Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
720 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

woensdag 21 maart 2018

Trap renoveren zandstralen en vernissen

Trap renoveren van 35 treden. Trap zandstralen en vernissen.
dinsdag 20 maart 2018

Schuifdeur herstellen

De schuifdeur naar mijn terras gaat moeilijk open en maakt daarbij zeer veel lawaai. Ik veronderstel dat de rolletjes waar de schuifraam op rolt, vernieuwd moeten worden. Het bewegend gedeelte van het raam is ongeveer 1,5 meter. De totale lengte van het raam meer 3 meter.
dinsdag 20 maart 2018

Tuinhuis plaatsen

Het gaat over volgend tuinhuis: blokhut chamois 445x355. Inclusief impregnatie. Er is een betonplaat. Maar er moet een stukje aangepast worden.
maandag 19 maart 2018

Trappen plaatsen in NB woning betonlook of wit

Nieuwbouwwoning waarbij we 2 trappen moeten voorzien. Gelijkvloers een z trap, verdieping open trap (enkel tredes) in gepolierd beton. Voorkeur gaat uit naar lichte beton look of wit. Plan kan bezorgd worden via mail.
maandag 19 maart 2018

Renoveren van trap

Renovatie van een stenen trap in een jeugdhuis, trap moet gerenoveerd worden om wille van veiligheidsredenen.
maandag 19 maart 2018

Trapleuning plaatsen in hout

Ik had graag een trapleuning in het hout laten plaatsen.
maandag 19 maart 2018

Metalen trappen plaatsen

Budget vriendelijke trap plaatsen: Er is ook een klein trapje van 3-4,treden. Trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste, en van eerste naar tweede en van tweede naar derde verdieping.
maandag 19 maart 2018

Twee trappen plaatsen

Twee trappen te plaatsen: Van kelder naar gelijkvloers. Een trap van eerste naar gelijkvloers komt in een hal te staan, en die moet wel geiisoleerd worden. We hebben veel lichtinval langs kelderraam. Er staat een kolom halverwege de trap Deze trap moet niet geisoleerd worden. Isolatie dient te worden voorzien tegen de onderkant van de bovenste trap. Naar verdieping : Deze trap dient dicht te zijn en moet langs de onderzijde worden geïsoleerd. Z-trap met houten of bamboe of metalen treden.
maandag 19 maart 2018

Plaatsing houten binnendeuren

Plaatsing van 2 binnendeuren. Afregeling van de houten schrijnwerkerij.
zondag 18 maart 2018

Blokhut luna plaatsen met fundering

Vakman voor plaatsing blokhut Luna 400x295 met extensie 380 Indien mogelijk met plaatsing fundering
zaterdag 17 maart 2018

Werkbladen op maat zagen en koppelen

2 keukenwerkbladen in vermodelijk MDF moeten op lengte en breedte gezaagd worden. Tevens een elkaar koppelen onder een hoek van 90 graden.
woensdag 14 maart 2018

Treden van trap herstellen

Draaitrap van eerste naar 2de verdieping Enkel treden zijn verzakt en zitten los. Herstelling van deze treden en verstevigen trap
woensdag 14 maart 2018

Blokhut plaatsen

Graag vakman voor het installeren van de blokhut Lounge 295 x 295 cm stalen dak met condensdoek. Fundering staat er al.
woensdag 14 maart 2018

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een houten trap plaatsen van verdieping 2 naar verdieping 3 (zolderdieping) met de bedoeling om aldus een duplexappartement te realiseren. Vermits deze ingreep vergunningsplichtig is zijn hiervoor plannen opgemaakt door een architect en de bouwvergunning werd onlangs bekomen.
woensdag 14 maart 2018

2 garagepoorten vervangen

Wil mijn huidige garagepoorten (standaardafmetingen) vervangen.Garagepoorten uit PVC.
dinsdag 13 maart 2018

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.
dinsdag 13 maart 2018

Herstellen houten garagepoort

Ik wil een houten poort laten herstellen, men moet een aantal houten paneeltjes vervangen.
maandag 12 maart 2018

Trappen bekleden met hout

Trap bekleden het is een rechte trap met 17 treden ingesloten tussen 2 muren en 1 trap met draai van 90 graden met 15 treden ingesloten tussen 2 muren.
maandag 12 maart 2018

2 ramen vervangen

2 ramen in de badkamer moeten vervangen worden door 2 pvc ramen. 1 klein vast raam 64 cm h en 41 cm breed. + Grotere raam 1. 54 cm h op 1. 04 br. Met kiepmogelijkheid. Opening gemeten vanop de steen.
maandag 12 maart 2018

Trap bekleden met natuursteen

Beton gegoten trap van 16 treden te bekleden met natuursteen . De treden zijn +- 90 cm breed en +-20 cm diepte . De trap heeft onderdaan een draai daar kunnen de maten van de treden iets afwijken
maandag 12 maart 2018

Trap veiliger maken

Wij hebben zopas een huis gekocht en graag willen we de trap van verdieping 1 naar 2 veiliger maken. Nu is er aan de open kant geen leuning, zijn de treden zeer kort en is de trap te steil. Er zijn 15 treden. Er is plaats om een kwart draai te voorzien aan het begin van de trap. Aan de rechterzijde onder de trap is een ingemaakte kast voorzien waarin een boiler hangt. Deze ruimte willen we graag behouden. In de bijlage kan u enkele foto's terugvinden die door de vorige eigenaar werden gemaakt.
zondag 11 maart 2018

Vervangen en herstellen bestaande rolluiken

Aan de voorgevel, rolluik op gelijvloers (ingebouwd) aan vervanging toe - twee rolluiken (opbouw) aan vervanging toe. Op achtergevel een rolluik (opbouw) waarvan motor defect is. Alle rolluiken elektrisch model.
zondag 11 maart 2018

Maatkast maken

Wij zouden graag een offerte hebben en de mogelijkheden bespreken qua materiaal over een inbouwkast op een slaapkamer. Afmetingen van deze kast moeten zijn : hoogte 250 cm, breedte 80 cm, diepte 70 cm.
zaterdag 10 maart 2018

Inloopdressing en bergruimte op maat maken

We zoeken een vakman voor het maken van een leefruimte met inloopdressing en bergruimte . Eventueel ook zolder afwerken met gyproc.
zaterdag 10 maart 2018

Blokhut plaatsen

Blokhut model Lisa 4m70 op 3m50 plaatsen + vloer leggen in blokhut. Funderling leggen

Partners

Partners van Casius