Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

woensdag 20 november 2019

Trapbekleding aanbrengen aan 2 trappen

In onze nieuwbouw, worden twee trappen in beton gegoten. Ze zijn recht omhoog en hebben beiden 16 treden. Graag ook een leuning voorzien. Het zijn trappen die weinig zichtbaar zijn in de woning. Dus de beste koop oplossing is voor ons ideaal.
woensdag 20 november 2019

Leveren en plaatsen achterwand paneel keuken en toilet

Voor onze verdere inrichting van het interieur zijn wij nog op zoek naar een bekwame vakman die een achterwand voor de keuken zou kunnen plaatsen (afmetingen: 2967x 694 mm + uitsparing voorzien voor 2x dubbel stopcontact) en een achterwand in ons toilet (afmetingen: 1679x795 mm, één recht stuk zonder uitsparingen). Eerst hadden we gedacht aan een marmer of andere natuursteen maar die vallen heel duur. Daarom had ik de vraag of u alternatieven kunt aanbieden die de look hebben van een terrazzo of marmer? Zo ja, in welke materialen kunt u die realiseren? Zelf hadden we gedacht aan materialen als (HPL of FORMICA) of aan merken als: EGGER, PLEIDERER, UNILIN, ABET LAMINATI, DECOPAL, …
woensdag 20 november 2019

Houten deur plaatsen

Ik zou graag een houten binnendeur aan mijn badkamer willen plaatsen. Volledig afgewerkt met bekisting. Afwerking zonder verticale afwerknaden. Afmeting deur : H 200 cm B 80 cm
woensdag 20 november 2019

Trap bekleden met tapijt

Onze oude trap moet opnieuw bekleed worden. Hiervoor denken we aan een zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk tapijt. Graag had ik hiervoor offerte ontvangen. Afhankelijk van de prijs mag een balustrade ook geplaatst worden. Trap glv, 1 verdieping dan verdieping en dan terug trap naast 2 de verdieping.
dinsdag 19 november 2019

Plaatsing nieuwe balustrade

Nieuwe balustrade balkon, simpel en strak. Lengte 6 meter, hoogte 100 cm (betreft renovatie)
dinsdag 19 november 2019

Maken en plaatsen van een houten blad op bestaand muurtje

Op een muurtje tussen living en keuken willen we een houten blad. lengte van de muur is 292 cm Binnenkant bocht, 280 cm. Hoogte muur 80 cm
maandag 18 november 2019

Vernieuwen van ramen + nieuwe ramen

Wij zouden op gelijksvloer enkele ramen willen laten uit breken en vernieuwen. In de nieuw te bouwen bijbouw willen wij nieuwe ramen en een schuifraam. Alu. Donker blauw met hoogrendemensglas (hou het basic). Uit te breken: 2 st. H80cmx50cm draai kip 1 st. H80cmx120cm draai kip Nieuwe bijbouw: 1 st. H80cmx100cm kip 1 st. H150cmx200cm vast en aansluitend 1 st. H210cmx300cm schuifraam
maandag 18 november 2019

Veranda ramen vervangen en kozijnen

Voor mijn veranda zou ik graag mijn ramen laten vervangen in zonwerend materiaal. Kozijnen moeten hiervoor ook vervangen worden. Deze zijn nu hout en we zouden dit graag laten vervangen naar PVC.
zondag 17 november 2019

Herstel traptrede in kelder

Ik ben door de trap in de kelder gezakt. Nu vraag ik mij af of het mogelijk is om op korte termijn deze trede te herstellen. Daarnaast zou ik graag op langere termijn een nieuwe trap willen daar de huidige trap aangetast is door houtwormen. Deze kan in hout of metaal vervaardigd zijn. De breedte is ongeveer 70 cm, hoogte kan ik niet direct zeggen.
zondag 17 november 2019

Trapbekleding massief hout

Het is een trap uit de jaren 1930-1940 die bekleed was met tapijt. Trap zelf bestaat uit hout en bevat 16 treden. Qua materiaal hebben we al gekeken naar PVC, HPL en massief hout. Materiaal valt dus te overleggen met de vakman. i