Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

528 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, mezzanine en kasten op maat maken, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, metalen trap plaatsen, metalen trap met houten treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Trappen bekleden met stof

Heb twee trappen van elk 14 treden de eerste trap heeft 1 draai en de tweede trap heeft 2 draaistukken betreft beide gesloten trappen er zit maar 1 verflaag op de trap en ik zou deze graag willen laten bekleden met tapijt. Dit is van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping.

Herstellen schuif kiepramen

Ik heb twee kiep ramen die openvallen . Ik vermoed van het merk SI aubi , wie kan dat komen herstellen. Ter plaatse komen kijken.

Metalen buitentrap plaatsen

Buitentrap plaatsen: We willen een zwevende trap tussen de living en de tuin laten zetten. Dit betreft een buitentrap. Hoogte: 105 cm.

Inkomdeur plaatsen

Wij zijn op zoek naar een degelijke voordeur met boven raam in het zelfde genre en zelfde kleur ( donder blauw / zonder brievenbus). Het materiaal kan kunststof zijn indien dit in prijs scheelt. Plaatsing in begrepen. Afmetingen : 1120 cm x 3361 mm

Binnendeuren plaatsen

Het is voor het plaatsen van 4 binnendeuren (bureau, slaapkamer, badkamer en dressing) Allemaal dezelfde , kleur wit .

Metalen trap plaatsen

De trap zou geplaatst moeten worden tussen de living die op niveau ligt en de keuken op het gelijkvloers. De trap loopt niet langs een muur. Dus graag aan de ene kant van de trap een leuning en aan de andere kant open. We zien graag een trap uit staal met houten tredes. (model Samba) Op de ballustrade zou ook een leuning moeten komen. Als het nodig is kan ik enkele voorbeelden ter inspiratie sturen, alsook de plannen . (De renovatiewerken zijn nog bezig) Qua materiaal van de vloeren: in de living komt er parket, en in de keuken epoxy-gietvloer.

Schuifdeur herstellen

We hebben een grote pvc schuifdeur naar het terras . Het slot vermoedelijk de tuimelaar is stuk.

Bed met kast op maat maken

We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het maken van een nieuwe kinderkamer. De ruimte is beperkt! Daarom willen we graag een bedstee met kastruimte en schuiven voorzien. Verder ook nog een ingebouwde kast en een bureau. Graag advies van een schrijnwerker.

Betonnen bordessentrap plaatsen

Het gaat om een verbouwing in de gemeenschappelijke trappenhal moet een betonnen bordessentrap geplaatst worden (4 verdiepen hoog). In de galerij komen ook 2 rechte prefab trappen, telkens voor 1 verdiep te verbinden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Nieuwe keukenkast plaatsen

Nieuwe keukenkast op maat: Ik heb waterschade op het gelijkvloers door de douche die we boven op het eerste verdiep hebben. Daardoor is mijn kast van hout stuk gegaan aan de ene kant ik zou graag weten hoeveel het mij ongeveer zou kosten om de kasten te laten afbreken en eventueel een nieuwe keukenkast te plaatsten is dit mogelijk.

Betontrap storten

Beton trap van 10 rechttreden en laatste 3 draaien treden van gelijkvloers naar de eerste verdieping te raken.

Bestaande trapgat afbreken en dichtmaken en metalen trap plaatsen

De zolder is nu toegankelijke via een uitschuifbare trap die bijna in het midden van de zolderruimte uitkomt. Ik zou het trapgat graag verplaatsen naar dezelfde locatie als die van de eerste verdieping en boven de trap van 0 naar 1 deze nieuwe trap laten steken van 1 naar zolder. Werken houden in: afbraak en dichtmaken van bestaande trapgat, maken van nieuw trapgat en installeren van een nieuwe, vaste trap plaatsen in metaal.

Herstellen 4 deurlijsten en 1 deur

Herstellen van 4 deurenlijsten en 1 deur:

Zwevende trap plaatsen in nieuwbouw

Voor een nieuwbouw in Wommelgem hebben wij een half zwevende trap nodig. De zwevende trap vertrekt vanuit woonkamer naar de eerste verdieping.

Draai-kipramen herstellen

In onze office hebben wij van de draai-kipramen, maar sommige kunnen wij niet meer open doen . Pvc ramen : 2 à 3 ramen.

Kozijnen harmonicadeur kunststof

Kozijnen harmonicadeur kunststof.Afmeting :Lengte 2. 60 Breedte 2. 80

Aluminium ramen/deuren herstellen in 3 appartementen

In de drie appartementen is het volgende te herstellen: 1. Loft: Bij 2 achterdeuren moeten de klinken vervangen worden of terug vastgezet. Sommige ramen “kieperen” niet meer of gaan zelfs gewoon niet open. (Bij de deuren aan de voorkant/straatkant zijn er sloten, maar nooit sleutels geweest. Ofwel nieuwe sloten (4 stuks, eventueel zonder sleutel maar bv met draaiknoppen langs binnen te bedienen) ofwel sleutels laten maken voor de huidige sloten. ) 2. (2e verdieping links): Terrasdeur is gaan doorhangen 3. (3e verdieping rechts)Venster achteraan sluit niet meer en gaat niet meer normaal open; delen afgebroken volgens mij.

Raam (kantel en schuif) herstellen

PVC raam (kantel en schuif) herstellen want waait open.

Betontrap storten voor buiten

Het zou gaan om een bel-etage woning waar de tuin moet verbonden worden met de hoger gelegen keuken. De hoogte is 1,60 m en de breedte van de trap zou ongeveer 2,5m breed moeten zijn. Het lager gelegen terras van 40m2 moet ook gestort worden misschien dat dit ook in een keer kan gebeuren. Alvast bedankt. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten

Nazicht van een raam met water insijpeling

Aan onze woning zijn de laatste jaren verschillende verbeterprojecten gebeurd, waaronder de isolatie van de achtergevel. Door een onherstelbare fout van de aannemer zitten we nu met een raam waarvan de dorpel te hoog zit waardoor de waterafvoergoten van het raam dicht zitten. Het originele raam is een 30-tal jaar geleden vervangen door een meranti raam, maar ondertussen zijn ook de rubbers en de sluiting versleten. Resultaat van beide: er komt water binnen door de gesloten raam en dit willen we uiteraard niet... Het is een raam van ong 225 x 130cm met een vast licht bovenaan en 2 draaivleugels van ong 145cm hoogte.

Vervanging voordeur appartement

Ik zou graag de voordeur laten vervangen van mijn appartement omdat het slot door slijtage niet zo goed meer werkt, de sleutel heeft al 2 keer vastgezeten. Dit is een houten voordeur.

Houten dubbele deur herstellen

Ik heb de voorste houten dubbele deuren nodig, en nieuwe architrave op de achterste houten dubbele deuren wordt vervangen. Kleine banen, maar betalen een goed tarief. Best ter plaatse komen kijken.

Herstellen bevestiging draai- en kantelraam / sluitingsmechanisme

1. de bevestiging van een draairaam aan het frame. Dit is gebroken (de foto’s van de dubbele raamdeur met uitzicht op pleintje en de detailfoto’s van de bevestiging) 2. Een sluitmechanisme van eenzelfde raamdeur in een andere kamer. Dit raamdeur gaat niet meer dicht. De bijgevoegde foto’s zijn wel van een zelfde type sluitingsmechanisme. (de foto’s van het sluitmechanisme) Ramen in aluminium.

Plaatsen binnendeuren

Ik zou graag een dubbele glazen deur laten plaatsen voor mijn living en 2 extra glazen deuren met hout. Ook wil ik onder mijn trap een muur in mdf plaatsen met een deur.

Herstellen van aluminium raamprofiel

Raam gaat niet meer volledig open, op kiep zetten wel mogelijk.