Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Waregem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Waregem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Waregem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Waregem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Waregem:

Hervoegen terras

Terras van 15m² hervoegen. Tegels zijn 40cm x 40cm. Huidige voegen zitten los of zijn weg.

Houten terras aanleggen

Het terras is 1.8m op 5,2m en komt te liggen op een betonnen vloer. Graag in een houtsoort die mooi grijs verkleurt. Dezelfde houtsoort had ik ook willen gebruiken als traptrede van een ijzeren trap met 1 centrale trapboom. Dus houtsoort die niet gemakkelijk doorbuigt.

Gepolierde betonvloer plaatsen

Er moet een terras aan het huis in gepolierde beton komen. Voor het huis is dit 35 m² en achteraan is dit 15 m².

Heraanleggen terras

Uitbreken + plaatsten nieuw terras ± 50 m² (pad voor huisje = naar achterkant incl.), Materiaal: kleine tegels. Aan te kopen via vakman.

Plaatsen van terras in padouk

Terras aanmaken in padouk 3 x 3 meter. Er ligt momenteel gras, maar ik wil wel zelf een stabilisé ondergrond voorzien.

Gepolierde betonvloer gieten voor een terras

Leggen van gepolierde betonvloer voor een terras achteraan het huis . En nog putdeksel opmetsen. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Terras Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 60m²

Aanleggen van een tuinterras

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een tuinterras van +-30 vierkante meter. Ik zoek goedkope maar duurzame steenmaterialen. De ondergrond is reeds gelegd met stabilisé.

Terras aanleggen

Twijfel tussen klinkers en hout composiet terras aan te leggen.

Aanleggen van een tuinterras

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een tuinterras van +-30 vierkante meter. Ik zoek goedkope maar duurzame steenmaterialen. De ondergrond is reeds gelegd met stabilisé.

Aanleggen van een terras

We hebben een prachtige nieuwbouwwoning in pastorijstijl, maar buiten is nog niets afgewerkt en aangezien we buitenmensen zijn is een mooi terras nu de eerste prioriteit.