Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

1510 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, carport plaatsen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

dinsdag 23 mei 2017

Trap plaatsen

Door omstandigheden moet ik opzoek naar een andere trap dan die op het plan staat. Deze loopt boven de teller kast, graag ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.
maandag 22 mei 2017

Terras aanleggen en trap

Terras op hoogte met trap naar de tuin, terras ook nog te bouwen. Terras zou aangelegd moeten worden ongeveer 2.5 meter op 4.5 meter. En trap waar geen onderhoud aan is.
maandag 22 mei 2017

Blokhut cottage plaatsen

Graag willen wij een blokhut Cottage 295x385 cm van Makro laten plaatsen. Er is reeds een betonnen ondergrond voorzien. Dakgoten dienen ook bevestigd te worden. Normaal wordt deze geleverd de voorlaatste week van juni.
maandag 22 mei 2017

Blokhut Tokio plaatsen

Graag willen wij onze blokhut TOKIO (240 x 180) laten plaatsen, zonder enige vloer, doch wel met toevoeging van beschermende laag(het is namelijk onbehandeld hout). Wordt geleverd binnen een viertal weken.
maandag 22 mei 2017

Herstelling hefkiepschuifraam

Ik krijg mijn schuifraam niet meer open. Systeem van hefboom van slot is waarschijnlijk stuk.
maandag 22 mei 2017

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag een stapelbed laten maken. Afmeting 80 op 190 en 150 cm hoog. Het onderste bed moet weg kunnen klappen tegen de muur. Zal maar af en toe gebruikt worden. Vaste trap aan de rechterzijde op de lange kant van het bed. Er mag niets in de muur worden bevestigd.
maandag 22 mei 2017

Kasten op maat maken

Ik zoek een meubelmaker om kasten op maat te maken voor de woonkamer.
maandag 22 mei 2017

Inox stoel maken

Ik ben een studente interieurvormgeving en voor het vak meubel heb ik een stoel ontworpen in inox. Nu ben ik op zoek naar iemand die deze tegen 12 juni kan realiseren. Mijn vraag is dus of jullie deze kunnen realiseren tegen deze datum en hoeveel het dan zou kosten. Ik zou dit graag hebben in buizen van 10 mm en 15 mm diameter. Voor het zitvlak zou het om een plaat gaan van 3 mm. Plannen kunnen worden doorgestuurd.
maandag 22 mei 2017

Houten schuifraam herstellen

We krijgen ons houten schuifraam (1998) nog bijna niet meer open en dicht. Dit gaat zeer moeizaam en zwaar. We vermoeden dat het met het hefsysteem te maken heeft.
maandag 22 mei 2017

Binnendeur plaatsen

Ik zoek een schrijnwerker die een binnendeur kan plaatsen in mijn slaapkamer. De afmetingen zijn 206 hoogte op 80 cm breedte. Materialen laat ik graag door de schrijnwerker aanleveren. Er is enkel een deuropening. Nog geen kader.
maandag 22 mei 2017

Maken van 200 houten blokjes met afgeronde hoeken

Om tafelnummering in te plaatsen zijn wij op zoek naar 200 houten blokjes van 6cm op 6cm met afgeronde hoeken. In het midden een inkeping van 1 cm diep en 2,5 mm breed ongeveer. Het hout dient van kwaliteit te zijn, met mooie nerven en een donkerbruine oranje kleur. Bijgevoegd vindt u enkele foto's. De huidige blokjes werden met boenwas een paar keer ingewreven, ze werden niet vernist. Is het mogelijk een offerte alsook levertijd te ontvangen voor 200 blokjes.
maandag 22 mei 2017

Zandstralen van trap

Wij willen graag een trap (3 delen laten zandstralen). Is het mogelijk om hiervoor langs te komen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Dit is een rechte trap, in drie delen.
zondag 21 mei 2017

Trap afwerken met hout

Ik heb een woning aangekocht waar een trap in zit die nog niet afgewerkt is. Ik zou graag willen weten wat de kosten zouden zijn om. De trap af te werken met betonverf, hout, stoffering of steen tapijt.
zondag 21 mei 2017

Houten tuinhuis op maat maken

Graag de prijs voor een tuinhuis met bijhorende annex overkapping. Afmetingen van het tuinhuis: diepte 250 , lengte 300 cm . Annex overkapping: diepte 250 cm , lengte 300 cm. Annex achteraan dicht. Plat dak. Vensterdeur in dieptekant. Venster in voorkant lengte. Dakbedekking EPDM.
zondag 21 mei 2017

Alu ramen herstellen en nazien

Onze aluminium ramen sluiten niet meer goed. We zouden graag al onze ramen willen laten nazien en de defecte laten herstellen zodat ze weer goed open en dicht gaan.
zaterdag 20 mei 2017

Plaatsen van blokhut Modern

Graag willen wij een blokhut modern 355 X 295 met plat stalen dak (geïmpregneerd met goten en stormbeveiliging) laten plaatsen op een betonsokkel die wijzelf zullen aanbrengen.
zaterdag 20 mei 2017

Blokhut Luca plaatsen met betonvloer

Graag uw prijs voor een montage van Blokhut Luca 410*296 cm zonder houten vloer. Graag ook meerprijs voor gieten en afwerking van betonvloer.
zaterdag 20 mei 2017

Metalen trap plaatsen

Ik wil een metalen trap laten maken voor de kelder. Opening 80 x 200 cm Hoogte kelder 210 cm
zaterdag 20 mei 2017

Zwevende trap plaatsen

Ik zoek een vakman om een zwevende witte trap in nieuwbouw te plaatsen. Het plan is te verkrijgen. In de woonkamer van gelijkvloers naar eerste verdieping. Tegen een muur.
vrijdag 19 mei 2017

Plaatsen van houten draaitrap in beuk

Draaitrap in beuk plaatsen. Dit is voor een renovatie. Dit is voor de eerste verdieping zolderkamer.
vrijdag 19 mei 2017

Vliering maken voor slaapgelegenheid

Appartement is een zolder verdieping van 4 ,5 m hoogte. Hierin zou een zoldering moeten komen als extra slaapplaats. Hoogte: deze moet boven de deuren komen. Ongeveer 2m breedte : ongeveer 2 a 2. 5m , hierbij is aan 1 zijde een steunmuur , aan de andere zijde niet de overspanning tussen de 2 muren is ongeveer 2,5 m Er moet een ladder in , die niet heel veel plaats in neemt. En er moet een balustrade of afsluiting op dat je er niet afkan vallen. Platte grond toegevoegd. Zie gele vlak.
vrijdag 19 mei 2017

Toegangsdeur van appartement plaatsen

Voor onze studio wensen we een nieuwe toegangsdeur te plaatsen. We dachten aan een branddeur (rf 30) met minstens een driepunts-sluiting en dievenklauwen De deur is +_ 83 cm breed en 201,5 hoog Langs een zijde van het deurgat is er geen mogelijkheid om een deurlijst op volledige breedte te plaatsen, er loopt een muur
vrijdag 19 mei 2017

Blokhut Cottage plaatsen

Blockhut cottage , reeds besteld: levering juni. 295 x385. Beton reeds aanwezig. Plaatsing kort na levering indien mogelijk.
vrijdag 19 mei 2017

Plaatsen velux dakraam

Plaatsen en afwerken van een velux dakraam. Onder afwerken versta ik ook de afwerking in de kamer van de te plaatsen velux.
vrijdag 19 mei 2017

Dichten gat rolluik

Boven het raam in het salon is een rolluik bevestigd. De vorige eigenaar heeft toen alle muren gerenoveerd met gyproc platen behalve het open gat boven het raam, dit zou dus moeten dicht gemaakt worden.
vrijdag 19 mei 2017

Herstelling hefkiepschuifraaam

Systeem bovenaan is afgebroken, waardoor de schuifdeur niet meer open kan of deze valt er uit. Kan iemand dit systeem herstellen aub?
vrijdag 19 mei 2017

Barkrukken maken van kinderstoeltjes

Ik heb 2 kinderstoeltjes gevonden die perfect bij mijn nieuwe keuken passen. Ik zou er allen barkrukken van willen laten maken. De stoeltjes zijn heel laag, dus er zouden gewoon nieuwe poten onder moeten in dezelfde stijl als het stoeltje.
vrijdag 19 mei 2017

Ramen en deur vervangen

Ik wil een ingangsdeur en vijf ramen vervangen: een grote op de gelijkvloerse verdieping, twee op de eerste verdieping en twee kleine op de dak. Graag wil ik de prijs van de optionele dubbele of trippele beglazing met raamkozijnen eens bekijken. Contact per mail.
vrijdag 19 mei 2017

Plinten op maat maken

Het gaat over deze plinten in bijlagen zijn. 1x 1.08m 1x4.70m
vrijdag 19 mei 2017

Nieuwe trap plaatsen

Hoogte is 3m40 en 90 cm breed
vrijdag 19 mei 2017

Tuinhuis Chill plaatsen

Tuinhuis Makro is geleverd en ligt ingepakt op de oprit. Chill 485*325 geen oversteek, geen vloer, wel goten. Beton ligt reeds in de tuin 15cm dik, 3 cm boven maaiveld.
vrijdag 19 mei 2017

Trap bekleden

Onze trap zou gerenoveerd moeten worden en ik zou willen kiezen voor een, williswaar moderne, tapijtbekleding. Zou u hiervoor wat informatie willen sturen zoals stofkeuzes en richtprijzen?
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen houten deur

Schade opgelopen aan de inkomdeur. De lijst is gescheurd en zou hersteld moeten worden.
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen PVC deur

Herstellen van PVC deur. Schuifdeur die je ook kan openklappen. Mogelijk te herstellen of vervangen.
vrijdag 19 mei 2017

Open trap plaatsen

Open trap 12 recht met kwartdraai 2 treden in rubberwood met leuning. Van eerste verdiep naar de zolder.
vrijdag 19 mei 2017

Blokhut plaatsen met betonvloer

Wij wensen een blokhut Cottage te laten plaatsen 295 x 385 inclusief betonvloer. Tevens zou daarbij een haag moeten weggehaald worden (afstand ca. 4 meter, hoogte haag ca. 3 meter, coniferen). Wat zijn de mogelijkheden en prijzen?
vrijdag 19 mei 2017

Carport plaatsen

Carport voor mobilhome plaatsen.
donderdag 18 mei 2017

Bekleden betonnen trap

Bekleden van een betonnen trap in een nieuwbouw. Het betreffende 16 treden, met afmetingen : 19 cm H, 22 cm plat. Rechte trap tussen 2 muren met breedte van 90 cm. Soort bekleding in samenspraak met de vakman.
donderdag 18 mei 2017

Nieuwe trap plaatsen

Hoogte 3. 26 m breedte 95 cm Komen jullie langs om te kijken hoe en waar de trap moet komen?
donderdag 18 mei 2017

Buitentrappen plaatsen naar terras

Ik heb een terras met een dubbel verdiep. Dit wil zeggen dat ik 2 trappen in metaal nodig heb. Eentje van balkon naar balkon. De andere van balkon naar tuin.
donderdag 18 mei 2017

Zandstralen of luchtgommen van balken

Zandstralen van houten balken in plafond.
donderdag 18 mei 2017

Nieuwe trap plaatsen

Renovatie: nieuwe trap plaatsen.
donderdag 18 mei 2017

Schuifdeur dringend herstellen

Schuifdeur herstellen. Dringend. Aluminium kader.
donderdag 18 mei 2017

Slaapkamervensters vervangen

Vervanging twee vensters van slaapkamer. (ivm geluidsoverlast treinen)
donderdag 18 mei 2017

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing tuinhuis Modern 505x295cm. Betonnen vloer reeds aanwezig.
donderdag 18 mei 2017

Symmetrische binnendeuren in inkomhal plaatsen

Ik wil graag in de inkomhal 2 symmetrische binnendeuren plaatsen om de inkomgang af te sluiten van de buitendeur.
donderdag 18 mei 2017

Herstellen houten schuifraam

Ik heb een houten schuifdeur-terrasdeur die moet hersteld worden . Ik moet nu veel kracht zetten om het raam te openen en ik kan nog maar een 30 cm openen. Ik zie bovenaan dat er rubber los is en los hangt. Werken zo snel mogelijk uit te voeren.
donderdag 18 mei 2017

Schuif/kipraam herstellen

Er is een schuif/kipraam aanwezig uit PVC. Het mechanisme om de raam te sluiten werkt niet goed, kan dit door jullie worden hersteld?
donderdag 18 mei 2017

Ramen en deuren afstellen en nazicht slot voordeur

We hebben aan de voorkant en achterkant van ons appartement pivoterende aluminium ramen. Dit zijn ramen die opengaan en een draaipunt hebben in het midden van het raam. De ramen staan niet meer pas en bijgevolg zie je bij sommige ramen een kleine opening/spleet te voorschijn komen. We zoeken iemand die dit soort ramen kan afstellen en die ook de rubbers en het systeem in zijn geheel eens komt nakijken en herstellen.
donderdag 18 mei 2017

Blokhut plaatsen

Ik wil graag een blokhut plaatsen van 595 x 300. Deze word op de reeds gelegde klinkers gemonteerd. Blokhut 'Piet' van blokhutvillage.

Partners

Partners van Casius