Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
859 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

dinsdag 31 maart 2020

Vervangen deur tuinhuis

Door de stormschade is mijn tuindeur van mijn vrijstaande garage stuk gewaaid er moet een nieuwe in. Ik veronderstel dat dit een standaardmaat is en ik zou graag opnieuw een houten deur erin hebben.
maandag 30 maart 2020

Blokhut plaatsen Lara 250 x 250

Graag willen wij een blokhut Lara (250 x 250) plaatsen incl een betonnen vloer. Kan u me een offerte bezorgen voor plaatsing van de blokhut incl betonnen vloer.
zaterdag 28 maart 2020

Vervangen houten draagbalken vloer

Wij verbouwen momenteel ons huis dat van begin 1900 dateert. De houten vloeren liggen op houten balken die over de volledige breedte van de woning liggen. Het huis heeft een gelijkvloers en 3 verdiepingen: sommige balken moeten vervangen worden (houtrot) en alle balken moeten waterpas gelegd worden, om nadien er OSB platen op te leggen. Totale oppervlakte is ongeveer 140m².
zaterdag 28 maart 2020

Plaatsen tuinhuis

Wegens stormschade wensen we een nieuw tuinhuis te plaatsen. Tuinhuis Pila 250 x 195 cm met stormbeveiliging.
donderdag 26 maart 2020

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Tuinhuis Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm + gratis stormbeveiliging laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en dakgoten.
donderdag 26 maart 2020

Plaatsen blokhut

Plaatsing van blockhut Lily 205 cm x 205 cm inclusief plaatsen van een betonnen ondergrond.
donderdag 26 maart 2020

Tuinhuis keter plaatsen

Ik wil een keter artisan 117 kopen maar wil ze professional laten plaatsen. Er liggen TUI Tegels dus enkel goede plaatsing
woensdag 25 maart 2020

Blokhut Makro installeren

Blokhut type Latina van Makro te monteren. Afmetingen zijn 320 x 205 cm. Er moet mogelijks ook een betonnen ondergrond worden voorzien.
dinsdag 24 maart 2020

Herstellen van traptreden

De trap werd beschadigd. Eén trede dient sowieso te vervangen worden, alsook zijn er putjes in andere trede en leuning trap. Nadien nog te herschilderen.
dinsdag 24 maart 2020

Herstellen carport

Vernieuwen PVC platen op het dak van de carport en de omsluitende rand. Het dak heeft een oppervlak van 8 meter op 3.