Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Herstel traptrede in kelder

Ik ben door de trap in de kelder gezakt. Nu vraag ik mij af of het mogelijk is om op korte termijn deze trede te herstellen. Daarnaast zou ik graag op langere termijn een nieuwe trap willen daar de huidige trap aangetast is door houtwormen. Deze kan in hout of metaal vervaardigd zijn. De breedte is ongeveer 70 cm, hoogte kan ik niet direct zeggen.

Nieuwe binnendeuren plaatsen voor renovatieproject

Wij zoeken een schrijnwerker om 8 nieuwe binnendeuren te plaatsen in ons gerenoveerde huis. De oude deuren zijn al verwijderd. De oude deurbladen zijn tot 2m17 hoog.

Trap herstellen

Ik zou mijn trap willen laten maken, die komt los van de muur. houten trap; Trap naar 2 verdiepingen.

Ruimte ombouwen tot voorraadkast

Ik zoek iemand die mijn toilet kan ombouwen tot een voorraadkast. Hierbij zou het toilet dus verwijderd moeten worden. Waarbij de afvoerbuis moet afgestopt worden en watertoevoer afgeblind. Daarna zou ik graag een voorraadkast op maakt laten maken en plaatsen . Tevens aanmaken van beluchting in droge ruimte waar cv ketel is geplaatst.

Trap verplaatsen

Bestaande opening naar zolder dicht maken en nieuwe opening maken voor trap boven huidige trap. Dit in een vloer uit betonplaat. Daarna zouden we graag een nieuwe trap laaten plaatsen van hout.

Luchtgommen houten trap

Er werden deze week houtwormen gevonden in onze trap.. We moeten dit zo snel mogelijk behandelen. Daarvoor moeten de lagen vernis e.d. verwijderd worden. Daarbij willen we graag professionele hulp inschakelen. Onze trap heeft 17 treden.

Herstellen buitendeur

Deze deur te herstellen na inbraak. Mocht het mogelijk zijn graag ze herstellen in plaats van nieuwe deur.

Herstellen raam op 2e verdiep

2 ramen vertonen vochtplekken op de zijmuren. Ramen in PVC.

Balustrade in gelakt staal plaatsen

We willen een balustrade plaatsen aan ons terras van ons nieuw huis. Het is op de 1st verdieping. Afmeting: 3,18 breed. Balustrade in gelakt staal.

Luchtgommen van trap

Betreft een ruime traphal met trap van 2 verdiepingen in alleenstaande woning.