Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

386 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vaste trap naar zolder en trapgat maken, prijsofferte metalen trap plaatsen, op maat maken ingebouwde kasten, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Antwerpen:

woensdag 18 januari 2017

Plaatsen van blokhut garage

Kunnen jullie mij een vrijblijvende prijsofferte maken voor het plaatsen van een blokhut garage.Ook prijs voor ondervloer. Afmetingen 355 x 535 cm 34 mm dik
dinsdag 17 januari 2017

Op maat maken ingebouwde kasten

Ingebouwde kasten op maat maken.
maandag 16 januari 2017

Herstellen pvc raam na inbraak

Dieven hebben geprobeerd langs het vensterraam binnen te komen. Dit is een 2-delig raam in witte PVC. Het raam is niet stuk, maar er zijn op 4 plaatsen beschadigingen aangebracht, waarschijnlijk met een schroevendraaier. Kan dit hersteld worden ?
zondag 15 januari 2017

Blokhut Emily plaatsen

Graag willen wij blokhut Chalet Emily 640 x 760 cm laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor inc. vloer, installatie en dakgoten. Tevens zou deze blokhut tegen onze huidige woning geplaatst moeten worden zodat ze een doorgang van onze woonkamer naar de blokhut kunnen maken. Is dit mogelijk?
zondag 15 januari 2017

Schuifdeur maken

Ik wil een witte schuifdeur voor mijn badkamer laten maken. De schuifdeur moet niet ingewerkt worden. Lengte schuifdeur mag maximaal 2x breedte van een normale deur.
zaterdag 14 januari 2017

Herstelling tuinhuisdeur

Onze deur van tuinhuis moet hersteld worden, zouden graag een nieuwe deur hebben volledig uit hout ipv met glas
donderdag 12 januari 2017

Opschuren eiken parketvloer

Ik zoek een parketteur die mijn eiken parketvloer van 45 m² kan opschuren, bleker maken dus en een eindlaag opzetten.
woensdag 11 januari 2017

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.
zondag 8 januari 2017

Herstellen aluminium draai kantelraam

Ik heb een aluminium kantelraam dat niet meer opengaat , er is iets met de hendel onderaan (mechanisme ?)
zaterdag 7 januari 2017

Renoveren van bestaande trap

1.trap is recht met 13 stapjes 2. Trap is met i boog; 15 stapjes beide tussen 2 muren
vrijdag 6 januari 2017

Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen

Trapgat maken in houten plafond, kwartdraaitrap plaatsen en bestellen.
vrijdag 6 januari 2017

Keldertrap vervangen

Huidige keldertrap met 10 treden moet vervangen worden. We zijn op zoek naar een timmerman die zelf een trap kan bouwen of een klusjesman die een steektrap kan komen plaatsen.
donderdag 5 januari 2017

Plaatsen van een betonnen trap met natuurlijke look

Betreft betonnen trap natuurlijke look: Graag een offerte voor een betonnen trap, natuurlijke look. Alsook met leuning die daar verder op doorloopt op het eerste verdieping. (Zie foto)
dinsdag 3 januari 2017

Herstellen mechanisme schuifraam

De wielen van het schuifraam moeten worden vastgezet/afgesteld. Het raam/deur is nog maar moeilijk open en toe te krijgen.
dinsdag 3 januari 2017

Herstellen slot van houten schuifraam deur

Doordat het slot volledig blokkeert kan de houten schuifdeur niet meer open. De deur wordt daardoor ook niet meer omhoog geduwd.
dinsdag 3 januari 2017

4 bestaande velux ramen vervangen

Ik wil graag 4 bestaande velux ramen uit 1993 vervangen. 2 x GHL 606 en 2x GGL 304 Materiaal wit polyurethaan dakvenster (onderhoudsvriendelijk)
maandag 2 januari 2017

Tuinhuis plaatsen

Heb verleden jaar tuinhuis Lilly zelf geplaats maar een boom van de buurman is er op gevallen ! Zou graag terug tuinhuis Lilly hebben maar geplaats door Makro ! Isvoor de verzekering is het mogelijk om offerte te bezorgen om na goedkeuring het te laten plaatsen !.
donderdag 29 december 2016

Herstel keukenkasten

Veranderen keukenkasten: Ik zou graag de deurtjes vervangen door schuiven. Plus hier en daar veranderingen. 5 Keukenkasten.
woensdag 28 december 2016

Dakraam plaatsen

Grote velux laten plaatsen in dak (zolder).
woensdag 28 december 2016

Metsen Garage

Wij zijn op zoek naar een metselaar voor het metsen van onze garage/tuinhuis. De afmetingen zijn 8m x 3,5m x 3m(hoogte). In de voorgevel komt een poort van 2,5 x2,1m. Graag een prijs voor de metselwerken inclusief materiaal (snelbouwsteen + gevelsteen: oude machinesteen).
dinsdag 27 december 2016

Herstellen voordeur

Deur is ingetrapt en is kapot.PVC voordeur.
zondag 25 december 2016

Trap plaatsen zolder

Ik wil mijn bestaande schuiftrap verwijderen en op een andere plaats een nieuwe houten trap steken. Ik zoek iemand die : - nieuw gat kan maken om de trap te plaatsen - begeleiden in keuze/opmeting/bestellen trap (of dit volledig in onderaaneming uitvoert) - nieuwe houten trap kan plaatsen - oude trap verwijderen en gat dichtmaken - geheel afwerken
donderdag 22 december 2016

Nieuwe ramen en deuren plaatsen

Ik wil graag nieuwe ramen en deuren laten plaatsen. Huis van 2 verdiepingen. 1 buitendeur, 1 grote in living, 1 muur afbreken in keuken voor schuifraam, 2 in kamer benedenverdieping, boven: badkamer + 3 slaapkamers. 7 binnendeuren. Eventueel in de toekomst een nieuw veranda.
dinsdag 20 december 2016

5 Binnendeuren versmallen

De binnendeuren klemmen of gaan niet dicht daar ze te breed zijn. Er zijn ongeveer 5 deuren die versmalt dienen te worden. Ter plaatse komen kijken. Dit betreft een appartement op de gelijkvloers.
dinsdag 20 december 2016

Keukenblad vervangen en repartie odnerkasten

Vervangen van oud keukenblad, reparatie van enkele onderkasten in keuken.

Partners

Partners van Casius