Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
674 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

donderdag 4 januari 2018

Kozijnen harmonicadeur plaatsen

Graag richtprijs voor 4 delige harmonicadeur voor uitbouw. Dagmaat 3. 5 m op 2. 1m alu of pvc en grijskleur.
dinsdag 2 januari 2018

Vast raampje boven deur vervangen in kantelraam

Ik wil graag een vast raam boven de deur vervangen in een kantelraam. Eventueel ook een vliegenraam installeren.
dinsdag 2 januari 2018

Metalen trap plaatsen

Wij willen graag een wit of zwarte metalen of stalen trap laten plaatsen. Het gaat om een draaitrap en er moet geen balustrade worden geplaatst. De trap zou 3.60 m hoog moeten zijn. Ook zouden we met een vloerplaat van 40 op 40 cm werken om de draagkracht van de trap op de houten vloer te spreiden.
dinsdag 2 januari 2018

Gesloten steektrap met leuning plaatsen

Voor onze verbouwing in Schoten hebben we een brede (120 cm), gesloten steektrap nodig, met leuning aan beide zijden. Het moet een vrijstaand model zijn van de gelijkvloers- naar de eerste verdieping. We zijn er nog niet uit of we een metalen, houten of betonnen trap willen. Graag hadden we voor de verschillende materialen een prijsindicatie gekregen.
dinsdag 2 januari 2018

Metalen trappen plaatsen

Trap in een rijhuis. Momenteel een houten trap van benedenverdieping naar 2de verdiep. De trap van beneden naar eerste verdiep heeft 1 draaiing. De trap van 1ste naar tweede heeft er 2. We willen het liefst een trap waarvan de treden uit de muur komen. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
zondag 31 december 2017

Betontrap storten

Betontrap storten in een verbouwing: Die komt in gelijkvloers , in een leefkeuken. Bloktrap, zonder leuning. Een zijde tegen de muur , andere zijde open. hoogte 2,84 + 1 draai naar links betonnen bloktrap
zondag 31 december 2017

Afkitten ramen buitenkant

Ik wil graag mijn ramen via de buitenkant laten afkitten. Het gaat om 8 ramen in totaal.
zaterdag 30 december 2017

Houten draaitrap plaatsen

Wij zouden graag een landelijke, houten draaitrap willen om van het gelijkvloers naar de zolder te gaan. De ruimte is beperkt, vandaar is een draaitrap een must. De draaitrap zou ook bij het opstappen naar rechts moeten draaien.
vrijdag 29 december 2017

Kozijnen harmonicadeur aluminium

Graag 2 harmonicadeuren tussen keuken en veranda plaatsen. De eerste is ongeveer 3 m x 2 m en de andere ongeveer 2 m x 2 m. Afwerking in hout en dubbel glas.
dinsdag 26 december 2017

Raam verwijderen voor verhuis

Graag zou ik mijn raam laten verwijderen en terugplaatsen om een zetel en bed te verhuizen.
dinsdag 26 december 2017

Houten leuning en afsluiting plaatsen

We zouden voor de draaitrap in ons huis graag een stevige leuning willen, plus een afsluiting voor de overloop (waar de trap op aansluit).
zondag 24 december 2017

Betontrap storten en buitentrap plaatsen

Totaal renovatie: Betonnen trap 2 x van glv tot eerste verdiep en van eerste naar tweede is een totaal renovatieproject uitgevoerd door ons bedrijf graag een aannemersprijs voor deze 2 trappen woning dient om te verkopen. Metalen trap voor buiten ook , twee verdiepingen hoog tegen buitengevel appartement. Graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 23 december 2017

Buitenschrijnwerk houten ramen en deuren restaureren

Herstellen van houten ramen. Enkele waar het slotwerk vervangen moet worden en enkele waar ook de dichtingen en siliconen vervangen moet worden.
donderdag 21 december 2017

Betontrap storten

Trap van keuken op eerste verdiep naar veranda op dak verdieping. Rechte trap met twee draaien in een ruimte van 2,5 m op 3 m. Van eerste verdieping naar dak, dakterras. Laatste deel trap komt boven een toilet. Eventueel met kleurpigment en gepolijst. Treden 18-20 treden.
donderdag 21 december 2017

Herstelling van deur en raam na inbraak

Herstelling van een beschadigde vol houten deur. Hiernaast moet er ook een raam met 1 vleugel worden vervangen, dit is geen kip.
woensdag 20 december 2017

Verandadeur herstellen

Pvc veranda schuifdeur sluit niet meer helemaal waardoor ze niet meer in het slot valt.
woensdag 20 december 2017

Verwijderen oude trappen en plaatsen nieuwe trappen

Huidige situatie: Betreft twee verdiepen, houten trap met 1 bocht op bovenste deel van elke trap. Sluit aan op beton. Gewenst: nieuwe trappen voor beide verdiepen, verwijderen oude + plaatsen nieuw.
dinsdag 19 december 2017

Zwevende moderne trap plaatsen in nieuwbouw

Trap voor nieuwbouw: Ik zou graag een design trap willen, eventueel in hout of metaal en zwevend of vast. Op de grond komt er een marmer vloer in het wit, CARRARA BIANCO. Graag een zwevende trap en komt in de hal te staan. Graag ter plaatste komen kijken. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Komt tegen een vaste stenen muur te staan.
maandag 18 december 2017

Betonnen gepolijste trap plaatsen

We willen een betonnen, gepolijste trap plaatsen. De trap gaat van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Hij moet tegen een houten rooster aankomen. Afmetingen : hoogte 2,30 m, breedte trap 70 cm. De trap komt in een hoek, eerst 4 treden, dan platform en dan kwartdraai naar links en nog de overige 9 of 10 treden. Een andere optie is om de trap in de hoek te laten draaien, dus zonder platform. Op het gelijkvloers ligt een nieuwe tegelvloer.
zondag 17 december 2017

Dubbelglas en garagepoort plaatsen

Ik heb 6 ramen met enkel glas dat vervangen moet worden met dubbelglas. Hiervoor moeten de profielen worden uitgesleept. De afmetingen weet ik niet vanbuiten. Er moet ook nog een automatische garagepoort en een voordeur worden geplaatst.
zondag 17 december 2017

Blokhut Makro plaatsen

Graag willen we de Blokhut "Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak geïsoleerd" laten plaatsen.
zondag 17 december 2017

Deuren en schappen op maat maken

De klus bestaat uit: - op maat maken van 2 mdf deuren en plaatsen in inkomhal voor afsluiten bergruimte - maken van schappen in de berging - plaatsen van een deur kassement in de badkamer Het materiaal is grotendeels aanwezig, gereedschap zeer beperkt. Een goed zaagmachine voor mooie afwerking is nodig.
zondag 17 december 2017

Xinnix deuren plaatsen in nieuwbouw

Xinnix / argenta / ... deuren plaatsen Wij zouden 19 Xinnix deuren willen plaatsen in onze nieuwe woning. Afmetingen :83 cm breed en 230 cm hoog. Alle deuren met magnetisch slot en onzichtbare scharnieren. Het betreft een nieuwbouw, dus bestaande deuren moeten niet uitgebroken worden. Inclusief deurbeslag, plaatsing aanwerken bepleistering. Nieuwbouw: wind & waterdicht tegen eind februari.
zaterdag 16 december 2017

Metalen trap in tuin plaatsen

Er staat buiten momenteel een rechte houten trap die we willen veranderen in een stalen trap. Ook zouden we graag de ballustrade van ons terras ook ineens laten vervangen in hetzelfde materiaal. Onze ballustrade is ongeveer 5.20 m lang.
donderdag 14 december 2017

Grote houten garagepoort terugzetten

Wij zijn op zoek naar een vakman die een grote houten poort terug pas kan zetten zodat de deuren terug open kunnen (zit garageplaats achter). Door de jaren heen zijn de poortdeuren een beetje verzakt waardoor ze zodanig klemmen dat 1 kant een beetje open kan en de andere helemaal niet meer.

Partners

Partners van Casius