Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

woensdag 24 april 2019

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

Bestaande situatie: rechte trap met 14 treden in hout. Vernist. Gewenste werken : bekleden met vinyl incl boorden en afwerking .
woensdag 24 april 2019

Ramen herstellen

Aantal houten ramen herstellen. Het gaat over de onderste balk van de ramen.
dinsdag 23 april 2019

Nieuwe ramen plaatsen in stacaravan

Wil graag nieuwe ramen(7) en deuren(2) met dubbel glas stacaravan te Middelkerke Nu alu ramen. Nu dubbel glas met pVC ramen buitenkant.
dinsdag 23 april 2019

Installeren branddeur + conform maken van trappenhal voor brandpreventie

De trappenhal van onze nieuwe woning dient conform de vereisten met betrekking tot brandpreventiemaatregelen te worden gemaakt. Er moet een branddeur worden geïnstaleerd, en de trappenhal dient met brandwerende gyrpoc te worden uitgvoerd. (gyproc RF30-60)
dinsdag 23 april 2019

Montage blokhut

Plaatsing blokhut Makro la Cabane Suzanna 1 530 x 320
dinsdag 23 april 2019

Nieuwe velux met rolluik plaatsen

Wij willen graag onze oude velux in de badkamer vervangen door een nieuw exemplaar dat voldoet aan de huidige eisen. Het gaat om een velux GGL4 van 1 op 1 meter met rolluik.
maandag 22 april 2019

Herstellen van buitendeur

Herstellen van PVC voordeur. Deur sleept en is moeilijk te openen en te sluiten. Bijstellen van scharnieren helpt niet.
maandag 22 april 2019

Trap met hout bekleden

De betonnen buitentrap zou ofwel vervangen dienen te worden ofwel gerenoveerd moeten worden. Ik hou van een houtlook.
maandag 22 april 2019

Herstellen draaitrap

Enkele treden zijn los, we willen ook de trap nog verlengen tot aan de dakkoepel
zondag 21 april 2019

Houten trapspijlen plaatsen

In onze woonst (2 verdiepen) is een gerenoveerde authentieke trap aanwezig met houten balustrade. Er ontbreken echter trapspijlen. Wij zouden deze zo willen laten plaatsen dat de trap mooi blijft maar ook veilig is voor kleine kinderen (dat zij niet onder de ballustrade naar beneden kunnen vallen).