Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
842 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

donderdag 16 januari 2020

Vervangen binnendeur badkamer met maatwerk

Ik wil nieuwe badkamerdeur met nieuwe omlijsting. Geen standaardmaten: breedte is 80.5 centimeter en de hoogte is 201 centimeter. Ik merk dat er tussen de tegels en de deurlijst die er nu hangt een dikke centimeter opvuling zit, dus als dat weg kan, zou een standaarddeur eventueel kunnen passen. Nog geen idee welk materiaal.
donderdag 16 januari 2020

Kast vergroten en vaatwas aanleveren

Ik zou graag mijn kast laten vergroten om een vaatwas laten plaatsen. Kasten zijn al ingebouwd, maar ik wil het houtwerk niet beschadigen. De vaatwas moet nog aangekocht worden, dus precieze afmetingen weet ik nog niet.
woensdag 15 januari 2020

Nieuwe kaders plaatsen voor 4 deuren

Graag had ik mijn bestaande volhouden deuren behouden. Indien het kan in naadloos kader opnieuw te plaatsen en als dit niet kan met zichtbare scharnieren. Dit gaat over een start van 4 deuren en gefaseerd per verdieping dit aan te pakken.
woensdag 15 januari 2020

Balk van houten plafondgewelf vervangen

Ingenieur is langs geweest en de balk van een plafond moet vervangen worden. Er zit een scheur in. De balk loopt over de volledige lengte van de ruimte, da's 6 meter.
dinsdag 14 januari 2020

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen

We zouden graag de trapgat naar de zolder tegen de buiten muur willen hebben. Nu is het in het midden van de gang en is het juist voor 2 deuren van de kamers.
dinsdag 14 januari 2020

Herstellen houten raam

Heb een rond boograam aan de gevel en de houten kaders rond het glas zijn rot en zouden hersteld moeten worden.
zondag 12 januari 2020

Inmaakkasten voor wasmachine en droogkast en keuken op maat maken

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die kasten op maat kan bouwen wasmachine, droogkast en gasketel. Zelf weet ik niet welk materiaal hiervoor mag gebruikt worden, dus dit zal gekozen worden op u aanraden. Ook de keuken is aan vervanging toe, graag hierover zou ik ook graag wat info hebben.
zaterdag 11 januari 2020

Fakro rolluiken plaatsen

4 rolluiken plaatsen op dakramen tweede verdieping merk Fakro. Enkel de rollluik.
vrijdag 10 januari 2020

Plaatsen raam in volle muur

In de achtergevel van onze keuken planden wij het plaatsen van een raam - het raam hebben wij voorradig en de toestemming tot plaatsen is in orde. Er is geen raamopening aanwezig dit zou nog moeten gedaan worden. De afmetingen van het raam is 1,20m op 80 cm.
donderdag 9 januari 2020

Ramen regelen / rubbers

Ramen zijn afgeregeld maar er komt nog steeds veel tocht door. De rubbers moeten vervangen worden. Het gaat om ramen op het tweede verdiep van een appartement. Afmetingen ken ik niet vanbuiten, het zijn standaard ramen.