Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oostkamp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Oostkamp.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oostkamp of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Oostkamp die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oostkamp:

Klinkerwerken uitvoeren

Sierbestrating in de tuin: aanleg 3 wandelpaden in getrommelde betonklinkers: Pad 1: 5m2 (U-vorm) Pad 2: 3m2 Pad 3: 10m2 (L-vorm)

Houten terras vervangen

Houten terras vervangen. Momenteel bankirai maar 20j oud en versleten. Pad van terras naar voordeur aanleggen. Het betreft een opp. van totaal 70m².

Aanleg terras

Wij hebben interesse om een houten terras te laten aanleggen op de 1ste verdieping van onze bel-etage. Het zou gaan om een oppervlakte tussen 20 - 30m.

Oprit heraanleggen in asfalt

Op zoek naar een stratenmaker voor een oprit van maximaal 50 m² opnieuw aan te leggen met asfalt.

Aanleggen van composieten terras

Terras oppervlakte zal ongeveer 45 m² aan te leggen in composiet houtwerk. Moment staat er niks, nu losse stenen.

Aanleggen terras

Aanleggen terras gedeeltelijk in steentegels en uitneembare houttegels. Aanleggen terras + - 54m² steen en 8m² hout;

Houten terras aanleggen

Achteraan het gebouw is er een gemeenschappelijk terras welke vernieuwd dient te worden alsook de afsluiting errond. Dit is momenteel opgebouwd in bankerai. Zelf nog niet opgemeten, ik vermoed een 60tal vierkante meter.

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

Het huidige terras uit klinkers moet nog uitgebroken worden evenals de huidige terrasoverkapping. Op die plaats komt ook het nieuwe terras en de terrasoverkapping (3,5 x 4). Net naast het terras bevindt zich een kleine vijver. Het terras bevindt zich achter het huis ( toegang via tuindeur). Ongeveer 20 - 50 m².

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Terras moet nog worden uitgegraven. Oppervlakte : 26 m².

Houten terras aanleggen

De chape is reeds geplaatst - graag had ik prijs voor volledig houten terras (niet zelf te plaatsen) Houtsoort mag budgetair zijn. Het houtsoort is in samenspraak met de vakman te beslissen.