Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor dakterras in hardhout plaatsen:

Dakterras in hardhout plaatsen

Vloeroppervalk van ong. 60m² (ballustrade + afscheiding buren, vloeroppervlak).
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Handzame (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras in hardhout plaatsen uit heel België:

Houten afsluiting plaatsen voor dakterras

In welke houten afsluiting(en) heb je interesse? : tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op mijn dakterras zou er een +/- 5m moeten afgeschermd worden met tropisch hardhout (fijne latjes) hoogte: een courante hoogte maat tussen 1. 8m en de 2.2m

Houten dakterras aanleggen

Houten vloer op dakterras van 17m²( ter vervanging van bestaande reeds verwijderde houten terrasvloer) In het betere tropische hardhout (liefst in Padouk, Azobé of Afselia) Dakbedekking is lood. Drie zijden van terras smeedijzeren ballustrade op houten balk dient hergebruikt te worden . Houten balk (nog niet verwijderd) moet ook vervangen worden.

Houten dakterras plaatsen

Plaatsen twee gelijke terrasvlonders om tegen elkaar aan te leggen op een plat dak (roofing op 10cm dikke dakisolatieplaten). Afmetingen per vlonder: 210/220cm x 380cm x max. 6cm hoogte. In 1 hoek van 1 vlonder dienen enkele cm² uitgesneden te worden omwille van regenpijp e.d. Het gewenste bovenaanzicht van de vlonder: 380cm lange planken vergrijzend ThermoWood of hardhout (bv. Bankirai) zonder groeven, met telkens 1cm of wat meer ertussenin zodat een breedte van 210 à 220 cm bereikt wordt. Deze planken worden samengehouden d.m.v. in dwarsrichting eronder geplaatste 210/220cm lange houtcomposietplanken Om het licht afhellende dak niet te beschadigen en de terrasvlonders te egaliseren, zullen vermoedelijk ook stabilisézakjes onder (delen van) de vlonders geplaatst moeten worden.

Dakterras aanleggen in tropisch hardhout

Ik wens een dakterras van ca. 67 m² her aan te leggen. Ikzelf kan de huidige betonnen dallen en de zakjes met stabilisé waarop de dallen rusten zelf verwijderen. Dus nog terras aanleggen. Tropisch hardhout of een mix van tropisch hardhout en kunstgras. Ook nieuwe omheining plaatsen.

Terras aanleggen in hardhout

Terrasvloer plaatsen op roofing op dakterras dit is op het derde verdiep. Nieuwe roofing ligt er al. Oppervlakte terras 42 m² Hardhout is voorkeur.

Dakterras in composiet plaatsen

Dakterras van bijna 9 m² (3,72 m x 2,38 m). Bij voorkeur composietmateriaal of hardhout dat niet te erg opwarmt, gezien het terras pal op het zouden gericht is). Ondergrond is roofing op hout. Dakterras aan slaapkamer 1ste verdieping, achterzijde woning open bebouwing.

Terras in composiet aanleggen

Bestaand (rechthoekig 12,5 x 4,0) dakterras in hardhout heeft zijn beste tijd gehad. Wilde hier overheen graag een terras in composiet aanleggen.

Aanleg dakterras

Graag zou ik een offerte willen voor aanleg van een dakterras. - Afbraak huidig balkon van 3m2 - Aanleg dakterras op plat dak van onderbuur dat rechtstreeks aansluit aan mijn huidige balkon. => nakijken draagvlak van plat dak !! - Materiaal: tropisch hardhout (12m2) - Balustrade (mag bv een ballustrade in combinatie met plantenbak zijn zodat er een kleine haag komt). - Planten of opbergbakken 1 zijde tegen linker muur (+/- 3m lengte) Dit moet zeer mooi, strak en modern gedaan worden maar met gevoel van groen aangezien dit in het centrum van Antwerpen gelegen is. Graag ook jullie input in het ontwerp.