Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de timmermannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een timmerman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

maandag 20 augustus 2018

Herstelling/vervangen omkasting binnendeur

De deurpost; omkasting van garage naar keuken is beschadigd geraakt door contact met de wagen. Deze deurpost dient volledig vervangen te worden Het betreft een oude klassieke houten deur.
maandag 20 augustus 2018

Vervangen van ramen van atelier

Wij willen het raamwerk van onze atlier vervangen. We spreken over een gelijkvloers: 4 ramen, 2 dubbele buitendeuren. En over een 1ste verdiep met 1 raam en 1 buitendeur. Van hout naar PVC veranderen.
maandag 20 augustus 2018

Plaatsen van een buitentrap

Wij overwegen om een buitentrap te plaatsen naar de 1ste verdieping van onze atelier. Hoogte tussen de 2,5 & 3 meter. Metalen buitentrap of houten trap
maandag 20 augustus 2018

Tuinhuis plaatsen

Plaatsen blokhuk van Makro. Afmeting is 2m op 2 m. Houtdichting 28. Fundering zal aanwezig zijn.
maandag 20 augustus 2018

Parketvloeren opschuren, deuren schaven en ingebouwde kast maken

Parketvloeren op gelijkvloers, eerste- en tweede verdieping opschuren en behandelen. Het gaat om een goede 150 m² in totaal. Ook moet men enkele deuren bijschaven. Hiernaast nog een ingebouwde kast maken onder een schuin dak over een lengte van 5 meter.
zondag 19 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Trapopening is voorzien. Trap van 15 treden. Er stond vroeger een ladder. Beuken- of dennenhout.
zondag 19 augustus 2018

Houten plafond herstellen na waterschade

Herstellen van een houten vals plafond door waterschade. Lek bij bovenburen zorgt ervoor dat houten plaat die op betonnen plaat in het plafond gescheurd is. Op zoek naar een vakman om deze te herstellen of te vervangen indien nodig.
zondag 19 augustus 2018

Houten draaitrap naar mezzanine plaatsen

In een studio wil ik een draaitrap van het gelijkvloers naar een mezzanine laten plaatsen. Het moet een houten trap zijn met naar mijn schatting ongeveer 20 treden, hoogte is 385 cm. Bruikbare breedte voor het trapgat is 160 cm.
zondag 19 augustus 2018

Lint en spanroller rolluiken vervangen door elektrisch systeem

De linten en sommige spanrollers zijn aan vervanging toe na 24 jaar gebruik. Ook de plaatjes aan het schrijnwerk binnen zijn te vervangen. Het zijn een 5 tal rolluiken in totaal van klein naar groot. Manuele bediening moet zeker in orde komen. Electrisch overschakelen hadden we graag besproken met vakman.
zaterdag 18 augustus 2018

Herstellen van houtrot aan onderkant palen buitenbar

Houtrot aan onderkant palen waar een dak op rust die deel uit maakt van een buitenbar. Houten palen zitten in de grond, dit houtrot te behandelen en herstellen. Het gaat om 4 palen.
zaterdag 18 augustus 2018

Tuinhuis Keter plaatsen

Graag willen wij een Keter tuinhuis model Oakland 759 laten plaatsen. Er is momenteel nog geen betonplaat aanwezig maar die wordt volgende week geplaatst. Het Keter tuinhuis is besteld.
zaterdag 18 augustus 2018

Oude trap verwijderen en nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil mijn oude trap laten vervangen door een nieuwe houten trap. Het gaat om een trap met minstens één draai. Het huidige trapgat kan normaal worden gebruikt ook voor de nieuwe trap.
zaterdag 18 augustus 2018

Blokhut Makro model Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cambridge 295 x 295 cm + extensie 375 cm van Makro laten plaatsen, inclusief de houten vloer. Ook dient er een ondergrond of een fundering voorzien te worden.
zaterdag 18 augustus 2018

Blokhut Villach plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Villach H 505 x 320 van Makro laten plaatsen. De beton ligt er reeds en zou de blokhut op funderingsbalken willen plaatsen. Bij de blokhut zouden ook de bloembakken moeten geplaatst worden. Blokhut reeds besteld.
vrijdag 17 augustus 2018

Plaatsen metalen garage Absco

Oppervlakte van 300 cm x 600 cm. Het is bedoeling een Absco metalen garage aan te kopen in de Makro, welke ik dan zelf zou plaatsen op de betonvloer. Nog niet besteld. We moeten eerst nog een boompje verwijderen daarom is het plaatsen van de garage niet zo dringend.
vrijdag 17 augustus 2018

Tuinhuis restaureren

1) Het vervangen van een dak van een tuinhuis. Roofing is kapot waardoor er ook een lek is. 2) Opknappen tuinhuis. Naast het dag is aan de buitenkant wat schade. Het terug aan elkaar zetten van balken dient te gebeuren. 3) Het opruimen en weghalen van kiezel. Er ligt momenteel veel kiezel achter het tuinhuis waardoor er geen goede ventilatie mogelijk is. Om rotting te voorkomen, zou deze kiezel moeten worden weggehaald. 4) Het afkoppelen/ toemaken van waterleidingen die overbodig zijn. Momenteel steken er nog lange buizen uit de grond. Deze mogen kort gezaagd worden en er mag een stop op gezet worden om geuroverlast te voorkomen.
vrijdag 17 augustus 2018

Herfolieren van 3 pvc ramen

De folie van enkele pvc ramen is aan het loskomen. Vanaf november uit te voeren. Allemaal aan de voorgevel (zuidkant).
donderdag 16 augustus 2018

Renovatie van oude voordeur

We hebben een grote houten voordeur van 1902 die in slechte staat is. Afhankelijk van jullie professionele mening zouden we die willen restaureren of een replica laten maken met het oude beslag. Hij hangt ook wat af en het kader sluit niet meer mooi aan. We zitten ook wat in met de inbraakveiligheid. Het glas boven de deur is nog enkel glas, daar zou ook iets moeten gebeuren om dat een betere isolatiewaarde te geven.
donderdag 16 augustus 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Veneto 504x380 van Makro laten plaatsen. Installatie van de blokhut inclusief plaatsing dakgoot en houtstapelplaats.
donderdag 16 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap naar de zolderverdieping. De te overbruggen hoogte is (ongeveer) 2m88cm op een lengte van ongeveer 3m50cm
donderdag 16 augustus 2018

Herstellen houten trap

Graag hadden wij een herstelling aan onze dubbele houten trap laten doen aangezien deze hard kraakt. Trap met kleine draai als je bovenkomt.
donderdag 16 augustus 2018

Plaatsen metalen garagebox

Metalen garagebox ter plaatse te installeren. Artikelnr Makro 0978276. Garagebox 299x594x230. Fundering staat er al.
donderdag 16 augustus 2018

Schuifraam erker herstellen

In onze woning is een schuifraam in een erker, maar deze krijgen we niet meer open. We zoeken een firma die deze kan herstellen en indien dit niet lukt een nieuwe kan plaatsen.
woensdag 15 augustus 2018

Houten trap plaatsen

volledig nieuwe trap plaatsen
woensdag 15 augustus 2018

Houten trappen plaatsen

Ik ben op zoek naar 2 trappen voor een huurwoning. Telkens 1 draai, trap tussen 2 muren.
woensdag 15 augustus 2018

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Ik wil een uitschuifbare houten zoldertrap aanschaffen en laten plaatsen (vermoedelijk best driedelig) De afmetingen van het zoldergat zijn 129 cm x 63 cm x 30 cm. Er is weinig ruimte voor een kanteltrap gezien het een hellend dak is en het zoldergat niet centraal staat. De hoogte van zolder tot grond is 250 cm. In de loop van september uit te voeren.
woensdag 15 augustus 2018

Trapgat maken en trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen

Ik zou graag een vaste rap laten plaatsen tussen de eerste verdieping en de zolder. Er moet dus ook nog een gat gemaakt worden in het plafond en een afwerking met een deur op de zolder. Het gaat om een trap met 2 hoeken.
woensdag 15 augustus 2018

Blokhut Lounge met ondergrond plaatsen

Graag willen wij een blokhut plaatsen: Blokhut Lounge 295 x 295 cm . Ook fundering te voorzien: beton gieten.
dinsdag 14 augustus 2018

Houten trap naar zolder plaatsen

Er moet een nieuwe houten trap geplaatst worden in een woning die gerenoveerd wordt. Hoogte vloer/vloer 275 cm. Trap moet komen van 1ste verdiep naar de zolder en er moet een trapleuning bij. Moet kwartdraai zijn gezien deze in een hoek geplaatst wordt. Er moet ook een trapgat worden gemaakt in betonnen vloer.
dinsdag 14 augustus 2018

Betontrap bekleden met hout

Buitentrap in beton gegoten, bekleding moet nog gebeuren, liefst houtafwerking, 10 treden van 2m breedte
dinsdag 14 augustus 2018

Deuren inkorten

Ik zou graag 7 binnen houtendeuren laten inkorten +- 8 mm
dinsdag 14 augustus 2018

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Op de 2de verdieping van een oud herenhuis het vervangen van twee oude houten deuren en het plaatsen van een derde nieuwe deur. Een deur is een badkamerdeur, de andere twee bieden toegang tot de ruimte. Alle deuren zouden goed geluidsdempend moeten zijn en brandveilig.
maandag 13 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Plaatsen beuken trap achter muurtje met 1 draaiïng.
maandag 13 augustus 2018

Plaatsen blokhut Luna

Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm door laten plaatsen. Ook fundering voorzien.
maandag 13 augustus 2018

Rubberen dichtingen plaatsen veranda

Veranda lekt op verschilende plaatsen Het komt niet van de dakgoot . Het komt van tussen de voegen en de ramen .
maandag 13 augustus 2018

Trap en leuning bekleden in hout

Trappen renoveren dmv overzettreden even ook nieuwe leuning. Nu een houten trap en te bekleden met nieuw ehouten treden. Leuning in hout.
zondag 12 augustus 2018

Houten trap plaatsen in nieuwbouwappartement

We zijn op zoek naar een vakman om een binnentrap te plaatsen: 1 trap in hout van 1ste naar 2de verdiep van 16 treden.
zondag 12 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Het plaatsen en voorzien van een vaste trap naar de zolder. Het maken van het gat naar de zolder wordt door ons zelf gedaan. Dubbel kwart draai. 15 open treden in beuk Nature 42mm
zondag 12 augustus 2018

Rolluik herstellen

Op het gelijkvloers in de living is een lint los gekomen van de rolluik. Ik zou die graag laten repareren.
zondag 12 augustus 2018

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Graag nieuwe houten voordeur en kader: maat: 85. 5 cm x 254 cm. Nieuwe deur moet bovenlicht hebben (van ongeveer 40 cm) of deur met glazen gedeelte.
zondag 12 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Plaatsen van een gesloten Z-trap in hout (natuurkleur, eiklook, rubberwood), zonder zijkanten, 2 kwartslagen, te plaatsen tussen muren. Leuning in zelfde houtsoort met uitfreezing aan de onderkant voor ledstrip, of in mat zwart metaal.
zondag 12 augustus 2018

Houten tuinpoort en houten afdak herstellen

Onze houten tuinpoort is met de storm overgewaaid en de horizontal padoekbalk waar de scharnieren in bevestigd zijn is gescheurd
zaterdag 11 augustus 2018

Trap bekleden in rubberwood

Basisconstructie is momenteel in multiplex. Deze hadden we graag bekleed in rubberwood (blokvorm). Moest dit ongunstig zijn dan kan de constructie ook verwijderd worden en mag een prijs opgemaakt worden voor het plaatsen van een volledig afgewerkte trap in rubberwood. Het betreft 14 treden (breedte 880) en 1 bordes (880x850)
zaterdag 11 augustus 2018

Marmeren trap vangen door een houten trap

Oude marmere trap moet weg voor een veiligere trap. Met bredere treden. Trap naar 1 verdieping toe.Afbreken van trap en vervangen door houten trap.
zaterdag 11 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Het betreft een volledige verbouwing van een bestaande woning uit 1974. De verbouwing is volledig afgerond en er dient nog een trap te worden geplaatst. Onze architecte heeft hiervan reeds een technisch plan gemaakt. De trap op zich is weinig speciaal: een rechte trap met 90° hoek in. Het is voornamelijk de ballustrade die specialer is: allemaal aparte latjes die verticaal tegen de zijkant van de trap worden geplaatst met telkens enkele cm tussen twee latjes. Zo bekomt men een balustrade zonder echte trapleuning( hiervan ook voorbeelden zo gewenst). Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Liefst dit jaar in orde te brengen.
zaterdag 11 augustus 2018

Blokhut lounge plaatsen en betonnen sokkel gieten

Graag willen we onze blokhut Lounge van 355 X 355 laten plaatsen. Er dient ook nog een betonnen sokkel gegoten te worden en de dakgoot mag ook geplaatst worden.
zaterdag 11 augustus 2018

Kast maken onder de trap

Maken van een trapkast, niet zozeer voor opbergen omdat de meters (electriciteit, telenet... ) hier onder hangen. Meer toemaken met een deurtje.
vrijdag 10 augustus 2018

Herstelling van deur en raam na inbraak

Na onderhandeling met verzekering : In plaats van alleen de ruiten (2)te vervangen ook het verouderde en geschonden PVC raam te vervangen Grootte: 2165 op2665 mm
vrijdag 10 augustus 2018

Nieuwe inkomdeur plaatsen voor appartement

Vervangen van bestaande inkomdeur van een studio door een inbraak- en brandveilige deur. Afmetingen opening: 90x206cm. Bestaande deur: 80x201cm.
vrijdag 10 augustus 2018

Trapbekleding

Wij willen graag onze onafgewerkte, betonnen wenteltrap (3/4de draai) in hout laten bekleden.

Partners

Partners van Casius