Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
827 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

maandag 10 december 2018

Glas vervangen door sandwichpaneel

We hebben een aluminium voordeur met dubbel hr++ glas. Het glas moet vervangen door sandwichpaneel met 3 brievenbussen.
zondag 9 december 2018

Plaatsen van trapleuning in hout

Plaatsen van een houten trapleuning.
woensdag 5 december 2018

Houten trap plaatsen en opening maken

Er is een traphal, een leegte boven de trap naar de eerste verdieping. Boven die trap wil ik graag net hetzelfde soort trap laten zetten, die van de eerste verdieping naar de zolder gaat. Er moet in de houten vloer van de zolder dus een trapgat gemaakt worden, er moet een muurtje gesloopt worden op de eerste verdieping (geen draagmuur), en daar moet dus een trap beginnen.
dinsdag 4 december 2018

Metalen trap plaatsen

Kleine gang, trap richting zolder, smallere trap dan standaard, muren niet stevig genoeg voor een zwevende trap. Moet in februari-maart gebeuren, na de dakwerken.
dinsdag 4 december 2018

Trap bekleden met tapijt

Bekleding met Sisal tapijt Gesloten houten trap met 12 treden .
dinsdag 4 december 2018

Rechte houten trap op maat plaatsen

Rechte houten trap op maat Afmetingen bestaand trapgat: 0,948 x 2,036 (= maximale ruimte die er is) Hoogte vloer tot vloer: 2,91 cm Leuning aan linkerkant.
maandag 3 december 2018

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een betonnen trap, uitkomend op een betonnen platform (is de bovenkant van open haard) deze zou met hetzelfde hout moeten uitgevoerd worden . het zijn zes treden plus het platform, de treden zijn ong 760mm breed het platform meet ,920mm x1760mm waarvan aan de achterkant ong midden een metalen buis van 240mm doormeter . die dient voor schouw en spiltrap,, naast de treden loopt het platform een 1060mm doormet een breedte van200mm .
zondag 2 december 2018

Plaatsen van een blokhut

Plaatsen blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd, inclusief vloer. Betonvloer niet nodig.
donderdag 29 november 2018

Ingebouwde kast maken onder de trap

De ruimte onder de trap benutten tot opbergruimte. Waar de trap draait, zou ik de wand ook loodrecht laten draaien zodat er een kast ontstaat om jassen in op te bergen. Onder den trap helemaal toe met dan loodrecht erop een tweede kast om jassen in te hangen. De hoogte van die jassenkast is 2.8 m en 0.85 m diep.
woensdag 28 november 2018

Bbinnendeuren plaatsen

Ik wil 6 binnendeuren laten plaatsen. Standaard houten binnendeuren. Reeds aangekocht.
woensdag 28 november 2018

Trapbekleding plaatsen

Smalle treden, geverfd hout, uitgesleten. De trap moet volledig gerenoveerd worden. Rechte trap met leuning. HPL / CPL / laminaat
dinsdag 27 november 2018

Houten en betonnen trap renoveren en leuning plaatsen

2 trappen die moeten gerenoveerd worden. 1x hout met kwartdraai 12 treden en terug een draai 1x beton met een draai en 12 treden . Betonnen trap ven een leuning voorzien . Materiaal keuze en stjil te bespreken met de vakman .
maandag 26 november 2018

Houten trappen plaatsen

Een nieuwe trap van glv naar 1 ste verdiep en een vaste trap van 1 ste verdiep naar zolder. Beide rechte, gesloten houten trappen. In kader van renovatiewderken. Oude trappen zijn reeds uitgebroken. Keuze van houtsoort nog te maken.
maandag 26 november 2018

Install a new straircaise

The current staircase is straight with a bend in the landing and is situated in the entrance hall of the house. It is a closed as below is the entrance of the kelder. The staircase is wooden and has some damage due to woodworms (these have been killed). We would like to completely remove the staircase and replace it with something modern, one of the issues is that the kelder is damp, so this will need to be taken into account.
vrijdag 23 november 2018

Rolpoort garage plaatsen

Garage met rolpoort van de jaren 60 . Het is in plastiek, Afmeting 3m0 op 2m 0 Het is wel zwaar om het omhoog te duwen. Is dat mogelijk om er een motorje op te zetten en op afstand te bedienen. Indien het niet kan een andere poort plaatsen.
donderdag 22 november 2018

Plaatsing blokhut

Plaatsen tuinhuis Pila 2,90x2,90 inclusief betonsokkel
woensdag 21 november 2018

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Er bestaat nu een wenteltrap naar bovenverdiep. We zouden die trap willen vervangen door een rechte trap (als budget toelaat een eiken trap). Dit betekent ook dat het trapgat vergroot/verplaatst zal moeten worden. Binnen de zes maanden uitvoeren.
maandag 19 november 2018

Trap tapijt verwijderen en bekleden met laminaat

De trap bevat 16 treden en is bekleed met vast tapijt. Dit moet weg en vervangen worden door laminaat. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping.
vrijdag 16 november 2018

8 trappen en 6 niveaus bekleden met tapijt in 2 panden

Renoveren van 8 bestaande trappen en 6 tussen niveaus bekleden met een kwaliteitsvol tapijt. Dit zijn momenteel houten trappen, de niveaus zijn ook in hout. Dit zijn twee bestaande panden.
vrijdag 16 november 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij blokhut Capri 295 x 295 cm met roofing laten plaatsen. Er moet ook een betonnen fundering geplaatst worden. Graag ook vloer en dakgoten inbegrepen.
vrijdag 16 november 2018

PVC ramen zetten

Vervangen van de ramen van aluminium en dubbelglas naar PVC en drievoudig glas. Twee ramen aan voorkant en twee aan de achterkant.
vrijdag 16 november 2018

Oude trap renoveren

Ik moet de trap van mijn huis renoveren, ze zijn heel oud, niet recht en te hoog. Glv -1 verdiepingnaar 2 de verdiepign.
vrijdag 16 november 2018

Trapbekleding in massief hout aanbrengen

Is een bestaande massief beuken rechte trap, tussen 2 muren.
donderdag 15 november 2018

PVC ramen zetten

Vervangen van de ramen van aluminium en dubbelglas naar PVC en drievoudig glas. Twee ramen aan voorkant en twee aan de achterkant.
woensdag 14 november 2018

Plaatsen van 5 Fakro rolluiken

Wij hebben Fakro FTT U6 dakramen (4 stuks 90 x 140 cm en 1 stuk 114 x 140 cm) en als 'gewone' verticale ramen (205Hx240Bcm en 230Hx340Bcm). Plaatsen van Fakro rolluiken. In totaal 5 stuks.

Partners

Partners van Casius