Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

maandag 25 mei 2020

Fundering leggen en tuinhuis plaatsen

Ik had graag een Tuinhuis Keter Newton 759 met een oppervlakte van breedte 2.28m x diepte 2.87m (die ik bij makro zou kopen) door u willen laten plaatsen. Er dient een betonnen ondergrond gegoten te worden. Aparte vloer hoeft niet enkel chape gieten en tuinhuis in PVC plaatsen.
maandag 25 mei 2020

Plafondgat maken en nieuwe trap installeren

Trapgat maken. Nieuwe trap installeren naar zolder. Momenteel metalen uitklap trap, maar niet echt handig. Vrij weinig plaats om te werken.
zondag 24 mei 2020

Vervangen houten afdekking op buitenmuur door deksteen

De huidige houten afdekking van onze buiten muurtjes is stuk, het hout is krom en scheefgetrokken. Graag vervangen door een deksteen (vb spotted bluestone, Michel Oprey of Dautzenberg vlak grijs, of alternatief?). In totaal gaat het over 17,5m af te dekken muur. De houten afdekking is 27cm breed, de onderstaande muur 19cm breed.
zondag 24 mei 2020

Afwerken vijver met hout en omlijsting deur

Bovenkant filter van 3m²-4m² vijver dicht maken met (hard)hout. Omlijsting maken voor een binnendeur.
zaterdag 23 mei 2020

Duplex vergroten en trap aan vastmaken

Duplex ong. 1m vergroten en aan trap vast maken. Momenteel iets te klein en zonder afbakening.
zaterdag 23 mei 2020

Trap plaatsen + trap renovatie

Wij willen een vaste trap naar de zolder plaatsen, Plus onze huidige trap beneden laten renoveren. Steentapijt afhalen en nieuwe bekleding plaatsen.
zaterdag 23 mei 2020

Eiken balk vervangen

Eiken steunbalk met schade door houtworm moet dringend vervangen worden. 6 meter ongeveer
woensdag 20 mei 2020

Houten trap bekleden

Houten trap van 14 treden bekleden.
woensdag 20 mei 2020

Plaatsen blokhut

Het plaatsen van blokhut Lara van makro 445x295. 28mm.
woensdag 20 mei 2020

Plaatsen blokhot

Blokhut Cottage van 2.95m x 3.85m plaatsen. Betonplaat reeds aanwezig.