Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

1393 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, pvc ramen plaatsen in appartementsgebouw, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, rechte trap en draaitrap plaatsen, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, dakkapel, vervanging glaspartijen in meerdere meranti ramen, houten trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

maandag 20 februari 2017

Dubbelglas plaatsen/verrot hout repareren of vervangen

Houten kozijnen (sommige gedeeltelijk verrot) een aantal dubbelglazige ramen vervangen (4) plus het plaatsen van glas in de deur van de berging
maandag 20 februari 2017

Industriële korte trap plaatsen

Betreft vrijstaande, korte trap, industriële uitvoering. Te overbruggen verticale hoogte is 1350mm. Lengte van de trap is vrij te kiezen. Leuning te voorzien aan beide kanten. Foto: Loskade 21 dient voorzien te worden van deze korte buitentrap.
zondag 19 februari 2017

Metalen of betonnen buitentrap plaatsen

Let niet op het gekozen materiaal hierboven want ik moest iets kiezen... Het is voor ofwel een betonnen of metalen buitentrap. Aan de zijkant van het huis hebben we 2 deuren. De ene is de "voordeur" waar het bezoek binnenkomt en de andere is de "achterdeur" waar de berging is en we binnenkomen als we van de tuin komen. De deuren zitten op ongeveer 65 cm hoogte (ons huis ligt dus hoger) en de trap dient dus ook zo hoog te komen. Het platform van deur tot deur is 4m lang en willen we 80 cm breed Aan de tuinkant willen we via een trap naar beneden komen die niet langer dan 120cm mag zijn. (er is een buitenkraan) Aan de kant van de voordeur willen we graag de trap iets minder stijl en hebben we zeker 300cm lengte. (tot zelfs 400cm)
zondag 19 februari 2017

Maken van kasten (en wasbak) in wasruimte

In onze wasruimte zouden we graag kasten willen laten installeren. Bedoelng is dat er bergruimte wordt gecreëerd om de wasmachine, strijkijzer, droogkast, stofzuiger, kuisproducten, droge voeding en drank ordelijk weg te zetten. Ook de ketel en de leidingen die er nu tegen de muur hangen zouden afgedekt moeten worden. Daarnaast zouden we ook graag een wasbak en wastafel willen. Graag plaatsbezoek om betere uitleg te kunnen geven. Met vriendelijke groeten, Yves
zondag 19 februari 2017

Pvc ramen plaatsen in appartementsgebouw

Appartementsgebouw van 8 wooneenheden heeft PVC ramen van dubbelglas nodig. Buiten: antracietgrijs / Binnen: wit.
zondag 19 februari 2017

Inkorten van pvc deuren

Het in korten van 3 pvc deuren waarvan 1 voordeur.
zondag 19 februari 2017

Chambrant veranderen

Ik heb een probleem met mijn chambrant die aan herstelling toe is.Materiaal in hout.
zondag 19 februari 2017

Herstellen van schade na inbraak

Raam geforceerd om in te breken schade aan raam en kozijn
zondag 19 februari 2017

Garage plaatsen

Graag willen we onze blokhut garage (art buitenaf wanddikte 44mm) door jullie laten plaatsen. Graag offerte voor het plaatsen, inclusief een eerste i-oppervlakte behandeling conform de montage instructries en voor het leveren en plaatsen van de gepolierde betonplaat.
zaterdag 18 februari 2017

Traprenovatie

Trap renoveren
zaterdag 18 februari 2017

Trap renoveren

Ik zou graag onze rechte trap renoveren of vernieuwen. Lengte is 2.59 meter en de hoogte 2.75 meter. Het is een oude trap.
zaterdag 18 februari 2017

Kozijnen taatsdeuren plaatsen

Kozijnen taatsdeuren plaatsen
zaterdag 18 februari 2017

Carport plaatsen

Aluminium carport met gebogen dak van 7 m x 4 m plaatsen.
zaterdag 18 februari 2017

Beuken trap plaatsen

We zouden trap in beuk willen die past in ons trapgat naar zolder die ik nog moet maken.
zaterdag 18 februari 2017

Zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vast trap laten maken naar mijn zolder.
vrijdag 17 februari 2017

Nieuwe tredes plaatsen op bestaande trap

De structuur van de trap staat er al. De oude tredes zijn verwijderd. We zoeken nieuwe tredes. We weten niet echt uit welk materiaal we dit best kiezen.
vrijdag 17 februari 2017

Garage bouwen

Wij willen dit jaar een garage bouwen van 5,5m op 6m met plat dak. Facadesteen is reeds aanwezig.
vrijdag 17 februari 2017

Branddeur plaatsen in een studio

Ik zou in mijn studio een nieuwe voordeur nodig hebben, een branddeur en dit eigenlijk tamelijk dringend.
vrijdag 17 februari 2017

2 Velux ramen plaatsen

Plaatsen van 2 veluxen.
vrijdag 17 februari 2017

Blokhut plaatsen Luna

Graag willen wij een blokhut Luna laten plaatsen , Luna 290x290 cm+extensie 300 cm. Betonnen ondergrond staat klaar, enkel nog de goot zou geplaatst moeten worden.
vrijdag 17 februari 2017

Betonvloer gieten in garage

In een bestaande garage van 6m op 3m gravé en aarde uitscheppen en beton gieten. De garage zal uiteraard leeg gemaakt worden.
vrijdag 17 februari 2017

Plaatsen van 5 schilderdeuren

Prijsaanvraag plaatsing 5 schilderdeuren in reeds bestaand metalen kader.
vrijdag 17 februari 2017

Vaste trap naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Een beuken trap.
vrijdag 17 februari 2017

Op maat maken meubels

Graag hadden wij vernomen als u interesse had om enkele meubels te maken voor ons bureau (kasten en tafels). Indien wel hadden we graag een offerte ontvangen voor de meubels zoals de tekening in bijlage. Het betreft - 2 x 2 kasten - 2 x 4 bureau's
vrijdag 17 februari 2017

Herstellen onderste latten en deur van tuinhuis

De onderste latten en deur van ons tuinhuis zijn rot en het moet volledig terug geschilderd worden. Adresgegevens bij afspraak.
donderdag 16 februari 2017

Binnendeur herstellen

Er is schade aan een binnendeur die bestaat uit een lag voleik en een laag ander hout met een afwasbare folie over; In die folie zit een gat en dient hersteld te worden. Eventueel zonder folie en een nieuwe laag hout om over te schilderen. Wellicht maken ze geen deuren meer met een afwasbare folie over (soor toile/plastic). Kunnen jullie hiermee helpen ?
donderdag 16 februari 2017

Open rechte trap in metaal of hout

Graag een offerte voor een open rechte trap. Graag met prijs vergelijking tussen treden in hout en treden in metaal. Maten van trap hoogte:2,52mtrapgat 1,64m/0,90m
donderdag 16 februari 2017

Nieuwe metalen trap plaatsen

Ik wens een nieuwe metalen trap te plaatsen in een bel etage. Dit is een rechte trap met armleuning dit is voor in een tuin van de veranda naar de tuin te komen. De oude ga ik zelf afbreken.
donderdag 16 februari 2017

Plaatsen van zoldertrap en aanpassing opening

Wij zouden graag een vast trap naar de zolder plaatsen. Er is nu enkel een uitschuifbare. De nieuwe trap moet op een andere plaats komen dus hiervoor moet een gat gemaakt worden (hout). De beste en eenvoudigste plaats lijkt het verlengde van de trap naar het eerste verdiep. Hiervoor moet de slaapkamermuur uitgebroken worden en een valse muur geplaatst worden tussen de nieuwe trap en de rest van de slaapkamer. Deze is ruim genoeg. Graag uw bezoek of offerte.
donderdag 16 februari 2017

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis GEYZ 303x298x202 plaatsen
donderdag 16 februari 2017

Plaatsen van molenaarstrap

Standaard molenaarstrap met 15 treden en een linkse hoek onderaan. Van gelijkvloers naar eerste verdiep.
donderdag 16 februari 2017

Herstelling raam na inbraak

Bij inbraak is er een raam opengebroken. Graag offerte voor herstelling of vervanging. Zie foto's
donderdag 16 februari 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen we de blokhut 'Pila' laten plaatsen.Ook een betonnen vloer dient nog voorzien te worden. Met vloerplanken en dakgoot. Graag offerte.
donderdag 16 februari 2017

Deur te herstellen

We hebben een houten deur en in de lijst van deze deur is het stuk hout, waar het slot invalt kapot. Er mist een stuk hout en dat zou dus gerepareerd moeten worden.
woensdag 15 februari 2017

Montage blokhut Lounge

Graag prijs voor montage voor bovenstaande tuinhuis. (staat niet in de lijst). Blokhut lounge 295 x 295.
woensdag 15 februari 2017

Blokhut met extensie plaatsen

Blokhut luna 290 x290 + extensie 300 laten plaatsen
woensdag 15 februari 2017

Houten trap herstellen

Ik had graag de twee houten trappen in mijn huis laten nakijken. Een paar treden piepen als je erop loopt, maar wat mij wat 'zorgen' maakt is mijn trap naar de tweede verdieping. Deze komt een millimeter ofzo los van de muur tijdens het begaan van de trap. Ik verwacht nu niet dat ik er direct ga doorzakken, maar met twee jonge kinderen had ik deze graag hersteld gezien.
woensdag 15 februari 2017

Plaatsen blokhut

Graag willen wij eventueel de blokhut Lara 1 (250 x 250) van Makro aankopen, maar deze zou ook geplaatst moeten worden. Er is reeds een stenen ondergrond met klinkers voorzien. Gelieve ons een offerte te bezorgen van de plaatsingskosten.
woensdag 15 februari 2017

Nieuwe open trap nodig

Nieuwe open trap nodig van 1ste verdieping naar zolderverdiepîng. Verbouwing gedaan en opening al gemaakt.
woensdag 15 februari 2017

Vliegenramen plaatsen

Vrijblijvende offerte voor het plaatsen van 4 vliegenramen waaronder één groot aan schuifraam met extra gaas voor hond/kat.
woensdag 15 februari 2017

Betonnen trap bekleden

Bekleden van betonnen trappen. Zie foto in bijlage. Graag prijsofferte en advies.
dinsdag 14 februari 2017

Vaste trap met kwart draai en leuning laten maken

Vaste, dichte trap met kwart draai, leuning en afwerking balustrade, boven bijpassend maken. Hoogte tussen vloer keuken beneden en vloer zolder boven 2.90 meter. Trapgat beschikbaar beneden oppervlakte voor opbouw naar boven.
dinsdag 14 februari 2017

Open eiken trap met kwartdraai plaatsen

Open eiken trap met kwart draai boven. Dat is van de gelijkvloers naar de eerste verdieping.
dinsdag 14 februari 2017

Zandstralen van trap en deuren

Trap en deuren in oud huis zouden gezandstraald moeten worden. Kan geen periode toewijzen. Gebouw wordt volledig gerenoveerd! Zandstralen voor de renovatiewerken of erna?
dinsdag 14 februari 2017

Gemonteerd badkamermeubel plaatsen

Ik wil een reeds gemonteerde badkamermeubel (wastafel + zijkast + spiegel) ophangen. Ik wil 2 openingen in de muur en 2 of 3 planken laten plaatsen om dozen erop te kunnen leggen zodat alles mooi gerangschikt en geplaatst kan worden.
dinsdag 14 februari 2017

Rechte binnentrap plaatsen

Wij zoeken een rechte trap voor een hoogte van 290 cm en een breedte van 75 cm. Deze zou dienen in een huurwoning waar de leefruimte op de bovenverdieping ligt. De trap zou dienen als binnentrap en is zichtbaar vanaf de voordeur.
maandag 13 februari 2017

Plaatsen van trap in nieuwbouwwoning

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we op zoek naar prijzen voor verschillende uitvoeringen van trappen. We zouden graag eens prijzen willen vergelijken van betontrap of een houten trap.
maandag 13 februari 2017

Trapleuning vernieuwen

De trapleuning is op enkele plaatsen stuk. En dus moet het bovenstuk vervangen worden. Het bovenstuk van de trapleuning is de bescherming bovenop de leuning zélf. Deze 'hoes' als het ware is een houten gebogen 'glijbaan voor menselijke handen' die je beschermt tegen de scherpe kanten van de metalen trapleuning eronder.
maandag 13 februari 2017

Trapleuning laten maken

We willen een nieuwe landelijke trap leuning in een degelijke houtsoort laten maken.
maandag 13 februari 2017

Maken van deurgat en plaatsen van een buitendeur

Ik wil vanuit de tuin mijn berging kunnen bereiken. Hiervoor moet er een deurgat gemaakt worden waar er nu een raam zit en dus nieuwe deur in plaatsen...

Partners

Partners van Casius