Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brugge:

Dakterras in thermowood aanleggen

Graag had ik een dakterras van +/- 15 m² in thermowood laten leggen. Dakbedekking is in roofing die vorig jaar vernieuwd werd. Het volledig ommuurde dakterras bevindt zich op de eerste verdieping.

Aanleg van een houten terras

Aanleggen terras. Huidige situatie: nieuwbouw woning, gras aanwezig en ongeveer 1,5 meter tegen de woning puin. Terras : houten terras. Terras van 30 à 35 m².

Herstellen van voegen in terras

De voegen van een bestaand terras moeten opnieuw gedaan worden , Dit rondom het huis . De herstelling van de voegen tegen de gevel ook voor een totale oppervlakte van 40m².

Heraanleggen 4 terrassen in ipé hout

Ik wens volgende 4 terrassen te heraanleggen met ipé hout. De bestaande terrassen zijn bankirai en dienen ook uitgebroken te worden. De ondervloer van de terrassen is nog goed. De afmetingen van de terrassen zijn: Dakterras 1 = 35. 12m² Dakterras 2 (L x B) = 23. 45m² Terras 3 = 1. 72m² Terras 4 = 5. 55m²

Houten terras maken voor pop up bar

Houten terras aanmaken 100 m². Evenementenhal met pop up bar gelokaliseerd op een oude scheepswerf, die omgebouwd wordt tot een bruisende plek in onze stad. Aanleg van terras.

Bestaande terras uitbreken en nieuwe in betontegels leggen

Bestaande terras in mijn tuin moet verwijderd worden ,mijn huis is een rijwoning,graag een offerte van betontegel 50 op 50 cm er is een afvoerputje ongeveer 30 op 30 ook een offerte van polybeton wat is volgens jullie efficient alvast bedankt.

Houten terras plaatsen

Houten wanden aanbrengen en de houten bangkirai vloer uitbreken en vervangen + nodige fundering en drainage voorzien. Afmetingen: 6 breed x 12 lang

Terrassen aan te leggen

Ik wil twee terrassen in padouk laten leggen (4.30 x 2.65 en 4.20 x 5.00). Daarin moeten spotjes verwerkt worden (elektriciteitskabel ligt klaar). Eventueel ook bijpassend drie plantenbakken en een bak om vuilniszakken weg te stoppen.

Houten terras vervangen

Momenteel ligt er een houten terras. Dit moet er uit en er moet een nieuw terras komen. De 36 m² is de oppervlakte van het nieuwe terras. De ondergrond is gewoon grond, de steunlatten zijn via cement vastgemaakt. De vorm is onregelmatig. Het ligt gedeeltelijk tussen de woning en een stenen tuinmuur. Mogelijks te gebruiken hout: padoek.

Terras aanleggen

Graag zou ik een terras aanleggen van ongeveer 32 m². Stabilisé en dan tegel erop. Tegel is nog niet aangekocht.