Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

donderdag 23 januari 2020

Vervangen/ herstellen houten deurkozijn

Ik wil graag een nieuw deurkozijn indien de huidige niet meer hersteld kan worden. Tevens kan de lade van een keukenkast niet meer worden opengeschoven. Zou deze ook graag willen laten maken.
donderdag 23 januari 2020

Monteren van Blokhut Luna

Graag willen wij de blokhut Luna 400X295 ext380 laten bouwen. Dit zou een volledige afwerking moeten zijn, dus blokhut, overkapping en dak volledig afwerken met roofing. Betonplaat ligt er al.
donderdag 23 januari 2020

Buitentrap plaatsen naar terras

Wij wonen in een bel-etage, nieuwbouw, rijhuis. We zouden heel graag zo snel mogelijk een trap willen van ons terras naar de tuin. De hoogte van de tuin naar ons terras is ongeveer 2,80 meter. We willen graag een eenvoudige trap in inox.
donderdag 23 januari 2020

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij hebben een gelijkvloerse woning met grote zolder. En willen graag een vaste trap maken. Alsook een trapgat maken.
donderdag 23 januari 2020

Houten deur herstellen

Betreft herstelling van 1 houten deur: onderste deurblad en randen zijn eruit of beschadigd. Betreft een nieuw stuk.
woensdag 22 januari 2020

Vaste trap naar zolder plaatsen

We zouden graag de nu bestaande uitklapbare trap laten verwijderen en het gat laten dichtmaken. Op een andere plaats in een kamer zouden we dan een vaste trap laten steken. Hiervoor dient uiteraard een gat in het plafond / gewelf gemaakt te worden. Het gaat hier over een betonnen gewelf en de trap vertrekt vanop het gelijkvloers naar de zolder.
woensdag 22 januari 2020

Houtrot behandelen van voordeur

Houtrot behandelen van houten voordeur (met ramen en tralies) die niet meer functioneel is als deur.
woensdag 22 januari 2020

Herstellen houten ramen

Recent verhuisd naar woning met houten ramen - we willen graag nagaan of het mogelijk is om deze ramen nog te herstellen, alvorens over te gaan tot het plaatsen van nieuwe ramen (huis heeft klassieke stijl en we wensen dit graag te behouden). Graag zouden we een schrijnwerker willen laten langskomen om eens te bekijken welke mogelijkheden er zijn.
dinsdag 21 januari 2020

Trap met massief hout bekleden

Overzettreden en stootborden plaatsen in eik(fineer) , geolied verouderd grijs, 15 treden, rechte trap tussen 2 muren.
dinsdag 21 januari 2020

Plaatsen van outdoor living Domeo

Plaatsen van een outdoor living Domeo van Makro. Afmetingen zijn 5,08 meter op 3,21 meter. Komt achteraan in de tuin, afgescheiden door een volledige achtermuur van 2,5 meter hoog. Er dient nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Momenteel ligt daar een asfaltlaag die er vermoedelijk uit moet.