelijk een trap op uit kwam. Betonrot herstellen. Balustrade plaatsen en oude afbreken. Nieuwe vloerbekleding op beton plaatsen.
zondag 21 juni 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Sierbestrating in de tuin: aanleg 3 wandelpaden in getrommelde betonklinkers: Pad 1: 5m2 (U-vorm) Pad 2: 3m2 Pad 3: 10m2 (L-vorm)
donderdag 18 juni 2020

Terras aanleggen

We hebben 3 stukken die gelegd moeten worden op grondvlak en 1 stuk op een bestaande betonplaat. De oppervlakte bestaat uit een stuk hout dat moet uitgebroken worden, dan een stuk kiezels en een stuk betonplaat. In totaal ongeveer 65m². We zijn er nog niet uit welk materiaal we juist willen gebruiken. Ofwel helemaal hout en een stuk in tegels of andersom.
woensdag 17 juni 2020

Houten terras plaatsen

Bestaande terras met betonklinkers laten beleggen met tropisch hardhout (Padoek of Ipé). Planken moeten tegen elkaar kunnen aansluiten. Opp. (LxB) 7,57 x 4,47m = 33,8m².
dinsdag 16 juni 2020

Houten terras plaatsen

Bestaand terras in tegels moet worden vernieuwd, nu 10m op 2m70. Neuw terras groter 10m op 4m.