Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de timmermannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een timmerman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

maandag 15 oktober 2018

Betonnen trappen + trapgat plaatsen in nieuwbouw

Dit is voor een nieuwbouw woning : Plaatsen van een betonnen trap van verdieping 0 naar +1 en het opmaken van+trapgat maken. De betonnen trap niet bekleden.
zondag 14 oktober 2018

Nieuwbouw trappen bekleden met massief hout

Voor een nieuwbouw: een betonnen trap bekleden met massief hout. Er zijn ongeveer 17 treden , van gelijkvloers naar de eerste verdieping met een draai.
zondag 14 oktober 2018

Verkleinen raam en een nieuwe plaatsen

Uitbreken bestaande raam. Kleiner raam plaatsen in wit pvc en onder nieuwe raam dicht metselen. Het huidige raam is slechts 60cm van de grond. Nieuwe raam zou dus hoger van de grond moeten komen, ongeveer op 1m hoogte. Ruimte onder raam moet dan gemetseld worden. Een raam van 1,50 in de plaatsen .
zaterdag 13 oktober 2018

3 Binnendeuren plaatsen

3 nieuwe witte schilderdeuren binnen plaatsen. Aankoop deuren via de vakman .
vrijdag 12 oktober 2018

Houten trappen van gelijkvloers naar eerste verdieping en naar zolder plaatsen

Een rechte houten Z trap zonder leuningen van 90 cm breed van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen. Komt tussen twee muren en is zonder leuning. Voor naar de zolder te gaan zoeken wij ook nog een trap, die komt niet in het zicht . Daarom willen we daar een gewone goedkope gesloten trap rechte trap. Komt ook tussen twee muren, een eenvoudige trap.
vrijdag 12 oktober 2018

Tuinhuis in aluminium van Makro plaatsen

Ik wil graag een tuinhuis, geleverd en geplaatst. Betonnen ondergrond is er al en is 2 m breedte en 3 m diepte. Wel indien mogelijk een lichtkoepel erin. Dus ik denk formaat zo'n 1,8m op 2,8 m. Aan te kopen via de vakman.
woensdag 10 oktober 2018

Vervangen van 3 eiken balken boven ramen

Drie eiken houten balken geplaatst boven de ramen zijn aan vervanging toe. Afmetingen ongeveer 160x20x10.
woensdag 10 oktober 2018

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Zoldergat met luik dichtmaken en open zoldergat maken op een andere plaats. Een nieuwe vaste trap plaatsen met leuning. Da afmetingen van de huidige zoldergat 1,5x80cm . Het zoldergat is gebetoneerd .
woensdag 10 oktober 2018

Houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen

Nieuwe binnentrap in hout van 1e naar 2e verdieping dit is voor een renovatie. Zal tegen de muur geplaatst worden met een armleuning. Een rechte trap met bovenaan driekwart draai. De trap in wit gelakt graag een landelijke stijl.
woensdag 10 oktober 2018

Constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort

Timmerwerk dak nieuwbouw , de volledige dak constructie in hout. Graag de ramen in paddock, afromosia of andere aan te raden houtsoorten. Ongeveer een 16 tal ramen in hout. Garagepoort in hout.
woensdag 10 oktober 2018

Vijverafsluiting plaatsen in glas of plexi

Er wordt momenteel een vijver aangelegd met terras. We hadden graag een deel laten afsluiten met glas . De afsluiting zal ongeveer 10m moeten zijn
woensdag 10 oktober 2018

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap, maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap met armleuning.
dinsdag 9 oktober 2018

TV-kast op maat maken

Kast moet 243 cm breed zijn, 43 cm hoog, 35 cm diepte. Graag ingedeeld in 4 deuren waarin steeds 1 legplank.
dinsdag 9 oktober 2018

Herplaatsen van schabben en enkele op maat maken

Herplaatsen van enkele schabben op de zolder na herinrichting. Ook in de dubbele garage moet men enkele nieuwe schabben maken, alles met hout. Ook de droger moet men op de wasmachine plaatsen.
dinsdag 9 oktober 2018

Brandwerende deur en wand plaatsen

Op een tussenverdiep zou er een brandwerende wand plus brandwerende deur geplaatst moeten worden. Materiaal aan te kopen door vakman.
maandag 8 oktober 2018

Plaatsen van 7 binnendeuren op gelijkvloers

Nieuwe binnendeuren plaatsen op ons gelijkvloers. Het betreft 7 binnendeuren, 6 van standaardafmetingen en 1 iets kleiner (deur naar kelder). Materiaal aan te kopen door vakman.
maandag 8 oktober 2018

Vast trap naar zolder plaatsen

We laten onze zolder isoleren en overwegen om de zolderruimte te gebruiken als hobbykamer. Er zou dan een vaste trap moeten komen. Daarvoor moet wel een gat gemaakt worden in het plafond (beton) want het huidige zolderluik bevindt zich niet op de juiste plaats.
maandag 8 oktober 2018

Blokhut Latina plaatsen

De blokhut is al geleverd en ligt buiten op straat en zou zo snel mogelijk in elkaar gezet moeten worden. De ondergrond is te bespreken. 320 x 205 cm + gratis Plexiglas (in de verpakking)
zondag 7 oktober 2018

Plaatsen van blokhut CAPRI + bondergrond

Graag willen we onze blokhut Capri 295 x 295 cm staal en geïmpregneerd van makro laten plaatsen. Er dient ook een betonnen ondergrond te worden geplaatst.
zondag 7 oktober 2018

Houten trap van eerste naar tweede verdieping plaatsen

Trap van 1e naar 2e verdiep plaatsen. Het trapgat moet gemaakt worden in betonnen Wells.
zondag 7 oktober 2018

Beuken trap bekleden met sisal of tapijt

Beuken trap momenteel geolied die we willen laten bekleden met sisal of tapijt. Van gelijkvloers Rechte trap met 11 treden en bordes van ongeveer 1 m².
zondag 7 oktober 2018

Plaatsen van een dakraam in hal

Plaatsen van een dakraam in de hal. Afmetingen: 60 cm x 100 cm (ongeveer)
vrijdag 5 oktober 2018

Betonnen trap met hout bekleden

Betonnen trap met draai met een 17-tal treden. Te bekleden met rubberwood of te polieren. Plaatsen van een trapleuning in rvs. 5 jaar geleden is ons huis gezet. De betonnentrap dateert nog van de ruwbouwperiode.
vrijdag 5 oktober 2018

Nieuwe branddeur plaatsen

Huidige branddeur is kapot en ik wil een nieuwe plaatsen. Gat opening: 176. 50 x 81. 50 cm.
donderdag 4 oktober 2018

Luchtgommen van trap

Wij hebben een trap van 4 verdiepen, Zandstralen/luchtgommen van deze trap.
donderdag 4 oktober 2018

Beton storten voor tuinhuis 20 m²

We willen graag de vloer in ons tuinhuis met beton gieten dit is een oppervlakte van 20 m². De boord is al beton en ons tuinhuis is bijna klaar.
woensdag 3 oktober 2018

Huidige trap vervangen door een houten klassieke houten trap

We willen onze oude trap vervangen door een klassieke houten trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zal tegen de muur geplaatst worden, en aan de andere zijde komt een leuning aan de buitenkant. Onze huidige trap is U-vorming met een recht stuk van 12 treden (235 cm lang), een overloop (80 x 234 cm) en dan een deel van 6 treden (130 cm lang). We hebben een hoogte van 357 van vloer tot vloer en de traphal is 234 breed. Het bovenste verdiep ligt op 210 cm van de achterste muur. Deze rust op een houtenbalk die op 300 cm van de grond ligt. Ons verdiep is dus 57 cm dik.
woensdag 3 oktober 2018

Houten trap renoveren/vernieuwen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Het is een houten trap met 14 treden van gelijkvloer naar 1 s te verdieping graag vernieuwen of herstellen wanneer het nog mogelijk is. Een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping en ook graag een armleuning, boven een deel maken met een balustrade. Hoek van 90° tussen 3° en 4° trede. Trede breedte 90 cm. Het is een open trap ( zonder achterkant aan de tredes)
woensdag 3 oktober 2018

Ramen afstellen en onderhoud uitvoeren

Ik heb aluminium draai/kiepramen. Graag afstellingen/onderhoud doen van de ramen. 5 kiepramen af te stellen. Ook mogelijkheid om aan bestaande ramen een winterstand/zomerstand te monteren bekijken.
woensdag 3 oktober 2018

Nieuwe trapleuning plaatsen en houten trap nieuwbouw afwerken

Nieuwe trapleuning plaatsen aan een open trap dit is voor een nieuwbouw woning. De houten trap zou ook afgewerkt moeten worden. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping.
dinsdag 2 oktober 2018

Houten trap plaatsen naar zolder

Graag een gesloten houten trap zodat om naar de zoldertrap te gaan. Momenteel is er een steektrap , het gat zou dicht moeten en er zou een nieuwe trap opening moeten komen om de vaste trap te plaatsen. De trap komt aan een zijde tegen de muur, andere zijde met een armleuning.
dinsdag 2 oktober 2018

Houten landelijke trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Voor een nieuwbouw: Eiken trap plaatsen met kwartslag 15 treden met leuning. Een landelijke trap van gelijkvloers naar eerste verdieping met leuning.
dinsdag 2 oktober 2018

Brandwerende deuren plaatsen

Ik had graag 3 houten brandwerende deuren laten plaatsen voor een renovatieproject. 1x toegangsdeur appartement. 1 x elektriciteitskast . 1x stookkot. 1x rond kasttellers (dit laatste inclusief brandwerende kast rond de gastellers). Nieuwe deuren koop ik graag aan samen met de vakman.
dinsdag 2 oktober 2018

Schilderen garagepoort en voordeur

Wij hebben onze vensters recentelijk vervangen. Onze garagepoort en voordeur hebben nu echter niet hetzelfde kleur als de kaders van de vensters. Graag hadden we deze door een professioneel laten schilderen in dezelfde kleur.
dinsdag 2 oktober 2018

houten planken met lampen en staldeur monteren

De tuinverlichting vernieuwen houten planken met een lampX6. Een staldeur monteren aan een buitendeur.
dinsdag 2 oktober 2018

Enkel glas vervangen door dubbel glas in bestaande ramen

Enkel glas vervangen door hr++ glas in 3 bestaande kunststof kozijnen die ongeveer 35j zijn en in goede staat. De ramen bevinden zich op de benedenverdieping aan de straatkant. Grootte +- 1,53x0,84m.
maandag 1 oktober 2018

Oud trapgat toemaken en nieuw maken inclusief trap

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen met een draai. Hiervoor nog een trapgat te maken. Ook moet men nog een ander trapgat maken op een andere kamer. Ook een huidige vouwtrap verwijderen en het huidige trapgat dichten.
maandag 1 oktober 2018

Plaatsen 5 binnendeuren op eerste verdieping

Plaatsen van 5 binnendeuren , 1 s te verdiep. Het zijn standaard maten : 201. 5 cm hoog , 78 en 83 cm deurblad. Nieuwe deuren zijn gelamineerd en met kassement en afwerklijst. De oude deuren zijn ook zo.
maandag 1 oktober 2018

Moderne houten trap plaatsen

Bestaande houten trap vervangen door een nieuwe houten trap. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping met een draai. Tegen de muur geplaatst. Er zou ook een armleuning aankomen. Een moderne/design trap plaatsen.
maandag 1 oktober 2018

Blokhut Luna met extensie plaatsen

Plaatsen van blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm. Ook stormbeveiliging, dakgoten en roofing dak volledig laten installeren. Zonder betonlaag, er liggen klinkers.
maandag 1 oktober 2018

Nieuwe branddeuren plaatsen in studentenwoning

Voor een privé-studentenwoning dien ik een brandwerende binnendeur met pomp te plaatsen in/naar de keuken. (volgens normen Leuvense brandweer - studentenwoningen). Geplaatst en met nodige certififcaat
maandag 1 oktober 2018

Renoveren van houten trap en binnendeuren

Verwijderen oude verflagen + vernis eraf doen. Houten trappen renoveren en houten binnendeuren, zandstralen. De trap is van de gelijkvloers naar de eerste verdieping.
maandag 1 oktober 2018

Aluminium schuifdeur herstellen

Een groot aluminium schuifdeur die moeilijk open gaat waarschijnlijk de wieltjes die afgesleten zijn. Herstellen, vervangen van wieltjes.
zondag 30 september 2018

Houten trap naar zolder plaatsen

Een vaste trap naar zolder te plaatsen. Waarschijnlijk zal de trap 2 x een kwart draai moeten maken en loopt langs een muur. Ook trapgat nog te maken.
zondag 30 september 2018

Betonnen trap met hout bekleden

Een trap in marmer dat we afgebroken dus er staat nu een betonnen trap die we graag in hout willen bekleden. Gaat om 16 treden met één draai vanboven. Type hout te bespreken met de vakman.
zaterdag 29 september 2018

Houtrot in onderzijde van meranti raamprofiel herstellen

Wij hebben 2 erkerramen die op een aantal plaatsen aangetast zijn door houtrot. Hier en daar kan ik met een els door het hout heen duwen. Op 1 plaats is er aan de binnenzijde ook een aantasting. Raam profielen volledig nakijken en herstellen.
vrijdag 28 september 2018

Plaatsen van tuinhuis Chill met ondergrond

Het tuinhuis Chill van Makro van 385 op 385 cm plaatsen. Met ondergrond.
vrijdag 28 september 2018

Vervangen schuifraam in pvc

Vervangen van schuifraam 2,50 meter op 2 meter.
vrijdag 28 september 2018

Vervangen houten plooibare zoldertrap

Vervangen van een plooibare zoldertrap. Graag in hout.
vrijdag 28 september 2018

Huidige trap verwijderen en nieuwe trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Een houten trap maken van gelijkvloers naar de eerste verdieping. De huidige trap staat tegen de muur, zou graag een trap van de muur weg staan. Met leuning. De huidige trap moet verwijderd worden.

Partners

Partners van Casius