Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Harelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Harelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Harelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Harelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Harelbeke:

Houten terras heraanleggen

Bestaande houten terras vernieuwen . 2 terrassen in de tuin van ongeveer 50m² tezamen.

Houten terras aanleggen

Verhoogd terras driehoekig komt ongeveer een meter van de grond aan 1 zijde. Ondergrond is aarde en kan eventueel verankerd worden tegen buitenmuur doch liever losstaand. Terras : 20 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Bestaande oprit herleggen. Laag muurtje in ytong afbreken Het gaat over meer dan 100 m²

Padouk/thermowood terras plaatsen

Zuid-westkant van de woning. Afmetingen ongeveer 3 meter op 2.30 meter. Voorkeur voor kastanje of padouk of thermowood. Moet aansluiten aan de tegels die er al liggen.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Nu liggen er terras tegels en het is een rijwoning. We willen deze graag laten vervangen door een betonvloer. Oppervlakte ongeveer 20-25 m².

Aanleggen terras

Aanleggen terras. Graag prijs met en zonder afbraak bestaande terras.

Terras opvoegen beton

Het betreft een bestaand terras op te voegen met beton bestaande uit klinkers.Terras van 3 op 6 m.

het is een boven terras waarbij er een ...

het is een boven terras waarbij er een gat van 2.5m op 1m moet worden opgevuld.