Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

1433 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen, vaste trap zolder, plaatsen van 2 trappen zonder leuning, nieuwe trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

vrijdag 24 maart 2017

Tuinhuis op maat maken in padoek

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een blokhut in padoek met volgende afmetingenm diep x 2. 10 m breedte voorkant en 3. 10 m breedte achterkant + luifel van 2 m diep Enkele deur vooraan en achteraan.
vrijdag 24 maart 2017

Vervanging scharnier en herstelling draai- en kiepraam

Ik zou graag het versleten scharnier van mijn draai- kiepraam laten vervangen. Gezien dit raam enkel als deur gebruikt wordt misschien door een steviger scharnier zonder dubbele functie.
donderdag 23 maart 2017

Blokhut plaatsen

Wij wensen graag blokhut Pila Van 2,48 m op 2,48 m te plaatsen. Wij zouden deze aankopen in Makro Machelen en thuis laten leveren. De ondergrond is synthetisch gras. Onze vraag was of jullie deze kunnen plaatsen en wat ons deze zal kosten geplaatst
donderdag 23 maart 2017

Zolder trap

Graag zou ik info voor plaatsen vaste trap zolder
donderdag 23 maart 2017

Zoldertrap en velux plaatsen

Ik zoek een vakman voor een gat naar mijn zolder te maken en een vaste trap naar de zolder alsook een grote Velux te plaatsen.
donderdag 23 maart 2017

Houten ramen herstellen

Ons huis beschikt over houten raamwerk die aan paar herstellingen en onderhoud toe is. Graag wensen zij een bestek en advies of het mogelijk is dit te laten uitvoeren. Het betreft 9 normale ramen en 2 kleintjes.
donderdag 23 maart 2017

Dressing maken van bergingkast onder trap

Wij hebben een bergingkast onder trap. Graag had ik hiervan een functionele dressingkast van gemaakt. Deur is al vernieuwd.
donderdag 23 maart 2017

Herstellen garagepoort

Vervangen torsieveren ( veren )aan de garagepoort, 3m breedte en 2,5 m hoogte, verder het afgebroken hendel om de poort omhoog en omlaag te doen opnieuw vastzetten aan de garagepoort.
donderdag 23 maart 2017

Herstellen van deur na poging tot inbraak

Ik wil graag de deur herstellen of een nieuwe deur installeren.
donderdag 23 maart 2017

Kleine ijzeren trap plaatsen

Kleine ijzeren trap van terras naar tuin, hoogteverschil 0. 5 meter, lang 1 meter (grote treden: persoon met beperking), breed 1 meter, met trapleuning, en antislip. Huidige trap is niet meer veilig.
donderdag 23 maart 2017

Installatie Velux rolluik en muggenhorren

Graag offerte voor de levering en installatie van een Velux rolluik (velux GGL). Herstelling van het draaisysteem en het rolluik van een reeds geïnstalleerde velux + installatie muggenhorren op 4 veluxen.
donderdag 23 maart 2017

Velux ramen plaatsen

Velux plaatsen in schuin dak , dak is reeds geïsoleerd met PUR schuim en er zijn reeds 2 veluxen aanwezig maar willen er ofwel 1 groter maken ofwel 1 bij plaatsen
woensdag 22 maart 2017

Blokhut Bonn plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Bonn 385x355 cm van Makro laten plaatsen (de betonmaat is 395 x 395cm). Wij wensen de prijs voor de montage. De blockhut zal geleverd worden in april Graag willen wij de montage zo snel mogelijk kunnen starten na levering.
woensdag 22 maart 2017

Blokhut plaatsen: blokhut Chill met stalen dak

Graag willen wij blokhut Chill 385xstalen dak met condensdak)laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie met vloer en dakgoten
woensdag 22 maart 2017

Blokhut Lounge plaatsen

Graag willen we een Blokhut Lounge van 295 x 295 cm laten plaatsen in onze tuin. Betonnen vloer van 305 x 305 cm is reeds voorzien. Gelieve ons een prijsvoorstel te bezorgen voor het plaatsen van deze blokhut. Blokhut reeds besteld.Levering binnen 4 tal weken.
woensdag 22 maart 2017

Herstel van twee draai-kipramen

Twee draai-kipramen (één gewoon raam, één terrasdeur) zitten vast aan de rechterbovenhoek. Draaien noch kippen lukt nog.
woensdag 22 maart 2017

Plaatsen metalen buitentrap

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een metalen buitentrap, gezien er een muur aanwezig is, met treden in de muur aan ene zijde en andere zijde met eenvoudige leuning. Beide trappen zijn normale hoogte ( 15 treden ) Om twee dakterrassen te betreden.
woensdag 22 maart 2017

Blokhut Luna Plaatsen

Graag willen wij Blokhut Luna laten installeren. (290 op 290 met 380 extensie). Inclusief beton laten gieten. Bij de blokhut willen wij extra bestellen: impregnatie, dakgoten, stormbeveiliging en eventueel houten vloer in het extensie gedeelte.
woensdag 22 maart 2017

Blokhut CAPRI plaatsen

Graag een monteur om onze blokhut CAPRI 295x248cm stalen dak te plaatsen samen met de dakgoten. Graag de prijs voor een houten vloer? De goederen zijn nog niet geleverd.
woensdag 22 maart 2017

Tuinhuis Pila plaatsen

Wij zoeken een vakman voor het plaatsen van een tuinhuis. We willen graag het volgende tuinhuis: Pila 290x290. Er zal een ondergrond voorzien zijn.
woensdag 22 maart 2017

Schrijnwerker nodig voor buitendeur

Ik heb een woonboot gekocht en aan het verbouwen. Graag zou ik een offerte verkrijgen voor een buitendeur (liefst schuifdeur) ongeveer 700mm breed en 1000mm hoog, daarin moet een patrijspoort worden verwerkt en daarboven moet aansluitend een schuifluik worden gemonteerd wat dan gesloten een geheel moet vormen. Je kunt het vergelijken met de ingang bij een zeilboot.
woensdag 22 maart 2017

Plaatsen blokhut Lounge

Graag willen wij onze Blokhut Lounge 295x295+extensie 285 laten plaatsen. Er is al een betonplaat voorzien.
woensdag 22 maart 2017

Herstellen van houtwerk aan garagepoort

Mijn oude garagepoort gaat moeilijk open en dicht. Ik kan nauwelijks nog buiten. Kan u dit komen herstellen aub? Is redelijk dringend.
woensdag 22 maart 2017

Dakraam plaatsen

2 standaard veluxramen geleverd en geplaatst - In een zadeldak
woensdag 22 maart 2017

Raam in veranda te voorzien

Ik zoek een vakman om een plooiraam te laten plaatsen in de veranda. De afmetingen zijn +- 4m op 2m. Graag hr++ of 4 seizoens-glas
woensdag 22 maart 2017

Traprenovatie

Trap bekleden met tapijt. Trap nog op te meten.
woensdag 22 maart 2017

Plaatsen van vaste trap naar zolder

Vaste trap naar de zolder plaatsen en opening aanpassen Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Voor de moment staat er een inklapbaar zoldertrapje. Ik weet echter niet of er genoeg plek is voor een vaste trap. Daar zou ik graag wat meer info over hebben. Het trapgat kan vergroot worden maar niet te veel en kan waarschijnlijk niet verplaatst worden.
dinsdag 21 maart 2017

Herstellen van Winsol schuifraam terras

Mijn schuifraam sluit niet meer . Het railsysteem had soms al veel speling , maar nu krijg ik het raam niet meer op zijn plaats en kan ik het niet vergrendelen , er blijft een spleet van ongeveer 5 cm aan 1 kant . Het PVC-raam is geplaatst bij de nieuwbouw in 1994 en aan de binnenkant staat een nummer vermeld : WINSOL M14252I . Bestaan hier nog wisselstukken voor , en hoeveel gaat een herstelling kosten aub ? Het raam is ongeveer 2 meter hoog en iets meer dan 2 meter breed . In bijlage zend ik enkele foto's van de scharnieren/railsysteem . Kan u mij zo snel mogelijk laten weten wanneer dit kan hersteld worden aub?
dinsdag 21 maart 2017

Bouwen en plaatsen van dressing op maat

Het bouwen en plaatsen van een dressing op maat.
dinsdag 21 maart 2017

Vervangen buitendeur

De bestaande buitendeur van mijn stookplaats is versleten (rot) en moet worden vervangen inclusief het kader. De deur meet ongeveer 175 x 75 cm. Ik wil het liefst hardhout (te grondverven en te lakken). Deurtje moet voorzien zijn (of kunnen worden) van deugdelijk hang- en sluitwerk.
dinsdag 21 maart 2017

Blokhut plaatsen

Wij overwegen een van volgende tuinhuizen aan te kopen en hadden graag een vrijblijvende offerte voor de plaatsing hiervan : - Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd - Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd - Blokhut Iris 2 530 x 410 cm Ondergrond wordt reeds voorzien. Zou u mij ook kunnen laten weten of de levering en plaatsing door jullie zo gecoördineerd kan worden, dat het materiaal bij levering, of quasi onmiddellijk na levering, kan geplaatst worden? Timing van het werk zal afhangen van de plaatsing van ondergrond, maar dit is normaal voorzien voor mei/juni. Eventuele plaatsing van het tuinhuis zou onmiddellijk na het plaatsen van de ondergrond moeten gebeuren.
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsen blokhut Chamois

Graag offerte plaatsen blokhut Chamois 445x415 van Makro,zonder grondwerken.
dinsdag 21 maart 2017

Schuifdeur kast

Ik zoek een schrijnwerker die een bestaande kastdeur wil herstellen. Deze gaat moeilijk open en dicht. Dit in opdracht van Telenet. Liefst lokale speler, uitvoering in regie is bespreekbaar.
dinsdag 21 maart 2017

Schrijnwerker nodig

Plaatsen van een glazen badkamerdeur en 2 deuren aan ingebouwde kast + wc deur vervangen in volle houten deur ( wit )
dinsdag 21 maart 2017

Binnendeur te decaperen

Ik zoek een vakman om een binnendeur uit oud herenhuis te decaperen.
dinsdag 21 maart 2017

Renovatie van oude voordeur

Ik zou mijn houten voordeur willen laten zandstralen of afbranden en een lichtere kleur opzetten
dinsdag 21 maart 2017

Velux Ramen herstellen

Twee veluxramen die niet meer opengaan waarvan een in het dak en een verticaal Twee waar vocht tussenzit.
dinsdag 21 maart 2017

Vliegenramen plaatsen

3 vliegenramen - deuren. 1 vast, 1 deur en 1 schuif.
dinsdag 21 maart 2017

Mezzanine en kasten bouwen voor klaslokaal

Een platform voor in een klas (3m x 3m x 1,5m) in hout of metaal.
dinsdag 21 maart 2017

Maken en plaatsen van houten voordeur en zijdeur en bekleding carport met hout

Maken en plaatsen van houten voordeur en zijdeur en bekleding carport met hout. (afromosia?)
dinsdag 21 maart 2017

Herstellen garagepoort

Onze garagepoort is elektrisch, en de syndicus hebben 2x geforceerd de garagepoort te openen, zonder eninge toestemming van ons. Als gevolg gaat de poort niet gemakkelijk openen en dicht. Dus we zouden graag onze garagepoort herstellen.
dinsdag 21 maart 2017

Leveren en monteren van tuinhuis Regent

Ik zou bovenstaand tuinhuis willen kopen. Ik zie op de beschrijving dat er geen vloer bij is. Kan er een metalen vloer voor dit tuinhuis worden bijgekocht of moet er beton worden gegoten? Zoja, kan jullie montagedienst daar ook voor zorgen? Kan u me een prijsofferte bezorgen voor dus de volledige opbouw voor dit tuinhuis? Leveren en monteren van tuinhuis Regent 300x292cm
dinsdag 21 maart 2017

Renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder

Voor volgende werken zoek ik een vakman: - ofwel renovatie trap - ofwel nieuwe trap - maken van trapgat naar de zolder
dinsdag 21 maart 2017

Dakraam plaatsen

Velux dakraam plaatsen met zonnewering en verduistering. Grote 1 m 10 op 1 m 10 eenvoudig te bereiken. Eventueel inklapbare zoldertrap plaatsen.
dinsdag 21 maart 2017

Binnendeuren vervangen

Op onze gelijkvloers moeten er 7 binnendeuren vervangen worden, omwille van waterschade. We wensen graag een offerte voor schilderdeuren en ook voor houten deuren.
maandag 20 maart 2017

Buitentrap plaatsen in metaal of beton

Graag willen wij een buitentrap laten installeren, materiaal is nog niet definitief besloten. In metaal of beton.
maandag 20 maart 2017

PVC Raam en deur plaatsen in tuinhuis

PVC Raam 1,48m x 1m en deur 2m op 1,9m plaatsen in gemetst tuinhuis. Alle materiaal is reeds aanwezig.
maandag 20 maart 2017

Betonnen trap polieren en glad maken

Wij willen graag een gepolijste trap. De betonnen trap zou worden gelegd door de aannemer zelf. Ik had graag een ruwe offerte om deze volledig te pollieren en glad te maken. De trap is een dubbele kwartdraai van 17 treden. Betonnen trap wordt gezet, enkel de afwerking nodig.
maandag 20 maart 2017

2 dakramen plaatsen

Vervangen/groter maken van 1 dakvensteropening + dichtmaken van 1 huidig dakvensteropening + maken van 1 nieuwe dakvensteropening met plaatsen dakvenster.
maandag 20 maart 2017

Schrijnwerker voor maken van brievenbussen

De in ons appartementsgebouw geplaatste 12 oude en totaal versleten brievenbussen dienen vervangen te worden. Vermits deze op een sokkel boven een cv staan en deels ingewerkt in de houten lambrizering, dienen de maten van de bestaande bussen aangehouden te worden. Levering compleet met 12 slotjes en naamhouders. De afbraak met afvoer, levering en plaatsing dient te gebeuren door uw diensten.

Partners

Partners van Casius