Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

donderdag 21 februari 2019

Omkasting maken om meters weg te werken

Inkomhall , omkasting maken voor de meters in weg te werken
donderdag 21 februari 2019

Nieuwe houten trap plaatsen

We willen onze houten binnentrap afbreken en een nieuwe plaatsen die anders uitkomt in de woning. Dus volledig nieuwe te plaatsen.
woensdag 20 februari 2019

Metalen buitentrap plaatsen

Er zou een buitentrap moeten geplaatst worden om de zolderverdieping van buitenaf te kunnen bereiken. De zolder bevindt zich op de 2 de verdieping van het het huis en de trap zou langs de zijkant van het huis geplaatst moeten worden.
woensdag 20 februari 2019

Makro Blokhut Modern plaatsen

Graag willen we een blokhut laten monteren ,betonnen vloer reeds aanwezig. Dakgoten ook te plaatsen. Makro Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd
woensdag 20 februari 2019

Herstelling raam en houtwerk na waterschade

Door een lek aan het raam hebben we water binnen gehad. Hierdoor is er wat schade die hersteld moet worden. Uitvoering :Extra schroeven in gedraaid omdat het water achter de plaat inging (moet wat bijgewerkt/geschilderd worden)Luchtdichtingstape moet vervangen worden.Houten afwerkplank moet vervangen worden. Is wel op een hoogte, tss 3 en 5 meter.
woensdag 20 februari 2019

Luchtgommen trap

Een trap te luchtgommen met de nodige afwerking. Het is een oude trap met sierspijlen, 27 trappen , trapleuning en met 2 overloopjes van 90cm op 150cm.
dinsdag 19 februari 2019

Blokhut plaatsen

Bokhut Grace laten plaatsen. De sokkel is gegoten
maandag 18 februari 2019

Vernieuwen van trap

Gewenste werken: Rechte trap in inkomhal naar eerste verdiep. 16 tredes. Massief eiken trap, leuning in gietijzer. Landelijke stijl. Bestaande situatie : trap is vrij steil en dit willen we verbeteren.
maandag 18 februari 2019

Vervangen van 2 velux dakramen en plaatsen van een nieuw dakraam

Wij willen dus 2 veluxramen vervangen en 1 nieuw plaatsen op de kruipzolder. Bestaande ramenGGL7 en GGL 8 De nieuwe in maat GGL 7
maandag 18 februari 2019

Plaatse blokhut Lounge

Plaatsen van blokhut Makro Lounge 355 x 355 cm met stalen dak geïsoleerd.Inclusief aanleg betonnen vloer en dakgoten aan de buitenkant. Opgelet : het betreft een vrijstaande woning met een tuindiepte van ong. 50 m De blokhut komt achteraan in de tuin.