Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Roeselare:

Terras heraanleggen

Terras van 25m² met betontegels heraanleggen. Mooi afwerken van bestaande groenzones en 2 lange treden. Graag heraanleggen met blauwstenen tegels van 20cm x 20cm.

Aanleggen terras

Aanleg van terras waar 1 waterput deksel in moet. Ondergrond is nog een deel terras. Dit zou dus nog moeten uitgebroken worden. Om zo van nul te kunnen beginnen. Ik zou graag klinkers laten leggen en de oppervlakte is ongeveer 40 à 45m².

Terras aanleggen

Twee zones: rond tuinhuis en een stuk aansluitend op stenen terras wil ik graag een composiet terras aanleggen. Het gaat om ongeveer 50m² dat moet heraangelegd worden.

Tegels leggen voor terras

Terras, 21m², wordt zelf uitgegraven en stabilisé opgevoerd. Zou gaan om het leggen van tegels op ons terras.

Heraanleggen terras

Heraanleg terras rondom huis. Kijken ter plaatse noodzakelijk. Terras in tegels. Terras : rondom woning dus af te meten .

Verplaatsbaar terras op maat maken

Ik zou graag een klein mobiel terras van 3.0 x 2.5 meter willen laten maken met de bedoeling dit terrasje in onze tuin makkelijk te verplaatsen.

Plaatsen van dakterras in ipe

Terras appartement te plaatsen op roofing. Afmetingen B3,75 op L6,2. Houtsoort Ipé. Terras in een rechthoek.

Terras aanleggen met hout of composiet

Terras op bestaand gras aanleggen . In composiet of hout. Ongeveer 6 of 8 op 4

Dakterras aanleggen met natuursteenvloer

Bestaande dakterrasvloer (uitgeleefde bangkirai) vervangen en uitbreiden met duurzamer materiaal. Terras : 7m Br op 4 m L Terras terug her aan te leggen met natuursteenvloer.

Composiet terras plaatsen

Terras en 2 gangpaden. Tussen 10 en 50 m²