Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

591 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: mezzanine en kasten op maat maken, garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB, nieuwe trap plaatsen en trapgat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

maandag 25 september 2017

Herstelling metalen bevestiging zoldertrap

De metalen bevestiging aan het zoldergat van de uitschuifbare zoldertrap is aan de rechterzijde los gekomen en dient hersteld / vervangen te worden. Aangezien we deze trap zowat dagelijks gebruiken, en de trap nu onbruikbaar is, is de herstelling vrij dringend.
zondag 24 september 2017

Betonnen zwevende trap en prefab trap

Betonnen trappen in nieuwbouw: Betonnen trappen 2 verschillende trappen - Trap met zwevende beton treden (treden 90 x 25 x 10 cm) bevestigd aan betonnen muur - Gladde rechte prefab betontrap breedte 90 cm Van gelijkvloers naar eerste verdiep, en andere naar de kelder toe.
zondag 24 september 2017

Verkleinen massief eiken tafel

Een schrijnwerker om de tafel te verkleinen van 180 cm naar 160 cm.
zondag 24 september 2017

Betontrap storten

Beton trap van 10 rechttreden en laatste 3 draaien treden van gelijkvloers naar de eerste verdieping te raken.
zaterdag 23 september 2017

Bestaande trapgat afbreken en dichtmaken en metalen trap plaatsen

De zolder is nu toegankelijke via een uitschuifbare trap die bijna in het midden van de zolderruimte uitkomt. Ik zou het trapgat graag verplaatsen naar dezelfde locatie als die van de eerste verdieping en boven de trap van 0 naar 1 deze nieuwe trap laten steken van 1 naar zolder. Werken houden in: afbraak en dichtmaken van bestaande trapgat, maken van nieuw trapgat en installeren van een nieuwe, vaste trap plaatsen in metaal.
vrijdag 22 september 2017

Houten trap vervangen

Oude trap verwijderen en nieuwe plaatsen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. De oude moet eruit gehaald worden.
vrijdag 22 september 2017

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen 4 binnendeuren en 2 brandwerende deuren. Afmeting tussen 74 en 83
vrijdag 22 september 2017

Betontrap storten

In ruwbouwfase dient de trap gegoten te worden. Het is een trap met 16 treden en een kwartslag. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
vrijdag 22 september 2017

Nazicht deuren

Wij hebben een drietal deuren die ofwel klemmen of zelfs niet meer dicht gaan . Graag een oplossing hiervoor.
donderdag 21 september 2017

Vaste houten trap naar zolder

Houten trap plaatsen van eerste verdiep naar zolder. Er zou ook een trapgat moeten worden gemaakt. Graag ter plaatse komen kijken om te zien of het mogelijk is.
donderdag 21 september 2017

Herstellen 4 deurlijsten en 1 deur

Herstellen van 4 deurenlijsten en 1 deur:
donderdag 21 september 2017

Zwevende trap plaatsen in nieuwbouw

Voor een nieuwbouw in Wommelgem hebben wij een half zwevende trap nodig. De zwevende trap vertrekt vanuit woonkamer naar de eerste verdieping.
woensdag 20 september 2017

Draai-kipramen herstellen

In onze office hebben wij van de draai-kipramen, maar sommige kunnen wij niet meer open doen . Pvc ramen : 2 à 3 ramen.
woensdag 20 september 2017

Kozijnen harmonicadeur kunststof

Kozijnen harmonicadeur kunststof.Afmeting :Lengte 2. 60 Breedte 2. 80
dinsdag 19 september 2017

Aluminium ramen/deuren herstellen in 3 appartementen

In de drie appartementen is het volgende te herstellen: 1. Loft: Bij 2 achterdeuren moeten de klinken vervangen worden of terug vastgezet. Sommige ramen “kieperen” niet meer of gaan zelfs gewoon niet open. (Bij de deuren aan de voorkant/straatkant zijn er sloten, maar nooit sleutels geweest. Ofwel nieuwe sloten (4 stuks, eventueel zonder sleutel maar bv met draaiknoppen langs binnen te bedienen) ofwel sleutels laten maken voor de huidige sloten. ) 2. (2e verdieping links): Terrasdeur is gaan doorhangen 3. (3e verdieping rechts)Venster achteraan sluit niet meer en gaat niet meer normaal open; delen afgebroken volgens mij.
dinsdag 19 september 2017

Inbouwkast op maat laten maken

Ik wil een inbouwkast op maat laten maken. Graag een vakman voor opmeting, advies en uitvoering.
dinsdag 19 september 2017

Op maat schuifdeur voor slaapkamer en dressing plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman voor; 1/ schuifdeur op maat in slaapkamer. 2/ dressing op maat in slaapkamer.
dinsdag 19 september 2017

Houten trap plaatsen naar zolderverdieping

Houten trap plaatsen van eerste verdieping naar de zolderverdieping. Is een trap met 2 kwartdraaien naar links. Laminaat is met uitzicht grijze eik, dus iets dat daar bij past.
dinsdag 19 september 2017

Deur herstellen na inbraakschade

Deur herstellen na inbraak. Houten omlijsting herstellen. Het mechanisme moet vervangen worden.
maandag 18 september 2017

Trap plaatsen een opening maken

Er is een uitschuifbare trap naar de zodler aanwezig. Trapgat dichten en een nieuwe opening te maken om een vaste houten trap te plaatsen.
maandag 18 september 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen en vergroten trapgat

Ik wil graag een trap naar de zolderverdieping plaatsen. Het huidige trapgat zal vergroot moeten worden. De draagbalken op de zolder moeten nagekeken worden op stevigheid.
zondag 17 september 2017

Blokhut plaatsen en betonplaat gieten

Graag willen we eventueel een blokhut Cottage 295X385 cm van Makro laten plaatsen door jullie, inclusief een houten vloer. Dakgoten moeten niet voorzien worden. Kan u ook een bijkomende prijsopgave maken voor het vooraf plaatsen van een betonnen ondervloer, dan kunnen we bekijken of we deze werken ook aan u laten uitvoeren dan wel zelf doen.
zondag 17 september 2017

Plaatsen van 2 deuren en 1 schuifdeur

Er zouden 3 nieuwe deuren moeten geplaatst worden, waarvan ééntje een schuifdeur. Voor de 2 andere deuren standaardhoogte 201,5, eentje met een breedte van 73 cm, de andere 68 cm - 2 x deur CONCEPT voorgelakt tubespaan(ref 691800 en 691817) - 1 x deur KIT SLIDING DOOR PLATINA WIT(ref 690827) - 1 x deur CONCEPT voorgelakt tubespaan(breedte 68 cm, ref 691817 denk ik) - 1 x deur INVISIBLE LAMINADO PLATINA WIT(breedte 73 cm) - 1 x deur KIT SLIDING DOOR PLATINA WIT(ref 690827)
zondag 17 september 2017

Herstellen PVC deur balkon

De achterdeur naar het balkon van een deur in pvc sluit niet goed meer en laat tocht door. De deur is licht gebogen. Deze deur is geplaatst in 1998.
zaterdag 16 september 2017

Plaatsen en aanpassen van deuren

Plaatsing van 3 deuren met deurstijlen. Dit in 2 bakstenen muren en één in gyproc. We hebben het nodige materiaal. Van 1 volhouten deur zou een hoek af moeten. Van 1 volhouten deur zou een 2 cm af moeten of de muur aangepast.

Partners

Partners van Casius