Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

529 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: nieuwe trap in beton of industrieel staal plaatsen, houtskeletbouw plaatsen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, nieuwe trappen plaatsen, metalen trap plaatsen, gesloten zoldertrap met Z treden plaatsen, zwevende trap in gang plaatsen, zwevende trap in Inox plaatsen, bestaande trap uitbreken en vervangen door nieuwe, nieuwe zoldertrap plaatsen, vervangen van enkel naar dubbel glas, nieuwe ramen en deuren plaatsen, tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen, meubels en rekken maken voor stoffenzaak, nieuwe houten trap naar zolder plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

donderdag 27 juli 2017

Houten kozijnen herstellen

Houten kozijnen zijn versleten en moeten hersteld worden.
woensdag 26 juli 2017

Zoldertrap naar kinderkamer plaatsen

Een gesloten zoldertrap naar de nieuwe kinderkamer te plaatsen. Hoogte verschil 280cm - bruikbare lengte 217cm - breedte 68,5 cm. We wensen ook zo snel mogelijk de plaatsing hiervan.
woensdag 26 juli 2017

Blokhut Modern plaatsen

Ik zou graag een blokhut Modern 505 x 385cm laten plaatsen, inclusief dakgoten. Er is reeds een betonplaat aanwezig.
woensdag 26 juli 2017

Herstelling alu raam

Klink van alu raam heeft gebroken onderdeeltje en het raam kan niet meer gesloten worden. De klink zal waarschijnlijk vervangen moeten worden.
dinsdag 25 juli 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut (reeds geleverd), Lara 4. 45 x 2. 95 door u laten plaatsen. De vloer (beton) is reeds voorzien. We hebben dit reeds enkele keren gevraagd op deze wijze, doch hebben wij nog geen antwoord mogen ontvangen. We zouden met de werken half augustus willen starten. De ondergrond is reeds in orde.
dinsdag 25 juli 2017

Blokhut Lara plaatsen

Blokhut Lara 445 x 295 cm plaatsen.Betonnen fundering ook te plaatsen.
dinsdag 25 juli 2017

Vervangen van 2 vliegenramen en plaatsing van een aluminium raam

Vervangen van 2 vliegenramen die door hagelschade gescheurd zijn. Los daarvan zou er ook een bestaand aluminium raam moeten vervangen worden.
dinsdag 25 juli 2017

Houten trap renoveren

Renoveren houten trap. Een soort van hout of laminaat op de treden leggen. Mogelijkheden met vakman te bespreken.
maandag 24 juli 2017

Betonnen buitentrap plaatsen

Het gaat over de toekomstige trap van buiten naar de kelder. Momenteel is het vlak beton.
maandag 24 juli 2017

Herplaatsen van tuinpoort tussen 2 palen

Herplaatsen van een zware, houten tuinpoort tussen 2 houten palen. Alles is omver gevallen. Houten palen kunnen de poort niet houden. Afmeting poort 13 L op 1m30H.
maandag 24 juli 2017

Bestaande buitentrap vernieuwen

Er moet een nieuwe buitentrap komen die onze veranda op het eerste verdiep verbind met de tuin. Deze trap mag van beton of metaal zijn. (afhankelijk van de kostprijs) De huidige trap, ook uit beton, werd reeds afgebroken. Vereiste: - antislip - leuning
zondag 23 juli 2017

Zandstralen van trap en deuren

Zandstralen van trap (2 verdiepingen) en 6 deuren. Huis is 100 jaar oud.
zaterdag 22 juli 2017

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Kozijn met beste isolerende glas, eventueel zonnewerend 5m breed 2,50 hoog
vrijdag 21 juli 2017

Schuifdeur van ingebouwde kast herstellen

Op zolder heb ik aan de schuine zijden van het dak ingebouwde kasten met leggers en daarvoor zitten schuifdeuren. Aan de ene kant zitten 3 schuifdeuren en aan de andere kant 4. Van de 3 schuifdeuren krijg ik 1 amper open, deze stroeft heel erg. Aan de andere kant kan ik 2 schuifdeuren niet meer achter elkaar door laten gaan, ze botsen aan de zijkanten tegen elkaar. Graag had ik dit laten herstellen zodat de schuifdeuren weer vlot opengaan.
woensdag 19 juli 2017

Buitenzijde ramen afwerken

Ramen langs buiten afwerken , zodat de rolluiken tot op de vensterbank geraken. Ramen : 2 in totaal.
woensdag 19 juli 2017

Herstellen sluitmechanisme aluminium ramen

Alle sluitingsmechanismen nakijken. Sommige kunnen enkel op kantel stand en andere gaan niet open. Dit zijn aluminium ramen.
dinsdag 18 juli 2017

Nieuwe zoldertrap plaatsen

Ik wil een nieuwe trap van het gelijkvloer tot de zolder, er staat nu een oude trap. Een open moderne trap plaatsen met leuning. Graag in hout.
dinsdag 18 juli 2017

Kozijnen harmonicadeuren plaatsen

Wij zouden voor een renovatieproject harmonica deuren willen plaatsen. Met een hoogte van 225 cm en een breedte van 600 cm. Liefst in aluminium.
maandag 17 juli 2017

Nieuwe ramen en deuren plaatsen

De ramen en deuren vervangen van een bestaande woning. Dit betreft 3 buitendeuren en 8 ramen en een groot schuifdeur. In PVC.
zondag 16 juli 2017

Blokhut Chill plaatsen

Blokhut Chill plaatsen. Afmeting 385 x 325 cm. Blokhut voorzien van stalen dak met condensdoek. Ook betonnenvloer te gieten , geen houten vloer.
zaterdag 15 juli 2017

Berging op maat maken

Berging voor dakterras dus moet in panelen uit elkaar bij verplaatsing 150 m op 2. 20m met deur in zijde van 150m , lichtgewicht.
zaterdag 15 juli 2017

Nieuwe draai/kiepramen plaatsen in bestaande kozijnen

2 kozijnen 136 cm x 46 cm - draai/kiepraam in te plaatsen
vrijdag 14 juli 2017

Blokhut Latino plaatsen

Plaatsen van blokhut Latino met vloer.
vrijdag 14 juli 2017

Meubels en rekken maken voor stoffenzaak

Ik ga een stoffenzaak opendoen en ik heb meubels nodig voor de winkel. Inlegplanken en rekken tegen de muren en een groot werktafel.
vrijdag 14 juli 2017

Nieuwe trap naar de zolder plaatsen

Trap met 2 draaien naar onze zolderverdieping. 90 cm breed, en 290 lang maar met twee draaien op telkens 90 . (plannen kunnen we bezorgen)

Partners

Partners van Casius