Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de timmermannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een timmerman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

donderdag 13 december 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Beton vloer gieten van 4x10M en polieren 15 cm dik
donderdag 13 december 2018

Trap opening maken en trap plaatsen

Ik zoek iemand die voor mij een trap opening kan maken naar de zolder en daarna een trap kan plaatsen. De vloer is van beton.
donderdag 13 december 2018

Fundering tuinhuis leggen

Ik wil een tuinhuis plaatsen van 2.5m op 6m. Hiervoor wil ik een betonnen fundering laten plaatsen van 20 cm ( 5 cm boven de grond) Het tuinhuis zal dienen als stockage voor tuingereedschap. opmerking: gesloten bebouwing.
donderdag 13 december 2018

Zoldertrap herstellen

Zoldertrap, zigzag model in licht metaal, is losgekomen uit betonplaat zolder. We krijgen het niet opnieuw gemonteerd.
donderdag 13 december 2018

Plaatsen van verkoopstand Stella op beonplaat

Graag willen wij onze verkoopstand Stella 273 x 190 laten monteren op de door ons voorziene betonplaat
woensdag 12 december 2018

Garage bouwen

Ik zou een garage willen bouwen van 8m13 lang en 3m breed. Deze komt tussen onze reeds gebouwde halfopen woning en de garage van de buren. Voor de gevelsteen hadden we graag dezelfde gebruikt die reeds bij de garage gebruikt is. Tegen de woning dient geen steen te komen, tegen de garage van de buren enkel een snelbouwsteen. Vooraan een sectionale poort en achteraan aan de zijkant een deur en aan de achterkant een raam. Ook de fundering moet men aanleggen.
dinsdag 11 december 2018

Halfopen betonnen trap bekleden met hout

Bekleden van een halfopen betonnen trap met hout, eik of dergelijke. Treden moeten 3 cm dik zijn en er moet ook een trapleuning komen. Gaat om een trap van een meter breed met 17 treden.
dinsdag 11 december 2018

Garage heropbouwen

Aangebouwde garage/schuur afbreken en terug opbouwen met isolatie. leefruimte+keuken: vloerisolatie +vloerverwarming+vloer. Plafond steken, muren bezetten, lampen omhoog hangen, nieuwe kachel installeren, nieuwe binnen deuren plaatsen. Renovatieproject.
maandag 10 december 2018

Veluxen plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van 2 veluxen 114 op 118 in kunststof.
maandag 10 december 2018

Houten trap plaatsen

Nieuw trap 80 cm breed en 2 meter hoog plaatsen. 10 treden met leuning in klassieke stijl.
maandag 10 december 2018

Trap in massief hout bezetten

Bestaande trap is met marmer bezet. Ik wil deze trap nu met hout bekleden Het gaat om een rechte trap met 16 treden .
maandag 10 december 2018

Glas vervangen door sandwichpaneel

We hebben een aluminium voordeur met dubbel hr++ glas. Het glas moet vervangen door sandwichpaneel met 3 brievenbussen.
zondag 9 december 2018

Plaatsen van trapleuning in hout

Plaatsen van een houten trapleuning.
zondag 9 december 2018

Maatkasten in massief hout maken

Twee kledingkasten op maat maken. Kasten in massief hout.
zondag 9 december 2018

Houtrot herstellen en siliconen andere ramen preventief behandelen

We hebben een aantal houten ramen die waarschijnlijk aangetast zijn door houtrot doordat de silicone niet meer in goede staat is. 1 raam moet men zeker de profielen herstellen, een vijftal andere waaronder een groot en een schuifraam, preventief behandelen.
zondag 9 december 2018

Blokhut plaatsen Tuinhuis Cottage

Wij zouden graag het tuinhuis "Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm" laten plaatsen en vragen voor het volgende een vakman: - Beton gieten - Plaatsing Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm
zaterdag 8 december 2018

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Graag willen we een leuning voorzien op een bestaande houten trap. Het gaat om een rechte steektrap. De trap heeft nog geen leuning en bevindt zich in het midden van de living (zonder aangrenzende muren). We willen een slanke leuning die de ruimte niet bruut in 2 verdeelt. De leuning moet ook kindvriendelijk zijn. Op de eerste verdieping loopt de leuning nog een aantal meter door langsheen de gang en vide van de trap.
zaterdag 8 december 2018

Herstellen binnendeuren en deuromlijsting

Graag herstellen van enkele binnendeuren en of vervangen, naargelang de staat... Materiaal aan te kopen door vakman.
vrijdag 7 december 2018

Nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil graag een trap plaatsen waar vroeger een trap heeft gezeten. De trap zou wel een iets andere ingangspunt hebben dus het trap gat (in houten vloer) zou aangepast moeten worden.
donderdag 6 december 2018

Houten trap plaatsen

Trap in hout plaatsen. De oude molenaarstrap verwijderen we zelf. We zijn momenteel de eerste verdieping aan het verbouwen dus moet er een nieuwe - betere trap komen. Moet met een enkele of dubbele slag in komen.
donderdag 6 december 2018

Nieuwe ramen in appartement plaatsen

2 nieuwe ramen laten plaatsen in de slaapkamers 2x 1,5mX1m. Alsook een volledig nieuwe schuifraam 6mL 3mH , en een keukenraam.1,5mX1m . Aluminium ramen xmet dubbelbeglazing en met verduistering bij .
woensdag 5 december 2018

Metalen trap plaatsen

Er moet een trap gestoken worden in onze aangekochte woning. Het is ongeveer 2m40 hoog de ruimte staat nu casco maar meet 6,4 op 9,6 m. De ruimte ligt op het gelijksvloer. Design moderne maatwerk trap.
woensdag 5 december 2018

Houten trap plaatsen en opening maken

Er is een traphal, een leegte boven de trap naar de eerste verdieping. Boven die trap wil ik graag net hetzelfde soort trap laten zetten, die van de eerste verdieping naar de zolder gaat. Er moet in de houten vloer van de zolder dus een trapgat gemaakt worden, er moet een muurtje gesloopt worden op de eerste verdieping (geen draagmuur), en daar moet dus een trap beginnen.
woensdag 5 december 2018

Houten trappen plaatsen

Nieuwbouw, 2x dezelfde trap Rechte trap met één of meerdere draaien. Liefst een licht soort hout.
dinsdag 4 december 2018

Trap bekleden met massief hout

Momenteel een ruwe rechte betonnen trap met 20 treden . Trap dient bekleed te worden met hout.
dinsdag 4 december 2018

Houten trap plaatsen

Plaatsing nieuwe trap. Trap nodig voor verbinding van eerste verdieping naar 2e verdiep (hoogte 2m60) Graag trap uit hout. Deze zou aan 1 kant een leuning moeten hebben (voor verbinding 1e verdiep + zolder die verbouwd is tot slaapkamer) Er staat nu een trap die moet afgebroken worden.
dinsdag 4 december 2018

Marmeren trap bekleden en houten trap renoveren

De marmeren trap gaat van het gelijkvloers tot de 1e verdieping. Hij draait licht en zou moeten worden bekleed. De tweede trap is een houten trap van het gelijkvloers tot de 2e verdieping. Deze is zwaar beschadigd en enkele stootborden zijn kapot en gekraakt. Deze willen we liever herstellen zonder hem opnieuw te bekleden om de oude look te behouden.
dinsdag 4 december 2018

Balustrade in aluminium plaatsen

Ik wil een balustrade in aluminium op mijn terras plaatsen. Het terras is ongeveer 2 m lang en het kijkt naar binnen op de tuin van mijn buren. In onze gebouw het terras is op het gelijkvloer, maar het is toch over de tuin van de buren.
dinsdag 4 december 2018

Metalen trap plaatsen

Kleine gang, trap richting zolder, smallere trap dan standaard, muren niet stevig genoeg voor een zwevende trap. Moet in februari-maart gebeuren, na de dakwerken.
dinsdag 4 december 2018

Volledig nieuwe ramen steken

In mijn achterbouw (keuken) heb ik twee oude houten (rotte) ramen met enkel glas die ik wil vervangen. De ramen zijn scheef. Ik had graag binnen nieuwe vensterbanken, maar weet niet of dit allemaal mogelijk is. Nieuwe mogen hout of pvc zijn.
dinsdag 4 december 2018

Trap bekleden met tapijt

Bekleding met Sisal tapijt Gesloten houten trap met 12 treden .
dinsdag 4 december 2018

Rechte houten trap op maat plaatsen

Rechte houten trap op maat Afmetingen bestaand trapgat: 0,948 x 2,036 (= maximale ruimte die er is) Hoogte vloer tot vloer: 2,91 cm Leuning aan linkerkant.
dinsdag 4 december 2018

Mechanismen van 5 pvc ramen vervangen

Mechanisme van de 5 PVC ramen zijn verroest / kapot. Ze moeten vervangen worden ( mechanisme en niet de ramen).
maandag 3 december 2018

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een betonnen trap, uitkomend op een betonnen platform (is de bovenkant van open haard) deze zou met hetzelfde hout moeten uitgevoerd worden . het zijn zes treden plus het platform, de treden zijn ong 760mm breed het platform meet ,920mm x1760mm waarvan aan de achterkant ong midden een metalen buis van 240mm doormeter . die dient voor schouw en spiltrap,, naast de treden loopt het platform een 1060mm doormet een breedte van200mm .
zondag 2 december 2018

Houten trap plaatsen met afwerking trapgat

Plaatsen van een nieuwe trap naar een zolderverdieping. Deze moet minder steil zijn en makkelijk te betreden. We zoeken hiervoor een onderneming die ook de afscherming kan plaatsen rond het trapgat. Opening te verbreden indien nodig.
zondag 2 december 2018

Plaatsen van een blokhut

Plaatsen blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd, inclusief vloer. Betonvloer niet nodig.
donderdag 29 november 2018

Ingebouwde kast maken onder de trap

De ruimte onder de trap benutten tot opbergruimte. Waar de trap draait, zou ik de wand ook loodrecht laten draaien zodat er een kast ontstaat om jassen in op te bergen. Onder den trap helemaal toe met dan loodrecht erop een tweede kast om jassen in te hangen. De hoogte van die jassenkast is 2.8 m en 0.85 m diep.
woensdag 28 november 2018

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Cambridge 505 x 295 cm + extensie. Fundering aanwezig.
woensdag 28 november 2018

Bbinnendeuren plaatsen

Ik wil 6 binnendeuren laten plaatsen. Standaard houten binnendeuren. Reeds aangekocht.
woensdag 28 november 2018

Trapbekleding plaatsen

Smalle treden, geverfd hout, uitgesleten. De trap moet volledig gerenoveerd worden. Rechte trap met leuning. HPL / CPL / laminaat
dinsdag 27 november 2018

Houten trap plaatsen

Er wordt tegen onze bestaande woning een veranda aangebouwd en die wordt onderkelderd. Hoogte kelder is 2m40. Muurlengte waar de trap tegenkomt is 5m. Een rechte trap zonder leuning.
dinsdag 27 november 2018

Blokhut Luna met extensie plaatsen

Blokhut model Luna 400x295 cm met extensie van 380 cm kopen installeren. Betonplaat zal er ook reeds liggen dus enkel voor de installatie.
dinsdag 27 november 2018

Houten trap plaatsen

Een nieuwe beuken trap plaatsen. Eventueel met leuning, te zien met de vakman. De oude trap verwijderen wij zelf.
dinsdag 27 november 2018

Houten en betonnen trap renoveren en leuning plaatsen

2 trappen die moeten gerenoveerd worden. 1x hout met kwartdraai 12 treden en terug een draai 1x beton met een draai en 12 treden . Betonnen trap ven een leuning voorzien . Materiaal keuze en stjil te bespreken met de vakman .
dinsdag 27 november 2018

Houten trap plaatsen

Ze noemen het een soort van muizentrap, modern en met recht afgewerkte kanten. Design / moderne maatwerk trap Houten trap in nieuwbouw. Trap in Z vorm van Glv naar 1 ste verdieping.
maandag 26 november 2018

Houten trappen plaatsen

Een nieuwe trap van glv naar 1 ste verdiep en een vaste trap van 1 ste verdiep naar zolder. Beide rechte, gesloten houten trappen. In kader van renovatiewderken. Oude trappen zijn reeds uitgebroken. Keuze van houtsoort nog te maken.
maandag 26 november 2018

Eiken balken boven ramen vervangen

Langs de Westgevel is op de eerste verdieping bij 1 van de 2 ramen de eiken balk aan het loskomen, gedeeltelijk vergaan aan één zijde. De afmeting van de balk is ongeveer 175/9,5/8cm , juiste maat te nemen. Gezien de oppervlakte van de balken een beetje met een een bijtel bewerkt zijn om niet volledig effen te zijn zou ik misschien best de balken van beide ramen vervangen om hetzelfde uitzicht te hebben.
maandag 26 november 2018

Houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Een houten trap met leuning, 14 treden en het bovenste stuk is plat. Ook leuning op de overloop te plaatsen. De trap is besteld , en moet dus enkel nog geplaatst worden .
maandag 26 november 2018

Install a new straircaise

The current staircase is straight with a bend in the landing and is situated in the entrance hall of the house. It is a closed as below is the entrance of the kelder. The staircase is wooden and has some damage due to woodworms (these have been killed). We would like to completely remove the staircase and replace it with something modern, one of the issues is that the kelder is damp, so this will need to be taken into account.
zaterdag 24 november 2018

Blokdeuren en gyproc plaatsen

We willen de schuifdeuren laten vervangen door goed sluitende blokdeuren. Het gaat om 3 deuren in totaal. Hiernaast ook nog extra gyproc te plaatsen en schilderwerken uit te voeren.

Partners

Partners van Casius