Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Bredene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Bredene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Bredene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Bredene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Bredene:

Storten betonvloer of chape en tegels voer koertje

Wij hebben koer met oude beton platen met kraken in we willen onze tuin heropdoen evt gepolierd beton of tegelen voor 60m² De koer is via het huis bereikbaar of met een kraan

Dakterras waterdicht maken

We hebben een terras die niet waterdicht is en vocht verspreid naar de daaronder liggende badkamer. We wonen hier pas sinds dit jaar januari. Het terras is ongeveer 6 m² , en er is ook groenaanslag te zien.

Houten dakterras aanmaken

Onze slaapkamer geeft uit een stuk plat dak van ongeveer 2,5 op 5 meter. We zouden hier graag een terras van maken met onderhoudsvriendelijke vloer en balustrade. Momenteel ligt er roofing, EPDM. Ook een balustrade van maken.

Gepolierde betonvloer voor terras

Gepolierde betonvloer voor terras en oprit. Wij zouden graag een oprit in beton plaatsen om de garage te kunnen binnenrijden. Er is nog geen vaste ondergrond, enkel braakliggende grond (gras en aarde). Behalve een oppervlakte voor de garage, willen we de beton laten doorlopen zodat er ook een weggetje tot aan de voordeur gemaakt wordt.

Terras aanleggen in natuursteen combinatie met hout

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij zouden graag onze rechthoekige tuin heraanleggen. Geen gras meer, enkel terras. De oppervlakte is 77 vierkante meter met een rechthoekige vijver van 2,5 vierkante meter. Er moet een terras van 18 vierkante meter verwijderd worden. De rest is gras. Graag in natuursteen en een stuk in hout aanleggen. Een combinatie van de twee , met grote tegels.

Steentapijt leggen

Wij willen graag een steentapijten terras plaatsen achter onze nieuwbouwwoning. Ook de ondergrond moet nog gegoten worden. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 20 m²;

Aanleggen terras bij nieuwbouw.

Aanleggen terras bij nieuwbouw. Adres te vragen door vakman zelf en beschrijving m² te bekijken door vakman zelf ter plaatse.

Bekleden van terras met EPDM

Terras bekleed in epdm. Deur staat rechtop epdm , dus weinig hoogte om mee te werken ( kassement is 7cm ) ( zie foto's ) 2de gedeelte staat gescheiden van een opstand..... mag in 2 stukken geplaatst worden ( zie foto's ) Wij hadden gedacht om voor de deur een rooster te plaatsen tegen sneeuw. Foto's ter beschikking

Terrasje windvrij maken door plaatsen van polycarbonaatplaten

2 terrasjes zouden windvrij moeten gemaakt worden met polycarbonaatplaatjes van ongeveer 100 op 97 centimeter. Deze plaatjes zouden in een profiel moeten kunnen schuiven want ingevolge het algemeen reglement mogen deze plaatjes niet statisch worden vastgemaakt. M.a.w. de plaatjes moeten kunnen worden verwijderd. Maximum 7 plaatjes voor terrasje 1 en maximum 4 plaatjes voor terrasje 2. Contact e-mail overdag of telefonisch na 18 uur a.u.b. Foto's kunnen doorgestuurd worden bij aanvraag.

bestaand terras verder uitbreiden zodat ...

bestaand terras verder uitbreiden zodat stoelen en een tafel kunnen geplaatst worden. De terras aanbouw kan bevestigd worden in een betonnen plaat waarop de al gebouwde terras ligt.