Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

583 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: mezzanine en evntueel kasten voor in een kleuterlokaal maken, garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, trap en trapgat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

vrijdag 22 september 2017

Deur(en ) herstellen

Wij hebben een drietal deuren die ofwel klemmen of zelfs niet meer dicht gaan . Graag een oplossing hiervoor .
donderdag 21 september 2017

Vaste houten trap naar zolder

Houten trap plaatsen van eerste verdiep naar zolder. Er zou ook een trapgat moeten worden gemaakt. Graag ter plaatse komen kijken om te zien of het mogelijk is.
donderdag 21 september 2017

Herstellen 4 deurlijsten en 1 deur

Herstellen van 4 deurenlijsten en 1 deur:
donderdag 21 september 2017

Zwevende trap plaatsen in nieuwbouw

Voor een nieuwbouw in Wommelgem hebben wij een half zwevende trap nodig. De zwevende trap vertrekt vanuit woonkamer naar de eerste verdieping.
woensdag 20 september 2017

Draai-kipramen herstellen

In onze office hebben wij van de draai-kipramen, maar sommige kunnen wij niet meer open doen . Pvc ramen : 2 à 3 ramen.
woensdag 20 september 2017

Kozijnen harmonicadeur kunststof

Kozijnen harmonicadeur kunststof.Afmeting :Lengte 2. 60 Breedte 2. 80
dinsdag 19 september 2017

Aluminium ramen/deuren herstellen in 3 appartementen

In de drie appartementen is het volgende te herstellen: 1. Loft: Bij 2 achterdeuren moeten de klinken vervangen worden of terug vastgezet. Sommige ramen “kieperen” niet meer of gaan zelfs gewoon niet open. (Bij de deuren aan de voorkant/straatkant zijn er sloten, maar nooit sleutels geweest. Ofwel nieuwe sloten (4 stuks, eventueel zonder sleutel maar bv met draaiknoppen langs binnen te bedienen) ofwel sleutels laten maken voor de huidige sloten. ) 2. (2e verdieping links): Terrasdeur is gaan doorhangen 3. (3e verdieping rechts)Venster achteraan sluit niet meer en gaat niet meer normaal open; delen afgebroken volgens mij.
dinsdag 19 september 2017

Inbouwkast op maat laten maken

Ik wil een inbouwkast op maat laten maken. Graag een vakman voor opmeting, advies en uitvoering.
dinsdag 19 september 2017

Op maat schuifdeur voor slaapkamer en dressing plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman voor; 1/ schuifdeur op maat in slaapkamer. 2/ dressing op maat in slaapkamer.
dinsdag 19 september 2017

Houten trap plaatsen naar zolderverdieping

Houten trap plaatsen van eerste verdieping naar de zolderverdieping. Is een trap met 2 kwartdraaien naar links. Laminaat is met uitzicht grijze eik, dus iets dat daar bij past.
dinsdag 19 september 2017

Deur herstellen na inbraakschade

Deur herstellen na inbraak. Houten omlijsting herstellen. Het mechanisme moet vervangen worden.
dinsdag 19 september 2017

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag nieuwe binnendeuren + kader plaatsen dit voor het gehele huis Aantal :3 gelijkvloers, 2 eerste verdiep - waarvan één dubbele deur naar de leefruimte, 4 op het tweede verdiep.
maandag 18 september 2017

Houten trap met metalen afwerking plaatsen

We zijn op zoek naar een houten trap met metalen afwerking.
maandag 18 september 2017

Trap plaatsen een opening maken

Er is een uitschuifbare trap naar de zodler aanwezig. Trapgat dichten en een nieuwe opening te maken om een vaste houten trap te plaatsen.
maandag 18 september 2017

Metalen trappen plaatsen

Graag 2 wit gelakte trappen plaatsen : - 1) open kwartdraaitrap met glazen balustrade (VH2m60) - 2) gesloten kwartdraaitrap met muur balustrade
maandag 18 september 2017

Vaste trap naar zolder en vergroten trapgat

Ik wil graag een trap naar de zolder verdiep plaatsen. Het huidige trapgat zal vergroot moeten worden. De draagbalken op de zolder moeten nagekeken worden op stevigheid.
zondag 17 september 2017

Blokhut plaatsen en betonplaat gieten

Graag willen we eventueel een blokhut Cottage 295X385 cm van Makro laten plaatsen door jullie, inclusief een houten vloer. Dakgoten moeten niet voorzien worden. Kan u ook een bijkomende prijsopgave maken voor het vooraf plaatsen van een betonnen ondervloer, dan kunnen we bekijken of we deze werken ook aan u laten uitvoeren dan wel zelf doen.
zondag 17 september 2017

Plaatsen van 2 deuren en 1 schuifdeur

Er zouden 3 nieuwe deuren moeten geplaatst worden, waarvan ééntje een schuifdeur. Voor de 2 andere deuren standaardhoogte 201,5, eentje met een breedte van 73 cm, de andere 68 cm - 2 x deur CONCEPT voorgelakt tubespaan(ref 691800 en 691817) - 1 x deur KIT SLIDING DOOR PLATINA WIT(ref 690827) - 1 x deur CONCEPT voorgelakt tubespaan(breedte 68 cm, ref 691817 denk ik) - 1 x deur INVISIBLE LAMINADO PLATINA WIT(breedte 73 cm) - 1 x deur KIT SLIDING DOOR PLATINA WIT(ref 690827)
zondag 17 september 2017

Herstellen PVC deur balkon

De achterdeur naar het balkon van een deur in pvc sluit niet goed meer en laat tocht door. De deur is licht gebogen. Deze deur is geplaatst in 1998.
zaterdag 16 september 2017

Plaatsen en aanpassen van deuren

Plaatsing van 3 deuren met deurstijlen. Dit in 2 bakstenen muren en één in gyproc. We hebben het nodige materiaal. Van 1 volhouten deur zou een hoek af moeten. Van 1 volhouten deur zou een 2 cm af moeten of de muur aangepast.
zaterdag 16 september 2017

Betontrap storten

De hoogte van de trap is 279cm. De breedte is 95 cm. 16 tredes. Er zijn 2 draaien in de trap (een van 90° en een van +- 35°) De trap staat in de hoek van het huis. Bij renovatie dient er een nieuwe trap geplaatst te worden.
vrijdag 15 september 2017

Raam (kantel en schuif) herstellen

PVC raam (kantel en schuif) herstellen want waait open.
vrijdag 15 september 2017

Kast maken om elektriciteit en watermeter te omkasten

Wij zoeken iemand om onze elektriciteit en watermeter te omkasten.
donderdag 14 september 2017

Open houten trap plaatsen

Voor een totaalrenovatie zijn we op zoek naar een eenvoudige open houten trap, met een kwartdraai naar links. Totale hoogte: 350 cm breedte: 70cm Trapgat: 220 x 72cm ( opening is reeds gemaakt) Onderaan 3 m om trap te laten uitkomen.
donderdag 14 september 2017

Rechte trap van keuken naar zolder plaatsen

Rechte trap maken van keuken naar zolder: Het betreft een trap van de keuken naar de zolderverdieping. Nu is dit een gat achter een gesloten deur. De deur komt uit in de keuken. Ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius