Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
826 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

maandag 9 december 2019

Plaatsen van Fakro rolluiken

Ik wil graag 5 elektrische Fakro rolluiken met afstandsbediening laten installeren op mijn Fakro dakvensters. Ik beschik over 3 tuimeldakvensters van 94x118, 1 tuimeldakvenster van 114x118 en 1 uistapdakvenster van 94x118.
maandag 9 december 2019

Blokhut installeren

Graag willen wij de blokhut Outdoor Living Domeo 300 x 300 cm + 200 cm door jullie laten plaatsen.
maandag 9 december 2019

Trapleuning vernieuwen in zwarte pvc

Bestaande trapleuning laten vernieuwen met zwarte pvc profiel. Lengte onbekend. De balustrade loopt over 2 verdiepingen, telkens trap en hal. Dus 20 à 30 m in totaal.
zondag 8 december 2019

Deuren inkorten

Houten deuren inkorten. Het gaat om een binnendeur en een buitendeur.
zondag 8 december 2019

Frame van een dakkoepel herstellen

Ik wil een van onze koepels op het plat dak herstellen. Koepel is klein, 20 op 20cm en het is het frame dat kapot is. Het glas is nog intact.
donderdag 5 december 2019

Glazen deuren en omkadering installeren

Wij zouden graag 2 glazen deuren willen laten plaatsen. Men moet ook de omkadering ervan voorzien. De deuren zijn 73cm breed en 200cm hoog.
dinsdag 3 december 2019

Inkomdeur in een appartement plaatsen

Wij willen graag een toegangsdeur appartement in appartsblok vervangen door een stevigere deur en omlijsting met driepuntsslot. Op het gelijkvloers in hout of aluminium.
maandag 2 december 2019

Binnendeuren en omlijstingen plaatsen

Graag hadden we 5 binnendeuren met omlijsting van 83 cm breedte laten plaatsen. In onze woning zijn er beneden al gelakte deuren aanwezig, dus we zouden deze deuren in dezelfde trend willen.
maandag 2 december 2019

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Er moeten 5 nieuwe binnendeuren worden geïnstalleerd. Oude deuren verwijderen doe ik zelf. Nieuwe deuren nog niet gekocht, te bespreken met vakman welk materiaal.
zondag 1 december 2019

Trap bezetten met laminaat

Momenteel is de trap bekleed met marmer. Dit zouden we zelf kunnen uitbreken. Trap te bekleden met laminaat en een nieuwe leuning voorzien.