Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor beton terrastegels leggen:

Beton terrastegels leggen

Terras van 50m² met keramische tegels in stabilisé uitbreken. Betontegels op dit terras leggen.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Westouter (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton terrastegels leggen uit heel België:

Renovatie beton balkon

Renovatie van onze terrassen op de 1ste en 2de verdieping. Deze zijn niet meer waterdicht en de tegels zitten los. Oppervlakte zijn ongeveer 20 m². ° Demonteren balustrades en windschermen, deze worden behouden ° Uitbreken tegels en chape ° Waterdicht maken terrassen ° Voorzien van terrastegels (of kwartskorreltapijt afhankelijk van de prijs) ° Terug monteren van balustrade en windscherm.

Klinkerwerken uitvoeren

Voor een terras aan onze nieuwbouwwoning, die we recent kochten, dient nog een terras aangelegd te worden in waterdoorlatende materialen... maw klinkers of terrastegels (natuursteen, beton) met een .voeggrind dat water doorlaat of composietterrasplanken ... met een breedte van 6m op max 4 m diepte.

Gepolierde betonvloer als terras

Afbreken bestaande terrastegels en chape, 150 m ² Terras aan te leggen in gepolieerd beton.

Terras en oprit betegelen met beton en keramische klinkers 300 m²

Plaatsen van +-200 m² klinkers op onze oprit. Het gaat over betonklinkers van 30 x 20 x 6. Deze zijn reeds aangekocht en aanwezig. Borduur zijn al reeds geplaatst. Er dient dus nog chape getrokken te worden, klinkers gelegd te worden. Het gaat over gladde betonklinkers dus drilplaats met rubbermatten zodat de klinkers niet beschadigd geraken. Terras is +-100 m². Keramische terrastegels zijn ook reeds op locatie aanwezig. 60 x 60 x 2 formaat.

Aanleg van terras en paden

Ik wil graag een oud terras uitbreken en vernieuwen en vergroten. Enkele paden vernieuwen. Het terras heeft ongeveer een opp van 35m². Het oude terras zouden we zelf uitbreken. Graag ook een beton onder het teras tegen het verzakken. Dan moet er een tweede terras komen waar onze mobilhome op komt te staan. De stenen hiervoor zouden we recupereren uit onze oude terras. Ook hier een betonnen ondergrond. Ten slotte een tuinpad van huis naar garage. Ongeveer 6m lang en een oprit in grasdals voor de mobilhome. Als extra project het plaatsen van een afsluiting voor aan de straat. Deel in grasdals en de rest met terrastegels.

Plaatsen van terras

Wij willen ons terras laten tegelen in terrastegels van 120 x 40 x 2 cm op stoppen op een bestaande basis van een gegoten beton voor een oppervlakte van 30m² Te Holsbeek (gelegen tussen Aarschot en Leuven)

Plaatsen cottage tuinhuis met terrastegels leggen

Ik wil een cottage tuinhuis met zitruimte plaatsen. Een bestaande hondenren met gegoten beton moet opgebroken worden en er moet een nieuwe vloer met terrastegels gelegd worden in de overdekte zitruimte alsook in het tuinhuisgedeelte.

Beton gieten voor aanleg terras

Wij willen graag beton laten gieten voor aanleg terras. De terrastegels worden op latere termijn aangekocht en geplaatst. Blijkbaar zou er ook eerst een fundering van bouwpuin moeten liggen ? Het zou gaan om een stuk van 12m breed op 4m. Op termijn willen wij ook tuinhuis. De elektriciteit voor in de tuin : moet die eerst al gelegd worden ? Graag raad want hoor van iedereen iets anders en weet het niet goed meer