Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

dinsdag 20 augustus 2019

Trappen en kasten voor duplex op maat maken

We hebben drie slaapkamers. Hierin zouden we drie keer een trap willen maken naar duplex gedeelte. Graag een kast onder de trap zodat dit ook als kleerkast kan dienen. De bovenverdieping willen we afmaken met een vloernet. We zoeken iemand die het geheel kan maken: houten constructie + net. Ofwel iemand die de houtenconstructie kan maken, en we aansluitend een vakman voor het net inschakelen. Hier hebben we al wel iemand voor gevonden.
dinsdag 20 augustus 2019

Maken van 4 korte houten steektrappen

Er zouden 4 houten steektrappen gemaakt en geplaatst moeten worden elk met een 7 treden.Twee dichte trappen en 2 open. Het gaat om een trappenhal met plateaus ertussen.
dinsdag 20 augustus 2019

Plaatsen tuinhuis Tokio en vloerplaat

Plaatsen Tuinhuis Tokio 360 x 180 cm van Makro. Er moet ook een vloerplaat worden voorzien.
dinsdag 20 augustus 2019

Stapelbed op maat maken

Stapelbed loodrecht op mekaar, waarvan het bovenste bed aan de muur is vastgehecht en in hout gemaakt met ladder. Onderste bed moet niet speciaal aangemaakt worden want kan gelijk welk bed zijn en dient er onderaan met een hoek van 90 graden er onder geplaatst te worden.
maandag 19 augustus 2019

Houten buitendeur op maat maken en plaatsen

De buitendeur van onze garage is door open te waaien los gescheurd aan de scharnieren. We zoeken een plaatser voor een buitendeur op maat. De maat van de deur is 70 x 174 cm. Dit is voor een losstaande garage waar geen verwarming in zit, geen vereisten dus qua isolatiewaarde.
zondag 18 augustus 2019

Plaatsen van metalen trap

Nieuwe metalen buitentrap plaatsen. Het is bestemd om van het terras naar het dak te kunnen gaan. Ik dacht misschien aan een draaitrap voor veiligheid en plaatsbesparing.
zondag 18 augustus 2019

Betonnen trap bekleden met hout of vinyl

We wensen een betonnen trap te bekleden. Het betreft 19 treden. Laminaat of vinyl.
zondag 18 augustus 2019

Wand met deur plaatsen

Wand met deur moet geplaatst worden tussen keuken en zaal. De deur moet langs beide kanten kunnen openklappen, een raampje hebben en een beschermplaat in inox tegen krassen en vuil. De deur zal veelvuldig gebruikt worden.
zondag 18 augustus 2019

Deur plaatsen

Schilderdeur plaatsen om spullen af te schermen
zondag 18 augustus 2019

Brandwerende deuren plaatsen

Brandwerende deuren 4 stuks plaatsen. Standaard deuren + kassement.