Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

411 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, rechte trap en draaitrap plaatsen, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, dakkapel, vervanging glaspartijen in meerdere meranti ramen, buitentrap met terras plaatsen, nieuwe HR beglazing in bestaande aluminium kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

dinsdag 21 februari 2017

Dichtmaken van leemte ontstaan na plaatsing nieuwe, steilere trap

Er werd een nieuwe trap geplaatst die steiler is dan de voorgaande (om een hoogteverschil aan de bovenkant te overbruggen). Zo is er een spleet ontstaan tussen de bestaande muur en de nieuwe trap. Deze zou opgevuld moeten worden. Alsook is in die muur een deur die toegang geeft tot een kelder. Deze deuropening zou ook moeten hersteld worden.
dinsdag 21 februari 2017

Dakraam plaatsen

Wij zouden een dakraam willen vervangen en 1 extra willen laten plaatsen. Afmeting per raam is 78x118 cm. Hartelijk
dinsdag 21 februari 2017

Traprenovatie trap bekleden met laminaat

Wij willen onze beton trap bekleden met laminaat. Wij hebben in totaal 15 trappen waarbij 3 kwartdraai. Als ik u mail adres heb kan ik u de foto doorsturen van de trap Mvg, Abdelkader Kasmi
dinsdag 21 februari 2017

Herstellen houten trappen

Het bovenste platform van mijn houten trap (waar die aansluit op het verdiep) begint door te buigen en is beschadigd. De aanhechting is losgekomen met als gevolg dat het platform steeds lager begint te liggen. Dit zou hersteld moeten worden zodat mijn houten trap terug stevig is. Ik ben die op zoek naar iemand die dit kan herstellen.
dinsdag 21 februari 2017

Deuren en ramen beitsen

Meranti ramen en deuren buiten beitsen, opnieuw afdichten met siliconen. Voorkant gelijkvloers : grote raam + voordeur, 1ste verdieping : 2 ramen. Achterkant gelijkvloers : schuifraam + achterdeur, 1ste verdieping : 2 ramen.
dinsdag 21 februari 2017

Schuifraam vervangen door harmonicadeur

Zou graag mijn houten schuifraam van 3.00 m breed x 2.10 m hoog vervangen door een harmonica deur met linkse loopdeur van binnen op deze afmeting.
dinsdag 21 februari 2017

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil een harmonicadeur met breedte 4,7 m en hoogte ongeveer 2,3 m.
dinsdag 21 februari 2017

Nieuwe HR beglazing in bestaande aluminium kozijnen

Slaapkamer is 167 x 170 cm, vast, 159 x 143, draaiend keuken: 150 x 118 cm, kiep living: 158 x 139, 2 keer, schuiframen.
maandag 20 februari 2017

Houten of een metalen balustrade plaatsen

Naast ons omheinde dakterrasje hebben wij nog een deeltje plat dak dat wij ook nog graag zouden gebruiken als terras (2m op 3m ongeveer). Dit deel is echter niet omheind en wij hadden graag een stevige balustrade geplaatst aangezien dit zich op het vierde verdiep bevindt. Graag hadden wij een offerte ontvangen voor een houten balustrade en een metalen balustrade.
maandag 20 februari 2017

Rolluiklint vervangen

Rolluiklint is geknapt, opzetrolluik met lint uit de muur. (1,25 x 2,50m)
maandag 20 februari 2017

Vaste trap plaatsen

Graag wil ik een vaste trap plaatsen in woning waar ik compromis voor heb getekend en waarvoor de akte wordt getekend half mei. Indien mogelijk na voor einde mei, want werken in de straat vanaf juni tot eind september. Momenteel is dit meer type zoldertrap (kleine treden, leuning balanceert op 2 palen, geen spijlen) waardoor dit vrij gevaarlijk is voor mijn kinderen.
maandag 20 februari 2017

Trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Moeten nog beginnen bouwen.
zondag 19 februari 2017

Metalen of betonnen buitentrap plaatsen

Het is voor ofwel een betonnen of metalen buitentrap. Aan de zijkant van het huis hebben we 2 deuren. De ene is de "voordeur" waar het bezoek binnenkomt en de andere is de "achterdeur" waar de berging is en we binnenkomen als we van de tuin komen. De deuren zitten op ongeveer 65 cm hoogte (ons huis ligt dus hoger) en de trap dient dus ook zo hoog te komen. Het platform van deur tot deur is 4m lang en willen we 80 cm breed Aan de tuinkant willen we via een trap naar beneden komen die niet langer dan 120cm mag zijn. (er is een buitenkraan) Aan de kant van de voordeur willen we graag de trap iets minder stijl en hebben we zeker 300cm lengte. (tot zelfs 400cm)
zondag 19 februari 2017

Maken van kasten (en wasbak) in wasruimte

In onze wasruimte zouden we graag kasten willen laten installeren. Bedoelng is dat er bergruimte wordt gecreëerd om de wasmachine, strijkijzer, droogkast, stofzuiger, kuisproducten, droge voeding en drank ordelijk weg te zetten. Ook de ketel en de leidingen die er nu tegen de muur hangen zouden afgedekt moeten worden. Daarnaast zouden we ook graag een wasbak en wastafel willen. Graag plaatsbezoek om betere uitleg te kunnen geven.
zondag 19 februari 2017

Chambrant veranderen

Ik heb een probleem met mijn chambrant die aan herstelling toe is. Materiaal in hout.
zondag 19 februari 2017

Herstellen raam na inbraak

Raam geforceerd door inbraak. Er is schade aan raam en kozijn, die moet hersteld worden.
zondag 19 februari 2017

Plaatsing blokhut en plaatsen betonnen ondergrond

Graag willen wij onze blokhut Iris 5. 30 x 4. 10 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.
zaterdag 18 februari 2017

Trap te renoveren

Renovatie trap.
zaterdag 18 februari 2017

Beuken trap plaatsen met kwartdraai en armleuning naar zolder

We zouden trap in beuk willen die past in ons trapgat naar zolder die ik nog moet maken. Waarschijnlijk met een kwartslag en armleuning. Dit is van de eerste verdieping naar de zolder.
zaterdag 18 februari 2017

Zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vast trap laten maken naar mijn zolder.
vrijdag 17 februari 2017

Nieuwe tredes plaatsen op bestaande trap

De structuur van de trap staat er al. De oude tredes zijn verwijderd. We zoeken nieuwe tredes. We weten niet echt uit welk materiaal we dit best kiezen. Graag een vakman ter plaatse die komt kijken voor advies te geven en prijs op te maken.
vrijdag 17 februari 2017

Garage bouwen

Wij willen dit jaar een garage bouwen van 5,5m op 6m met plat dak. Façadesteen is reeds aanwezig.
vrijdag 17 februari 2017

Blokhut plaatsen Luna

Graag willen wij een blokhut Luna laten plaatsen , Luna 290x290 cm+extensie 300 cm. Betonnen ondergrond staat klaar, enkel nog de goot zou geplaatst moeten worden.
vrijdag 17 februari 2017

Vaste trap naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Een beuken trap.
donderdag 16 februari 2017

Nieuwe metalen trap plaatsen

Ik wens een nieuwe metalen trap te plaatsen in een bel etage. Dit is een rechte trap met armleuning dit is voor in een tuin van de veranda naar de tuin te komen. De oude ga ik zelf afbreken.

Partners

Partners van Casius