Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor storten betonvloer of chape en tegels voer koertje:

Storten betonvloer of chape en tegels voer koertje

Wij hebben koer met oude beton platen met kraken in we willen onze tuin heropdoen evt gepolierd beton of tegelen voor 60m² De koer is via het huis bereikbaar of met een kraan
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor storten betonvloer of chape en tegels voer koertje uit heel België:

Betonvloer storten en vlinderen

Graag een vakman om een betonvloer te vlinderen en afwerken. Deels binnen +- 35m² en buiten terras +- 15m². We kunnen ondersteunen bij beton gieten, maar hebben geen kennis van afwerking.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik wil onder mijn stalling graag een betonvloer laten storten. Als het kan antracietkleurig. De stalling is overdekt maar aan één kant dus open. (soort open garage dus) (buiten) B4,40m en L 8,40 en dan nog een stukje van B 1,5m en L 5 m.

Beton gieten in stal

Ik ben op zoek naar iemand om een betonvloer te gieten in een bestaande stal. De wapening en bekisting is reeds geplaatst. Het is enkel storten en afrijen van het beton. Het betreft een stuk van 100m² dat ongeveer 1 cm/m afhelt en een stuk van 25m² dat vlak ligt. Telkens tss de 10 en 15 cm dikte. Hiervoor zal wel een betonpomp nodig zijn omdat de stal niet aan de straatkant ligt.

Storten betonvloer 35m²

Renovatie woning Gelijksvloers met beton gieten voor een oppervlakte van 35m². Van straat tot in woning is het een afstand van 10m.

Betonvloer zwembad gieten

Voor de aanleg van een zwembad moet er 5 m 3 (15 cm dikte op 7,1 en 4,6) beton met integratie bewapingsnet gegoten worden. Dit op een afstand van een 32 meter van de straatkant (te werken met pomp/kraan), dit kan via buizen op de grond (via oprit en door of langs de garage). Put zal gegraven worden 30/6. Hoop is storten beton zeker voor bouwverlof te regelen.

Gepolierde betonvloer storten

Binnen enkele weken beginnen wij met de renovatie van een schuur tot woning. Het is de bedoeling dat er een betonvloer van 30 cm in de schuur gegoten wordt. De oppervlakte van de schuur is 212 vierkante meter. In een deel van de schuur (63 vierkante meter) wordt een woning gebouwd. In dit gedeelte hoeft de beton dus niet gepolierd te worden. De rest van de schuur (149 vierkante meter) wordt de garage voor onze auto's en hier zouden we graag een gepolierde betonvloer hebben.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Gepolierde betonvloer storten voor terras. Ongeveer 50 m². Dit is ongeveer 10 meter lang op 5 breedte. Momenteel liggen er tegels.

Gepolierde betonnen terras plaatsen

Betonvloer storten : Voortuin met opstap 15 cm = 18,88 m². Oprit : Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm. Voortuin is nu in dalen is 18,88 m² + Garage aan voorkant is 14,56 m² + Plateau tuinhuis is 30 m².