Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

589 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, prefab betontrap plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Schrijnwerker voor frezen en plaatsen van binnendeuren

Er zouden nog vijf binnendeuren geplaatst moeten worden. Wij hebben reeds Skantrae-binnendeuren enige tijd geleden in een uitverkoop aangekocht. Deze zouden van opdekdeuren moeten aangepast worden naar stompe deuren en nog gefreesd moeten worden voor slot en klink.

Raam verwijderen voor verhuis en terug plaatsen

Ik wil graag informeren wat de kostprijs is voor het uithalen van een raam op de vierde verdieping. Het raam is ongeveer 165 cm op 140 cm Het zou uitgehaald moeten worden totdat de meubels geleverd zijn en dan terug geplaatst worden.

Aanpassen deur naar frame

Ik heb een bestaande deur die niet in een frame past. Graag wil ik iemand die de scharnieren kan verplaatsen. Op hoekpunt zou een deur moeten komen.

Betontrappen plaatsen en afwerken met glas

Nieuwbouwwoning 2 prefab betontrappen, trap van gelijkvloer naar 1 s te verdiep (tussen 2 muren) en 1 trap van 1 s te verdiep naar 2 de verdiep, langs rechts een muur en links een glazen afwerking.

Twee houten steektrappen plaatsen

Voor een renovatie heb ik vlot twee houten steektrappen nodig. De ene trap is 2,98 m hoog met een uitval van 3,52 m en de ander is 2,83 m hoog met een uitval van 2,90 m. Beide 75 cm breed.

Houten trap op maat maken

Maken van een houten trap op maat. Van het eerste verdiep naar zolder geplaatst. De trap komt aan 1 zijde , andere zijde met een trapleuning. Er is een trapgat aanwezig.

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder

Een totaal renovatie, waarbij het eerste verdiep een deel zakt. Hierdoor moet de trap ook vernieuwd worden. Dus van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en dan naar de zolder. Met leuning. Trap is met een zijde aan de muur.

Deuromlijsting en binnenkast herstellen

De omlijsting van mijn binnendeur woonkamer is beschadigd kan er iemand komen zien of dat die nog . Te herstellen is ook een deel van de binnenkozijn is ook wat beschadigd.

Nieuwe trapleuning plaatsen en anti slip

Wij (bedrijf) zouden een trapleuning willen plaatsen (tegen de muur) in inox, om de veiligheid van onze werknemers te garanderen. De lengte bedraagt ongeveer 5. 5 m en dan nog een schuin stuk naar boven van +/- 1 m. Kan jij ook anti-slip strips voorzien op een marmeren trap.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

We wensen een vaste trap te plaatsen naar de zolder. Dit is met een hoek, beneden een draai, en dan verder naar boven toe tussen twee muren. Leuning plaatsen. Dit zou plaatsvinden tussen twee muren. Tekeningen werden reeds door architect gemaakt. Er moet nog een gat naar de zolder gemaakt worden.

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil graag een harmonica deur plaatsen. Afmeting 5 m op 2,5 m.

Zitbank en tafel op maat maken

In een herenhuis willen wij graag een hoek zitbank op maat + tafel laten maken. Afwerking in hout en zwart leder.

Binnendeuren vernieuwen

Wij willen graag 12 deuren vervangen door nieuwe deuren . Materiaal en plaatsing.

Spiltrap plaatsen

Ik wil graag een spiltrap zetten in een ruimte met mezzanine. Oppervlakte is redelijk beperkt door schuin dak. Breedte is 130 maar beperkt en hoogte vloer boven is 307. Ik zag een mooie versie in zwart staal.

Deur en kasten herstellen

Project 1: Mijn geklasseerde kast is beschadigd door waterschade door het dak. Er moeten 5 schabben vervangen worden op maat. Project 2: Mijn voordeur ook geklasseerd is aan restauratie toe. Project 3: ingebouwde kast voor in de hal.

Brandwerende deuren plaatsen

Ik ben momenteel op zoek naar 2 voordeuren van een appartement/studio. De deuren moeten niet gepantserd zijn, dus niet de zwaar inbraakwerende deuren Naar vereisten van deze deur zou ik het volgende kunnen opsommen : - Standaard deur maten(200cm Hoog 76cm breed) - Metalen omkadering - Meerpuntsslot - Cylinder met geldig certificaat - Kierstandhouder - Plaatsing 2 adressen in Antwerpen - Inbraakwerend klasse 1 of 2

Traprenovatie in woning

Ik wil de trap in ons huis renoveren en een nieuwe trapleuning plaatsen. Trap in houtwerk.

Herstellen houten kozijn

Er is bij ons ingebroken en het houten kozijn van het keukenkraan is beschadigd . Kan dit hersteld worden ?

Metalen trap vervangen door houten trap en trapgat verplaatsen

Voor in ons nieuwe huis zijn wij opzoek naar een trap. Momenteel staat er een metalen wenteltrap om van de begane naar de eerste verdieping te gaan. Deze zouden wij graag vervangen door een houten rechte trap. Hiervoor zou ook het trapgat verplaatst moeten worden.

Houten trap plaatsen naar zolder en trapgat maken

Trapgat voorzien naar zolder en houten trap plaatsen. Het is een trap met twee draaien, tegen de muur. Met een trapleuning. Van een tweede verdieping naar de zolder.

Herstellen houten schuifdeur

Houten Schuifdeur gaat moeilijk open en dicht . Waarschijnlijk aan rail onderkant Schuifraam ongeveer 160cm x 230cm Rail 500cm

Guillotine raam te plaatsen

Graag had ik een guillotine raam gestoken in de buitenmuur. De opening is L (2,14) X H (2M). Materiaal is niet zo belangrijk, mag goed isolerend zijn en moet makkelijk verticaal kunnen openschuiven. Plaatsing + eventueel verwijderen bestaand raam in een andere muur.

Herstellen van rolluik en lint

Wat zijn de kosten voor het vervangen van 2 rolluik linten en misschien de op rolller . Het lint zou zijn voor een rolluik van 1 m B en 2 m H en 0,6 m B en 2 m H. En de prijs voor deze elektrische te maken dit zou dan gaan voor 4 rolluiken 1 van 1 m B op 2 m H en 3 van 0,6 m B op 2 m H

Open houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping

Open trap zoals op foto met zij muurtje ,houten open treden, hoogte muur 3,62 m lengte kamer 4,20 m. Dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping. Trap komt tegen de muur. En aan de linkerzijde een trapleuning.

Klemmende voordeur afschaven aan de onderkant

Onze voordeur met een speciaal veiligheidsslot (DOM ** STG staat erop) klemt heel erg aan de onderkant. Daardoor kunnen we de deur niet goed meer openen; als we doorduwen komen de scharnieren heel erg onder spanning te staan. Onderaan afschaven.