Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oostende of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oostende:

Terras aanleggen in thermowoods 66 m²

Het terras is ongeveer een 66 vierkante meter en de ondergrond is roofing. Dit is op het eerste verdiep een bel-étage. Gemakkelijk bereikbaar.

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras op een plat dak . Oppervlakte 48 m². Afsluiting met balustrade. Terras in houtwerk

Koertje in kasseien aanleggen

Momenteel is het een tuintje, zou er graag een koer van maken met tegels of kasseien aan te leggen. En ook een afvoer, roostertje.

Houten dakterras aanleggen

Klein plat dakje omvormen tot dak terras , enkel de vloer moet gelegd worden - circa 6 m2

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Eigenaar van nieuwbouwwoning en geïnteresseerd in een oprit en terras van beton. Lichthellende oprit (3 m op 8 m) en terras in achtertuin (4 m op 8 m).

Tegels aanleggen voor terras en oprit

Tegels plaatsen voor terras, oprit / parking Tegels plaatsen voor een oprit (zuidkant) en een terras (gericht naar het noorden). Het gras in de tuin is al aanwezig, maar moet sowiezo nog eens hersteld worden. (we hebben een hond, vandaar). Ter plaatse komen kijken voor de oppervlakte.

Vervanging bestaand terras door keramische tegels

Vervanging bestaand terras. Met keramische tegels aanleggen. Ongeveer 75 m².

Terras aanleggen met bankirai

Ik wil een terras met Bankirai laten aanleggen. Ongeveer 2,70 meter op 10 meter dus een kleine 30 m².

Houten terras heraanleggen

tussen 50 en 100 m² Bestaand houten terras. Er moeten delen vernieuwd worden.

Keramische tegels leggen voor terras en uitbreken koer

Plaatsen van keramische tegels. Een oppervlakte van 20 m². Bestaande koer uitbreken,afval afvoeren herleggen van koer in antisliptegel. Tegels zijn nog niet in bezit, graag met de vakman te bespreken.

Steentapijt aanleggen op terras appartement

Steentapijt aanleggen voor ongeveer 16 m² terras. Dat is voor een appartement op het vierde verdieping. Nu ligt er beton op.

Houten terras aanleggen

Terras oppervlakte 15 m². Plaatsen van hardhout terras op een hoogte van 80 cm (tuin is lager dan gelijkvloers en ik wil het terras op dezelfde hoogte hebben).

Dakterras aanleggen met keramische tegels

Aanleggen van een dakterras op EPDM ondergrond . De tegels dienen dus op tegeldrager te liggen zodat deze tegels indien nodig ook gemakkelijk kunnen worden weggenomen. Terras is op de 3 de verdieping en met keramische tegels aanleggen. De oppervlakte is ongeveer tussen 25 m² en 30 m².

Houten terras plaatsen

Terras voor horecazaak, er is nog geen constructie voorzien. Ondergrond zijn klinkers van de stad. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 25 vierkante meter

Maken van houten terrasvloer

Houten terrasvloer maken. Afmetingen 6 m op 4,6 m. De ondergrond loopt af en bestaat uit kasseistenen. Materialen kunnen indien nodig zelf voorzien worden of mag ook via leverancier.

Vernieuwen terras

Graag had ik mijn achterterras laten vernieuwen... De achtergevel is al voorzien in padoek. Bij het uitbreken kan er geholpen worden. Klinkers of gepolierd beton te bespreken met de vakman.

Beton gieten voor terras

Heb een koertje uitgebroken en zou de kostprijs willen weten voor het gieten van beton, opp is 6 m op 3m 0,15m diep

Aanleggen van terras

Nu is het een deels gras en een deels tegels. Had graag alles laten uitbreken en nieuwe keramische tegels laten leggen met in de grond enkele terrasverlichtingen.

Terras leggen in onderhoudsvriendelijk houtsoort

Mijn houten terras van 1,45 m. breed Op 4,5 m. lang. Is versleten en ik zou er graag een nieuwe houten vloer op hebben ! Graag een betaalbare (snelle) handige Harie. Daar was ooit kunstgras op, die is eraf. Crea tuin heeft een offerte gegeven, dat was te duur.

Leggen van terras in keramische tegels

Terras in keramische tegels maken.Ongeveer 40 vierkante meter.

Verwijderen van bestaande klinkers

Verwijderen van bestaande klinkers en effen trekken ondergrond (nu klein minimaal verschil ts 2 niveaus) Aanleggen van nieuwe klinkers. Regio Oostende.

Dakterras gedeelte hout, gedeelte tegels en gedeelte kunstgras

We willen graag ons dakterras (ongeveer 17 op 12 m) aanleggen met een gedeelte in hout, een gedeelte in kunstgras en een gedeelte in tegels.Foto ter beschikking.

Maken van terras op 1ste verdieping

Terras 1 ste verd. Achteraan tussen 2 hoge muren. Terras 1 meter boven oppervlak in roofing. Dus houten kader maken met 2 grote verankerde steunbalken op de zijmuren op 1 meter hoog. Ongeveer 14 dwarsbalkjes waarop de kunststof terrasplanken worden bevestigd. Adresgegevens bij afspraak.

Bevloering van terras

Wij hebben een bestaand terras maar willen een stuk erbij en ook volledig het bestaande terras met oude tegels erbij overleggen met nieuwe betegeling. Het stukje erbij hebben we zelf al uitgegraven maar moet nog met stabilisé en versteviging gebeuren ook. Graag hadden wij een gratis offerte gekregen wat ons dat kost om dit te laten doen.Foto ter beschikking.

Aanleggen van terras en gazon

Nieuwbouw (sleutel op de deur) We willen graag 20m2 terras en rest in kunstgras of natuurgras +/- 40m2