Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

donderdag 2 juli 2020

Tuinhuis afbreken en afvoeren

1. Afbraak en afvoeren houten tuinhuis afmetingen 4 x 3. Op stenen vloer (niet mee uit te breken) 2. Eventueel te combineren met plaatsen van nieuw tuinhuis ( vermoedelijk Tuinhuis Cottage 315 * 355 cm (PVC) van Makro : nog te bestellen )
donderdag 2 juli 2020

Plaatsen inkomdeur appartement

Nieuwe inkomdeur plaatsen in appartement. Met nodige beveiliging en geluidsdempend.
donderdag 2 juli 2020

5 Branddeuren plaatsen in appartementsgebouw

5 Branddeuren plaatsen in appartementsgebouw.
woensdag 1 juli 2020

Installer porte coupe feu avec serrure sécurisée

J'ai besoin d'un menuisier pour placer une porte coupe feu avec serrure sécurisée et changer poignée porte fenétre. Porte avec des dimensions standard.
woensdag 1 juli 2020

Houten trap plaatsen

Huidige erg steile trap van 2.5m x 0.7m met 15 treden van 12cm lang en 15cm uit elkaar die zich tegen zijmuur bevind vervangen door een meer kindvriendelijke trap zodat zolderkamer een kinderkamer kan worden. Trapgat is 1.6m x 0.7m. Ruimte op overloop voor nieuwe trap is 1.75m x 0.9m. Vermoedelijk zal nieuwe trap 1 of 2 bochten nodig hebben om minder steil te zijn. Vloer op zolder is vermoedelijk een houtconstructie.
woensdag 1 juli 2020

Zoldertrap plaatsen

Houten uitklapbare zoldertrap plaatsen - er staat momenteel een trap die aan vervanging toe is. Zoldergat moet niet vergroot worden.
dinsdag 30 juni 2020

Brandwerende deur plaatsen

Brandvertragende en inbraakveilige geverfde ingangsdeur plaatsen.
dinsdag 30 juni 2020

Houtrot behandelen

Houten kader van badkamerraam herstellen. Onderaan houtrot door regen want raam heeft altijd op kipstand gestaan. Er komen houtschilfers af en is zo wak dat je er op sommige plaatsen gewoon een gat kan induwen. Alle ramen in woning ook eens nakijken.
dinsdag 30 juni 2020

Houten trap op maat maken

Ik wens graag een gesloten trap vanuit het verdiep naar zolder te leggen met de optie om kasten/opslagruimte te voorzien alsook afsluiting van de zolder.
maandag 29 juni 2020

Betontrap renoveren

Betontrap van ong. 16 treden renoveren of egaliseren. Trap was betegeld en die tegels zijn reeds uitgebroken.