Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Trap bekleden met tapijt

Vernieuwing vast tapijt trap. Volledige breedte trap. 66 treden. Oude herenwoning met 3 verdiepingen. Bouclé frisé. Met ondertapijt.

Vervangen binnendeur badkamer met maatwerk

Ik wil nieuwe badkamerdeur met nieuwe omlijsting. Geen standaardmaten: breedte is 80.5 centimeter en de hoogte is 201 centimeter. Ik merk dat er tussen de tegels en de deurlijst die er nu hangt een dikke centimeter opvuling zit, dus als dat weg kan, zou een standaarddeur eventueel kunnen passen. Nog geen idee welk materiaal.

Balk van houten plafondgewelf vervangen

Ingenieur is langs geweest en de balk van een plafond moet vervangen worden. Er zit een scheur in. De balk loopt over de volledige lengte van de ruimte, da's 6 meter.

Herstellen houten raam

Heb een rond boograam aan de gevel en de houten kaders rond het glas zijn rot en zouden hersteld moeten worden.

Plaatsen van uitschuifbare zoldertrap

Ik wil een zoldertrap laten plaatsen van 120 op 70 Cm in bestaand gat dat iets groter is dan de zoldertrap die nog moet worden aangekocht. De trap moet uitschuifbaar zijn.

Blokhut plaatsen en betonvloer gieten

Vakman voor het plaatsen van een blokhut. Kleine blokhut plaatsen + beton gieten.

Luchtgommen houten trap

Wij zouden graag onze houten trap laten luchtgommen/zandstralen. De trap is twee verdiepingen hoog, in totaal 40 treden, met twee overlopen. De trapspijlen en balustrade moeten ook gezandstraald worden.

Blokhut Tokio en betonplaat plaatsen

Graag zouden we een blokhut Tokio 300x180 cm van Makro laten plaatsen met een betonnen ondervlak. Het tuinhuisje moet ook de bijhorende vloer en dakgoot hebben.

Opbouwen drie garages in betonplaten

Achteraan in de tuin: gieten betonvloer en daarop drie garageboxen oprichten in betonplaten (ong.3/6m) met dak en poorten.

Trap en gang renoveren

Ik wens de gang in mijn appartementsgebouw te renoveren. Het betreft muren, trap en plafond. Het gebouw telt 2 verdiepen (GLV-1V-2V). Doorgang is voor 2 eigenaars (1V + 2V) en dient duurzaam te zijn voor beschadiging van schoenen en kleine honden (geen binnenhuistrap). Er is wat schade aan de trap door een vroegere traplift. Trap moet gerenoveerd worden. Muren en plafond bepleisteren mogelijks.