Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
812 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

zondag 16 juni 2019

Paviljoen plaatsen

Paviljoen Rossea laten plaatsen. Betonnen ondergrond is reeds aanwezig.
vrijdag 14 juni 2019

Bnnendeuren plaatsen

Het volledig vervangen van 9 binnendeuren in hout + één dubbele deur
vrijdag 14 juni 2019

Veluxen vervangen

Wij zouden 7 veluxen moeten vervangen. De ramen die er nu instaan zijn 30jaar en van het merk Braad. Wij weten niet met wat velux type dit overeenstemt
woensdag 12 juni 2019

Herstellen dak houten tuinhuis

Door het onweer zijn er panelen van onze blokhutten onze zomerbar verschoven. We denken dat het bovenste stuk met dak er terug af moet en hersteld moet worden. Graag zou ik hier asap een bestek van laten opmaken voor herstelling.
woensdag 12 juni 2019

Blokhut plaatsen

Plaatsing van blokhut Rimini 260 x 260 met stormbeveiliging. Een betonnen plaat reeds aanwezig.
dinsdag 11 juni 2019

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen wij de cambridge blokhut inclusief extensie laten plaatsen. Afmeting 295×295+375. Graag een prijsopgave inclusief dakgoten. Ondergrond is is er al. Nog niet aangekocht.
maandag 10 juni 2019

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lara 250 x 250 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een houten ondergrond te worden voorzien.
maandag 10 juni 2019

Vervangen houtwerk aan gevel

Het houtwerk (versiering) rond de ramen van de eerste verdieping en de gevel erboven moet vervangen worden. De dakgoot moet ook hersteld (geschilderd?) worden.
zaterdag 8 juni 2019

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Wij hebben een ijzeren rechte binnentrap van 12 treden + een bordes. De trap is van ijzer met treden met gaatjes(zoals dikwijls een noodtrap gemaakt is. Graag hadden we deze veranderd naar een gesloten trap met bekleding in laminaat of tapijt indien dit mogelijk is.
vrijdag 7 juni 2019

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de buitentrap vanuit de veranda naar de tuin. Deze bestaat nu uit gietijzer/beton en wil graag een ijzeren of stalen trap met houten (open leggers). Rechte trap met (ik denk) 12 treden.