Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

1556 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken, twee trappen plaatsen, plaatsen van houten draaitrrap, nieuwe inox trappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

donderdag 22 juni 2017

Vliegenraam op maat maken en schilderen ramen

Een vliegenraam op maat zou moeten gemaakt worden. Ook de ramen moeten op termijn geschilderd worden. Hiervoor advies van de vakman gevraagd.
donderdag 22 juni 2017

Plaatsen van schuifhorren

Ik zou 2 schuifhorren willen laten plaatsen in de 2 slaapkamers. De ramen zijn ongeveer 260 cm breed en 123 cm Hoog. Het zijn ramen die je langs 2 kanten kan openen dus de hor zou ook langs beide kanten moeten kunnen geschoven worden. Ral kleur 9006.
donderdag 22 juni 2017

Brandvaste voordeur plaatsen in appartement

Plaatsen van een nieuwe brandvaste binnendeur (voordeur van appartement)
donderdag 22 juni 2017

Nieuwe houten trap plaatsen

Bestaande trap van 18 tredens van breedte 80cm tredens van 18cm staat tussen 2 muren recht naar boven is opgegeten door mezelf. Vakman kan best ter plekke komen om alles nog eens op te meten en extra advies te geven.
woensdag 21 juni 2017

Aluminium schuifraam herstellen

Eén of meerdere wieltjes waarop het schuifraam steunt zijn stuk. Het schuifraam kan slechts moeizaam geopend worden. Graag herstelling van schuifraam.
woensdag 21 juni 2017

Betonnen trap bekleden met wit epoxy

Wij willen onze gegoten betonnen trap laten afwerken. Wij houden van een erg strakke minimalistische look. Wat zijn de mogelijkheden van epoxy hierin? In de kleur wit liefst.
woensdag 21 juni 2017

Nieuwe inox trappen plaatsen

Er zijn 2 trappen te plaatsen: beide in inox (aluminium blijkt minder kwalitatief te zijn ) 1/ trap gelijk vloers naar eerste heeft 1 wending aan de bovenkant van de trap. Leuning moet tegen de muur komen. De trap moet gesloten tredes hebben, omdat de kelder onder de trap zit. 2/ trap 1ste verdiep naar zolder : dit is een rechte trap, met open tredes. Leuning eveneens aan de muur
woensdag 21 juni 2017

Renovatie parket

We willen onze parket in de living renoveren. Het betreft een massieve eiken parket van 22 mm dik ,14 cm brede planken met V groef , geolied , een oppervlakte van ongeveer 35 m². Hij zou moeten geschuurd worden en daarna behandelt worden met vernis of olie.
woensdag 21 juni 2017

Ramen vervangen

Wij wensen ons garageraam van 2,60 bij 0,50 dat door condensatie is aangetast te vervangen.
woensdag 21 juni 2017

Schuiframen herstellen

Opnieuw regelen van het mechanisme van 2 schuiframen. Schuiframen zijn in hout.
woensdag 21 juni 2017

Deur herstellen

Wegens diepe krabschade van een hond is de binnendeur merk D'hond beschadigd. Graag laten opschuren en terug vernissen.
woensdag 21 juni 2017

Nieuwe betonnen trap in nieuwbouw plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouw en hadden graag wat meer informatie over het plaatsen en de prijs van een betonnen trap. We hebben 1 trap van 16 treden gesloten halve draaitrap en een open halve draaitrap met 15 treden.
woensdag 21 juni 2017

Aluminium raam en schuifdeur herstellen

Raam herstellen en een schuifdeur afwerken. Materiaal is aluminium.
dinsdag 20 juni 2017

Vaste houten trap plaatsen

Ik zou graag onze huidige trap vernieuwen door een nieuwe. De huidige trap is ongeveer 60 cm te laag om aan de 1ste kamer te komen en deze is dus in de deur met 3 treden. Dit zou op gelijke hoogte moeten komen. Met dan een 2de stuk van ongeveer 1m50 naar de volwaardige 2de verdieping.
dinsdag 20 juni 2017

Houten trappen plaatsen

We willen graag twee trappen laten maken door een schrijnwerker. Een dichte trap met een kwart draai erin. Zonder leuning, hij komt tussen twee muren. Liefst een voordelige maar wel moderne uitvoering. Van gelijkvloers naar eerste en van de eerste verdiep naar de tweede.
dinsdag 20 juni 2017

Nieuwe buitentrap plaatsen

Oude arduinen buitentrap met 4 treden. Aan zijkanten 2 bakstenen muurtjes waarop arduinen gerenoveerd moet worden of vervangen indien mogelijk. Voorkeur voor moderne trap combinatie van metaal met hout of steen.
dinsdag 20 juni 2017

Plaatsen van blokhut Luna

Ik zoek een vakman om een blokhut LUNA 295x295 ext. 400 te plaatsen incl. Vloer en afwatering. Er dient nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.
dinsdag 20 juni 2017

Kassement binnendeur vernieuwen

Ik wil graag dat het kassement van mijn binnendeur vernieuwd word. De breedte klopt niet meer omdat ik gyproc wanden heb gezet.
dinsdag 20 juni 2017

Aluminium ramen herstellen en vervangen

Het betreft een project waarin verschillende aluminium ramen dienen aangepast en/of hersteld dienen te worden. In bijlage vindt u het desbetreffende gedeelte in het lastenboek, de meetstaat en de opsomming per raam op het plan. Een bezoek ter plaatse kan geregeld worden.
dinsdag 20 juni 2017

Herstellen van veluxraam

Veluxraam op slaapkamer is geforceerd, hierdoor is de houten omkadering helemaal stuk. Het gaat om veluxraam GHL afmeting SO6 uitvoering 3059.
dinsdag 20 juni 2017

Ramen en deuren vervangen

Een aantal ramen dateren nog van voor onze verbouwingen. Deze moeten nog vervangen worden conform de reeds geplaatste houten ramen. Ook voormalige garage: deuren + raam vervangen. Ongeveer 6 ramen dienen vervangen te worden en 1 deur. Garagedeur mag worden vervangen door dubbele deur. Garage raam ook vervangen.
dinsdag 20 juni 2017

Bestaande buitentrap vernieuwen

Afbreken bestaande gemetste buitentrap bekleed met arduin, ondergrond is beton. Trap is opgemetst tegen slede van beton en die is bekleed met arduin. Trap van 15 treden redelijk breed. Vervangen door prefab trap of ter plaatse gegoten betonnen trap, gepolierd of andere bewerking.
maandag 19 juni 2017

Nieuwe betonnen trap te plaatsen

Een kale betonnen trap in huis, met Z tredes. De woning is een houtskelet, afgewerkt met gipsvezelplaten. Afmetingen trap: 100 cm breed x 295 cm hoog x 365 cm diep . Kleur beton nog te bepalen.
maandag 19 juni 2017

Controle/nazicht stevigheid van houten trap

Graag aannemer of specialist: In een woning uit 1968, zie ik uit naar een controle van de stevigheid/constructie van het trapgedeelte tussen gelijkvloers en 1 s te verdieping.
maandag 19 juni 2017

Vaste zoldertrap en zoldergat maken

Installeren van een van een vaste zoldertrap. De trapgat is er, waarschijnlijk moet het opgeschoven worden of vergroot worden. Graag snel de werken kunnen uitvoeren.
maandag 19 juni 2017

Aluminium carport plaatsen

Aluminium Carport, met vlak dak, langs één zijde aangebouwd aan woning. De carport moet aansluiten aan de bestaande capucinegoot. Afmetingen carport (+/-): lengte 8 m (aanbouwzijde huis) breedte 3 m hoogte vlak dak (doorrijhoogte) 3,0 m RAL kleur 7016 Antracietgrijs .
maandag 19 juni 2017

Herschilderen of vernieuwen van binnendeuren

Wij vinden onze binnendeuren niet mooi, maar zien het niet zitten om ze zelf te herschilderen. We vragen ons ook af of het voordeliger is ze te vervangen of te laten vernieuwen. Het zou gaan om een totaal van 9 deuren.
maandag 19 juni 2017

Herstelling alu raam

Haperend aluminium raam dient bekeken te worden en hersteld te worden. Gaat nu niet meer dicht.
maandag 19 juni 2017

Herstellen schuifraam

Het mechanisme is stuk, schuifraam is van merk Weldimo. Materiaal is PVC.
maandag 19 juni 2017

Plafonds appartement brandwerend maken tot IE60

Ons appartement moet brandwerend gemaakt worden tot IE60 volgens de nieuwe voorschriften. Het zijn 3 plafonds gemaakt in houten roostering beslagen met gyproc of planche,deze kunnen verlaagd worden. Totale oppervlakte rond 30 vierkante meter.
maandag 19 juni 2017

Plaatsing tuinhuis Regent met eventueel ondergrond

Tuinhuis Regent 300x292cm groen (454€) van Makro laten plaatsen. Wij wensen de prijs te ontvangen voor de installatie, inclusief vloer en dakgoten. Eventueel zou de betonnen ondergrond ook nog voorzien moeten worden.
maandag 19 juni 2017

Ramen vervangen in houten lijsten

Twee ramen zijn gebarsten in mijn woning. Raamwerk zit in houten omkadering.
maandag 19 juni 2017

Oliën van ramen en deuren

Kusjesman voor het in oliën van mijn ramen en deuren. Het gaat over een 6 tal ramen van 2,5 op 2,5 m en nog 2 grote ramen en een achterdeur.
maandag 19 juni 2017

Houten raam herstellen

Herstellen van 1 raam slaapkamer , houtwerk is kapot onderaan waardoor raam uit de hendel , het venster kan momenteel niet meer dicht. Het scharnier is stuk.
zondag 18 juni 2017

Schuifdeur of een gewone deur plaatsen tussen de kamers

Ik heb een appartement in Brussel met drie slaapkamers waarvan twee verbonden zijn door een opening in de muur (zodat een van de twee momenteel dienst doet als de dressing voor de andere). Nu ben ik echter het appartement aan het verhuren, en er wordt mij door de toekomstige huursters gevraagd of ik het gat (tijdelijk) kan dichten. Ik overweeg om hiervoor een schuifdeur te gebruiken (die zou dan wel zo geluidsdicht mogelijk moeten zijn) of een gewone deur. Specificaties: - kleur: licht grijs (of wit) - afmetingen en draai-richting: zie aangehecht. - met slot. - geen motief. - modern klink etc. Wat zou hiervoor een mogelijke prijs + leveringstermijn zijn voor de 2 opties, gewone deur versus schuifdeur?
zondag 18 juni 2017

Plaatsen blokhut

Bordeaux blokhut te plaatsen op reeds gegoten betonnen vloerplaat,ook voor plaatsen houten vloer. Betumen daksignels en goten moeten niet geplaatst worden.
zondag 18 juni 2017

Vliegenraam/hor op maat maken

Ik heb Sobinco ramen en ik zou graag een vliegenraam/hor laten installeren (2. 20 cm x 2. 10 cm).
zondag 18 juni 2017

Uitkleden van trapgat en afwerken omslijsting buitendeuren

Uitkleden trapgat met houtwerk met of zonder plaatsing nieuwe trapleuning en balustrade. Afwerking omlijsting ( houtwerk) van twee buitendeuren en een raam.
zondag 18 juni 2017

Inlooptrap voor vijver maken

Inlooptrap voor vijver met 6 of 7 treden, met leuning aan 1 zijkant. Inlooptrap in hout.
zaterdag 17 juni 2017

Plaatsen blokhut Cottage

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 x 760 met zijwand en dakgoten laten plaatsen.
zaterdag 17 juni 2017

Vervangen rails en wielen van veranda

Zou iemand ons kunnen helpen voor de vervanging van wieltjes en rails van veranda in aluminium die zijn versleten.
zaterdag 17 juni 2017

Stalen buitentrap plaatsen

Wens een stalen buitentrap te plaatsen die ongeveer een hoogte van vijf meter moet overbruggen eindigend op een platform van ongeveer twee meter lengte . Gezien de trap op oprit vertrekt heb ik hier weinig ruimte ( 1m x 1 m ).
zaterdag 17 juni 2017

Zwevende trap te plaatsen

Open zwevende binnentrap, 3 treden, om niveauverschil tussen 2 ruimtes te overbruggen. H 52 cm, 8 85 cm. Uitvoering treden in hout, lichte eik. Treden kunnen aan 1 zijde verankerd worden in de buitenmuur. Foto van bestaande situatie kan eventueel toegestuurd worden.
zaterdag 17 juni 2017

Maken van bibliotheek

Ik zou een van de wanden in mijn woonkamer willen omtoveren tot een bibliotheek ,+/- 3m op 2m40,met centraal een uitsparing voor een schilderij van 115cm/85cm. In blank hout,kleurloos gebeitst.
zaterdag 17 juni 2017

Nieuwe uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Opening is er, trap zou door vakman moeten geïnstalleerd worden. Opmeting ter plaatse. Moet een uitschuifbare zoldertrap zijn.
vrijdag 16 juni 2017

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij de blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm laten plaatsen, inclusief dakgoten. Een betonnen ondervloer (voor de blokhut) en een klinkervloer (voor de extensie) zijn reeds geplaatst.
vrijdag 16 juni 2017

Herstellen mechanisme schuifraam

In een appartement die wij beheren kan het schuifraam niet meer open noch dicht. De wieltjes van het schuifraam zijn versleten.
vrijdag 16 juni 2017

Plaatsen van een nieuwe trap

In een van de kinderkamers staat een vrij gevaarlijke draaitrap naar de mezzanine die we graag willen vervangen.
vrijdag 16 juni 2017

Maken en monteren van een gordijnkast

Ik wil graag een oude gordijnkast laten verwijderen in de woonkamer. Verder wil ik graag een op maat gemaakte nieuwe gordijnkast. In overleg met de schrijnwerker het juiste materiaal kiezen.
vrijdag 16 juni 2017

Inox trap en balustrade plaatsen binnen

Inox trap en balustrade plaatsen voor binnen. Lengte 2. 5 - 3m . Rode buizen, 1 grote buis bovenaan, 2 fijnere tussen buizen.

Partners

Partners van Casius