Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
869 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

donderdag 2 juli 2020

Plaatsen inkomdeur appartement

Nieuwe inkomdeur plaatsen in appartement. Met nodige beveiliging en geluidsdempend.
woensdag 1 juli 2020

Zoldertrap plaatsen

Houten uitklapbare zoldertrap plaatsen - er staat momenteel een trap die aan vervanging toe is. Zoldergat moet niet vergroot worden.
dinsdag 30 juni 2020

Houtrot behandelen

Houten kader van badkamerraam herstellen. Onderaan houtrot door regen want raam heeft altijd op kipstand gestaan. Er komen houtschilfers af en is zo wak dat je er op sommige plaatsen gewoon een gat kan induwen. Alle ramen in woning ook eens nakijken.
maandag 29 juni 2020

Trap bekleden

Beiden trappen zijn recht. Met elks 16 treden. De trap van gelijkvloers (0) naar de eerste verdieping (1) ligt tussen 2 muren (88cm breed) op de eerste 4 treden na, hier is het aan de linkerkant open en zou het gat onder de trap moeten worden afgekast. De trap van het 1ste verdiep naar de 2de ligt volledig tussen 2 muren in, 16 tredes en ook 88cm breedte. De staat van de trappen is gestort beton en dient dus uitgeniveleerd te worden. De hoogte van de laatste trede wijkt iets af van de andere treden door de vloeropbouw. Aan de zijkanten van de treden hoeven wij geen 'wangen', de tredes mogen mooi aansluiten met de muur. De treden mogen gewoon recht zijn. trapbekleding - liefst HPL of natuursteen
maandag 29 juni 2020

Plafondplanchetten herstellen

Door waterschade is een deel van 30m2 plafondplanchet Pin des Landes beschadigd. Plafond is 25 jaar oud.
zondag 28 juni 2020

Renovatie/vervanging planchetten plafond

Plafond van ong. 100-120m² herstellen of vervangen. Momenteel planchetten die beschadigd zijn waar plafondverwarming achter zit.
vrijdag 26 juni 2020

Houten draaitrap vervangen

Houten draaitrap van 12treden tussen gelijkvloers en 1ste verdieping vervangen. Graag goedkope maar veilige oplossing.
woensdag 24 juni 2020

Oude binnendeuren herstellen en plaatsen

3 Oude binnendeuren plaatsen. 6 Aanwezige deuren opfrissen. Afschuren, schilderen, sloten en klinken vervangen.
dinsdag 23 juni 2020

Leveren en plaatsen van een nieuw tuinhuis met een overkapping

Tuinhuis maken en plaatsen. Oud tuinhuis van 5.2m x 3m afbreken en verwijderen. Fundering eventueel bijwerken. Tuinhuis graag max. 3.4m breed met een deur in en max. 2.2m diep. Overkapping van max. 3.4m breed en 2.2m diep met 1 wand erin. Het nieuwe tuinhuis met overkapping zou dus in totaal max. 3.4m x 4.5m mogen zijn.
maandag 22 juni 2020

Plaatsen nieuwe veluxraam

Nieuw veluxraam plaatsen met verduisterend gordijn.