Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Vervangen deur tuinhuis

Door de stormschade is mijn tuindeur van mijn vrijstaande garage stuk gewaaid er moet een nieuwe in. Ik veronderstel dat dit een standaardmaat is en ik zou graag opnieuw een houten deur erin hebben.

Vervangen houten draagbalken vloer

Wij verbouwen momenteel ons huis dat van begin 1900 dateert. De houten vloeren liggen op houten balken die over de volledige breedte van de woning liggen. Het huis heeft een gelijkvloers en 3 verdiepingen: sommige balken moeten vervangen worden (houtrot) en alle balken moeten waterpas gelegd worden, om nadien er OSB platen op te leggen. Totale oppervlakte is ongeveer 140m².

Herstellen van traptreden

De trap werd beschadigd. Eén trede dient sowieso te vervangen worden, alsook zijn er putjes in andere trede en leuning trap. Nadien nog te herschilderen.

Keldertrap vervangen

Ik wil snel een oude keldertrap laten vervangen. Moet stevig en veilig zijn maar verder simpel. Van gelijkvloers naar kelder in herenhuis. Is dringend.

Antieke dubbele houten deuren herstellen

Ons huis dateert van 1910. Zowel beneden als boven moeten de houten (dubbele) deuren hersteld worden want ze sluiten niet meer goed en er komen delen los.

Kleerkasten monteren

Ik ben verhuisd en zou 2 houten kleerkasten terug in elkaar moeten krijgen. Ene is 3m24 op 2m hoog en andere is 2m op 2m.

Tuinhuis herstellen

Herstelling tgv stormschade aan tuinhuis: Tuinhuis is opgebouwd uit betonnen buitenmuren waarop een houten dakconstructie rust. Hierop liggen (vastgenageld) golfplaten als dakbedekking. Tijdens een storm is een deel van de golfplaten gaan vliegen door de felle rukwinden. Vermoedelijk is ten gevolge hiervan de integriteit van de betonnen zijmuren aangetast. Waardoor 1 betonplaat uit zijn betonprofielen is gerukt aan de westgevel van het tuinhuis. Ook de andere betonplaten aan de westzijde staan los sindsdien. Het tuinhuis is 6x12m.

Zandstralen/gommen trap

Zandstralen/gommen trap in inkomhal. 51 treden over drie verdiepingen, met balustrades en spijlen. Hout is beuk. De trap heeft deels een traploper die verlijmd is, evenals stukken linoleum op de overlopen. Graag verwijderen, afplakken en opruimen. Eventuele afwerking als vernissen/oliën.

Wandkast en bureau op maat

Graag hadden we een wandkast voor blurays en boeken op maat met een bureau in MDF of ander materiaal is ook oke naargelang het advies van de vakman.

Dakramen vervangen

3 Oude dakvensters op zolder vervangen. Hout. 65 x 85.