Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor aanleg terras:

Aanleg terras

Wij hebben interesse om een houten terras te laten aanleggen op de 1ste verdieping van onze bel-etage. Het zou gaan om een oppervlakte tussen 20 - 30m.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Oostkamp (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg terras uit heel België:

Aanleg terras, pad en oprit met parkeerplaatsen

Terras van 3m x 7m beklinkeren. Wandelpad aan volledige zijgevel aanleggen en beklinkeren. Achteraan oprit met parkeerplaatsen aanleggen en beklinkeren. Totale opp. van de 3 werken is ong. 153m².

Aanleg terras in ipé

Terras van ong. 30m² aanleggen in ipé hardhout. Momenteel afgemaakt met boordstenen en grind.

Aanleg oprit en terras

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Er liggen 2 putdeksels in de oprit. Oprit helt omhoog aan garagepoort maar het deel voor het huis is gelijk. Graag klinkers en steentjes maar advies is welkom. Onder oprit gescheiden waterwegen klaarleggen. Overloop septische put nakijken. Terras van ong. 12m² aanleggen. Oude klinkers en dals uitbreken. Border met planten verplaatsen. Grond gelijk maken. Nieuwe klinkers plaatsen. Betonnen ondergrond gieten van ong. 3m x 4m voor tuinhuis op te zetten.

Aanleg terras in kleiklinkers

We willen in ons stadstuintje een terras aanleggen met kleiklinkers (passaqua van Wienerberger), ongeveer 35m². Er zou ook bamboe moeten verwijderd worden (is reeds kort gewiekt)

Aanleg oprit en terras

Aanleg van terras en oprit in verschillende materialen: - Terras aan huis 70m²: Belgische blauwe steen - Terras in tuin: kleiklinkers - Tuinpad: kleiklinkers => in totaal 130m² - Oprit 50m² : platines en 75m² zou dolemiet moeten zijn.

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren, terras en oprit maken

Ons huis is in aanbouw met geplande oplevering eind augustus 2020. Het lot is 430 m² in totaal met daarop een huis van 96 m² plus schuur van 12 m². We zijn op zoek naar een bedrijf die de langwerpige tuin uitvlakt en vooral naast het huis aanvult en de resterende grond afvoert. Bij het aanvullen moeten ook opzetstukken voor de diverse putten geplaatst worden. Erbij kunnen, maar niet zien. Naast het huis komt een parkeerplek van grind, hier graag advies over. Optioneel is ook aanleg (houten) terras en verharding aan de achterzijde van de tuin.

Terras aanleggen in kunststof

Aanleg van terras in kunststof planken, oppervlakte ongeveer 35m². Als ondergrond ligt er nu beton.

Aanleg terras in keramische tegel

Oppervlakte = 75 m² in L vorm Huidige situatie = betonpuin Chape dient geplaatst te worden en terrastegels van 80cm op 80cm moeten worden gelegd. Dubbel verlijmd, elastische voeg, uitzetvoeg, boordsteen, in helling gelegd voor waterafloop.