Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Aartselaar:

Houten trap vervangen

Trap is verouderd en wensen een nieuwe trap te laten plaatsen

Houten trap naar zolderverdieping plaatsen

Vaste houten trap naar de zolder plaatsen, met twee kwart draaien, tegen de muur geplaatst. Aan de andere zijde een armleuning. Er is al een trapgat aanwezig.

Fundering voor tuinhuis en aanleggen nutsleidingen

Zoals aangegeven in de titel, zoek ik iemand die mij uit de nood kan helpen. Binnenkort plaatsen wij een nieuw tuinhuis en zou ik hier graag een fundering voor willen, alsook de aanleg van elektriciteit en water (+afvoer).

Houten vaste trap naar zolder plaatsen

We hebben een vaste trap nodig om van de eerste verdieping naar de zolderverdieping te gaan. De zolder wordt een slaapkamer, dus moet met vaste trap bereikbaar worden. Vloerplaat zolder is beton. Er is een grote traphal van GLV naar 1e verdieping, dus we zouden liefst hierboven de nieuwe trap willen plaatsen om plaats te winnen. Huidige gat moet dichtgemaakt worden en een nieuwe voorzien op een andere plaats. De trap komt tegen een muur.

Balustrade plaatsen voor zoldertrap

Ik zou een houten balustrade willen voor mijn zoldertrap. De trap staat er al maar de balustrade dus nog niet. De afmetingen zijn 2 meter op 1 meter.

Schuifraam herstellen

Als je de deur opent , dus de hendel overhaalt , de deur zich opheft en alzo op wieltjes loopt. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn en daardoor moeilijk schuift.

Blokhut Luna plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een blokhut Luna 295x295 met extensie 2m en zijwand. Graag ook afzonderlijke prijs voor ondergrond in beton of stabilisé met betondals 30x30x4cm. Het is voor in een tuin achter een gesloten bebouwing. Het tuinhuis is 21 januari besteld.

Plaatsen blokhut Luna

Graag willen wij onze blokhut Luna 290x248 laten plaatsen. Blokhut is reeds geleverd, graag zo snel mogelijk plaatsen.

Kunststof tafel op maat maken

Wij willen graag een tafel laten maken voor een interview aan te geven al zittend. Het zou langs 2 kanten tot op de grond moeten gemaakt worden. 1 langs de korte zijde en 1 langs de lange zijde.

Sierluiken plaatsen

8 sierluiken, niet functioneel te plaatsen in pvc. Lengte 123 op 62