Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de timmermannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een timmerman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

woensdag 18 oktober 2017

Herstellen raambeslag Rehau met Roto scharnieren

Ik heb een kunststof raam REHAU met ROTO-scharnieren dat bovenaan rechts klemt... Ik heb al een twintigtal bedrijven (verdelers ROTO, plaatsers ROTO... ) gecontacteerd, maar geen kat die bereid is / in staat is om het raam (betaald) te komen herstellen. Omdat de ramen werden geplaatst voordat ik eigenaar werd van het betreffende appartement, is het niet mogelijk om de firma die de plaatsing deed te vinden.
woensdag 18 oktober 2017

Blokhut Solveig plaatsen

Plaatsen Blokhut Solveig, sokkel in beton is gegoten. Blokhut nog niet besteld.
woensdag 18 oktober 2017

Herstellen mechanisme schuifraam alu

Mijn schuifraam werkt niet goed meer we krijgen het bijna niet meer open het schuift niet goed meer. Kan zijn dat het de wieltjes zijn of het mechanisme zelf.
woensdag 18 oktober 2017

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Harmonicadeur plaatsen van 2 m 80 op 2 m 30. Materiaal aan te kopen door vakman.
dinsdag 17 oktober 2017

Herstellen systeem kiepschuifraam

Het raam sluit onderaan niet af en indien dit lukt krijg ik deze moeilijk terug open.
maandag 16 oktober 2017

Trappen bekleden met stof

Heb twee trappen van elk 14 treden de eerste trap heeft 1 draai en de tweede trap heeft 2 draaistukken betreft beide gesloten trappen er zit maar 1 verflaag op de trap en ik zou deze graag willen laten bekleden met tapijt. Dit is van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping.
maandag 16 oktober 2017

Eenvoudige houten trap plaatsen

Nieuwe trap tussen van de eerste verdieping naar de tweede verdieping. Waarschijnlijk door plaatsgebrek kwart draai links zal nodig zijn of ganzentrap indien dit enige optie is. Nog geen afmetingen beschikbaar omdat trapgat nog niet aanwezig is.
maandag 16 oktober 2017

Serre in houtstructuur maken

Ik zoek een vakman voor een nieuwe serre op een bestaande gegoten ondergrond van vroegere serre. De afmeting is ongeveer 4m op 6 m en dak was schuin afhellend. Serre moet volledig op maat gemaakt worden. Oorspronkelijke serre is honderd jaar oud.
maandag 16 oktober 2017

Tuinhuis in PVC plaatsen

Graag wil ik een blokhut van Makro laten plaatsen Type Cottage 315 x 239 cm Te plaatsen op vloer in klinkers
maandag 16 oktober 2017

Houten trap in gang plaatsen

De trap die er momenteel is, bevat 15 treden met stootborden, alsook is er een houten trapleuning. De trap die ik nu heb kraakt enorm, is dan ook al meer dan 50 jaar oud. De trap die moet geplaatst worden is in de gang.
maandag 16 oktober 2017

Herstellen van geblokkeerd raam

Eén van onze ramen is geblokkeerd waarbij het wel nog op kipstand kan gezet worden maar gewoon openen lukt niet meer. Het merk is SAPA.
zondag 15 oktober 2017

Vaste trap naar zolder in nieuw te maken opening

Om een zolder makkelijker te betreden en als kamer te gaan gebruiken wil ik graag een vaste trap laten plaatsen, op een andere plek dan waar de uitschuifbare trap nu is. De opdracht is dus nieuw gat maken in houten vloer, vaste houten trap met leuning plaatsen en bestaand gat dichtmaken.
zondag 15 oktober 2017

Betontrap plaatsen voor NB project

Voor een nieuwbouwproject in Steenhuffel (1840) zijn wij aan het overwegen om een prefab gepolierde rechte betonnen trap te plaatsen. Met -1 draai van 180 graden. Hoogte eerste gedeelte: 1 m 65. Totale hoogte 3 m 24 -ongeveer 17 tredens, 1 verdieping - Breedte volledige trap: 1 m 93
zondag 15 oktober 2017

Vervangen van vensterbank

In mijn keuken staat een verouderde vensterbank die trouwens veel te smal is. Het lijkt van plastiek te zijn. Bovendien is deze onderaan heel slecht afgewerkt. Ik wil graag een houten vensterbank. Maar alles in mijn huis (bouwjaar 1900) is nogal "niet-standaard" dus ik ben op zoek naar een creatieve vakman.
zondag 15 oktober 2017

Blokhut plaatsen

Graag plaatsing blokhut grace 530x570. Beton is reeds gegoten. Blokhut is ook al geleverd. Ik kan steeds helpen het materiaal aan te leveren.
zondag 15 oktober 2017

Breed schuifraam herstellen

Onze 6 m brede buiten schuifraam heeft houtrot, vooral aan de dorpel, maar ook in het centrum van het hout waar de deur over rolt. Ik vroeg mij af of het de moeite is om dit te herstellen en wat dit zou kosten.
zaterdag 14 oktober 2017

Herstellen buitentrap en bekleden

We hebben een betonnen buitentrap die bekleed is met hardstenen tegels. Door vochtinwerking hebben de tegels losgelaten. Er moet een herstel komen van de basis (beton) en dan eventueel opnieuw bekleden met de huidige tegels of met iets anders. Natuursteen.
zaterdag 14 oktober 2017

Opbergkast op maat maken onder de trap

Ik wil graag grote schuifdeuren op wieltjes onder mijn trap. Deze zullen dienen als opbergruimte voor voeding, schoonmaakspullen, buggy... Dus er moet plaats zijn voor zowel grote materialen als voor kleine materialen. Er zal dus een onderverdeling moeten komen. De ruimte is Ca. 2 meter breed, 80 cm diep, op de hoogste plaats 2 m 63 cm hoog en op de laagste plaats Ca. 1 m hoog. Qua materialen heb ik nog niet echt een idee wat te gebruiken maar ik wil wel stevig materiaal dat heel lang mee zal gaan. Mijn huis is al vrij oud dus ik moet maar 6 % BTW betalen.
zaterdag 14 oktober 2017

Werkblad op maat zagen

Wij zijn op zoek naar een zwart laminaat werkblad om als tafelblad te gebruiken, dus langs 4 kanten afgewerkt. Dit in afmeting 300x100 en een maximum dikte van 3 cm.
zaterdag 14 oktober 2017

Harmonicadeur in aluminium plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van harmonicadeuren over een breedte van 10 meter (of delen daarvan). Bouwaanvraag moet nog ingediend worden maar deze werken moeten zeker voor mei / juni volgend jaar voltooid zijn als onderdeel van een renovatieproject.
zaterdag 14 oktober 2017

Vaste houten trap plaatsen

Momenteel is alles op de gelijkvloers, maar boven is er ruimte om kamers te maken, er ligt ook al een vloer. Er is geen vaste trap, enkel een vlizotrap. Als we op deze plaats een trap plaatsen, sluiten we alle kamers beneden af. Dus moet er op een andere plaats een gat gemaakt worden, we zien momenteel de mogelijkheid om dit te doen op de plaats van het toilet in de gang.
vrijdag 13 oktober 2017

Metalen draaitrap plaatsen

Ik heb een bestaande woning gekocht waar een bestaande draaitrap staat de vraag is of je op de bestaande draaitrap een nieuwe bijkomend kan plaatsen om van verdiep 1 naar verdiep 2 te gaan (zolder) de bestaande trap is een gelakt witte metalen draaitrap waarop de metalen treden al een renovatie is gedaan van nieuwe treden in vermoedelijk hout. De hoogte kan ik nog niet meten omdat ik er pas binnen 3 maand op kan maar lijkt mij ongeveer 2800 mm de diameter ongeveer 1400 mm de bestaande draaitrap draait maar 180° en de nieuwe daarop zal ook maar 180° kunnen draaien.
vrijdag 13 oktober 2017

Houten trap plaatsen

Een trap plaatsen naar het eerste verdieping met een draai. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen. Opening dient aangepast te worden. Materiaalkeuze soort hout nog te bespreken.
vrijdag 13 oktober 2017

Plaatsen van de brandwerende deur RF30 op 78 x 201

-brandwerende deur RF30 op 78x201 met een oogdeur -afwerking + schilderen -levering + plaatsen van de deur , en het meenemen van de oude deur
vrijdag 13 oktober 2017

Betontrap storten van gelijkvloers naar eerste verdieping

Momenteel houten steektrap en zouden deze willen vervangen door betontrap indien mogelijk. Van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Een rechte steektrap.
vrijdag 13 oktober 2017

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Een inox trapleuning bij bestaande houten trap plaatsen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, dit is een draaitrap.
vrijdag 13 oktober 2017

Houten trap plaatsen

Ik zit in de ruwbouwfase en zoek een vakman voor een een moderne zwevende en liefst budgetvriendelijke trap tussen verdiep en zolder met 1 draai en ongeveer 16 treden in totaal.
vrijdag 13 oktober 2017

Aluminium rolluik plaatsen

Graag een voorzet rolluik plaatsen aan voorkant van woning. Materiaal aluminium (door de grootte lijkt mij dit beter) Grootte raam ongeveer 3m breed en 2m hoog denk ik.
donderdag 12 oktober 2017

Nazicht raam

Het raam in ons slaapkamer zit vast en gaat niet meer open. Het is van aluminium.
donderdag 12 oktober 2017

Vervangen rubber pvc raam

De rubberen dichtingen van mijn pvc ramen moeten vervangen worden , boven en beneden. 5 tal ramen boven en 3 tal beneden
donderdag 12 oktober 2017

Barst in dakkoepel herstellen

Barst in dakkoepel herstellen.
donderdag 12 oktober 2017

Plaatsen blokhut Luna

Graag willen wij onze blokhut Luna 290x248 laten plaatsen. Blokhut is reeds geleverd, graag zo snel mogelijk plaatsen.
donderdag 12 oktober 2017

Luiken maken in pvc

14 luiken , 7 ramen die moeten gemaakt worden in pvc . Afmeting: 1,60 op 0. 65
woensdag 11 oktober 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zijn van plan om de zolder te renoveren. Op dit moment hebben we een schuifladdertje dat uit de zolderluik kan geschoven worden. We zouden graag een vaste trap laten plaatsen. We hebben ook nog geen idee waar we dit het beste doen om zo weinig mogelijk kamers te verliezen. Best ter plaatse komen kijken om de mogelijkheden te bespreken.
woensdag 11 oktober 2017

Vervangen van rolluiklinten

3 rolluiken gaan niet meer omhoog(lint is los) en bij 1 rolluik is het lint uit het apparaatje gekomen.
woensdag 11 oktober 2017

Blokhut plaatsen

We willen een Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm plaatsen + vloer + zijwand. Fundering aanwezig.
woensdag 11 oktober 2017

Houten trappen plaatsen

Ik zoek een vakman voor 2 rechte zwevende trappen in houten uitvoering in nieuwbouw.Plan te bekomen bij aanvraag.Bouw moet nog beginnen.
woensdag 11 oktober 2017

Betontrap of houten trap plaatsen

De bouw van 2 huurhuizen gaan deze maand (oktober) starten, maar we twijfelen nog tussen een houten vs een betontrap. De trap bestaat uit +/- 16 treden. Er zijn 2 trappen nodig, ene met kwartslag links, en andere met kwartslag rechts. Trap kan eventueel openblijven of tussen 2 muren worden gezet.
woensdag 11 oktober 2017

Uitklapbare trap naar zolder plaatsen

Vervanging uitklapbare houten zoldertrap - liefst met leuning - en zolderluik.
woensdag 11 oktober 2017

Elegante overkapping plaatsen

Overkapping plaatsen. De voorkeur gaat naar een elegante smeedijzeren overkapping. Afmetingen : 3 meter op 10 meter.
woensdag 11 oktober 2017

Kozijnen harmonicadeur kunststof

Nieuwbouw: 4 nieuwe ramen in pvc plaatsen met drie dubbelglas. Ook nog 2 harmonicadeuren in pvc plaatsen. Plan en afmetingen van de ramen kunnen doorgemaild te worden.
dinsdag 10 oktober 2017

Herstellen schuif kiepramen

Ik heb twee kiep ramen die openvallen . Ik vermoed van het merk SI aubi , wie kan dat komen herstellen. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 10 oktober 2017

Bestaande trap renoveren

Onze bestaande trap is aan vernieuwing toe. We twijfelen tussen renoveren en nieuwe te plaatsen. Houten trap, redelijk stevig doch oud.
dinsdag 10 oktober 2017

Nieuwe deur met omkadering plaatsen

Door het vast zitten van het slot van de deur tussen gang en woonkamer hebben wij het moeten uitbreken met schade tot gevolg. We willen graag een nieuwe (te beschilderen) deur alsook een nieuw omkadering.
dinsdag 10 oktober 2017

Mechanisme PVC raam herstellen

Ik wou de raam op klappen zetten en dit kwam volledig mee aan bovenkant , heb geprobeerd dit terug te plaatsen maar het raam bleef naar komen en geraakt niet meer terug in het kader. Toen is de onderkant ook losgekomen en nu is de raam er volledig uit.
dinsdag 10 oktober 2017

Garagedeur herstellen of vervangen

Ik heb een houten garagedeur die moet hersteld worden of vervangen worden.
maandag 9 oktober 2017

Houten trap plaatsen

Zou graag een rechte trap willen plaatsen : hoogte 2 m 75 brede 75 cm de bestaande eruit liefst in beuk.
maandag 9 oktober 2017

Oevertrap te plaatsen

Trap te plaatsen met 17 roostertreden en 1 leuning in hout afdalend naar de Leie. Deze zou moeten komen ter hoogte van het tuintje, maar zonder steiger beneden, enkel een trap. Vergunning is binnen, uitvoering mag gelijk starten.
maandag 9 oktober 2017

Betontrap storten van eerste naar tweede verdieping

Betontrap gieten van 1 ste naar tweede verdieping. Er staan geen trappen van een slaapkamer naar de zolder die ook een dressing room wordt met bureau. Graag betontrappen met één draai van twee à drie trappen met leuning.
maandag 9 oktober 2017

Plaatsen 2 binnendeuren

2 deuren te plaatsen; kleur donderbruin (meranti) met afkasting bij voorkeur in "nephout". Nog niets van materiaal aangekocht.

Partners

Partners van Casius