Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras in gepolierde beton leggen:

Terras in gepolierde beton leggen

Oude terras werd reeds uitgebroken. Nieuw moet tot aan de vijverrand komen en misschien iets erover, zodat regenwater rechtstreeks in de vijver kan. Verder moet rond ons huis tot aan het tuinpoortje ook het pad worden aangelegd op dezelfde manier. In totaal ongeveer 75 m². Oud terras is reeds weggebroken.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras in gepolierde beton leggen uit heel België:

Terras in gepolierde beton aanleggen

Gepolierde betonterras aanleggen achteraan een rijhuis. Oppervlakte van 24 m² terras in polybeton. Het oude terras zullen we zelf uitbreken.

Gepolierde betonvloer leggen

Aanleggen van een terras uit gepolierd beton van ongeveer 40 m². Er liggen momenteel wat losse klinkers die weg moeten. Vrije opbouwhoogte minstens 10 cm.

Terras in gepolierde beton aanleggen

Voor mijn tuinhuis en overdekt terras zou ik als ondergrond kiezen voor een gepolierde betonvloer. De totale oppervlakte bedraagt 35m², het tuinhuis is 15m² als vloer, het overdekt terras 20 m². Opbouwhoogte van minstens 10 cm en het oude terras zal al uitgebroken zijn.

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen een terras in beton van ongeveer 4 op 5 meter. Zelf al uitgegraven. Grenst aan 2 muren die in een hoek staan. En 2 vrije kanten.

Gepolierde beton leggen

Terras van 4m x 10m in gepolierd beton afwerken en uitzicht creëren van grote betonstenen door kleine groeven hierin te verwerken. Terras op dezelfde hoogte moeten als vloerpas (verzonken schuifraam) waarbij een klein gootje wordt voorzien voor afwatering tussen raam en terras, maar dit komt dan op ong. 15cm boven niveau van de rest van de tuin dus ook zijkanten proper afwerken. Vooraan hebben we ook nog een klein stukje dat bijgewerkt moet worden van 1 meter op 3 à 4 meter.

Gepolierde betonvloer plaatsen

Gepolierde betonvloer plaatsen voor terras. Opp. is ong. 14m x 4m. Opbouwhoogte betonvloer is >10cm. Momenteel Kiezelsteentjes.

Gepolierde betonvloer gieten

Betonvloer gieten en polieren. Vrije opbouwhoogte van betonvloer is >10cm. Betreft oprit en parking van ong. 130m² en terras van ong. 20m² Tegelvloer leggen in kelder van ong. 64m².

Terras aanleggen in gepolierde beton

Betreft de ondergrond van een tuin. Ik zou van grind naar gepolierde betonvloer willen overgaan. De tuin is 20m lang 2.5m breed en is 25m verwijderd van de plaats waar een vrachtwagen kan staan. Eventueel handig om weten voor de aanlevering.