Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Aartselaar:

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Wij hebben een ijzeren rechte binnentrap van 12 treden + een bordes. De trap is van ijzer met treden met gaatjes(zoals dikwijls een noodtrap gemaakt is. Graag hadden we deze veranderd naar een gesloten trap met bekleding in laminaat of tapijt indien dit mogelijk is.

Vervangen balustrade/terrasafsluiting

Samen met twee buren willen wij de balustrade/afsluiting van ons terras vervangen. Het betreffen twee terrassen op de tweede verdieping en één terras op de eerste verdieping. Het terras is 7 meter breed en 1 meter diep. Momenteel staat er een houten balustrade, maar deze dient vervangen te worden. We wensen een veilige afsluiting met verticale stijlen. Balustrade mag vervangen worden naar keuze van klant niet gebonden aan eenheid, uniteit.

Herstellen van 2 ramen

Ik zou een bestek willen laten opmaken voor herstelling van 2 ramen deze zijn open gebroken door inbraak. Ik heb een bestek nodig voor de verzekering en nadien over te gaan voor herstelling. Ramen : PVC Afmeting : 70 cm op 70 cm.

Blokdeuren plaatsen

Wij zoeken een vakman die 3 blokdeuren van Thys kan plaatsen.

Houten trap vervangen

Trap is verouderd en wensen een nieuwe trap te laten plaatsen

Houten trap naar zolderverdieping plaatsen

Vaste houten trap naar de zolder plaatsen, met twee kwart draaien, tegen de muur geplaatst. Aan de andere zijde een armleuning. Er is al een trapgat aanwezig.

Fundering voor tuinhuis en aanleggen nutsleidingen

Zoals aangegeven in de titel, zoek ik iemand die mij uit de nood kan helpen. Binnenkort plaatsen wij een nieuw tuinhuis en zou ik hier graag een fundering voor willen, alsook de aanleg van elektriciteit en water (+afvoer).

Houten vaste trap naar zolder plaatsen

We hebben een vaste trap nodig om van de eerste verdieping naar de zolderverdieping te gaan. De zolder wordt een slaapkamer, dus moet met vaste trap bereikbaar worden. Vloerplaat zolder is beton. Er is een grote traphal van GLV naar 1e verdieping, dus we zouden liefst hierboven de nieuwe trap willen plaatsen om plaats te winnen. Huidige gat moet dichtgemaakt worden en een nieuwe voorzien op een andere plaats. De trap komt tegen een muur.

Balustrade plaatsen voor zoldertrap

Ik zou een houten balustrade willen voor mijn zoldertrap. De trap staat er al maar de balustrade dus nog niet. De afmetingen zijn 2 meter op 1 meter.

Schuifraam herstellen

Als je de deur opent , dus de hendel overhaalt , de deur zich opheft en alzo op wieltjes loopt. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn en daardoor moeilijk schuift.