Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de timmermannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een timmerman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

vrijdag 16 februari 2018

Metalen trap plaatsen

Rechte trap in aluminium plaatsen. De trap zou ongeveer 4 meter 40 lang zijn. Graag offerte van de trap in aluminium zwart.
donderdag 15 februari 2018

Herstellen pvc ramen

Pvc ramen laten tocht binnen . Kunnen bestaande ramen tochtvrij gemaakt worden (dus geen nieuwe ramen?
donderdag 15 februari 2018

Schuifraam uitnemen en herstellen

We hebben een schuifraam die we niet meer open krijgen. Er is 1 van de haken die blijft vastzitten. De schuifdeur in zijn geheel uitheffen lukt ook niet. Ik denk dat men het raam er zal moeten uitnemen en het daarna herstellen.
donderdag 15 februari 2018

Garage bouwen

We willen in de tuin graag een garage laten bouwen van 4 x 7 x 5.50 meter. Hierbij wensen we fundering, water en elektriciteit, sectionale poort van 3 x 3 meter, enkele deuren, lichtkoepel en een raam achteraan.
donderdag 15 februari 2018

Herstellen van houten wc raam

Het kip-systeem van het houten raam in het toilet werd geforceerd. Graag hadden we ook veiligheidsmaatregelen voorzien voor inbraak (tralie of staaf)
donderdag 15 februari 2018

Schuifraam herstellen

Na openen schuifraam krijgen we deze amper dicht en valt het bijna altijd in kiepstand. Volgend ons is er iets mis met het mechanisme. Eventueel kan het ook zijn dat men iets meer moet vervangen.
donderdag 15 februari 2018

Opgergkasten in elkaar steken

Ik zoek een klusjesman die 2 opbergkasten voor mij in elkaar kan steken.
donderdag 15 februari 2018

Herstellen van aluminium raamprofiel

Hierbij hadden wij graag onze profielen laten herstellen, water sijppeld binnen van de dakramen en koepel. Het gaat om zeker 4 profielen die men moet herstellen, mogelijks nog andere ook naargelang advies van de vakman.
woensdag 14 februari 2018

Motor rolpoort herstellen

Ik heb met de vrachtwagen bij het uitrijden van het magazijn 1 kant geraakt van de rolpoort deze was uit de reel gekomen na zelf een tijdje te proberen repareren heb ik deze in de rails terug gekregen nu sluit deze rolpoort maar bij openen stopt die half verwegen (motor).
woensdag 14 februari 2018

Tuinhuis plaatsen

Plaatsing van Makro tuinhuis Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm. Betonnen fundering is al geplaatst.
woensdag 14 februari 2018

Glazen ballustrade plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken :zwevende trap moet glazen ballustrade. Wij hebben nml een zwevende trap in beuk met een metalen ballustrade. Ik had graag advies betreffende de uitvoering van een dergelijke glazen ballustrade. Kan ik hiervoor bij jullie terecht of kan U mij iemand aanbevelen?
woensdag 14 februari 2018

Binnendeuren vervangen

Ik wil graag mijn binnendeuren laten vervangen. De houten deurprofielen zijn nog in orde, het gaat dus enkel om het vervangen van de deuren. Het gaat normaal om vijf deuren, maar het kan zijn dat er nog enkele bijkomen die ik wil vervangen.
woensdag 14 februari 2018

Houten plafond plaatsen

Houten plafond plaatsen in verschillende ruimtes. Nieuwbouw.
woensdag 14 februari 2018

Trapbekleding aanbrengen op betonnen trap

Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? : Binnen Op welke ondergrond moeten de treden komen? : Beton Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Onafgewerkte betonnen trap. Mortex bekleding.
woensdag 14 februari 2018

Houten trap plaatsen

Rechte trap maak niet uit hout of metal, hangt af van prijs en kwaliteit. Renovatiewoning.
woensdag 14 februari 2018

Nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe, U-vormige houten trap laten plaatsen van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zou 3 meter hoog moeten zijn. De linkerkant van de ruimte is een bakstenen muur, de rechterzijde eventueel een gyproc wand. Ik wil graag dat de onderkant gesloten is.
woensdag 14 februari 2018

Voordeur en kelder deur vervangen

Voordeur en kelderdeur moeten vervangen worden. Kelderdeur mag 1 paneel zijn, gewoon PVC, grijs Voordeur eveneens in PVC, grijs, en 3 vlakken glas met daarnaast een rechthoekige stuk glas (zie voorbeeld foto eveneens in bijage)
dinsdag 13 februari 2018

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Rechte trap met één of meerdere draaien. Klassieke / Landelijke maatwerk trap. Vol eiken trap graag in onze nieuwbouw staat nu een betonnen trap, dit is voor van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 13 februari 2018

Metalen trap plaatsen met houten treden

Metalen trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping is voor een nieuwbouw. Het betreft een trap opgebouwd uit 2 metalen wangen waartussen houten (notenlaar) traptreden geplaatst worden. De wangen worden opgehangen aan het kader van het trapgat 4. 25 m x 1. 10 m. Het niveauverschil is 3. 15 m. Onderaan worden er 2 treden uitgevoerd in hout als bordes.
dinsdag 13 februari 2018

Herstellen houten binnendeuren en deuromlijsting

Ik zou graag 6 binnendeuren willen laten behandelen of herstellen. Ik weet eigenlijk niet wat het best zou zijn. De deurstijlen zijn onderaan aangetast door water. Ik weet niet hoe dit opgelost zou kunnen worden. Enkele deurstijlen zijn ook los. De deuren zelf zijn nog goed, maar zouden ook behandeld moeten worden. Ik weet niet wat voor deuren het zijn, de buitenkant is een beukprofiel.
dinsdag 13 februari 2018

Draaitrap plaatsen naar zolder

Trap in de hal (naar de zolder) plaatsen. Wegens erg weinig ruimte is enkel een draaitrap mogelijk. Liefst in hout (landelijke stijl).
dinsdag 13 februari 2018

Blokhut plaatsen Luna

We zoeken een vakman voor het plaatsen van de blokhut luna. Blokhut-luna-295-x-295-cm--extensie-380-cm De betonplaat ligt er al en heeft als afmeting 305 x 705. Is dus iets te groot.
dinsdag 13 februari 2018

Voordeur herstellen

Slot en omkadering in hout herstellen.
dinsdag 13 februari 2018

Trap bekleden met hout/laminaat

Graag zou ik mijn betonnen trap laten bekleden met hout, beuk of eik naargelang de prijs en budget. De trede's dienen stelselmatig verhoogd te worden naar boven omwille van een hoogteverschil op de laagste en hoogste trede. Dit is een trap met een hoek, dit zijn 14 treden met bovenste is een plateau. Ter plaatse komen kijken, want zou met een 0.50 cm moeten worden verhoogd.
dinsdag 13 februari 2018

Plaatsen van een carport

Graag zouden we een aanbieding willen voor het plaatsen van een carport 4m x 6 m aluminium. De fundering zal voorzien zijn.
dinsdag 13 februari 2018

Trap bekleden met hout

Rechte trap bekleden met hout. En nieuwe balustrade voorzien. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Het zijn 14 treden.
dinsdag 13 februari 2018

Kozijnen harmonicadeur aluminium

Plaatsen van harmonicadeur graag in staal of steellook. Er is namelijk al een venster in zwart staal. Afmeting : 4,5 L en 2,5 m H. Het zou voor 2 zijkanten zijn.
dinsdag 13 februari 2018

Trapgat maken

Ik wil graag een trapgat naar de zolder (houten vloer)
maandag 12 februari 2018

Reparatie houten voordeur

Ik heb een houten voordeur, en het zijn vooral de zijkanten die aan de gevel staan die aan herstelling toe is.
maandag 12 februari 2018

Vervangen oud raam

Ik zou graag een oud aluminium raam met nog enkele beglazing laten vervangen door een pvc kantel en kiep raam, al de andere ramen zijn reeds vervangen door de vorige eigenaar.
maandag 12 februari 2018

Moderne houten trappen maken met kwartdraai

Rechte trappen met één of meerdere draaien plaatsen. Design / moderne maatwerk trap maken. Gesloten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en een open trap naar zolder, allebei met een kwart draai naar links. Eerste trap met armleuning.
maandag 12 februari 2018

Vaste trap plaatsen naar zolder

Nieuwe vaste trap plaatsen naar zolder. Opening moet gemaakt worden.
maandag 12 februari 2018

Oude trap bekleden met laminaat

Oude trap herstellen. Dit zijn 14 treden met een tussen verdiep. Dit is een rechte trap. Graag bekleden in laminaat. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.
maandag 12 februari 2018

Trap zandstralen

Wij zouden graag de trap in de living laten zandstralen. Is nooit geschilderd geweest enkel gekleurd en vernist/verhard. De trap is 287 cm hoog, en een breedte van 75 cm met in totaal 14 treden.
maandag 12 februari 2018

Houten trap naar zolder plaatsen

Wij hebben momenteel een bestaande trap gelijkvloers -> slaapkamers. Deze moet uitgebreid worden zodat er eveneens een degelijke trap naar zolder kan. Dit wordt ooit een volwaardige kamer. Er is reeds een opening voorzien voor de trap. Ook een trapleuning. Trap met draai in.
maandag 12 februari 2018

Houten trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Rechte trap met een kwartslag naar zolder plaatsen. Van de eerste verdieping , vanuit een slaapkamer naar de zolder. Komt met een zijde tegen de muur. En andere kant is open, de open kant met een leuning. Ter plaatse komen kijken.
maandag 12 februari 2018

Houten, rechte trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen. Ik wens graag een houten, rechte trap.
maandag 12 februari 2018

Houten buitendeur herstellen

Na inbraak is onze buitendeur, klein houten poortje, beschadigd. Ik zoek iemand die het hout van deze buitendeur kan komen herstellen.
maandag 12 februari 2018

Dichting schuifraam herstellen

Tochtstrip tussen schuifraam en vast raam is losgekomen, hierdoor is een kier ontstaan waar de wind door kan. Wanneer het raam zich in een gesloten toestand bevindt kan men een spleet van 0.5 mm waarnemen waar de wind dus perfect door kan, dit omdat de tochtstrip losgekomen is. Ik zoek iemand om de dichtingsrubber te vervangen, maar daarvoor moet wel het raam er helemaal uit neem ik aan.
maandag 12 februari 2018

Trap in zwevend beton plaatsen

Voor onze renovatie zijn we op zoek naar een aannemer die een zwevende betonnen trap in een reeds bestaande betonnen muur, 19cm, wilt plaatsen. Het gaat om een rechte trap en de details willen we graag bespreken met de vakman na een bezoek ter plaatse.
maandag 12 februari 2018

Garage bouwen

Garage in dezelfde steen als het huis, verplicht door de bouwvoorschriften. Afmetingen : 4m x 8m, met licht hellend zadeldak. Garagepoort en schuifraam van 2x2m
maandag 12 februari 2018

Plaatsen van een houten draaitrap en trapopening

Plaatsen nieuwe trap van gelijkvloers naar eerste verdiep nu geen trap aanwezig. Trap opening ook plaatsen. Graag een houten trap. Met een draai. Opening van maximum 2 op 2 meter. Tegen de muur met een armleuning.
zondag 11 februari 2018

Blokhut plaatsen

Wij willen onze blokhut (type Lisa 550 x 400 cm, plat dak) laten monteren, inclusief de meegeleverde vloer. Wij zorgen zelf voor de fundering.
zondag 11 februari 2018

Plaatsing tuinhuis

Plaatsen van blokhut Cottage of Remini van Makro. Plaatsing asap .
zondag 11 februari 2018

Blokhut Lara 2 plaatsen

Plaatsing van Blokhut Lara 2 (350x250) Reeds een beton van 300x240 - dus ook deel beton bij te gieten
zondag 11 februari 2018

Wieltjes schuifdeur herstellen

Ik wil graag een offerte laten maken om mijn schuifdeur te laten herstellen.
zondag 11 februari 2018

Voordeur een garagepoort herstellen

Voordeur en garagepoort herstellen. Onderste stuk van de voordeur gebroken.
zondag 11 februari 2018

Metalen Makro tuinhuis plaatsen

Ik zoek iemand om mijn Makro Blokhut Type 6030H Dutch 060113 te plaatsen. Ook moet er een betonplaat komen zoals voorgeschreven.
zondag 11 februari 2018

Ingebouwde kast maken

Ingebouwde kast in slaapkamer. 1 meter diepte, iets meer dan 4 meter breed en net geen 3 meter hoog.
zondag 11 februari 2018

Houten buitenpoort op maat laten maken

Ik wil een buitenpoortje laten maken in een goede houtsoort met 2 palen in Azobe, Hoogte 1,7 m. , breedte 1,2 m.

Partners

Partners van Casius