Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de timmermannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een timmerman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

maandag 11 december 2017

Zoldertrap herstellen

Mijn zoldertrap is losgekomen aan een kant, aan een kant van de deur zijn de vijzen eruit gevallen zodat er twee gaten in de deur zijn. Graag een snelle reactie!
maandag 11 december 2017

Metalen trap plaatsen

Aanbouw woning waarbij er een nieuwe kelder is. Momenteel enkel een gat zonder trap. We zouden graag een metalen trap hebben met leuning. (bv. galvanisé) De breedte is 90 cm
maandag 11 december 2017

Houten trap plaatsen

Bestaande houten trap uit het jaar 1960 is verouderd en er moet een nieuwe geplaatst worden. Het gaat om een trap met 2 draaiingen
zondag 10 december 2017

Inbouwkasten maken in slaapkamers

We zouden graag 2 aparte inbouwkasten willen plaatsen in 2 verschillende slaapkamers in ons huis. Het gaat over 1 inbouwkast met vier deuren en 1 inbouwkast met drie deuren. De kasten willen we graag in witte melamine, afgewerkt met 1mm abs band,de leggers via rijboring vrij te plaatsen. Alle deuren en zichtbare delen in melamine kleur en afgewerkt in dezelfde abs band van 1mm. Als bijlage vind je twee plannetjes van deze kasten.
zondag 10 december 2017

Zandstralen van trap

We zouden graag onze trap + leuning laten zandstralen of afschuren. De trap is momenteel bedekt met tapijt. Dit zouden we zelf verwijderen. In totaal zijn het 32 treden
zondag 10 december 2017

Wieltjes schuifraam vervangen

Wij hebben onze veranda deur / raam waar een wieltje stuk van is, deze zouden moeten vervangen worden
zondag 10 december 2017

Schrijnwerker voor frezen en plaatsen van binnendeuren

Er zouden nog vijf binnendeuren geplaatst moeten worden. Wij hebben reeds Skantrae-binnendeuren enige tijd geleden in een uitverkoop aangekocht. Deze zouden van opdekdeuren moeten aangepast worden naar stompe deuren en nog gefreesd moeten worden voor slot en klink.
zaterdag 9 december 2017

Prefab betontrap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Dit gaat over een trap die volledig nog geplaats moet worden. We denken dat het een rechte trap zal zijn. Graag zouden we ook het verschil eens willen weten tussen betontrap storten en een prefab betontrap. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
zaterdag 9 december 2017

Eén aluminium voordeur en vijf PVC binnendeuren inkorten

Wegens het leggen van laminaat verhoogt de vloer en hierdoor dienen de deuren ingekort te worden.
vrijdag 8 december 2017

Plaatsen van kattenluik

Ik ben op zoek naar iemand die een uitsparing kan maken in een sectionaalpoort in functie van de plaatsing van een kattenluik.
vrijdag 8 december 2017

2 houten trappen plaatsen

Twee houten rechte trappen plaatsen in een renovatiewoning. De eerste trap is van de benedenverdieping naar het eerste. Het gaat om een rechte trap tussen twee muren. De afmetingen (bij benadering) hoogte 2705 mm , lengte van het traphuis op het plan 2610 mm of 2510 mm. 13 treden met dikte 45mm, trapneus 79 mm. Lengte van de trapboom 3983 mm, hoek van de trap is 46°. Afmetingen tweede trap, deze is open, hoogte is 2700 mm, lengte traphuis 2660 mm. 13 treden met dikte 45 mm, trapneus 75-90 mm, hoek van de trap is 45°.
donderdag 7 december 2017

Rechte trap plaatsen

Huidige draaitrap binnen vervangen door een rechte trap. Hij twijfelt tussen metalen en houten trap, wil dit ter plekke met vakman bespreken. De afmetingen van de trap zijn niet gekend, ook ter plekke bespreken.
donderdag 7 december 2017

Betontrap storten

Ik heb nu een lange rechte trap in hout van ongeveer 4 m,zijn 16 treden,deze zou van lengte moeten blijven. Breedte van de treden is 63,5 cm en zou 90 cm moeten worden. Lengte is 21 cm en zou een 25 a 26 cm moeten worden. Hoogte tussen treden in is 15 cm en mag zo blijven. Bekisting huidige trap in het beton.
donderdag 7 december 2017

Raam verwijderen voor verhuis en terug plaatsen

Ik wil graag informeren wat de kostprijs is voor het uithalen van een raam op de vierde verdieping. Het raam is ongeveer 165 cm op 140 cm Het zou uitgehaald moeten worden totdat de meubels geleverd zijn en dan terug geplaatst worden.
donderdag 7 december 2017

Betontrap storten in een nieuwbouw

Betontrap storten voor een nieuwbouw : Van gelijkvloer naar eerste verdieping. Hoogte van de gelijkvloers verdieping is 2,60 m hoog + 35 cm dik voor betongewelven en vloerplaat bovenverdieping, de trap moet 1 m breed zijn en is met een kwart draai onderaan, er start een toilet 1,67 m van de muur en onder de trap. Dit is moeilijk om uit te leggen maar ik kan u wel een bouwplan.
donderdag 7 december 2017

Kunststofluiken maken

2 kunststofluiken br. 150 cm op 157 cm hoogte.
woensdag 6 december 2017

Mechanisme schuifraam herstellen

Hendel van schuifraam gaat maar een kwart naar omhoog dus schuifraam kan niet meer op slot. Is nog vrij nieuw.
woensdag 6 december 2017

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

We willen graag een harmonica deur laten plaatsen aan houten buitenkeuken.
woensdag 6 december 2017

Montage IKEA Pax systeem

Monteren IKEA Pax systeem: 200 x 200 cm, met planken, lades, schoenenrekken, roede.
woensdag 6 december 2017

Houten trap plaatsen

In onze renovatie willen we een nieuwe trap plaatsen . Deze trap is van het gelijkvloers naar het 1ste verdiep. Met aan 1 kant een betonnen muur. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
dinsdag 5 december 2017

Aluminium schuifraam herstellen

Het aluminium hef schuifraam is door 1 van de rollertjes gezakt. Graag herstellen.
dinsdag 5 december 2017

Betontrap storten

Ik had graag een niet-gepolierde betontrap laten storten/plaatsen. Betreft het storten/plaatsen van een niet-gepolierde betontrap . Betreft een betontrap met 4 overlopen in een traphal van het gelijkvloers tot de 2 de verdieping. De trap dient ook als nooduitgang bij brand daar de juiste afmetingen dienen gerespecteerd te worden. 4 overlopen, hoogte 6. 30 m, breedte 1 m, 30 treden
maandag 4 december 2017

Aanpassen deur naar frame

Ik heb een bestaande deur die niet in een frame past. Graag wil ik iemand die de scharnieren kan verplaatsen. Op hoekpunt zou een deur moeten komen.
maandag 4 december 2017

Metalen trap plaatsen

Plaatsen van zwarte rechte metalen trap 3.25 meter. Om aan de achterkant van ons huis van de tuin naar het terras op de 1e verdieping te gaan.
maandag 4 december 2017

Houten trappen plaatsen

Trap plaatsen tussen twee muren: Van gelijkvloers naar de eerste verdiep en van eerste naar het tweede verdiep. Voorkeur gaat naar houten trap. Met een armleuning.
maandag 4 december 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Plaatsen van plooibare trap naar zolder, reeds een zoldergat aanwezig. Materie graag in hout.
maandag 4 december 2017

Metalen buitentrap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken :Gegalvaniseerde buitentrap aan zijgevel gelijkvloerse woning voor toegang tot dak voor onderhoud aflopen. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten
maandag 4 december 2017

Betontrap storten in NB

Betreft een nieuwbouwwoning:nog steeds aan het bouwen. Plafondhoogte 266 cm. De trap dient 2 draaien te hebben. In de hal , en betreft een dichte trap. Trapleuning aan 1 zijde. Andere zijde is aan de muur. Best ter plaatse komen kijken, wil dat de trap bijna niet zichtbaar is.
maandag 4 december 2017

Afbraak tuinhuis en plaatsing nieuw tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal. Tuinhuis werd destijds opgebouwd obv 4 voorgemonteerde panelen/zijden. (1ste helft 2018 plaatsing van een nieuw tuinhuis/blokhut mogelijk)
zondag 3 december 2017

Diverse schrijnwerkerijwerken uitvoeren

Kruipgat maken in gyproc plaat maken en omkadering rond ongebruikt bad.
zondag 3 december 2017

Plaatsen nieuwe dichtingen op ramen en deuren

Ik wil graag nieuwe dichtingen in mijn alu ramen.
zondag 3 december 2017

Metalen trap plaatsen

Wij willen graag een afspraak maken om te bespreken voor een nieuwe trap. Van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede en met een ballustrade. Graag in metaal.
zondag 3 december 2017

Afkitten ramen van fabriek

Ramen moeten afgekit worden. Ongeveer een 100 stuks ramen van 4 meter op 4 meter.
zondag 3 december 2017

Trap in zwevend beton plaatsen

Ik zoek een vakman om een betonnen trap te plaatsen. Liefst een zwevende. Afmetingen kan ik niet geven, wil ook mogelijkheden bekijken samen met vakman.
zondag 3 december 2017

Prefab betontrap plaatsen in NB

Nieuwbouw met 110 m² poly beton en daarbij een rechte polybetontrap van 110 cm breed en 7 treden (half verdiep ) hoog. Dat die gelijk loopt met de vloer.
zaterdag 2 december 2017

Nieuw raam plaatsen en sluitwerk twee deuren vernieuwen

Nieuw raam 2,5 op 1,4 m plaatsen . raam in PVC met dubbel glas. Twee buitendeuren herstellen/vervangen. Gipsplaten plaatsen op muur lengte 4 m.
zaterdag 2 december 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een gesloten vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Er is in de bestaande betonnen zoldervloer een uitsparing gemaakt om er een vaste trap in te zetten. Dit dmv een houten geraamte met houten vloer. Nu staat er standaard een vlizotrap in. De trap zou dus gesloten moeten zijn en onderaan een kwartdraai moeten maken. Met leuning uiteraard aan de open kant.
zaterdag 2 december 2017

Houten sierluiken maken

Houten sierluiken voor aan voorgevel en zijgevel plaatsen. aantal dubbele sierluiken= 6
vrijdag 1 december 2017

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vaste zoldertrap in onze landelijke woning. Er is al een houten trap van het gelijkvloers naar het eerste verdiep en een trektrap naar de zolder. Deze laatste willen we vervangen. Er zal 1 draai nodig zijn als ook een trapleuning en een balustrade die de huidige balustrade verbindt met de zoldertrap. Met leuning. Er zal 1 zijde tegen de muur worden geplaatst.
vrijdag 1 december 2017

Betontrappen plaatsen en afwerken met glas

Nieuwbouwwoning 2 prefab betontrappen, trap van gelijkvloer naar 1 s te verdiep (tussen 2 muren) en 1 trap van 1 s te verdiep naar 2 de verdiep, langs rechts een muur en links een glazen afwerking.
vrijdag 1 december 2017

Schuifraam plaatsen

Afmetingen nieuwe raam: 4400 x 2330 mm. Stijl: strak modern. Kleur: zwart (ral 9005) - ingewerkt in de vloer zodat binnen en buiten vlot in elkaar overlopen. Linkerhelft vast raam, rechterhelft schuifraam. U beglazing = 1. 1 (o.w.v. Brusselse premies)
vrijdag 1 december 2017

Prefab betontrap plaatsen in NB

Het gaat om vier 'halve' trappen van telkens 7 treden, 2 bordessen zijn reeds voorzien. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping.
vrijdag 1 december 2017

Herstelling mechanisme geblokkeerd raam

Een van onze draai-kiepramen is in gesloten stand geblokkeerd (hendel draait ook 360° zonder dat het beslag beweegt). Ramen werden 10 jaar geleden geplaatst en die firma in nu failliet.
donderdag 30 november 2017

Blokhut Lara plaatsen

I like to buy the Blokhut Lara II 350 x 250 cm from Makro, how much it will cost to have it build as well?
donderdag 30 november 2017

Mechanisme PVC raam herstellen

Herstelling mechanisme pvc raam.
donderdag 30 november 2017

Plaatsen blokhut

Graag willen wij onze blokhut Cambridge 505x295 laten plaatsen op klinkers die reeds voorzien zijn. Graag hadden wij hierbij ook 2 dakgoten in PVC willen voorzien.
donderdag 30 november 2017

Garagedeur

Garagedeur: Elektrische roldeur 2200 x 2000 met 2 afstandsbedieningen.
woensdag 29 november 2017

Toog op maat maken voor bar

Volledige toog moet worden vervangen. Toog op maat laten maken. Ter plaatse komen kijken wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 29 november 2017

Twee houten steektrappen plaatsen

Voor een renovatie heb ik vlot twee houten steektrappen nodig. De ene trap is 2,98 m hoog met een uitval van 3,52 m en de ander is 2,83 m hoog met een uitval van 2,90 m. Beide 75 cm breed.
woensdag 29 november 2017

Houten trap op maat maken

Maken van een houten trap op maat. Van het eerste verdiep naar zolder geplaatst. De trap komt aan 1 zijde , andere zijde met een trapleuning. Er is een trapgat aanwezig.

Partners

Partners van Casius