Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

501 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken, twee trappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

maandag 26 juni 2017

Herstellen PVC deur

Heb een pvc kipdeur waarvan het onderste scharnier is vervangen(omdat voorgaande stuk was) maar toch kan ik deze deur niet sluiten ,blijkbaar is bovenste scharnier stuk of is de deur gezakt. Heb proberen deze bij te regelen zonder succes.
maandag 26 juni 2017

Maken van op maat gemaakte kasten

De open keuken in mijn huurappartement heeft maar weinig kastruimte, daarom zou ik graag een extra keukenkast op de grond willen met een afgewerkte achterkant naar de living gericht.
maandag 26 juni 2017

Herstelling aluminium schuifdeuren

Wij hebben hier 3 aluminium schuifdeuren ( 2,55 m op 1. 50 m) die niet meer op een veilige afstand open gaan. Wij zouden dat probleem graag willen laten oplossen.
maandag 26 juni 2017

Carport renoveren

Bestaande carport met aanpalend fietsenhok renoveren met dunne duurzame houten latjes, zoals ipé of afromosia. Bestaande draagstructuur mag behouden worden. Extra: plaatsen korte tuinafscheiding (3M) met deur in zelfde houtmateriaal.
maandag 26 juni 2017

Mechanisme schuifraam herstellen

We zoeken een vakman voor het van een groot schuifraam - sluitsysteem van het kiepraam lijkt defect; wil niet meer sluiten. Plaatsing was een 3tal jaar geleden, dus is onderhoud misschien wel gewenst. Materiaal is hout.
maandag 26 juni 2017

Kunststof luiken plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van drie luiken in kunststof van 1m20 x 1m80 en twee van 1m20 x 1x40 en één op 1m20 x 1m20. Kleur: donkere eik.
vrijdag 23 juni 2017

Verkleinen massief eiken tafel

Onze huidige tafel meet 240cm x 90cm en is eigenlijk te groot voor de ruimte waar deze in staat. We hadden deze graag laten inkorten tot 180cm; de breedte blijft dezelfde.
vrijdag 23 juni 2017

Houten voordeur art nouveau herstellen (120 jaar oud)

Wegens poging tot inbraak enkele weken geleden is onze voordeur beschadigd (houtwerk). Wij zoeken iemand die de voordeur kan restaureren/herstellen. Houtwerk is beschadigd binnenzijde en buitenzijde van de deur.
donderdag 22 juni 2017

Nieuwe ijzeren buitentrap plaatsen

Ik heb nu een buitentrap in hout, maar na 40 jaar is die wel aan vervanging toe. Ik zou graag een buitentrap plaatsen in gegalvaniseerd ijzer. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en een korte draai.
donderdag 22 juni 2017

Nieuwe houten trap plaatsen

Bestaande trap van 18 tredens van breedte 80cm tredens van 18cm staat tussen 2 muren recht naar boven is opgegeten door mezelf. Vakman kan best ter plekke komen om alles nog eens op te meten en extra advies te geven.
woensdag 21 juni 2017

Aluminium schuifraam herstellen

Eén of meerdere wieltjes waarop het schuifraam steunt zijn stuk. Het schuifraam kan slechts moeizaam geopend worden. Graag herstelling van schuifraam.
woensdag 21 juni 2017

Deur herstellen

Wegens diepe krabschade van een hond is de binnendeur merk D'hond beschadigd. Graag laten opschuren en terug vernissen.
woensdag 21 juni 2017

Aluminium raam en schuifdeur herstellen

Raam herstellen en een schuifdeur afwerken. Materiaal is aluminium.
dinsdag 20 juni 2017

Vaste houten trap plaatsen

Ik zou graag onze huidige trap vernieuwen door een nieuwe. De huidige trap is ongeveer 60 cm te laag om aan de 1ste kamer te komen en deze is dus in de deur met 3 treden. Dit zou op gelijke hoogte moeten komen. Met dan een 2de stuk van ongeveer 1m50 naar de volwaardige 2de verdieping.
dinsdag 20 juni 2017

Houten trappen plaatsen

We willen graag twee trappen laten maken door een schrijnwerker. Een dichte trap met een kwart draai erin. Zonder leuning, hij komt tussen twee muren. Liefst een voordelige maar wel moderne uitvoering. Van gelijkvloers naar eerste en van de eerste verdiep naar de tweede.
dinsdag 20 juni 2017

Nieuwe buitentrap plaatsen

Oude arduinen buitentrap met 4 treden. Aan zijkanten 2 bakstenen muurtjes waarop arduinen gerenoveerd moet worden of vervangen indien mogelijk. Voorkeur voor moderne trap combinatie van metaal met hout of steen.
dinsdag 20 juni 2017

Plaatsen van blokhut Luna

Ik zoek een vakman om een blokhut LUNA 295x295 ext. 400 te plaatsen incl. Vloer en afwatering. Er dient nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.
dinsdag 20 juni 2017

Aluminium ramen herstellen en vervangen

Het betreft een project waarin verschillende aluminium ramen dienen aangepast en/of hersteld dienen te worden. In bijlage vindt u het desbetreffende gedeelte in het lastenboek, de meetstaat en de opsomming per raam op het plan. Een bezoek ter plaatse kan geregeld worden.
maandag 19 juni 2017

Controle/nazicht stevigheid van houten trap

Graag aannemer of specialist: In een woning uit 1968, zie ik uit naar een controle van de stevigheid/constructie van het trapgedeelte tussen gelijkvloers en 1ste verdieping.
maandag 19 juni 2017

Herschilderen of vernieuwen van binnendeuren

Wij vinden onze binnendeuren niet mooi, maar zien het niet zitten om ze zelf te herschilderen. We vragen ons ook af of het voordeliger is ze te vervangen of te laten vernieuwen. Het zou gaan om een totaal van 9 deuren.
maandag 19 juni 2017

Herstelling alu raam

Haperend aluminium raam dient bekeken te worden en hersteld te worden. Gaat nu niet meer dicht.
maandag 19 juni 2017

Ramen vervangen in houten lijsten

Twee ramen zijn gebarsten in mijn woning. Raamwerk zit in houten omkadering.
zondag 18 juni 2017

Plaatsen blokhut

Bordeaux blokhut te plaatsen op reeds gegoten betonnen vloerplaat,ook voor plaatsen houten vloer. Betumen daksignels en goten moeten niet geplaatst worden.
zondag 18 juni 2017

Inlooptrap voor vijver maken

Inlooptrap voor vijver met 6 of 7 treden, met leuning aan 1 zijkant. Inlooptrap in hout.
zaterdag 17 juni 2017

Zwevende trap te plaatsen

Open zwevende binnentrap, 3 treden, om niveauverschil tussen 2 ruimtes te overbruggen. H 52 cm, 8 85 cm. Uitvoering treden in hout, lichte eik. Treden kunnen aan 1 zijde verankerd worden in de buitenmuur. Foto van bestaande situatie kan eventueel toegestuurd worden.

Partners

Partners van Casius