Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

dinsdag 25 februari 2020

Blokhut Cube plaatsen

Graag willen wij de blokhut cube van 300x200 met een verlenging van 300 laten plaatsen. Betonplaat reeds ok.
dinsdag 25 februari 2020

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een Tuinhuis Lounge 385 x 295 cm stalen dak met condensdoek laten plaatsen er dient ook nog een betonnen vloer geplaatst te worden.
dinsdag 25 februari 2020

Vervangen van 1 velux dakraam

ik heb een veluxraam in mijn bureau op het gelijkvloers dat lekt en wil dit zo vlug mogelijk laten vervangen.
dinsdag 25 februari 2020

Velux dakvenster vervangen

Ik wil graag het oude Velux dakvenster in de badkamer laten vervangen voor een kunststoffen model.
dinsdag 25 februari 2020

Bekleden trap

Woning 15 jaar oud, trap in hout is nooit bewerkt. Ik zou deze graag laten bekleden met laminaat of schilderen. De trap bestaat uit 16 treden.
dinsdag 25 februari 2020

Herstellen of vervangen van twee binnendeuren

Twee binnendeuren zijn beschadigd langs een zijde (fineerhout ingedrukt) en zouden moeten aan een zijde een nieuwe fineerlaag krijgen - of als het eenvoudiger is nieuwe deuren. Ik denk dat het gaat om standaardmaten.
dinsdag 25 februari 2020

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Afbreken van tuinhuis en afvoeren van materiaal. Afmetingen tuinhuis: 2,5 x 2,5. Houten constructie, dakplaten met shingles, 2 ramen en 1 deur.
maandag 24 februari 2020

Brandwerende inkomdeur voor appartement plaatsen

Een brandwerende inkomdeur voor een appartement. Ik denk dat het 2 meter op 1 meter moet zijn ongeveer. Afsluiting minstens op drie punten van veiligheid en een slot met gecodeerde sleutel daar het voor verhuur.
maandag 24 februari 2020

Plaatsen blokhut

Plaatsing Makro hut “ Lisa 2” Ondergrond is voorzien. Blokhut ligt reeds bij ons.
zondag 23 februari 2020

Renovatie 8 eiken binnendeuren

We willen onze donkere eiken binnendeuren van 30 jaar oud opsmukken door ze in een lichtere kleur te zetten of te lakken, incl. de houten omkadering. Ook de klinken en scharnieren willen we vervangen. Eventueel ook zandstralen. Standaarddeuren. Er mag ook altijd om een foto gevraagd. In totaal 8 binnendeuren.