Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

1693 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, metalen wenteltrappen plaatsen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, vernieuwen ramen van enkel naar dubbel glas, prefab betontrappen plaatsen, metalen trappen naar kelder plaatsen, betontrap storten in nieuwbouw, houten trap met balustrade plaatsen, houten trappen plaatsen, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, garagepoort en rolluik voor slaapkamerraam plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

dinsdag 22 augustus 2017

Blokhut plaatsen

Blokhut Lisa 2. 470 x 350
dinsdag 22 augustus 2017

Metalen schuur ABSCO Highlander in elkaar zetten

Metalen schuur ABSCO Highlander van Makro van 6 op 3 meter. Graag in elkaar ascembleren , is moeilijker dan gedacht.
dinsdag 22 augustus 2017

Schuifraam in pvc repareren

Ik heb een schuifraam in pvc naar een terras dat op de straat uitkomt. Naar verluidt is dat raam de laatste keer dat we ze open deden uit haar hengsels gevallen, en nu durf ik ze niet meer open doen. Moest het weer gebeuren, en ik krijg het raam niet meer toe, kan iedereen vrij naar binnen wandelen ! Gelieve me enkel via email te contacteren !
dinsdag 22 augustus 2017

Trap naar zolder plaatsen en opening maken

Aannemer die trapgat wil maken en trap wil steken. Vloer is gewapend beton. (potten). Te maken trapgat naar zolder bij benadering 247 op 82 cm, dit boven huidige trap naar het 1ste verdiep. Op maat gemaakte trap uit rubberwood of beuk. Dichtmaken van huidig gat van trapluik. Dit zonder schade graag. Er is geen velux of ander raam in de zolder, er is wel een accordeontrap naar de zolder.
dinsdag 22 augustus 2017

Garagepoort en rolluik voor slaapkamerraam plaatsen

Omschrijving: Garagepoort vervangen (rijhuis) + rolluik plaatsen slaapkamerraam (ca 300 x 90cm).
dinsdag 22 augustus 2017

Deuren verkorten

Deuren verkorten: Bij ons binnen huis zouden er twee houten deuren moeten verkort worden na het leggen van laminaat ,eveneens klinken aan gebracht worden.
maandag 21 augustus 2017

Trapgat en vaste trap maken

Ik wil graag een opening maken vanuit de hal naar de zolder om een vaste trap te plaatsen naar de zolder. Op zolder liggen betonnen welfsels die waarschijnlijk onderaan in de hal dienen ondersteund te worden doordat er welfsels dan weg zijn.
maandag 21 augustus 2017

Gepolierde betonnen trap plaatsen

Gepolierde betonnen trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.
maandag 21 augustus 2017

Bestaande trap uitbreken en vervangen door nieuwe

Trappen :een houten trap Voor de werken moet de trap naar de kelder verwijderd worden. Het betreft een oude houten trap. Deze mag na de werken opnieuw bevestigd worden of vervangen worden door een zo goedkoop mogelijke trap.
maandag 21 augustus 2017

Houten vaste trap plaatsen

Gat moet nog worden uitgezaagd en weet niet juist welke afmeting. Van tweede verdieping naar derde verdieping (zolder).
maandag 21 augustus 2017

Nieuwe achterdeur en kipraampje badkamer plaatsen

Graag zouden we de huidige houten deur + dorpel vervangen. Deze sleept enorm en we krijgen de deur soms niet goed open. Ook het raampje van de badkamer mag vervangen worden. Mag in dezelfde materialen & kleur als de achterdeur. Momenteel bestaat deze ook uit enkel glas. De dorpel is te kort & sluit niet mooi aan met de aangrenzende muren.
maandag 21 augustus 2017

Schuifdeur veranda herstellen

Mijn schuifdeur van de veranda gaat niet meer open,deze is in merantihout.
maandag 21 augustus 2017

Moderne houten fietsenstalling op maat

Fietsstalling: Voor onze voortuin willen wij een "moderne look" fietsenstalling voor 2 fietsen - in tropisch hout - liefst horizontale lamellen - fietsen moeten zeker droog staan maar de box mag eventueel open zijn aan 1 zijde -. Onze voortuin wordt heraangelegd en de fietsenstalling moet passen in concept nieuwe voortuin.
maandag 21 augustus 2017

Vernieuwen ramen van enkel naar dubbel glas

Van enkel naar dubbel glas: Wij hebben een 5 tal ramen te vervangen van enkel naar dubbel glas. Zouden we graag een schuifdeur plaatsen naar ons terras toe.
maandag 21 augustus 2017

Herstellen sluitingsmechanisme van raam

In ons appartement is het sluitingsmechanisme van een raam/deur stuk! Het raam /deur sluit niet meer en kan ook niet meer op kip gezet worden. Graag herstellen sluitmechanisme.
maandag 21 augustus 2017

Metalen wenteltrappen plaatsen

Op het gelijkvloers is reeds een zwartgelakte metalen wenteltrap geplaatst. Nu moet er eenzelfde trap bovenop geplaatst worden die naar de twee volgende verdiepingen leidt.
maandag 21 augustus 2017

Houten trap naar zolder

Houten trap naar de zolder.
maandag 21 augustus 2017

Dressing op maat maken

Ik wil graag een dressing voor een ruimte van 3 m op 3 m 50 maken. Graag een idee van de gebruikte materialen, te bespreken met de vakman.
maandag 21 augustus 2017

Carport in aluminium plaatsen

Carport aluminium te laten maken :3 m x 5 meter. Met een plat dak.
maandag 21 augustus 2017

Houten trap naar zolder

Nieuwe rechte trap te zetten naar de zolder vanuit 1 kamer. Liefst hout deze komt dan uit op een nog aan te leggen speelzolder
zondag 20 augustus 2017

Raamsloten stalen vensters vervangen

IK heb een huis van 1960 met stalen ramen, maar de sluiting van 3 ramen is stuk. Van 1 is de klink afgebroken en van de andere 2 is sluithaak afgebroken of krom getrokken waardoor het raam niet meer sluit.
zondag 20 augustus 2017

Deur of luik plaatsen voor keldergat

Graag vakman voor het dichten van een keldergat van ongeveer 1x1m in berging zodat we erop kunnen lopen. Of anders lijkt het een muurtje rondom rond met een deurtje aan de keldertrap en bovenaan afgedekt misschien ook een mogelijkheid. We kunnen dan de ruimte bovenop nog gebruiken als bergruimte.
zondag 20 augustus 2017

Schuifraam herstellen en vervangen rolhorren

Aluminium schuifraam beweegt stroef waardoor heel moeilijk te openen en sluiten is. Al met WD40 onderste rail ingespoten maar niet echt beterschap. Raam is +/- 13j geleden geplaatst Daarnaast zijn de rolhorren beschadigd en eventueel vervangen worden door schuifhor.
zondag 20 augustus 2017

Inbouwkasten maken bureau, dressing, badkamer

Inbouwkast maken in bureau beneden en inbouwkast in de badkamer onder de venster, inbouwkast dressing slaapkamer.
zondag 20 augustus 2017

Tuinhuis en fundering plaatsen

Wij willen graag ons PILA 290x290 tuinhuis laten plaatsen. Er zou ook een betonnen bodem moeten gegoten worden. Het tuinhuis is besteld op de MAKRO webshop. Het is geïmpregneerd en voorzien van dakgoten en stormbeveiliging latten.
zondag 20 augustus 2017

Kozijnen schuifpui in kunststof plaatsen

Schuifpui tussen woonkamer en tuin van 2200mm x 8700mm.
zondag 20 augustus 2017

Prefab betontrappen plaatsen

Een nieuwbouw: industriebouw, waar twee trappen nodig zijn. Prefab nieuwbouw te plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, en idee, en meer besprekingen.
zaterdag 19 augustus 2017

Stalpoort maken

Nieuwe stalpoort maken (hoogte 3m10, breedte 3m), rails plaatsen. Poort ophangen. In hout en / of licht materiaal.
zaterdag 19 augustus 2017

Nieuwe betontrap gieten

Nieuwe betonnen trap gieten in nieuwbouw: Van gelijkvloers naar eerste verdieping en nog een trap naar de zolder.
zaterdag 19 augustus 2017

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen , 1 ste verdieping naar zolder.
zaterdag 19 augustus 2017

Metalen trappen naar kelder plaatsen

Kangoeroewoning met twee kelders, waarvoor twee rechte gegalvaniseerde metalen trappen (traphoogte 275 cm) moeten worden voorzien. Bouwplannen zijn ter beschikking.
zaterdag 19 augustus 2017

Toonbank op maat maken

Voor onze supermarkt zouden we heel graag een kleine balie/toonbank laten maken voor extra diensten te kunnen leveren. (pakjesdienst, lotto, cadeaukaarten,... ) Deze zal worden geplaatst in een hoek en heeft enkel ruimte nodig voor een medewerker, kassascherm, scanner en bankcontact machine. Het materiaal dient door de schrijnwerker te worden geleverd. Voor zover ik kan meten 1. 60 meter lang en 1. 80meter breed. Maar er is zeker een controle ter plaatste nodig voor de correcte afmetingen en opties.
zaterdag 19 augustus 2017

Zwevende houten trap plaatsen

Renovatie : trap. Plaatsen van Zwevende trap, hout afgewerkt met metaal. Van gelijkvloers naar de eerste verdieping.
zaterdag 19 augustus 2017

Herstellen houtrot kozijn

Weghalen houtrot in L-benedenhoek meranti-raam, behandelen en herstellen. Ramen zijn geschilderd.
vrijdag 18 augustus 2017

Herstellen mechanisme schuifdeur in PVC

Ik kan mijn schuifraam slecht sluiten. Geleidersysteem werkt niet meer, een ijzeren stang (van het geleidersysteem) komt steeds los.
vrijdag 18 augustus 2017

Afvoeren van aanvulgrond en nivelleren van tuin

Wij zijn bezig aan het bouwen en we zouden graag grond laten afgraven om mooi op niveau te zitten. Ik vermoed tussen de 100 en 150m3 zou er moeten worden weggevoerd en het terrein genivelleerd worden!
vrijdag 18 augustus 2017

Blokhut Capri plaatsen met fundering

Plaatsen van blokhut Capri 295 x 295 cm met stalen dak. Ook vloer zou mogen geplaatst worden + ook stormbeveiliging.
vrijdag 18 augustus 2017

Deur herstellen na inbraak

Er is bij mij ingebroken en de deur (in appartementsgebouw) is beschadigd. Er moet dus minstens een nieuw slot in en de lijst moet waarschijnlijk vervangen worden langs de kant van het slot.
vrijdag 18 augustus 2017

Betontrap storten in nieuwbouw

Graag offerte voor storten betontrap in nieuwbouw. Trap wordt na de bouw bekleed met hout. Rechte trap met platform, 180 graden. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar zolderverdieping.
vrijdag 18 augustus 2017

Afbreken oud tuinhuis en opbouwen nieuw tuinhuis

Ik wil mijn huidig (stenen) tuinhuis afbreken (ca 50 m²), wegens bouwvallig en rot, en er een nieuw in de plaats zetten (wat kleiner, ca. 30 m²), eventueel met pergola. In het oude tuinhuis zit ook asbest. Nieuw tuinhuis moet ook in steen zijn.
donderdag 17 augustus 2017

Badkamermeubel en omkasting op maat

Voor onze badkamer zoeken we iemand die een badkamermeubel en omkasting van het ligbad kan maken in dezelfde materialen. Mag in hout zijn...hangt af van de stijl. Eigen ontwerp/idee is welkom.
donderdag 17 augustus 2017

Monteren kasten

2 kleine simpele kleerkasten en een vitrinekast te monteren
donderdag 17 augustus 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut type Lounge 295x295cm laten plaatsen, stalen dak met condensdoek, inclusief dakgoot. Fundering aanwezig.
donderdag 17 augustus 2017

Houten trap met balustrade plaatsen

Wij wensen een gesloten trap met een kwart draai naar links te plaatsen. En een balustrade van ongeveer 3 meter. Eiken hout en metalen spijlen. 16 treden.
donderdag 17 augustus 2017

Vervangen stalen kabel garagepoort

Vervangen van stalen kabel van garagepoort, het merk van de poort ken ik niet.
donderdag 17 augustus 2017

Kader van deur bepleisteren

Deze deur is geplaatst en moet afgewerkt worden. We zoeken een plakker die dit kan binnen de komende 2 weken. Betreft enkel de binnenkant van de deur, en de aansluiting op de (elektriciteit)kast die open gaat waar de deur in kwestie sluit.
donderdag 17 augustus 2017

Luiken op maat maken

12 houten luiken van diverse afmetingen op maat maken. Dienen om voor de ramen te hangen.
donderdag 17 augustus 2017

Herstellen trapleuning aluminium

Ik wil graag de trapleuning laten Herstellen. Onderste pilaar is losgekomen. Deze staat in Blauwe steen en is ijzeren/aluminium leuning.
donderdag 17 augustus 2017

Trapbekleding in hout plaatsen

Ik heb 2 trappen en wil beide trappen laten bekleden met hout.
donderdag 17 augustus 2017

Betontrap storten

Plaatsen van een rechte gegoten buiten betonnentrap. 12 treden, 1m breed en 2,30 hoog. Trap komt tussen 2 muren

Partners

Partners van Casius