Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

1400 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen, vaste trap zolder, plaatsen van 2 trappen zonder leuning, nieuwe trap plaatsen, installeren van een nieuwe trap, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

maandag 27 februari 2017

Herstelling van voordeur

Door een gasontploffing in het appartement van onze overbuur raakte de lak/verf van onze voordeur beschadigd. Ben ik bij u aan het juiste adres om dit te herstellen? Zo ja, kan u mij hier dan aub een offerte voor bezorgen? Ik stuur u hierbij vijf foto's mee die u hopelijk een beeld kunnen geven van wat er nodig is.
maandag 27 februari 2017

Herstellen van manuele garagepoort

Het slot aan de zijkant van de garagepoort is geforceerd, waardoor deze nu niet meer goed afsluit, kan iemand mij daarmee helpen, die dit kan herstellen?
maandag 27 februari 2017

Plaatsen blokhut

Montage blokhut Modern 505X385 + EXT400, geïmpregneerd, aankoop Makro. Graag ook prijs voor betonsokkel, gepolierd. Ook dakgoten monteren, indien nodig.
maandag 27 februari 2017

Nieuwe deuren plaatsen in appartementsgebouw

Het gaat hem om het plaatsen van 2 nieuwe duren in de gemene delen van een appartementsgebouw. De oude, bestaande deuren en omkadering te verwijderen en te vervangen door geheel nieuwe, inclusief sleutels (12 stuks).
maandag 27 februari 2017

Inkomdeur vernieuwen

Graag willen wij de inkomdeur van ons appartementsblok vernieuwen. Inkomdeur in aluminium.
maandag 27 februari 2017

Herstellen van PVC raam

Herstellen van PVC raam. Raam in badkamer waait altijd open. Appartement op de tweede verdieping.
maandag 27 februari 2017

Carport maken met voorkeur Trespa afwerking

We willen een caport plaatsen langs ons huis voor 2 wagens in combinatie met een poort. Gevelbekleding mag ook aangeboden worden.
maandag 27 februari 2017

Trap en deuren zandstralen

Wij wensen onze trap en deuren te laten zandstralen. De deuromlijstingen dienen echter best daarvoor verwijderd te worden. Wij zoeken iemand om onze deurlijsten te verwijderen en achteraf terug te plaatsen.
maandag 27 februari 2017

Raamsluiting herstellen

Raamsluiting herstellen: aluminium raam type reynaers profiel; raam kan niet meer in kip; raam kan enkel geopend worden door het op te heffen met de sluiting in "kipstand" De meneer geeft het adres door aan de vakman.
maandag 27 februari 2017

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een trap plaatsen naar de zolder. Er is momenteel een zoldergat met uittrek trap. Maar ik wil een volwaardige vaste trap plaatsen naar de zolder waardoor de zolder ook echt kan gebruikt worden. Er moet hiervoor een opening gemaakt worden in het plafond (is houtstructuur) Ook eventuele afwerking zou ik graag laten doen Materiaalkeuze van trap maakt voor mij niet uit.
maandag 27 februari 2017

Renoveren van eiken voordeur

Deur sluit niet goed en de planken moeten vervangen worden.
maandag 27 februari 2017

Binnentrap aanmaken in industrieel gebouw

Graag offerte voor een binnentrap in een industrieel gebouw. Hoogte vloer 3m30, breedte 90cm of 1m.
maandag 27 februari 2017

Nieuwe keldertrap zonder leuning plaatsen

Nieuwe keldertrap zonder leuning plaatsen. Recht tegen een muur.
maandag 27 februari 2017

Montage tuinhuis Lounge

Graag had ik een prijs gekregen om een tuinhuis "Lounge" 295 x 295 te plaatsen . Deze zou begin/half april 17 moeten geplaatst worden.
maandag 27 februari 2017

Schilderdeur op maat maken

Graag prijs voor een schilderdeurblad op maat met breedte van 73 cm en hoogte van 191.2 cm, ter vervanging bestaande deur. Plaatsing scharnieren en klinkgat en een holte sluiting volgens bestaande deur. Enkel levering deurblad, geen plaatsing.
maandag 27 februari 2017

Zoldertrap aanpassen vernieuwen

Momenteel hebben we in ons huis voor naar de zolder ( die ingericht is als 2 kinderkamers ) een zoldertrap staan maar deze is veel te stijl. Dit is een vrij stijl trap. We zouden graag wat info hebben over een andere trap die de doorgang minder gevaarlijk en stijl maakt , met armleuning.
maandag 27 februari 2017

Inkorten van een aluminium buitendeur

Aluminium voordeur ongeveer een 2 centimeter inkorten omwille van het plaatsen van een binnenvloer op bestaande tegels.
zondag 26 februari 2017

Trap op maat laten maken

Ik zoek een vakman/trappenbouwer die een trap kan maken (op maat) van de 1e verdieping naar de nieuw ingerichte zolder. Trap bevat 2 kwart draaien (die in elkaar overgaan). Trap is in detail uitgetekend door interieur architecte.
zondag 26 februari 2017

Nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen

Graag offerte voor nieuwe ramen, voor- en achterdeur.Ramen : 10 tal. Materiaal pvc en houten voordeur.
zondag 26 februari 2017

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsen van blokhut Latina van Makro 320 X 205 cm én vloer.
zondag 26 februari 2017

Blokhut plaatsen

Graag zouden wij de moderne blokhut van 505 op 295 uit de Makro willen laten plaatsen met de bijhorende dakgoten ook te monteren.
zondag 26 februari 2017

Bed/kast frame op maat

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die verhoogde kasten met trapjes kan maken waar mijn bed op moeten komen. Het bed met de kasten zou zoiets moeten worden zoals op de foto die ik heb bijgevoegd. ( zie foto)
zondag 26 februari 2017

Vaste trap zolder

Ik wil graag een vaste trap laten steken tussen 1e verdiep en 2e verdiep. Op dit moment zit daar nu nog een zoldertrap die inklapbaar is. Naar veiligheid toe is dit absoluut niet ideaal (zeker niet met een zoontje die binnenkort op 2e zou slapen). Ik weet zelf niet wat de mogelijkheden zijn en vraag graag wat raad en gratis offertes om dan de werken te kunnen uitvoeren (liefst dit jaar nog).
zondag 26 februari 2017

Herstellen van elektrische rolluik

Elektrische rolluik rolt niet meer op.
zondag 26 februari 2017

Afbraak/ontmantelen bestaand tuinhuis (+- 10 vierkante meter)

Houten tuinhuis moet weg wegens plaatsing overkapping. Deadline: laatste week maart/eerste week april.
zondag 26 februari 2017

Plaatsen van 2 trappen zonder leuning

Het gaat over 2 trappen telkens met 8 treden van beuk minimum 4 cm dik. Breedte 75 cm aantreden 25 cm optreden 13 cm. Zonder leuning zonder plaatsing. Graag een prijsofferte.
zondag 26 februari 2017

Hordeuren plaatsen

Ik wil een hordeur laten plaatsen (ca 92 x 200 cm) en een plissé hordeur voor schuifpui (ca 134x200 cm).
zaterdag 25 februari 2017

Trap maken

Trap in moderne design nieuwbouw aanmaken, in een grote inkomhal plaatsen. Graag in glas of donkere treden met LED lichten. De donkere treden zouden dan zijn met een glazen wanden aan zijkant, mag goed belicht zijn met LED verlichting. Komen kijken ter plaatse voor advies, en mogelijkheden, en prijzen. Graag in de maand juni, om te bespreken met de mannen voor de trap.
zaterdag 25 februari 2017

Zwevende trap plaatsen

Kan u mij een offerte bezorgen van een zwevende trap in glanzend wit hout, 16 treden op een binnenmuur? Een leuning aan de zijde van de muur. Eventueel LED verlichting.
zaterdag 25 februari 2017

Vier inbouwkasten maken

Het is voor in 3 slaapkamers; inbouw kleerkasten met leggers en hangers 2 redelijk grote kamers 1 kleinere en dan de hal nog kleiner Ook in de hal is er een schuininbouwkast met legger nodig.
zaterdag 25 februari 2017

Herstelling schuifdeur

Schuifdeur living begint zeer stroef dicht te gaan, zodat wij ze voorlopig niet meer open doen, in afwachting van een inspectie.
zaterdag 25 februari 2017

Metalen tuinhuis installeren

Graag wensen wij een tuinhuis metaal met betonnen bevloering en indien mogelijk aansluiting elektriciteit (lamp / stopcontact) laten plaatsen. Tuinhuis metaal ref.. 5254028
zaterdag 25 februari 2017

Dakraam plaatsen

Ik wil graag 2 kleine dakvensters laten leveren en plaatsen in een hellend dak.
zaterdag 25 februari 2017

Zandstralen of luchtgommen van beuken trap

Ik wil mij beuken trap laten luchtgommen of zandstralen.
zaterdag 25 februari 2017

Reparatie schuifraam hefmechanisme

Houten schuifraam in veranda heft aan 1 zijde niet meer op en kan dus niet meer opengeschoven worden. Dit zouden we graag gerepareerd zien.
zaterdag 25 februari 2017

Trap volledig vervangen

Betonnen trap die in de oude woning in de gang stond, nu integreren in de woonruimte. Het moet dus een eye-catcher worden in ons huis. De trap is nu nogal steil, we willen deze graag iets “luier” maken en een hoek-opstap maken vanuit de woonruimte. Als we onderaan deze trap staan en recht naar boven kijken moet er aansluitend op deze te renoveren trap, ook een nieuwe houten trap geplaatst worden die naar de zolderverdieping leidt (rechte steektrap). Bedoeling is dat de betonnen trap met nieuwe bekleding en de nieuwe trap samen (mits kleine onderbreking (vloer van de nachthal)) optisch 1 geheel vormen. Voor de vloer op de eerste verdieping en de nachthal zullen we kiezen voor een heel eenvoudige gelaagde parket, Franse eik, verlijmd op mdf die we willen afwerken met olie.
zaterdag 25 februari 2017

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen met afmetingen 4.280 x 2.135 mm en 1 vast raam met afmetingen 1.935 x 2.150 mm met hierin bovenaan een ventilatiestrook over de gehele lengte.
zaterdag 25 februari 2017

Vervangen 4 x dubbelglas

Wegens condensvorming dubbel glas vervangen in houten Meranti ramen. Afmetingen B x H = 0,60 x 1,20 m
zaterdag 25 februari 2017

Kozijnen taatsdeuren in aluminium plaatsen

Kozijnen taatsdeuren in aluminium met slank profiel (met glas). Als tussenwand in de hall, 1m70 breed - 3m70 hoog. Dubbele deur (met slot) die opengaat, bovenste gedeelte in glas.
zaterdag 25 februari 2017

Trap afbreken en platform plaatsen

Afbraak bestaande betonnen trap in het midden van de achtergevel en plaatsing van een horizontaal platform met daarop aansluitend een trap die zich aan de zijkant van de woning bevindt. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor advies , trap aan de zijkant.
zaterdag 25 februari 2017

Bureau op maat laten maken

Graag had ik een bureau laten maken met één zijwand van 180cm op 70 cm dikte 5 cm Bureau Lengte 175 - Hoogte blad 72 - Diepte 55 cm - met 2 zwevende schappen van 25cm op 175cm dikte 5 cm
zaterdag 25 februari 2017

Vaste trap naar de zolder en trapgat maken

Een rechte trap plaatsen naar de zolder plaatsen en trapgat maken
vrijdag 24 februari 2017

Vier dakramen plaatsen

4 dakramen 74 x 118 plaatsen.
vrijdag 24 februari 2017

Binnendeuren plaatsen

Graag had ik 4 nieuwe binnendeuren laten plaatsen ,ze moeten wel gelakt zijn,de chambranten moeten 9 cm breed zijn, ook een afkasting in dezelfde materalen voor een doorgang waar vroeger een dubbele deur instond
vrijdag 24 februari 2017

Nieuwe trap plaatsen

Recht + kwartslag naar links bovenaan, breedte 70, hoogte 3m60, uitloop 4m10.
vrijdag 24 februari 2017

Op maat laten maken van meubels

Ik zou graag een hangkast laten maken van plus minus 1. 30cm lang, 38cm diep, 35 a 40cm hoog. Moet dienen als TV-meubel. Daarboven zou dan nog een boekenplank moeten komen of dezelfde hangkast maar dan in kleiner formaat. Ook zou ik graag een badkamerkastje laten maken met afmetingen : lente 110cm, breedte 38 cm, diepte 35 cm. Dit alles in eiken/beuken/.. natuur houtafwerking (volhout of fineer).
vrijdag 24 februari 2017

Velux dakramen installeren in licht hellend dak

Ik heb een licht hellend plat dak en zou graag een paar Velux ramen willen laten installeren zodat er wat meer daglicht in huis kan binnenkomen. Zou gaan om drie à vijf Velux ramen die geluiddempend, zonnewerend en warmte tegenhoudend moet zijn. Na de grote vakantie de werken uitvoeren.
vrijdag 24 februari 2017

Strakke metalen trap plaatsen

Buitentrap: momenteel is het idee voor een zwarte metalen trap met strakke look, maar graag meer info over andere mogelijkheden (vb. Beton). Buitengevel van het huis (isolatie / crepi) wordt gepland voor eind dit jaar. Momenteel is op het plan getekend dat de trap recht is.
vrijdag 24 februari 2017

Aankoop en plaatsen van PVC voordeur

Aankoop en plaatsen van PVC voordeur. In samenspraak met de vakman.
vrijdag 24 februari 2017

Maken van een kast op maat

Wij zouden in onze woonkamer graag een kast hebben tussen de keuken en het salon. Daar staat er in het midden een pilaar met aan de ene kant een speksteenkachel en aan de andere kant plaats om de kast te plaatsen. De keukenkant van de kast zou opbergruimte moeten worden. Aan de salonkant zou de TV komen te hangen. Hier zou er ook een kast moeten zijn om de digicorder e.d. in te plaatsen. De pilaar zou ook moeten ingewerkt worden in de kast. max 2m x 1.10m

Partners

Partners van Casius