Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oostende:

Houten dakterras vervangen

Bestaand Bankirai terras van 39m² vervangen. Driehoekig terras op de hoogste verdieping van gebouw met 9 verdiepen. Huidige terras ligt op houten raam gedragen door ronde steunvoeten die op roofing staan. Graag ook Bankirai.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een terras aanleggen. Ongeveer 40m². In de gepolierde beton. Al afgegraven ongeveer een 40 m² en 2 pitten die zouden moeten verwerkt worden in beton.

Terras heraanleggen

Dakterras appartement. Nieuwe tegels, nieuwe afsluiting (liefst in glas), vaste plantenbak. Het terras is 20m² ongeveer.

Aanleggen van dakterras

Dakterras aanleggen op plat dak van badkamer en kamer. Afmetingen zijn ong. 4m x 5.5m met 2 uitsparingen voor lichtkoepels. Liefst met extra buitenisolatie tussen roofing en terrasvloer. Duurzame en makkelijk te onderhouden vloer. Lichtdoorlatende omheining.

Natuursteenvloer leggen

Nieuw terras plaatsen over ruwe grond - Tussen 10 en 50 m²

Aanbouw terras op eerste verdieping

Ik wil graag boven mijn koer van 25 m² de volledige oppervlakte een terras op palen ter hoogte van het eerste verdiep creëren om zo rechtstreeks via de keuken naar het terras te kunnen in plaats van via de sous sol naar de koer te moeten.

Zwevend terras op eerste verdiep bouwen

We willen graag een klein zonneterras aan onze voorgevel bevestigen (max. 0,60 m diep en 2,50 m lang). Of de constructie enkel in de muur zit of ook op de grond kan steunen valt nog te bepalen. Metaalconstructie op eerste verdiep.

Klinkerwerken uitvoeren

Uitbreken huidig natuursteen, opnieuw aanleggen van paadje en oprit - tussen 50 - 100 m²

Houten terras leggen

Nu ligt er gras en graag een terras voor loungset van ongeveer 2m7 op 7 m

Composiet terras aanleggen

Aanleg van een terras in composiet voor een oppervlakte van 12 m². Ondergrond is aarde nu, het oude terras is al uitgebroken.