Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de timmermannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een timmerman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

vrijdag 22 juni 2018

Plaatsing van tuinhuis met ondergrond

OP bouwgrond plaatsen van Tuinhuis 300 m x 400 meter. Dit is een houten tuinhuis met een plat dak. Alsook fundering waarop tuinhuis moet komen moet voorzien worden.
vrijdag 22 juni 2018

Blokhut plaatsen

Blokhut 385 x 385 plaatsen. Beton al gedaan moet op een verhoog staan voor verluchting. Blokhut komt binnen 3 weken
donderdag 21 juni 2018

Houten trap plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? : budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? : binnen Welke vorm moet de trap hebben? : rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande trap dient vervangen te worden. Trap is met een korte draai van 3 treden.
donderdag 21 juni 2018

Houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping

Rechte trap met één of meerdere draaien plaatsen. Vervangen van een oude trap in de hal. Hoogte ongeveer 3 meter. Muur links. Bocht naar rechts. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.
donderdag 21 juni 2018

Vervangen van bestaande velux en een nieuwe plaatsen

Graag het volgende uitvoeren -Vervangen van bestaande velux door nieuwe + 1 extra velux plaatsen Afmetingen ongeveer 106x 110 ( voor beide )
donderdag 21 juni 2018

Houten vaste trap naar zolder plaatsen

We hebben een vaste trap nodig om van de eerste verdieping naar de zolderverdieping te gaan. De zolder wordt een slaapkamer, dus moet met vaste trap bereikbaar worden. Vloerplaat zolder is beton. Er is een grote traphal van GLV naar 1e verdieping, dus we zouden liefst hierboven de nieuwe trap willen plaatsen om plaats te winnen. Huidige gat moet dichtgemaakt worden en een nieuwe voorzien op een andere plaats. De trap komt tegen een muur.
donderdag 21 juni 2018

Plaatsing blokhut en fundering

Wij willen graag een tuinhuis plaatsen (ongeveer 4x3m), incl. funderingswerken. Houten tuinhuis : Modern.
donderdag 21 juni 2018

Herstellen mechanisme schuifraam

Is het mogelijk iemand te laten komen om onze schuifraam te herstellen. Deze sluit namelijk niet meer naar behoren, Het mechanisme is stuk.
donderdag 21 juni 2018

Mechanisme/nieuwe constructie van opvouwbare zoldertrap te herstellen

Nieuwe veerconstructie maken op bestaande opvouwbare zoldertrap. De bestaande is losgekomen en mechanisme is scheef gekomen dus had deze graag vernieuwd.
woensdag 20 juni 2018

Rechte trap bekleden in laminaat

Houten trap bekleden de voorkeur gaat naar laminaat. Rechte trap 4,3 m op 1 m. 16 treden en 17 tegentreden.
woensdag 20 juni 2018

Voordeur en ramen vervangen

Ik zou graag mijn voordeur en ramen + glas willen vernieuwen. De voordeur + raampje erboven zijn samen 2. 65m op 1m De beide ramen aan de voorkant zijn +- 1. 80m op 1. 05m (gelijkvloers) dan heb ik nog 2 ramen aan de zijkant +- 0. 7m op 0. 7m (gelijkvloers) en als laatste nog een raam op het eerste verdiep +- 0. 85m op 1m
woensdag 20 juni 2018

Blokhut Lara plaatsen

Graag wilden wij onze blokhut Lara 350 x 250 laten plaatsen. Wij hebben dit vandaag besteld en de levertijd is 4-6 weken. Ondergrond zijn dals.
woensdag 20 juni 2018

Plaatsen van tuinhuis Modern

Plaatsen van tuinblok modern 3. 55 x. 2. 95. Goten staaldak. Er moet geen betonnen vloer gegoten worden, ondergrond ligt er al.
woensdag 20 juni 2018

Schrijnwerk houten ramen restaureren

We hebben een oud huis met houten ramen. Van één raamkozijn aan de buitenkant is het profiel voor de waterafloop verrot en dat moet vervangen worden. Verder zijn er enkele ramen die niet goed sluiten, die willen we laten herstellen.
woensdag 20 juni 2018

Afgebrand stenen tuinhuis herstellen

Tuinhuis is afgebrand het is van steen en er zijn houten planken voorgezet. De oppervlakte is ongeveer 8 m². Indien mogelijk herstellen of heropbouwen.
dinsdag 19 juni 2018

Vervangen binnendeuren

Ik zou graag een vakmanwillen voor het leveren en plaatsen van 5 binnendeuren.
dinsdag 19 juni 2018

Cottage blokhut plaatsen

Blokhut Cottage van 295/760 te plaatsen met 2 zijwanden. Betonplaat dient niet gegoten te worden.
dinsdag 19 juni 2018

Bekleden van traptreden met laminaat en trapleuning vervangen

Renoveren van bestaande geschilderde trap in hout met 17 treden, eventueel vervangen/renoveren van de trapleuning en traptreden. Graag de traptreden bekleden met laminaat.
dinsdag 19 juni 2018

Repareren van houten ramen

Ik zoek een schrijnwerker die een aantal houten ramen wil repareren. Gaat over de ramen aan de zuidkant en het onderste deel moet vervangen worden (hout laat los). Voorts wil ik een slot laten vervangen in de voordeur en een aantal dichtingen in de ramen laten vervangen. Aan mijn buitendeur is ook een herstelling nodig. Het is volgens mij een vrij kleine job en waarschijnlijk zijn er weinig mensen geinteresseerd om deze herstelling te doen.
dinsdag 19 juni 2018

Buitendeur hestellen/vervangen na waterschade

Wij hebben water en modderschade geleden en de buiten deur heeft dus heel veel vocht gezogen en is verwrongen. Graag herstellen of vervangen van de buitendeur.
dinsdag 19 juni 2018

Houten trap plaatsen

We hebben een vaste trap nodig om van de eerste verdieping naar de zolderverdieping te gaan. De zolder wordt een loft-slaapkamer, dus moet met vaste trap bereikbaar worden. Vloerplaat zolder is beton. Er is een grote traphal van GLV naar 1e verdieping, dus we zouden liefst hierboven de nieuwe trap willen plaatsen om plaats te winnen. Huidige gat moet dichtgemaakt worden en een nieuwe voorzien op een andere plaats.
dinsdag 19 juni 2018

Herfolieren van pvc ramen in huis

Afgebladerde verf - barstjes in bestaande folie. Herstellen van pvc ramen. Graag herfolieren of andere mogelijke herstelling. Voor alle ramen in het huis.
maandag 18 juni 2018

Balustrade appartement van balkon herstellen

Balustrade van een balkon herstellen dit van een appartement op de tweede verdieping. Er is iets op de balustrade gevallen en is geplooid in van aluminium.
maandag 18 juni 2018

Rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Plaatsen van een nieuwe trap van het eerste verdiep naar de zolderkamer, de huidige situatie is een verouderde rechte trap die vervangen moet worden. De nieuwe trap moet bovenaan een kwart draai hebben naar rechts om aan te sluiten op de zolderkamer deur, in bijlage vind u een schets met afmetingen. Graag een gesloten trap in rubberwood.
maandag 18 juni 2018

Houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping

Plaatsen van twee gesloten houten trappen aan de ene zijde een muur andere zijde vrij met een handleuning. Van de gelijkvloers naar de eerste verdieping en van de eerste verdieping naar de zolder. Beiden zijn rechte trappen.
maandag 18 juni 2018

Houten kast op maat in berging

In de berging zou een ingebouwde kast op maat moeten komen. Daar zou de wasmachine en de droogkast in moeten komen. Graag een houten kast op maat.
maandag 18 juni 2018

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - eventueel toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich welfsels.
maandag 18 juni 2018

Houten garage vernieuwen

De houten garage na 40 jaar is deels versleten . De slechte balken en planken vervangen en ook een houten openslaande deur kan plaatsen in de garage. De afmetingen zijn 5 op 7 meter.
maandag 18 juni 2018

Ventilatieroosters plaatsen boven ramen

Ik wil 4 ramen op het eerste verdieping voorzien van ventilatierooster. Het zijn ramen van dubbelglas HR.
zondag 17 juni 2018

Trap bekleden in laminaat

Trap bekleden het zijn 13 treden met een halve draai. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, de trap staat in de inkomhal.
zondag 17 juni 2018

Tuinhuis plaatsen

Graag had ik mijn tuinhuis Keter Oakland 759 door jullie laten monteren. Ik heb het aangekocht en de levering is 18/06.
zondag 17 juni 2018

Plaatsen van een poort

Wij zijn op zoek naar een vakman ons kan helpen bij het plaatsen van een houten poort. Poort staat los van de gevel en moet bevestigd worden aan twee palen. Automatisatie van poort dient ook te gebeuren. Materieel ( poort + toebehoren ) + automatisatiekit is voorzien.
zondag 17 juni 2018

Blokhut Meribel plaatsen

Installatie van ons Meribel tuinhuis. Blokhut Meribel 410 x 254 cm.
zaterdag 16 juni 2018

Houten buitentrap plaatsen

Trap verzocht van eerste verdiep (terras) naar tuin (gelijkvloers) ter vervanging van huidige houten trap. 17 treden. 2,5m hoog.
zaterdag 16 juni 2018

Houten trap van zolder naar mezanine

Het betreft een trap die van de bewoonde zolderverdieping naar de mezzanine gaat en niet al teveel plaats in mag nemen. De trap zou van zolder naar mezzanine komen te staan. De armleuning is niet noodzakelijk. De trap moet ook zo weinig mogelijk plaats innemen.
zaterdag 16 juni 2018

Vaste trap naar zolder plaatsen

Het is een trap die naar de zolder leidt, en de bestaande trap vervangt. De huidige trap is een gewone simpele molenaarstrap. De trap zou een kwartslag naar rechts moeten hebben. Een deel van de vloer van de zolder zal moeten uitgesneden worden om voldoende plaats te maken voor de komst van de nieuwe trap. Trapgat ook vergroten.
vrijdag 15 juni 2018

Houten trap herstellen

Ik heb net gemerkt dat mijn houten trap aan de aansluiting van de eerste verdieping aan het vermolmen is (memel? ) en zelfs al een klein beetje verzakt. Ik maak me zorgen over de veiligheid hiervan.
vrijdag 15 juni 2018

Herstelling tuinhuis en houten schommelframe

Herstelling tuinhuis: - onderste plank vervangen waardoor deur beter dicht kan - schilderen Herstelling houten schommelframe: - niet zo vast als in het begin - houten frame was aan het begin al wat minder goed vast dan ik wilde (nochtans plan opgevolgd)
donderdag 14 juni 2018

Trap bekleden en steunbalk schilderen

Onze trap willen wij renoveren met houten overzet tredes (hout of laminaat) met dikte 1. 5 cm zodat de trap op hetzelfde niveau komt als het nieuwe parket op de overloop en in een houtsoort die quasi niet te onderscheiden valt van het parket. Verder zou de steunbalk die nu blauw geschilderd is moeten herschilderd/herspoten worden in mat zwart
donderdag 14 juni 2018

Blokhut plaatsen

Opbouw van het tuinhuis op een bestaande tegeloppervlakte die groter is dan de oppervlakte van het nieuwe tuinhuis. Levering komt op 25 juni. Blokhut Tokio 360 x180
woensdag 13 juni 2018

Betonnen trap bekleden

We hebben een betonnen trap met triplex voorlopige treden erop gemaakt en wensen graag de trap te bekleden. Dit is een rechte trap met 17 treden. Graag de trappen met eik bekleden.
woensdag 13 juni 2018

Herstel PVC schuifraam

We hebben een schuifraam van geëxtrudeerd PVC profiel van type WYMAR serie 3000. Tweedelig met 1 vast en 1 schuivend gedeelte. Afmeting: 5200mm x 2150mm. Het raam kan niet meer open.
woensdag 13 juni 2018

Deur herstellen

Door vandalisme is onze voordeur beschadigd. Zowel de kader als het midden panelen zijn beschadigd. Onze deur zit wel bevestigd in natuursteen.
woensdag 13 juni 2018

Blokhut Lounge plaatsen

Graag willen wij onze Blokhut Lounge 295x295 van Makro laten plaatsen. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. de dakgoten. Geen ondergrond te gieten.
woensdag 13 juni 2018

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Vervangen van zoldertrap, driedelige plooitrap met luik (standaardmaat). Een nieuwe uitschuifbare trap plaatsen.
woensdag 13 juni 2018

Vervangen van ramen + kozijnen

Ik wens de ramen en kozijnen te vervangen. Materiaal aan te leveren en te plaatsen door timmerman/ Aantal 6 tal. Ramen in houtwerk. Afmeting te plaatse op te meten
woensdag 13 juni 2018

Hendel schuifraam herstellen

Het mechanisme van de hendel schuifraam herstellen. Momenteel is de hendel geblokkeerd. Het schuifraam kan niet meer open of toe geschoven worden.
dinsdag 12 juni 2018

Houten vensterbank herstellen

Wij zijn op zoek naar een vakman die een rotte plek in een houten vensterbank kan herstellen. Deze is ongeveer 10 cm lang, enkele cm diep.
dinsdag 12 juni 2018

Afkitten van buitenramen en deuren

Het afkitten van de ramen en deuren. 3 achterdeuren 20 ramen
dinsdag 12 juni 2018

Tuinhuis plaatsen

Monteren en plaatsen van tuinhuis Yardmaster 1012 TASL Afmeting 303x375x224. Moet nog geleverd worden. Plaatsing zo snel mogelijk na levering, zal normaal binnen enkele weken zijn.

Partners

Partners van Casius