Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
825 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

maandag 15 oktober 2018

Houten trap plaatsen met leuning

Oude trap verwijderen en nieuwe plaatsen met leuning. Rechte basistrap is de voorkeur. Met de vakman te bekijken waar we het best de leuning plaatsen.
zondag 14 oktober 2018

Verkleinen raam en een nieuwe plaatsen

Uitbreken bestaande raam. Kleiner raam plaatsen in wit pvc en onder nieuwe raam dicht metselen. Het huidige raam is slechts 60cm van de grond. Nieuwe raam zou dus hoger van de grond moeten komen, ongeveer op 1m hoogte. Ruimte onder raam moet dan gemetseld worden. Een raam van 1,50 in de plaatsen .
zaterdag 13 oktober 2018

Scharnieren van schuiven vervangen en lek in douche herstellen

Een aantal scharnieren van een aantal keukenschuiven en een buffetkast vervangen, 5 in totaal. Ook de douche lekt dit lek moet men ook herstellen.
vrijdag 12 oktober 2018

Houten trappen van gelijkvloers naar eerste verdieping en naar zolder plaatsen

Een rechte houten Z trap zonder leuningen van 90 cm breed van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen. Komt tussen twee muren en is zonder leuning. Voor naar de zolder te gaan zoeken wij ook nog een trap, die komt niet in het zicht . Daarom willen we daar een gewone goedkope gesloten trap rechte trap. Komt ook tussen twee muren, een eenvoudige trap.
donderdag 11 oktober 2018

Trapleuning plaatsen

Het is voor het plaatsen van een trapleuning op een bestaande trap. Materiaal: hout. Materiaal aan te kopen door vakman.
woensdag 10 oktober 2018

Vervangen van 3 eiken balken boven ramen

Drie eiken houten balken geplaatst boven de ramen zijn aan vervanging toe. Afmetingen ongeveer 160x20x10.
maandag 8 oktober 2018

Vast trap naar zolder plaatsen

We laten onze zolder isoleren en overwegen om de zolderruimte te gebruiken als hobbykamer. Er zou dan een vaste trap moeten komen. Daarvoor moet wel een gat gemaakt worden in het plafond (beton) want het huidige zolderluik bevindt zich niet op de juiste plaats.
maandag 8 oktober 2018

Blokhut Latina plaatsen

De blokhut is al geleverd en ligt buiten op straat en zou zo snel mogelijk in elkaar gezet moeten worden. De ondergrond is te bespreken. 320 x 205 cm + gratis Plexiglas (in de verpakking)
zondag 7 oktober 2018

Plaatsen van een dakraam in hal

Plaatsen van een dakraam in de hal. Afmetingen: 60 cm x 100 cm (ongeveer)
woensdag 3 oktober 2018

Houten trap renoveren/vernieuwen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Het is een houten trap met 14 treden van gelijkvloer naar 1 s te verdieping graag vernieuwen of herstellen wanneer het nog mogelijk is. Een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping en ook graag een armleuning, boven een deel maken met een balustrade. Hoek van 90° tussen 3° en 4° trede. Trede breedte 90 cm. Het is een open trap ( zonder achterkant aan de tredes)
woensdag 3 oktober 2018

Ramen afstellen en onderhoud uitvoeren

Ik heb aluminium draai/kiepramen. Graag afstellingen/onderhoud doen van de ramen. 5 kiepramen af te stellen. Ook mogelijkheid om aan bestaande ramen een winterstand/zomerstand te monteren bekijken.
woensdag 3 oktober 2018

Nieuwe trapleuning plaatsen en houten trap nieuwbouw afwerken

Nieuwe trapleuning plaatsen aan een open trap dit is voor een nieuwbouw woning. De houten trap zou ook afgewerkt moeten worden. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping.
dinsdag 2 oktober 2018

Houten trap plaatsen naar zolder

Graag een gesloten houten trap zodat om naar de zoldertrap te gaan. Momenteel is er een steektrap , het gat zou dicht moeten en er zou een nieuwe trap opening moeten komen om de vaste trap te plaatsen. De trap komt aan een zijde tegen de muur, andere zijde met een armleuning.
maandag 1 oktober 2018

Plaatsen 5 binnendeuren op eerste verdieping

Plaatsen van 5 binnendeuren , 1 s te verdiep. Het zijn standaard maten : 201. 5 cm hoog , 78 en 83 cm deurblad. Nieuwe deuren zijn gelamineerd en met kassement en afwerklijst. De oude deuren zijn ook zo.
maandag 1 oktober 2018

Moderne houten trap plaatsen

Bestaande houten trap vervangen door een nieuwe houten trap. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping met een draai. Tegen de muur geplaatst. Er zou ook een armleuning aankomen. Een moderne/design trap plaatsen.
maandag 1 oktober 2018

Renoveren van houten trap en binnendeuren

Verwijderen oude verflagen + vernis eraf doen. Houten trappen renoveren en houten binnendeuren, zandstralen. De trap is van de gelijkvloers naar de eerste verdieping.
maandag 1 oktober 2018

Aluminium schuifdeur herstellen

Een groot aluminium schuifdeur die moeilijk open gaat waarschijnlijk de wieltjes die afgesleten zijn. Herstellen, vervangen van wieltjes.
woensdag 26 september 2018

Houten trap plaatsen

Plaatsen van een houten trap. Opening boven 2. 19m x 0. 915m hoogte 2. 630 m . Rechte trap met één of meerdere draaien. Trap van Glv naar 1 ste verdieping.
woensdag 26 september 2018

Twee houten plaatsen

2 trappen van 90cm breed. 1 gesloten rechte steektrap (16 treden) met trapleuning, beide gemaakt in rubberwood. Trapleuning te bevestigen met inox bevestigingshaken op stenen muur. 2e trap is een open dubbele kwartdraaitrap (16 treden) met 2 evenwijdige meelopende planken, dit alles gemaakt in rubberwood. Beide trappen zouden geplaatst en afgewerkt moeten worden in een grijze olie. Gelieve beide trappen ook af te dekken na plaatsing.
dinsdag 25 september 2018

Houten trap van eerste naar tweede verdieping maken

Voor een renovatie:Wij willen een trapgat voor een vaste trap laten maken naar de zolder. Het gat moet gemaakt worden boven het trapgat van de eerste verdieping en zou ongeveer 287 op 140 cm groot moeten zijn. Volgens de plannen bestaat het plafond uit beton van 14 cm. Het bestaande trapgat van de uitschuifbare trap moet dichtgemaakt worden. We willen een trap van eerste verdiep naar zolder, boven de bestaande trap van gelijkvloers naar eerste. Een rechte trap met 2 draaien (2 X 90 graden). Hoogte is 260 cm, de lengte van de hal is 278 cm, de breedte van de hal is 125.
maandag 24 september 2018

Houten gesloten trap plaatsen

Trap in hetzelfde hout als de nieuwe houten vloer die op de eerste verdieping ligt,moet er komen. De trap zit aan een kant tegen een steunmuur, aan de andere kant zal een balk lopen. De trap heeft gesloten treden. In de gang onderaan . Er zullen twee treden uitsteken in de gang en dus voorbij de steunmuur komen. In het kader van een renovatie.
maandag 24 september 2018

Bestaande houten trap vervangen

Vervanging van een bestaande houten trap met 1 draai door een identieke of een draai/wenteltrap te plaatsen.
zondag 23 september 2018

Velux dakramen plaatsen op zolder

Het is voor het plaatsen van: VELUX Elektrisch tuimelvenster GGU UKkunststof wit incl. EDW 2000 gootstuk (2x). Er zouden ook 2 nieuwe rolluiken moeten komen (VELUX Elektrisch INTEGRA rolluik SML UK04 0000S Ombergrijs). Aankoop en plaatsing door de vakman.
zondag 23 september 2018

Plaatsen tuinhuis Lara

Plaatsen blokhut Lara (350x250) met inbegrip betonnen vloerplaat en regenafvoerpijp.
zondag 23 september 2018

Houten toog op maat maken voor café + herstellen houten treden

Grote houten toog met hoek in totaal +-7 m en buffet kast +-5 m breed en +-3 m hoog. Houten trap herstellen in de café.

Partners

Partners van Casius