Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Nieuwe dakkoepel plaatsen

We hebben een appartement, op het tweede, hier is een koertje en dat is overdekt met platen. Hier willen we graag een nieuwe dakkoepel plaatsen, eentje die we kunnen openschuiven. Kleine ruimte denk een koepel van ongeveer 1 op 2 meter nodig.

Trap installeren

Er moet een trap van het eerste verdiep naar de tweede verdieping . Geplaatst worden met een overloop op ongeveer 3/4 vd hoogte. Renovatieproject. Houten trap. Nu een steile trap.

Nieuwe trappen plaatsen

Twee trappen te plaatsen. Een van de gelijkvloer naar de eerste verdieping met een draai in en een rechte trap van het eerste naar de zolder.

Deurlijsten vervangen

Deurlijsten van de kapotte buitendeur vervangen.

Twee nieuwe trappen in rubberwood plaatsen

Ik wil nieuwe trappen plaatsen. Dit van de eerste naar de tweede verdieping en ook van de tweede naar de derde. Eerste verdieping: hoog 370 cm breed 81 cm. Tweede verdieping: hoog 330 cm ,breed 81 cm. Beide gesloten trappen in rubberwood.

Ramen tijdelijk verwijderen voor verhuis

Rijwoning van 4 verdiepingen. Op de 2de en 3de verdieping zou telkens een raam van ca. 1.5 m breed en ca. 2 m hoog tijdelijk moeten verwijderd worden voor de verplaatsing van meubelen met een verhuislift. De ramen kunnen momenteel niet open.

Klink van houten raam herstellen

Een van onze ramen gaat niet meer open. Klink is geblokkeerd. Houten raam.

Plaatsen van een trap

We willen een houten trap bestellen en laten plaatsten. Voor naar de zolder te gaan. Nu uitschuifbare trap. Opening aan te passen.

Herstellen van pvc ramen

3 grote pvc ramen laten herstellen in plaats van ze volledig te vervangen. Deze sluiten niet meer goed en twee ramen klemmen. Wind kan erdoor en bij zware storm buigen ze soms door.

Herstellen draaitrap

Enkele treden zijn los, we willen ook de trap nog verlengen tot aan de dakkoepel