Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

467 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

woensdag 24 mei 2017

Kabel herstellen van sectionale garagepoort

Rechter kabel gebroken van een handmatige sectionale poort.
woensdag 24 mei 2017

Blokhut plaatsen

Plaatsen van blokhut Lilly 205-205
dinsdag 23 mei 2017

Stoel in Inox maken

Ik ben een student interieurvormgeving en voor het vak meubel heb ik een stoel ontworpen in inox. Nu ben ik op zoek naar iemand die deze tegen 8 juni kan realiseren. Ik zou dit graag hebben in buizen van 10 mm en 20 mm diameter. Plannen kunnen worden doorgestuurd.
maandag 22 mei 2017

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag een stapelbed laten maken. Afmeting 80 op 190 en 150 cm hoog. Het onderste bed moet weg kunnen klappen tegen de muur. Zal maar af en toe gebruikt worden. Vaste trap aan de rechterzijde op de lange kant van het bed. Er mag niets in de muur worden bevestigd.
maandag 22 mei 2017

Binnendeur plaatsen

Ik zoek een schrijnwerker die een binnendeur kan plaatsen in mijn slaapkamer. De afmetingen zijn 206 hoogte op 80 cm breedte. Materialen laat ik graag door de schrijnwerker aanleveren. Er is enkel een deuropening. Nog geen kader.
maandag 22 mei 2017

Maken van 200 houten blokjes met afgeronde hoeken

Om tafelnummering in te plaatsen zijn wij op zoek naar 200 houten blokjes van 6cm op 6cm met afgeronde hoeken. In het midden een inkeping van 1 cm diep en 2,5 mm breed ongeveer. Het hout dient van kwaliteit te zijn, met mooie nerven en een donkerbruine oranje kleur. Bijgevoegd vindt u enkele foto's. De huidige blokjes werden met boenwas een paar keer ingewreven, ze werden niet vernist. Is het mogelijk een offerte alsook levertijd te ontvangen voor 200 blokjes.
maandag 22 mei 2017

Zandstralen van trap

Wij willen graag een trap (3 delen laten zandstralen). Is het mogelijk om hiervoor langs te komen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Dit is een rechte trap, in drie delen.
zondag 21 mei 2017

Houten fietsstalling in voortuin maken

Graag willen wij een houten afgesloten fietsstalling in onze voortuin voor 2 à 3 fietsen laten plaatsen.
zaterdag 20 mei 2017

Blokhut Luca plaatsen met betonvloer

Graag uw prijs voor een montage van Blokhut Luca 410*296 cm zonder houten vloer. Graag ook meerprijs voor gieten en afwerking van betonvloer.
zaterdag 20 mei 2017

Metalen trap plaatsen

Ik wil een metalen trap laten maken voor de kelder. Opening 80 x 200 cm Hoogte kelder 210 cm
zaterdag 20 mei 2017

Blokhut Meribel plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van Blokhut Meribel 336 x 230 cm te plaatsen. Is deze blokhut ook in grotere formaten te verkrijgen?
zaterdag 20 mei 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij hebben een huis gekocht dat helemaal dient gerenoveerd te worden We wensen een vaste trap naar de zolder.
vrijdag 19 mei 2017

Vliering maken voor slaapgelegenheid

Appartement is een zolder verdieping van 4 ,5 m hoogte. Hierin zou een zoldering moeten komen als extra slaapplaats. Hoogte: deze moet boven de deuren komen. Ongeveer 2m breedte : ongeveer 2 a 2. 5m , hierbij is aan 1 zijde een steunmuur , aan de andere zijde niet de overspanning tussen de 2 muren is ongeveer 2,5 m Er moet een ladder in , die niet heel veel plaats in neemt. En er moet een balustrade of afsluiting op dat je er niet afkan vallen. Platte grond toegevoegd. Zie gele vlak.
vrijdag 19 mei 2017

Dichten gat rolluik

Boven het raam in het salon is een rolluik bevestigd. De vorige eigenaar heeft toen alle muren gerenoveerd met gyproc platen behalve het open gat boven het raam, dit zou dus moeten dicht gemaakt worden.
vrijdag 19 mei 2017

Barkrukken maken van kinderstoeltjes

Ik heb 2 kinderstoeltjes gevonden die perfect bij mijn nieuwe keuken passen. Ik zou er allen barkrukken van willen laten maken. De stoeltjes zijn heel laag, dus er zouden gewoon nieuwe poten onder moeten in dezelfde stijl als het stoeltje.
vrijdag 19 mei 2017

Plinten op maat maken

Het gaat over deze plinten in bijlagen zijn. 1x 1.08m 1x4.70m
vrijdag 19 mei 2017

Tuinhuis Chill plaatsen

Tuinhuis Makro is geleverd en ligt ingepakt op de oprit. Chill 485*325 geen oversteek, geen vloer, wel goten. Beton ligt reeds in de tuin 15cm dik, 3 cm boven maaiveld.
vrijdag 19 mei 2017

Trap bekleden

Onze trap zou gerenoveerd moeten worden en ik zou willen kiezen voor een, williswaar moderne, tapijtbekleding. Zou u hiervoor wat informatie willen sturen zoals stofkeuzes en richtprijzen?
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen houten deur

Schade opgelopen aan de inkomdeur. De lijst is gescheurd en zou hersteld moeten worden.
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen PVC deur

Herstellen van PVC deur. Schuifdeur die je ook kan openklappen. Mogelijk te herstellen of vervangen.
vrijdag 19 mei 2017

Open trap plaatsen

Open trap 12 recht met kwartdraai 2 treden in rubberwood met leuning. Van eerste verdiep naar de zolder.
vrijdag 19 mei 2017

Blokhut plaatsen met betonvloer

Wij wensen een blokhut Cottage te laten plaatsen 295 x 385 inclusief betonvloer. Tevens zou daarbij een haag moeten weggehaald worden (afstand ca. 4 meter, hoogte haag ca. 3 meter, coniferen). Wat zijn de mogelijkheden en prijzen?
donderdag 18 mei 2017

Nieuwe trap plaatsen

Renovatie: nieuwe trap plaatsen.
donderdag 18 mei 2017

Slaapkamervensters vervangen

Vervanging twee vensters van slaapkamer. (ivm geluidsoverlast treinen)
donderdag 18 mei 2017

Herstellen houten schuifraam

Ik heb een houten schuifdeur-terrasdeur die moet hersteld worden . Ik moet nu veel kracht zetten om het raam te openen en ik kan nog maar een 30 cm openen. Ik zie bovenaan dat er rubber los is en los hangt. Werken zo snel mogelijk uit te voeren.

Partners

Partners van Casius