Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Bestaande oprit herleggen. Laag muurtje in ytong afbreken Het gaat over meer dan 100 m²
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Harelbeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkerwerken uitvoeren uit heel België:

Klinkerwerken

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Beste, Wij zijn op zoek naar een vakman voor het aanleggen van onze oprit in klinkers, namelijk in de Oelegemsteenweg 94 te Wommelgem. We hebben reeds klinkers gevonden bij BMB westerlo (foto op aanvraag). Die zijn klinkers grijs/zwart 30x20x6 met een particuliere prijs van €12,93/m2. Soortgelijke klinkers bij een andere fabrikant, zijn natuurlijk mogelijk na afstemming. De oppervlakte voor de klinkers zou 205 M2 bedragen voor: De ganse oprit + parkings in de voortuin en padje naar de voorgevel. Een opstapje naar de voordeur zou moeten worden voorzien, bijvoorbeeld door het aanwerken van 2 tot 3 trapjes. Er zou 81 lopende meter aan boordstenen moeten worden voorzien. Er zou eveneens een stabiele ondergrond moet worden voorzien, aangezien er vrachtwagens op de oprit zullen rijden en parkeren. M.a.w. waarschijnlijk het gebruik van chappe, gebroken beton of droge beton. Zou u deze werken kunnen uitvoeren en ons een offerte kunnen bezorgen? U bent steeds welkom voor een bezoek vooraf. Alvast bedankt, Evelyn Eeckelaert Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : meer dan 100 m²

Klinkerwerken uitvoeren voor standplaats camper

Zal dienen als parkeerplaats camper 7,5 ton; oppervlakte 4x10m. Momenteel licht helende gazon ion de lengte richting 10m . Hoogste zijde plus & kopzijde te voorzien van betonnen boordplaat. Tegen eind volgend jaar zouden we de camper kopen, dus binnen half jaar uit te voeren. Er is directe toegang van de straat.

Klinkerwerken uitvoeren

Een strook van ongeveer 1 meter breed en 2 keer 12meter lang dient beklinkerd te worden in klinkers zoals op het reeds bestaande voetpad. De klinkers moeten voorzien worden van lichte deklaag tussen de stenen, zodat er geen onkruid tussenuit groeit.

Klinkerwerken uitvoeren

We willen een koer (31m²) afwerken met kleiklinkers op een waterdoorlaatbare ondergrond. De koer is bereikbaar via een garage, het is dus mogelijk om een kleine machines te gebruiken zolang ze via een dubbele deur passen. De ondergrond moet eerst voorbereid worden (nivelleren). Er dient een deksel voorzien te worden voor toegang tot het mangat van een kleine regenwaterput (mangat 50 cm diameter).