Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

640 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen., vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

maandag 20 november 2017

Herstellen mechanisme schuifraam

In mijn appartement werd ooit een schuifraam(deur) geplaatst die niet meer kan gesloten worden daar er een stuk is afgebroken,Wie het geplaatst heeft of welk merk is niet terug te vinden.
maandag 20 november 2017

Nieuwe trapleuning plaatsen en anti slip

Wij (bedrijf) zouden een trapleuning willen plaatsen (tegen de muur) in inox, om de veiligheid van onze werknemers te garanderen. De lengte bedraagt ongeveer 5. 5 m en dan nog een schuin stuk naar boven van +/- 1 m. Kan jij ook anti-slip strips voorzien op een marmeren trap.
maandag 20 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Bij de renovatie van onze bungalow willen we de zolderverdieping afwerken. Hierbij willen we het bestaand zolderluik met uitschuifbare trap vervangen door een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze trap komt in de hal tussen 2 muren (B=1,00 m) H vloer GV-plafond = 2,50 m. In de lengte kan een opening gemaakt worden tot 3 m. De uitbraak van het bestaande zolderluik, alsook de vergroting van het trapgat kunnen uitgevoerd worden door de aannemer van de renovatiewerken. Door de plaatsing van deze trap creëren we onder de trap een bijkomende berging.
maandag 20 november 2017

Houten trap vervangen door witte ijzeren trap

Onze duplex studio is momenteel voorzien van een houten ouderwetse trap. Deze willen we graag vervangen door een open ijzeren witte minimalistische trap met houten treden en eventueel een glazen wand.
zondag 19 november 2017

Houten moderne trap plaatsen in NB woning

Houten trap voor een nieuw te bouwen woning. De trap is een simpele rechte trap tussen twee verdiepen (verschil is 3,05 m). Moderne trap , gesloten. Leuningen moeten niet gezien de rechterkant een volle wand is en de linkerkant een oplopende wand is. Graag in verschillende houtsoorten en levering en plaatsing. Misschien ook wel LED verlichting.
zondag 19 november 2017

Houten carport maken

Carport maken van 11m op 7m ca. 3m hoog met plat dak. Alles moet op maat gemaakt worden. Materiaal: hout.
zondag 19 november 2017

Wandkast op maat maken

Een volledig nieuwe wandkast in witte gladde melamineplaten maken. Afmetingen: 428 cm breedte, 262cm hoogte. Diepte: deel 1: 60 cm, deel 2: 30 cm. Graag met in totaal 29 legplanken, 1 deurkast voorzien waar inbouwijskast in terecht kan. 1 deel met een 'valse' uitneembare wand, daar er buizen achter lopen. Kast is door ons reeds uitgetekend.
zaterdag 18 november 2017

Houten trap plaatsen

Betreft een verbouwing van een rijwoning. Betreft het leveren en plaatsen van een vaste trap tussen de eerste verdieping en de zolder. De trapopening dient nog gemaakt te worden. Een opmeting op dit ogenblik ter plaatse is dus nog niet mogelijk. Het uitvoeringsplan inzake ruwbouw en wind-waterdicht kan bezorgd worden. Betreft uitvoering: -kwart-draai vaste trap -open treden -eenvoudig model, hout/beuk.
vrijdag 17 november 2017

Houten trap plaatsen

Rechte treden zonder zijkanten. Geen trap aanwezig. Renovatieproject. Breedte is 1 m, niveauverschil is 2,40 m. Gelijkvloers naar eerste verdieping.
vrijdag 17 november 2017

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

We wensen een vaste trap te plaatsen naar de zolder. Dit is met een hoek, beneden een draai, en dan verder naar boven toe tussen twee muren. Leuning plaatsen. Dit zou plaatsvinden tussen twee muren. Tekeningen werden reeds door architect gemaakt. Er moet nog een gat naar de zolder gemaakt worden.
vrijdag 17 november 2017

Houten trap renoveren of nieuwe trap plaatsen

Er is momenteel een trap aanwezig, deze is een trap met gesloten treden, 16 treden hoog. We weten niet wat het beste is, renoveren of een nieuwe trap. De trap die er nu staat kraakt enorm.
donderdag 16 november 2017

Betontrap storten voor NB

Een rechte betonnen binnentrap gieten. Een houten trap. Vertrekkend uit de woonkamer. Plafondhoogte woonkamer +/- 2 m 50. Tussen twee muren.
woensdag 15 november 2017

Blokhut Lilly plaatsen en fundering gieten

Graag willen wij blokhut Lilly 205 x 205 laten plaatsen op houten vloer.
woensdag 15 november 2017

Uitbreken oude trap en plaatsen van een nieuwe trap

Trap van gelijkvloers naar 1e verdieping en bijbouw (hoogteverschil duidelijk in foto's) moet zeker worden vernieuwd en vervangen. Van het 1e naar het 2e verdiep moet men kijken wat mogelijk is met de beschikbare ruimte. De ruimte tussen de trap van beneden naar 1e en 1e naar 2e is te klein (kan niet rechtop gebruik maken van de trap) en de ruimte naar de zolder (2e verdiep) is sowieso niet bruikbaar rechtop. Hier kan een tijdelijk of niet vaste trap geplaatst worden. onder de trap van het gelijkvloer naar het 1e zit ruimte voor de trap van gelijkvloers naar kelder. Hopelijk zeggen de foto's al iets meer. Zelf geen concreet plan wegens te weinig kennis rond de mogelijkheden en kostprijs van mogelijke oplossingen.
woensdag 15 november 2017

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil graag een harmonica deur plaatsen. Afmeting 5 m op 2,5 m.
maandag 13 november 2017

Zitbank en tafel op maat maken

In een herenhuis willen wij graag een hoek zitbank op maat + tafel laten maken. Afwerking in hout en zwart leder.
zondag 12 november 2017

Vaste trap plaatsen

We zouden een trap willen laten plaatsen van het eerste verdiep naar de zolder. De nieuwe trap zou boven de bestaande trap moeten komen. Vaste trap in hout. Opening dient niet aangepast te worden.
zondag 12 november 2017

Gebogen luiken in kunststof plaatsen

Plaatsen van 40 gebogen luiken. 20 R en 20 L .
zaterdag 11 november 2017

Uitschuifbare zoldertrap vernieuwen

De bestaande opvouwbare zoldertrap (hout) versleten (defecten, onbetrouwbaar). We wensen een nieuwe opvouwbare trap te plaatsen
vrijdag 10 november 2017

Trap naar zolderverdieping plaatsen

Ik wil graag een trap naar de zolder plaatsen. Er is voldoende ruimte, maar er moet een opening gemaakt worden in de houten zoldervloer. De overloop op het eerste verdiep moet ook iets verbreed worden.
vrijdag 10 november 2017

Binnendeuren vernieuwen

Wij willen graag 12 deuren vervangen door nieuwe deuren . Materiaal en plaatsing.
donderdag 9 november 2017

Metalen trap plaatsen

Momenteel een oude houten trap, bedoeling is om een wenteltrap te plaatsen ter vervanging van 2 andere trappen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping en dan van eerste verdieping naar tweede verdieping. Graag een volledig doorlopende trap. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 9 november 2017

Prefab betontrap storten in appartement

Eikentrap Vervangen voor betonnen trap in een appartement op de derde verdieping. Graag ter plaatse komen kijken of het mogelijk is.
woensdag 8 november 2017

Nieuwe ramen plaatsen

Leveren en plaatsen van 4 ramen op 1e verdiep in voorgevel : 3 draaikipramen en 1 opendraaiend raam, alle met vaste boven waaier in PVC, antraciet van buiten , wit van binnen. Type profil.
woensdag 8 november 2017

Spiltrap plaatsen

Ik wil graag een spiltrap zetten in een ruimte met mezzanine. Oppervlakte is redelijk beperkt door schuin dak. Breedte is 130 maar beperkt en hoogte vloer boven is 307. Ik zag een mooie versie in zwart staal.

Partners

Partners van Casius