Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Wevelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Wevelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Wevelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Wevelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Wevelgem:

Houten terras plaatsen

Bestaand terras in tegels moet worden vernieuwd, nu 10m op 2m70. Neuw terras groter 10m op 4m.

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg van een zomerterrasje in de tuin. Op vandaag ligt er een terras waar oorspronkelijk dolomiet lag. Door de jaren heen is de dolomiet verdwenen en is het terras verharde aarde. Het terras is afgeboord met kasseien. Deze afboording moet blijven. Terras is een +/- een halve cirkel. De tuin is gemakkelijk bereikbaar. Puin dient meegenomen te worden. Minder dan 10 m².

Dakterras heraanleggen met composiet

Het betreft een dakappartement met een terras van 25 m² in het zuiden gelegen. Nu ligt er al 20 jaar tropisch hout en dat willen we vervangen door composiet.

Houten terras aanleggen

Vakman voor een houten terras grootte ongeveer 32m². momenteel ligt er een houten terras. Houten terras is nu versleten.

Terras aanleggen met tegels

Terras met keramische tegels leggen , onder notenboom aan te leggen, ongeveer 10 a 12 m². Graag ter plaatse komen kijken, eventueel voorbereidende werken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Het gaat over een oprit, rond het huis een pad van 120 cm breed en achteraan de woning een terras. Ongeveer een 190 m². Dit betreft een verbouwing.

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Oppervlakte is nu braakliggend stuk grond direct liggend achter loods/opslagplaats. Oppervlakte ongeveer 100 m². Soort hout te bespreken met de vakman.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Gepolierde betonvloer aanleggen voor de oprit en terras. Meer dan 10 cm opbouwhoogte. Tussen 50-100 m² oppervlakte. Momenteel liggen er terrastegels, oprit is een betonplaat die wat versleten is.

Oprit aanleggen in natuursteen tegels

Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ), Keramische tegels Oppervlakte 100 m². Oprit aanleggen In tuin terras aanleggen + platform voor tuinhuis.

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer / polybeton

Momenteel ligt er op waar terras moet komen, steenbrokken van bouwafval. Deze moeten nog verwijderd worden. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : nader te bepalen, moet nog uitmeten oppervlakte : op te meten door vakman.