Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Kortrijk:

Houten terras vernieuwen

Het dakterras werd jaren geleden al aangelegd maar het hout en de plantenbakken zijn in slechte staat. Het terras is aan vernieuwing toe. Wij zouden tegelijkertijd ook een deel van het terras willen laten overdekken. Terras : 2 delen . deel met houten gedeelte en 1 ste gedeelte gegoten beton en er dient een afdak te worden gemaakt. aanplanting van druivelaar aan terras.

Dakterras aanleggen

Voor een appartement op het tweede verdiep vragen we de installatie van een dakterras (ongeveer 27 vierkante meter) boven een plat dak (van de eerste verdieping) waarop een roofing ligt met een laag witte keitjes. Het plat dak bevat ook twee lichtkoepels (een van 1 vierkante meter en een van 2 vierkante meter). Het dakterras zou van die aard moeten zijn dat het weinig weegt en gemakkelijk demonteerbaar is om toegang te bieden tot de onderliggende roofing en de lichtkoepels voor mocht die ooit problemen stellen. De onderliggende koepels en roofing zullen wel voorafgaandelijk vernieuwd worden door de groep van mede-eigenaars die trouwens op hun algemene vergadering de goedkeuring gaven voor de aanleg van het terras.

Houten terras aanleggen

Plaatsen terras met Thermowood : +/- 6m20 x 7m60 . Ondergrond is asfalt op betonliggers en heeft een helling van maximum 8cm verschil. Terras +/- vlak leggen of mee met bestaande helling.

Terras aanleggen in hout of composiet

Aanleg terras in houtwerk of in composiet. terras van 50 à 60 m². Nu ligt er enkel grijze straatstenen en gras.

Uitbreken en plaatsen houten terras

Wij wonen op de 3de verdieping van een oud fabrieksgebouw. Aan de zuiderkant hebben wij een houten terras op balken geplaatst. Deze planken zijn rot en moeten vervangen worden. Alsook wensen wij de afscheiding van onze buurman te laten afwerken in hout.

Houten terras plaatsen

Het terras is gelegen op het dak van een penthouse Dit is de 9de en hoogste verdieping vh appartements gebouw Er moet een doorgang worden verleend naar de daarnaast gelegen daken. Alle opties staan open qua materiaal gebruik.

Aanleggen van oprit in natuursteen

Heraanleg oprit +/- 28 m² in natuursteen klinkers + 2 putdeksels + 5 m afvoergoot met gietijzeren rooster. De steen is in samenspraak met de vakman.

Terras aanleggen

Ik ben op zoek naar een vloerder die voor mij een terras kan leggen. Ik heb de stenen al aangekocht deze zijn 61,5x61,5 van opp en 16 mm dik . Het terras zou er zo snel mogelijk moeten liggen.H Het gaat over 12,8 m breed en 3,4 m diepte. Momenteel ligt er een oud terras. Ik zal ervoor zorgen dat ik dit al afgebroken heb. Chape dient gelegd te worden.

Terras heraanleggen

Ik wil mijn terras opnieuw aanleggen. Renovatie bestaand terras. Materiaalkeuze te bepalen maar voorkeur tegels. Oppervlakte 10 m op 5 m.

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

We zouden begin volgend jaar onze leidingen vernieuwen en daarbij ook een terras aanleggen + oprit. Er moeten wel eerst nog graafwerken gebeuren voor nieuwe leidingen + eventueel chappe. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Oprit, Terras, Tuinpad Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : oprit van 3m (B) x 23m (L) + Terras (onbestaand) + rondom huis