Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
828 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

donderdag 21 februari 2019

Omkasting maken om meters weg te werken

Inkomhall , omkasting maken voor de meters in weg te werken
woensdag 20 februari 2019

Herstelling raam en houtwerk na waterschade

Door een lek aan het raam hebben we water binnen gehad. Hierdoor is er wat schade die hersteld moet worden. Uitvoering :Extra schroeven in gedraaid omdat het water achter de plaat inging (moet wat bijgewerkt/geschilderd worden)Luchtdichtingstape moet vervangen worden.Houten afwerkplank moet vervangen worden. Is wel op een hoogte, tss 3 en 5 meter.
maandag 18 februari 2019

Plaatse blokhut Lounge

Plaatsen van blokhut Makro Lounge 355 x 355 cm met stalen dak geïsoleerd.Inclusief aanleg betonnen vloer en dakgoten aan de buitenkant. Opgelet : het betreft een vrijstaande woning met een tuindiepte van ong. 50 m De blokhut komt achteraan in de tuin.
zaterdag 16 februari 2019

Trapleuning in glas/plexiglas

Het plaatsen van een trapleuning in plexiglas of glas voor 2 trappen en balustrade op 1ste verdiep ( ook in plexiglas)
vrijdag 15 februari 2019

Trap met open treden te plaatsen

Bij het renoveren van onze zolder hoort natuurlijk een vaste trap, trapleuning en eventueel balustrade aan de zolder. De trap moet geplaatst worden tussen de eerste verdieping en de zolder. Om zoveel mogelijk licht door te laten, hebben we een voorkeur voor open treden. Er staat reeds een beukentrap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Deze zullen we renoveren. Bedoeling is dat oud en nieuw een mooi geheel vormen. Opening is al voorzien.
woensdag 13 februari 2019

Plaatsen van nieuwe ramen

Ik ben bezig met een verbouwing van een woning en het aanbouwen van een nieuwe achterbouw waarin de keuken komt Ik ga de woning verhuren. Hiervoor heb ik nieuwe ramen nodig en zou ik een offerte willen ontvangen. Ik zou PVC ramen en deuren willen in buitenkleur ral 7039 kwartsgrijs binnenkleur wit. Afmetingen ramen en deuren: B X H maten zijn voorlopig gemeten in den dagkant, dorpels moeten nog gestoken worden. 1ste verdiep ---- 1 slaapkamer 215 x 126 2 slaapkamer 215 x 126 3 trap-overloop 144 x 126 Gelijkvloers --- 4 woonkamer voor 215 x 160 moet een manuele rolluik bij. 5 berging zijgevel 95 x 101
dinsdag 12 februari 2019

Blokhut Lodz + fundering plaatsen

Blokhut Lodz van 504cm x 380cm plaatsen. We hebben momenteel nog geen betonnen vloer voorzien.
maandag 11 februari 2019

Blokhut Cottage en vloerplaat plaatsen

Graag willen wijn deze Cottage blokhut van Makro laten plaatsen. Alsook de betonnen vloerplaat. Inclusief regenafloop.
maandag 11 februari 2019

Blokhut Villach en betonplaat plaatsen

Graag plaatsen van betonnen plaat en blokhut hierop. Het gaat om blokhut Villach 505x320
zondag 10 februari 2019

Helling maken in garage en plaatsing deuren

Er zou in de garage een verschil van ong 35cm overbrugd moeten worden zodat ik plaats heb voor 3de wagen.Ook maken van sokkel voor wasmachine/droogkast en plaatsing goedkope schilderdeuren in gang en garage.Alles gaat over de bank en alles op factuur.Zelfmontage deuren is bespreekbaar ivm isolatiewerken.