Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

1349 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, garage poorten vervangen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vaste trap naar zolder en trapgat maken, prijsofferte metalen trap plaatsen, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

zaterdag 21 januari 2017

Harmonica terrasdeur

Ik ben op zoek naar prijzen voor een harmonica terrasdeuren. Aluminium of kunststof. De afmeting is ongeveer 4,9 m breed op 2,7m hoog. Met bovenlicht verdeeld in vierkanten. Enkel reageren per mail aub!
vrijdag 20 januari 2017

Plaatsing tuinhuis Lara

Plaatsing van een tuinhuis lara 1 met maat 2,50 cm op 2,50 cm.
vrijdag 20 januari 2017

Hendel van schuifraam te herstellen

De hendel van het schuifraam is geforceerd. Het gaat nog open toe, maar met grote voorzichtigheid (ik wil de hendel niet volledig afbreken). Ik heb geen idee van merk, vind ik nergens terug op het schuifraam en weet ook niet door wie het geplaatst is...
donderdag 19 januari 2017

Deur vervangen

Deur volledig vervangen na agressieve inbraak. Deur appartementsgebouw op 1 ste verdieping. Houtwerk.
donderdag 19 januari 2017

Garage poorten vervangen

Graag had ik offertes verkregen om 2 nieuwe sectionale poorten te plaatsen. Ook graag met afstandsbediening en code klavier. Standaard formaat.
donderdag 19 januari 2017

Plaatsen van binnendeuren

Ik heb een huis gekocht en daarin moeten de binnendeuren vernieuwd worden. Dit mogen gewone witte deuren zijn, niets speciaal aan. Graag had ik een offerte voor 10 binnen deuren.
donderdag 19 januari 2017

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Vaste trap naar zolder plaatsen. Nieuw trapgat maken en bestaande trapgat dichten.
donderdag 19 januari 2017

Herstelling houten brievenbus

Probleem: 1. Eén deurtje is afgebroken. Hout is nog ok, dit deurtje kan opnieuw gebruikt worden. Scharnieren moeten vervangen worden. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. 2. Eén deurtje is afgebroken en niet herbruikbaar. Dus nieuw deurtje op maat moet gemaakt worden + scharnieren. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. Zie ook foto's in bijalge!
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen van blokhut garage

Kunnen jullie mij een vrijblijvende prijsofferte maken voor het plaatsen van een blokhut garage.Ook prijs voor ondervloer. Afmetingen 355 x 535 cm 34 mm dik
woensdag 18 januari 2017

Herstellen pvc raam na inbraak

Na uitbraak PVC-raam gebarsten hoek in kader. (3240 x 2465 mm). Kunt u ons zeggen of, hoe en tegen welke prijs jullie deze barst kunnen wegwerken/herstellen? (zie foto's)
woensdag 18 januari 2017

Prijsofferte metalen trap plaatsen

kunnen jullie langskomen om me een offerte te maken voor een metalen trap. Graag een prijsofferte, wanneer prijs goed is dan wil ik de trap laten plaatsen.
dinsdag 17 januari 2017

Achterdeur afstellen herstellen

De achterdeur sluit niet goed in het kozijn. Tocht vooral onder. Deur is van hout, evenals het kozijn.
dinsdag 17 januari 2017

Plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning

Graag hadden we een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor 2 trappen voor onze nieuwbouwwoning in Perwez. De eerste trap is op de gelijkvloers naar eerste verdieping toe. Deze trap is een gesloten trap tussen 2 muren met een dubbele kwartdraai, graag daar een plateau en geen trap maar een plavier in 1 recht stuk aub. De trap dat we in gedachten hadden was 1 moderne zonder leuning, gesloten trap, in een middelbruine houtsoort. De tweede trap is de trap van de eerste verdieping naar zolder toe. Deze trap zou een open trap zijn met leuning. Ook deze graag in een middelbruine houtsoort met leuning in hout. Zou het mogelijk zijn om ook een offerte te ontvangen met een simpele, moderne smeedijzeren leuning voor de tweede trap aub?
maandag 16 januari 2017

Blokhut plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor plaatsing van onderstaande blokhut. Is plaatsing incl fundering mogelijk? Zo ja, welk type fundering? Graag in dat geval apart in de offerte opnemen: plaatsing, fundering, ondergrond, vloer, dakgoten. Blokhut pila 248*90 cm Zou u deze offerte per mail kunnen bezorgen?
maandag 16 januari 2017

Plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1

Graag prijs voor plaatsing van een industriële stalen trap, type enkele trapboom in I-profiel en doorlopende Z-treden in geplooide metaalplaat. Hoogte vp : 309 cm (16 x 19. 3) Lengte : 300 cm (15 x 20. 0) Vrije doorgang 270 cm. Dit is voor een moderne woning , renovatie. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 16 januari 2017

Verdreven en gesloten trap plaatsen in hout

Graag vakman voor leveren en plaatsen van een verdreven en gesloten trap. Hoogteverschil 3800 – lengte 4000 - breedte 1100. Tredehoogte 190 (indien mogelijk 180) en aantrede 230. Werf te Diest. Graag wat prijzen voor verschillende houtsoorten. Schets in bijlagen. Er is geen leuning te voorzien. De werf is vergevorderd dus termijn is belangrijk.
maandag 16 januari 2017

Vestiairekast maken

Een vestiairekast maken tussen 2 muren. Hoogte +-2,50m, breedte +-0,80m, diepte +-0,80m.
maandag 16 januari 2017

Kozijnen kunststof te plaatsen

Kozijnen te vervangen naar pvc. 6 kozijnen, steeds 1 x kiepend, 3 x met deur, 2 x met raam van +/- 2x2 m, 1 x met raam 1,3 x 0,8, 1 x raam alleen van 2x2 m, 1 x raam 1,5x0,8, 1 x raam 1 x 1,5 x 2.
maandag 16 januari 2017

Herstellen pvc raam na inbraak

Dieven hebben geprobeerd langs het vensterraam binnen te komen. Dit is een 2-delig raam in witte PVC. Het raam is niet stuk, maar er zijn op 4 plaatsen beschadigingen aangebracht, waarschijnlijk met een schroevendraaier. Kan dit hersteld worden ?
maandag 16 januari 2017

4 nieuwe binnendeuren plaatsen

Mijn binnendeuren moeten gemoderniseerd worden! 1deur met een glas-gedeelte (chambranle 24cm)1deur,38cm chambranle, 2 24cm chambranle
maandag 16 januari 2017

Rolluiken reparen + 2 binnendeuren vervangen + nakijken slot gemeenschappelijke poort

3 rolluiken repareren. 1 lint af, 1 rolluiksysteem dat niet meer werkt. 1 dat er 1 scheve lat is; 2 binnendeuren vervangen + slot gemeenschappelijk slot.
maandag 16 januari 2017

Traprenovatie 15 trappen

Trap renovatie: prijsofferte. Type trap : beuken trap met draai. Leuning. Tredes ongeveer een 15 tal tredes. Met een platvorm. Laminaat plaatsen op treden.
zondag 15 januari 2017

Blokhut Emily plaatsen

Graag willen wij blokhut Chalet Emily 640 x 760 cm laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor inc. vloer, installatie en dakgoten. Tevens zou deze blokhut tegen onze huidige woning geplaatst moeten worden zodat ze een doorgang van onze woonkamer naar de blokhut kunnen maken. Is dit mogelijk?
zondag 15 januari 2017

Vervangen tijdelijke trapleuning

Tijdelijke trapleuning vervangen door een permanente in de stijl van de rest van de trap op de bovenliggende verdiepingen.
zondag 15 januari 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cambridge 295x295 door Makro laten plaatsen. Er dient ook nog een betonplaat voorzien te worden. Graag de prijs volledig afgewerkt met vloer en dakgoten en ventilatierooster.
zondag 15 januari 2017

Schuifdeur maken

Ik wil een witte schuifdeur voor mijn badkamer laten maken. De schuifdeur moet niet ingewerkt worden. Lengte schuifdeur mag maximaal 2x breedte van een normale deur.
zondag 15 januari 2017

Plaatsen tuinhuis Geyz

Graag willen wij ons bij Makro aangekochte tuinhuis ( artikelnr: 3494179 - Tuinhuis 87 GEYZ WEB ---242*217*193 cm ) laten plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie van het tuinhuis inclusief de betonnen vloer.
zondag 15 januari 2017

Allerlei kleine schrijnwerkklussen uitvoeren

Ik wil een 3tal klussen laten uitvoeren: een borstleuning op een bel etage op maat in hout maken en plaatsen, een laminaatvloertje 4 m² leggen en een inbouwkast met planken onder schuin dak in mdf laten maken.
zaterdag 14 januari 2017

Blokhut Latina plaatsen

Graag zou ik graag willen weten hoeveel het kost om dit blokhut latina met dakgoot en vloer te plaatsen .Blokhut Latina 320 x 205 cm
zaterdag 14 januari 2017

Blokhut plaatsen

Graag plaatsen van blokhut Luca 410 op 380 van Makro. Betegeling zal er liggen.
zaterdag 14 januari 2017

Herstelling tuinhuisdeur

Onze deur van tuinhuis moet hersteld worden, zouden graag een nieuwe deur hebben volledig uit hout ipv met glas
vrijdag 13 januari 2017

Plaatsen trap

Diameter trapgat 147 cm - Totale hoogte +- 260 cm - Zwarte trap met houten treden en zwarte leuning in metaal - mag ook met metalen treden
vrijdag 13 januari 2017

2 dakramen leveren + vervangen

Een klein dakraam op de badkamer vervangen (binnenkant afmeting: 71x48cm) en een groter dakraam op slaapkamer vervangen (binnenkant afmeting: 85x108cm)
vrijdag 13 januari 2017

Herstellen automatische garagepoort

We hebben in onze depot een elektrische garagepoort waarvan de veren stuk zijn. Kunt u mij een offerte bezorgen voor de herstelling hiervan, T-veer 80/152 rechts T-veer 80/151 links
vrijdag 13 januari 2017

Houten zoldertrap

Ik wens een nieuwe trap te plaatsen naar de zolder. Omdat ik daar een nieuwe slaapkamer ga maken van de zolder. Door gezinsuitbreiding is er geen kamer meer voorzien,omdat ik van een kamer een badkamer heb gemaakt. Hoogte plafond is 2,70m en breedte is 0,95m van de trap onder deze telt 15 tredes . Eigenlijk dezelfde trap zou boven moeten komen voor naar de zolder te kunnen gaan ,deze mag een een gewone houten trap zijn . Er is ook nog geen opening voorzien voor deze trap.
donderdag 12 januari 2017

Vervangen wieltjes schuifraam

Ik zou graag offerte verkrijgen voor het vervangen van de wieltjes van mijn schuifraam. Deze is amper 3 jaar oud maar schuift zeer stroef.
donderdag 12 januari 2017

Metalen trap plaatsen

Voor een mezzanine zolder zouden we een witgelakte metalen trap,uit 1 stuk(geen aparte treden) laten maken. Graag advies rond een Z trap.
donderdag 12 januari 2017

Plaatsen Blokhut Modern

We hebben reeds een betonnen plateau van 5m op 4m. Is de blokhut Modern van 505x385 mogelijk op dit plateau? Zal nog eens correct meten, misschien heb ik enkele cm meer dan 5m.
donderdag 12 januari 2017

Opschuren eiken parketvloer

Ik zoek een parketteur die mijn eiken parketvloer van 45 m² kan opschuren, bleker maken dus en een eindlaag opzetten.
woensdag 11 januari 2017

Ingebouwde kasten maken

Graag schrijnwerker voor vestiairekast, tellerkast en wandtafelbureau op maat te laten maken.
woensdag 11 januari 2017

Metalen garage plaatsen

Graag willen we de metalen garage van Makro laten plaatsen met afmetingen: 299 x 594 x 230. De prijs is € 999,00. Kan u ons de prijs geven voor het plaatsen van deze garage aub?
woensdag 11 januari 2017

Beurswanden maken

Opmaak 3 beurswanden Witte zelf-staande lichte wanden van 2 op 2. (7 stuks) met optie op meer voor volgende beurzen. Plaatsing wanden kunnen we zelf. !! Deadline: 7 februari
woensdag 11 januari 2017

Keldertrap te vervangen

Vervangen van houten trap naar kelder. Moet simpel zonder draaiing doch stevig zijn.
woensdag 11 januari 2017

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.
dinsdag 10 januari 2017

Ingemaakte kast voor condensatieketel

In ons appartement te De Panne willen we een kast op maat laten maken voor de badkamer waarin de buizen e.a. van de condensatieketel in verwerkt zitten.
dinsdag 10 januari 2017

Vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder

Ik zou graag een vast trap zetten van het eerste verdieping naar de zolder. Momenteel bereikbaar via een ladder. Een klassieke houten trap, er moet ook nog een opening uitgevoerd worden. Graag in de maand februari - maart aan de werken kunnen starten. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 10 januari 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.
dinsdag 10 januari 2017

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.
maandag 9 januari 2017

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.
maandag 9 januari 2017

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.

Partners

Partners van Casius