Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Blankenberge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Blankenberge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Blankenberge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Blankenberge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Blankenberge:

Balkon heraanleggen en waterdicht maken

Ons balkon is niet waterdicht en er sijpelt water door naar de onderbuur. Ook heraanleg in bij voorkeur composiet bankirai. 8m² ongeveer.

Plat dak omvormen naar een dakterras in composiet

Plat dak dat een terras moet worden. Het gaat om een oppervlakte van 60-65m². Terras in composiet te plaatsen.

Composiet dakterras aanleggen

Ik wil en terras aanleggen op het platdak achteraan appartement met 2 lichtkoepels in te verwerken. Ondergrond EPD helling uit te werken. De totale oppervlakte is 65m² Zonder ballustrade .

Tegels uitbreken en gepolierde beton aanleggen

Meer dan 10 cm De tegels zouden uitgebroken moeten worden. Daarna de beton vloer geplaatst worden Er is makkelijk toegang via de garage naar de tuin. Ongeveer 70 m² aanleggen.

Tegels leggen op terras

Terras aanleggen: betegelen. Keramische tegels, natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). De tegels aankopen is in samenspraak met de vakman , graag de werken rond de periode van oktober laten uitvoeren. Oppervlakte te betegelen : 8 m².

Houten dakterras plaatsen met opening voor lichtkoepel

Controleren van draagkracht, plaatsing houten dakterras met opening centraal voor lichtkoepel.

Onderkant van een terras afwerken met pvc of sidings

Ongeveer een 10 m op 70 cm de onderkant van een terras afmaken.

Terrastegels plaatsen

Terrastegels leggen 30m3. Verwijderen van bestaande tegels.

Plaatsen van houten dakterras

Er ligt momenteel een terras in natuursteen. Die ligt wel niet meer echt gelijk, maar in principe kan het nieuwe houten terras er bovenop gelegd worden. Er is nog genoeg ruimte tot aan de boordsteen om het houten terras er bovenop te leggen. Ik ben op zoek naar een duurzame houtsoort zoals bijvoorbeeld cumaro of iets in die trend, maar het hoeft niet de duurste houtsoort te zijn.

Terras te vergroten - met keramische tegels

Het bestaand terras is 21 m2 deze en dient verwijderd te worden om dan een stuk gras uit te graven om zo aan een nieuw terrasoppervlak van 30m2 te komen. Normaal zouden we kiezen voor een tegel van 60 op 60 2 dik (Keramisch).