Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Koksijde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Koksijde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Koksijde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Koksijde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Koksijde:

Houten dakterras aanleggen

Plaatsen van een dakterras. Huis heeft twee verdiepingen. Terras van 40 m²; Nu staat er nog niks op het dak als terras. Houtsoort Thermowood.

Bestaand terras vernieuwen door betontegels

Er is een bestaand terras met keramische tegels die gebarsten zijn en dat moet vernieuwd worden met nieuwe betontegels. Oppervlakte ongeveer 70 m².

Leggen van thermowood terrashout

Leggen van thermowood terrashout bovenop gelegde plateau in stabiel. Terras is 5 m op 10 m en is een mooie rechthoek. Afwerking: trapje naar tuinniveau alle voorbereidende werken werden reeds gedaan

Ik wil terrasplanken ´thor bahama brown´ ...

Ik wil terrasplanken ´thor bahama brown´ aan laten sluiten aan bestaand tegel-terras. Laatste rij tegels laat los, dus moet verwijderd worden. Beton aangepast en gestort voor terrasplanken?? Als de planken op een andere manier gelegd moeten worden is dat natuurlijk aan de orde.

Het betreft een bel-etagewoning waar wij ...

Het betreft een bel-etagewoning waar wij aan de straatzijde een verhoogd terras willen laten aanleggen ter hoogte van de living. Dat terras zou dan bereikbaar zijn via de tuin die hoger gelegen is. Wij dachten aan een constructie in hout of eventueel in metaal met een balustrade en houten of metalen vloer. Tevens willen wij een tuinpoort in metaal laten plaatsen en de oprit laten vernieuwen.