Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor dakterras aan te leggen in kunststof:

Dakterras aan te leggen in kunststof

Het betreft hier een dakterras van 100m², in L-vorm. De ondergrond bestaat uit asfalt. Woning met dakterras.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Moorslede (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras aan te leggen in kunststof uit heel België:

Plannen voor aan te leggen dakterras

Aanleg van een dakterras rond 30m². Momenteel enkel bereikbaar via brandtrap op de 3de verdieping. Begeleiding nodig voor het hele proces inlc. vergunning.

Houten dakterras vernieuwen

Dakterras van 95m² vernieuwen. Vergunning reeds in orde aangezien dat in 2007 werd gelegd. Momenteel is men dak aan het isoleren en nieuwe roofing aan het leggen. Alle documenten over bouw zijn aangevraagd bij gemeente. Graag 35m² groen dak en 60m² terras.

Dakterras leggen

Plat dak van +/-18m² moet omgevormd worden tot dakterras. Afwatering van het dak moet geoptimaliseerd worden, balustrade (van +/- 14m) moet aangebracht worden en composieten tegels gelegd worden. We weten niet goed hoe dat zit ivm de draagkracht.

Dakterras renoveren

Ik wil het terras van mijn dakappartement renoveren, 45 m² (12,5 meter lang op 4,50 meter breed) . Graag zou ik een mooie afsluiting (in composiet) rondom willen. Nu is die 95 cm hoog (inclusief stenen eronder). Ik had graag een omheining van 1m15. Ook wil ik een andere vloerbekleding op het terras, momenteel ligt er zeer slecht onderhouden bankirai op, ik zoek iets dat ik ofwel op de bankirai kan laten leggen of tegels op tegeldragers.

Dakterras leggen

Betreft aanleg dakterras nieuwbouw 70m2 . Hierbij verkiezen wij tegels die gelegd worden op tegeldragers

Dakterras leggen en afsluiting voorzien

Aanleggen van een dakterras op 1 van onze platte daken. Dit plat dak is toegankelijk via een toegangsdeur via onze trappenhal. Momenteel ligt er enkel roofing op. Onbekend is de draagkracht. We willen zowel aanleg vloer (hout + nepgras) als omheining voor privacy.

Houten dakterras leggen

Gaat om een dakterras op de derde verdieping van ons huis. Ong 12m2. Het huidige terras is ook met terrasverhogers waarop grote terrastegels rusten. Deze zijn aan vervanging toe en we zien liefst houten planken.

Houten dakterras leggen

Er is vochtdoorsijpeling bij de buren - ondergrond terras zal opnieuw worden aangelegd door een aannemer waardoor enkel het houten terras nog moet worden aangelegd of kan de ondergrond met afvloeiing water ook worden aangelegd door diegene die de houten terras legt. Minder dan 10 m².