Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de timmermannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een timmerman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

donderdag 26 april 2018

Leveren en plaatsen van 14 deuren

Graag vakman voor het leveren en plaatsen van 14 binnen deuren.( afgewerkte gelakte deuren) Verwijderen van de oude deuren/kassement zal door mezelf gebeuren.
donderdag 26 april 2018

Terrasdeur in pvc herstellen

Herstellen schuifraam : er is een metalen staaf onderaan de deur losgekomen.
woensdag 25 april 2018

Kasten op maat maken

Wij hadden graag kasten in de bijkeuken en op de overloop laten maken. Ook in onze living hadden we graag kasten laten maken met een bureauruimte.
woensdag 25 april 2018

Deur herstellen

Wij hebben een grote inkomdeur die met een pompsysteem langs beide kanten open zwaait. Deze blijft niet meer van zichzelf open staan en hierbij lekt er ook een vloeistof langs de kanten. Wij vermoeden dat er iets is met het pompsysteem.
woensdag 25 april 2018

Trapbekleding verwijderen en opnieuw bekleden

Een trap met 8 treden waar nu tapijt op ligt (op beton) waarvan we graag nieuwe treden en zijkanten willen laten renoveren; Houten bekleding.
woensdag 25 april 2018

Dressing met gesloten kasten maken

Ik ben aan het uitkijken om een dressing (eventueel met opklapbed) met (voornamelijk) gesloten kasten in te richten in een kamer in mijn appartement op de 7de verdieping. Kasten met uittrekbare hangrekken, verplaatsbare/moduleerbare boorden, eventueel verlichting bij openen kasten, spiegel, uitschuifbaar blad voor het vouwen van kleding, eventueel uitklapstrijkplank . Bestaande stopcontacten misschien vervangen door geaarde stopcontacten. (uitvoeringsdatum nog niet echt gekend..... ) Achterwand hoeft niet, indien niet nodig. Deuren: schuifdeuren of draaideuren naargelang optimale toepassing en prijs. Materiaal? Uitzicht modern of modern klassiek. (kamer: 2 muren +- 3. 72 L en H 2. 72 m waarvan 1 muur met deur 2. 08 m H en 90 cm B (19 cm va
dinsdag 24 april 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Het gaat over 2 buitenmuren aan ons terras on de tuin.
dinsdag 24 april 2018

Carport met berging plaatsen op bestaande klinkers

Een carport met berging. Berging (uit tuinpanelen indien mogelijk? ) van 1 m 75 diepte en 3 m breedte. Berging moet beschikken over een dubbele deur naar voor gericht. Berging komt onder het dak van de carport die een totale lengte moet beslaan van 7 m en een totale breedte van 3 m. Dakbedekking EPDM? Of een door u voorgesteld materiaal. De carport komt op een ondergrond van reeds bestaande klinkers. De eerste drie lopende meter van de carport moet tegen de gevel van de woning gemonteerd worden. In deze zijgevel zit een venster waarvan de bovenkant een hoogte heeft van 2 m 50. Het dak van de carport moet boven de venster komen dus moet de steunpalen de juiste hoogte hebben.
dinsdag 24 april 2018

Fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen

Ik wil een metalen tuinhuis plaatsen dat dient als een fietsstalling voor een 20 tal fietsen. Hiervoor dient er wat grond te worden weggegraven, fundering te worden geplaatst evenals een vloer (of betonplaat). Ook het metalen tuinhuis dient geplaatst te worden. Foto's zullen op verzoek worden opgestuurd
dinsdag 24 april 2018

Glas in voordeur herstellen

Reparatie van een voordeur ... de grote van deze voordeur is 186cm x 75cm. Deur met de barst in. De ruit zal dus helemaal vervangen moeten worden.
dinsdag 24 april 2018

Berging met schappen en rekken maken

Op ons appartement hebben we een berging waar we de bergruimte graag optimaal willen benutten met een aantal rekken en schappen. Bedoeling is om naast inkopen ook kuisgerief, vuilbak/pmd/glas, etc ... wat netjes te kunnen opbergen.
dinsdag 24 april 2018

Drie dakramen te vervangen

Ik wil drie dakramen van een 15-tal jaar oud vervangen in een dakappartement. Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe ramen extra geluidsisolerende zijn aangezien de slaapkamer zich onder het dak bevindt. Het gaat om twee dakramen van maximale grootte (134x140) en één dakraam van (114x118).
dinsdag 24 april 2018

Blokdeuren plaatsen

Betreffende 4 binnendeuren, blokdeuren. De afmetingen zijn 2 stuks van 83*246 CM en 2 stuks van 83*216 CM. Dit mogen gewone schilder deuren zijn.
maandag 23 april 2018

Blokhut Polaris plaatsen

Graag willen wij blokhut Polaris 330cm x300cm van makro plaatsen. Reeds aangekocht, nog niet geleverd. Ondervloer leggen we zelf.
maandag 23 april 2018

Blokhut lara plaatsen

Graag wil ik de blokhut Lara vzn 395 op 295 laten plaatsen inclusief vloer en betonnen ondergrond.
maandag 23 april 2018

Blokhut plaatsen

Graag hadden wij onze blokhut Modern 505* 295cm plus extensie 400*295 laten installeren. Inc dakgoten en stormbeveiliging. Wij hadden graag onze blokhut links en de extensie rechts gewenst . Betonplaat is aanwezig 5m op 9,09 m.
maandag 23 april 2018

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij een blokhut type Modern 415 x 295 cm dak geïsoleerd laten plaatsen. De betonnen vloerplaat moet ook nog gegoten worden. Momenteel zijn we ons huis nog aan het zetten, het tuinhuis zou voor september - oktober zijn.
maandag 23 april 2018

Blokhut Chill plaatsen

Graag vakman voor de aankoop en installatie van een blokhut type Chill, 385x325. Ondergrond aanwezig.
maandag 23 april 2018

Plaatsen blokhut modern

Graag willen we onze blokhut Modern 505-295 laten plaatsen door Makro. Tevens moet er nog een betonnen vloerplaat worden voorzien. Wij ontvingen graag een offerte voor de plaatsing incl. de dakgoten, impregnatie en vloerplaat.
maandag 23 april 2018

Hok met overkapping in hout maken

Graag zouden we een robuust schapen- dierenhok laten plaatsen in hout. Hiervoor zijn we op zoek naar een schrijnwerker.
zondag 22 april 2018

Aluminium deur opnieuw monteren

De deur is afgewaaid door een storm. Moeten nieuwe scharnieren in en deur terug gemonteerd worden en terug ingehangen worden. Deur uit aluminium.
zondag 22 april 2018

Vliegenraam op maat maken

1 vliegenraam te plaatsen. Afmetingen: circa. 210cm op 90cm PVC deur.
zondag 22 april 2018

Blokhut Regent plaatsen

Graag willen wij bovengenoemd blokhut door Makro te laten plaatsen. Regent 300 x 366 cm groen
zondag 22 april 2018

Blokhut plaatsen

Plaatsen blokhut Lisa 550 x 400 cm.
zaterdag 21 april 2018

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen, deze hebben we liefst in dezelfde stijl als de bestaande trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Het gaat om een houten trap met een draai, ook moet men nog een nieuw trapgat maken. Hiernaast moet men ook de oude zoldertrap verwijderen en het oude trapgat dichtmaken.
zaterdag 21 april 2018

Vliegenraam op maat maken voor schuifraam

We zouden graag een vliegenraam willen laten maken en plaatsen voor ons schuifraam (wit-pvc) naar de tuin. Het vliegenraam moet ook kunnen schuiven.
zaterdag 21 april 2018

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 X 385 van Makro Laten plaatsen. Ook fundering.
zaterdag 21 april 2018

Bouwen van een garage met sandwichpanelen

In zou graag een garage zetten met plat dak in zwarte sandwichpanelen Hier moet een garagepoort en een zijdeur in komen. Afmetingen van losstaande garage moet 4 x 10 meter zijn.
zaterdag 21 april 2018

Blokhut Luca plaatsen

Graag wil ik de blokhut luca 410*296cm van Makro laten leveren en plaatsen incl dakgoten, zonder vloer. De ondergrond zijn klinkers.
zaterdag 21 april 2018

Blokhut Latina plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 laten plaatsen inclusief dakgoten en houten vloer. Ondergrond reeds aanwezig.
zaterdag 21 april 2018

Carport plaatsen

Graag hadden wij een carport laten plaatsen 607 m x 760. Carport de Luxe. ( hout.)
vrijdag 20 april 2018

Nieuwe branddeur plaatsen in studentenhuis

Zelfsluitende brandwerende deur EI1 30 in studentenhuis. Tussen keuken en hal Deur is kleiner dan standaardmaat.
vrijdag 20 april 2018

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen in bestaande opening. Er is al een trapgat.
vrijdag 20 april 2018

Houten deur vervangen

Vervangen van 1 deur en verstevigen van de omlijsting. Keukendeur in appartement. Jaren 35.
vrijdag 20 april 2018

Louvre luiken plaatsen

Louvre luiken plaatsen aan de buitenkant. 2 ramen. houtwerk of pvc.
donderdag 19 april 2018

Plaatsen tuinhuis en fundering

Graag willen wij onze blokhut modern 505 x 295 laten plaatsen. Zowel de blokhut als de bijhorende vloer (inclusief funderingsbalken) werd bij Makro aangekocht en reeds geleverd (afgelopen week). Ook de voorbereidende werken voor het plaatsen van dit tuinhuis willen we door jullie laten uitvoeren. Op de plaats in de tuin waar het tuinhuis geplaatst moet worden is er zeer weinig niveau.
donderdag 19 april 2018

Houten balken boven ramen en poort vervangen

Vervangen van 7 kleinere houten balken boven de raampjes met volgende maat: L:800 B:180 D: 100mm en 2 lange balken boven garagepoorten met maat: L:2800 B:170 D: 100mm! Zie foto's in bijlage.
donderdag 19 april 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Gesloten trap in massief hout, tussen twee muren te plaatsen basisuitvoering , 16 treden in totaal, 6 schuine links naar boven draaiend en 10 rechte treden, geen leuning. Bestaande trap weghalen en plaatsen nieuwe.
donderdag 19 april 2018

Herstellen glazen deur Thys Titan

Wij hebben nu een 4-tal jaar een Thys Titan met vloerveer, maar de firma die deze geplaatst heeft heeft geen goed werk geleverd: de deur moet regelmatig bijgeregeld worden en is nu volledig ontregeld en raakt de plaat van de vloerveer bij het openen. Ook maakt de vloerveer bij het openen en sluiten van de deur vreemde geluiden. Dus deur zal opnieuw (en deze keer goed) herplaatst moeten worden, misschien ook met vervanging van de vloerveer.
woensdag 18 april 2018

Tuinhuis Cottoge plaatsen + fundering werken

Graag willen wij tuinhuis Cottage 315x239cm van Makro laten plaatsen. Installatie incl. funderingswerken en plaatsen van vloerplaat (die wij ook gaan kopen bij Makro).
dinsdag 17 april 2018

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Ik wil graag een gesloten houten zoldertrap laten maken. Gaat van slaapkamer naar zolder. Gesloten trap.
dinsdag 17 april 2018

Verplaatsen garagepoort

Ik heb een garagepoort in de voorgevel van de woning die ik graag een aantal meters achteruit wil plaatsen, zodat ik tussen de poort en het voetpad een paar meter overdekte ruimte heb. Dit is een poort met twee deuren. Dit is een manueel aluminium garagepoort.
dinsdag 17 april 2018

Blokhut plaatsen

Willen wij deze blokhut van Makrolaten plaatsten. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Blokhut Tokio 240-180cm.
dinsdag 17 april 2018

Montage Capri blokhut

Vakman voor de montage van bovenvermelde blokhut, plaatsen beton en met vloer, stormbeveiliging en zonder dakgoten. Montage Capri staal 295 x 295 met vloerbekleding op betonplaat die klaar is.
dinsdag 17 april 2018

Vervangen deuren door brandwerende deuren

Vervangen van 3 binnendeuren door brandwerende deuren, vertraag tijd van 30 minuten is voldoende voor de deuren. Dit is voor een horecazaak .
maandag 16 april 2018

Plaatsen blokhut Modern

Graag vakman voor het plaatsen van blokhut modern 505x295, zonder vloer en afvoer,dus enkel plaatsen op bestaande vloerplaat. Ook graag geweten hoe groot de betonplaat moet zijn.
maandag 16 april 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut LUNA ,295 + 295 met extensie 200 cm, plaatsen. De betonnen ondergrond moet nog geplaatst worden en ook dakgoten.
maandag 16 april 2018

Blokhut Luna plaatsen

Vakman voor de plaatsing van een blokhut luna zoals in de titel beschreven. Beton is reeds aanwezig. Voor de extensie mag een houten vloer toegevoegd worden. Eventueel ook een stormbeveiliging. Ons vorig tuinhuis kwam ook van bij jullie maar is door de storm opgetild en op zijn dak neergekomen.
maandag 16 april 2018

Houten trap plaatsen voor nieuwbouw

Trap plaatsen: Binnentrap met 2 draaien tussen twee muren. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Nieuwbouw.
maandag 16 april 2018

Betonnen vloerplaat maken en blokhut plaatsen

Vakman om Blokhut Edelweis 415 x 295 cm met stalen dak van Makro te laten plaatsen. Er dient eerst ook nog een betonnen vloerplaat te worden voorzien. Rijwoning. Betonplaat en blokhut moet achteraan in tuin komen (tuin is 10 a 15m diep). Wachtbuis elektriciteit is al voorzien.

Partners

Partners van Casius