Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Aartselaar:

Blokhut Makro installeren

Blokhut type Latina van Makro te monteren. Afmetingen zijn 320 x 205 cm. Er moet mogelijks ook een betonnen ondergrond worden voorzien.

Vernieuwen paal veranda

Vervangen paal veranda (merantie) Vanonder door vocht opgerot - 2,2m hoog en 15 op 15cm

Houten poort herstellen

Ik heb stormschade gehad aan mijn buitenpoort in hout. Schrijnwerker gezocht om dit te vernieuwen/vervangen. De poort is 1 op 1 meter.

Repareren of vervangen van houten ramen

De onderste houten balken van het raam vertonen scheuren en water lekt naar binnen toe. Graag repareren of vervangen van onderste en bovenste balken. Afmetingen ongeveer 2.5 - 3 meter.

Trappen bekleden

Ik heb vier rechte trappen met in totaal 36 treden en ik zou die willen bekleden met tapijt, mag ook iets anders zijn hoor. Er zijn geen lijmresten of dergelijke, het enigste wat nu op de trap ligt is een likje verf.

Betonplaat gieten en blokhut monteren

Graag willen wij onze blokhut cottage 295 * 385 van Makro laten plaatsen, ook dient er nog een betonnenondergond te voorzien worden.

Trap plaatsen

Op dit moment zit er een valtrap naar de zolder geinstalleerd. Deze zouden wij graag willen verwijderen en een vaste houten trap willen plaatsen naar de zolder. Hier zou dus het huidige trapgat gevuld moeten worden en nieuw trapgat gemaakt moeten worden. Dit gaat om een betonnen vloer. De trap moet onderaan een kleine draai maken, de klassieke vorm.

Stenen trap in het hout vernieuwen

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Momenteel stenen trap maar willen deze in hout vernieuwen. Kunnen jullie langskomen voor advies en offerte.

Schade aan tuinhuis herstellen

Ik zoek iemand die ons tuinhuisje kan herstellen. Door de storm zijn de onderste planken weggezakt (onderste planken waren rot)

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Wij hebben een ijzeren rechte binnentrap van 12 treden + een bordes. De trap is van ijzer met treden met gaatjes(zoals dikwijls een noodtrap gemaakt is. Graag hadden we deze veranderd naar een gesloten trap met bekleding in laminaat of tapijt indien dit mogelijk is.