Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

402 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, garage aanbouwen, verbouwen zolder tot masterbedroom, nieuwe trap plaatsen, installeren van een nieuwe trap, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, binnendeuren plaatsen, velux dakramen installeren in licht hellend dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Bed/kast frame op maat

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die verhoogde kasten met trapjes kan maken waar mijn bed op moeten komen. Het bed met de kasten zou zoiets moeten worden zoals op de foto die ik heb bijgevoegd. ( zie foto)

Kozijnen taatsdeuren

Aluminium met slank profiel (met glas)

Nieuwe trap plaatsen

Recht + kwartslag naar links bovenaan, breedte 70, hoogte 3m60, uitloop 4m10.

Garage poort vervangen

Er zijn deuken in mijn garage poort waardoor die langzamer toe gaat. Ik ben bang dat die het binnenkort ineens niet meer doet! Dus zou ik graag een offerte laten maken om ze te vervangen. in pvc

Herstellen houten trappen

Het bovenste platform van mijn houten trap (waar die aansluit op het verdiep) begint door te buigen en is beschadigd. De aanhechting is losgekomen met als gevolg dat het platform steeds lager begint te liggen. Dit zou hersteld moeten worden zodat mijn houten trap terug stevig is. Ik ben die op zoek naar iemand die dit kan herstellen.

Houten of een metalen balustrade plaatsen

Naast ons omheinde dakterrasje hebben wij nog een deeltje plat dak dat wij ook nog graag zouden gebruiken als terras (2m op 3m ongeveer). Dit deel is echter niet omheind en wij hadden graag een stevige balustrade geplaatst aangezien dit zich op het vierde verdiep bevindt. Graag hadden wij een offerte ontvangen voor een houten balustrade en een metalen balustrade.

Vaste trap plaatsen

Graag wil ik een vaste houten trap plaatsen in woning waar ik compromis voor heb getekend en waarvoor de akte wordt getekend half mei. Indien mogelijk na voor einde mei, want werken in de straat vanaf juni tot eind september. Momenteel is dit meer type zoldertrap (kleine treden, leuning balanceert op 2 palen, geen spijlen) waardoor dit vrij gevaarlijk is voor mijn kinderen.

Chambrant veranderen

Ik heb een probleem met mijn chambrant die aan herstelling toe is. Materiaal in hout.

Blokhut plaatsen Luna

Graag willen wij een blokhut Luna laten plaatsen , Luna 290x290 cm+extensie 300 cm. Betonnen ondergrond staat klaar, enkel nog de goot zou geplaatst moeten worden.

Plaatsen van molenaarstrap

Standaard molenaarstrap met 15 treden en een linkse hoek onderaan. Van gelijkvloers naar eerste verdiep.

Houten trap herstellen

Ik had graag de twee houten trappen in mijn huis laten nakijken. Een paar treden piepen als je erop loopt, maar wat mij wat 'zorgen' maakt is mijn trap naar de tweede verdieping. Deze komt een millimeter ofzo los van de muur tijdens het begaan van de trap. Ik verwacht nu niet dat ik er direct ga doorzakken, maar met twee jonge kinderen had ik deze graag hersteld gezien.

Betonnen trap met hout bekleden

Een betonnen trap met beuk of eik bekleden. Adres zal later meegegeven worden aan de vakman.

Blokhut Meribel plaatsen

Graag hadden wij alles laten plaatsen, vloer + tuinhuis Blokhut Meribel 336 x 230 cm

Plaatsen van draaitrap

Draaitrap van 1ste verdieping naar zolder

Binnendeur ontwerpen en plaatsen

We wensen een binnendeur te plaatsen tussen een hall en kamer. Er zal nog een chambrant moeten worden geplaatst alsook boven de deur een oplossing dienen te worden gevonden tot aan plafond. We wensen eenzelfde deur als de andere verfdeuren in huis.

Trap plaatsen in beton en bekleden in theaterzaal

Renovatie: Trap maken in beton met 7 treden van 200 cm breed en 25 cm diep dit is voor een theaterzaal. Daarna de trap bekleden. Graag ter plaatse komen kijken.

Voordeur herstellen na inbraak

Deur gaat niet meer op slot; ingetrapt door inbrekers. Het kaderment is afgebroken en gesplinterd.Houten voordeur.

Behandelen van houtrot aan draagbalken

Het huis is van 1907 en de vloeren zijn gebouwd uit een houten rooster. De ophangingspunten in de muur zijn in slechte staat, zie foto's.

Maken van een hoge tafel/kast

Ik ben eigenaar van een Escape game in de centrum van Antwerpen. Ik zou graag een speciaal meubel willen laten maken dat op een hoge tafel lijkt alleen dat het dan aan alle zijdes gesloten is met luiken die open kunnen vallen. Aan vier kanten moet er ruimte verstopt zijn die te betreden is na openvallen houten luik. Met een afmeting van 1,8m bij 0,80m met een hoogte van 1,1m. Dit moet gemaakt worden van hout dat stevig genoeg is waar veel mensen aan kan zitten zonder dat het direct breekt. Uiteraard zonder het te forceren.

Carport bekleden in hardhout

Het bekleden van een carport (metalen constructie) in hardhout. Het maken van een esthetisch valluik in onze ligging naar de kelder. (Dat is nu een open keldergat). Graag zo snel mogelijk.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern plaatsen. De afmetingen zij 355cm x 295cm.

Plaatsen van pvc kozijnen

Twee identieke kozijnen, 1. 10m H x 1. 25m B (buitenwerks). Dubbel raam waarvan 50% draai/kiep en 50% vast. Een maal links openslaand en een maal rechts openslaand. Buitenzijde in RAL7016 renovatieprofiel, binnenzijde in RAL9010 vlak.

Nazicht: aluminium ramen

Vandaag sleutels gekregen appartement. Bij beter nazicht vastgesteld dat ramen niet luchtdicht zijn en railing moet vastgemaakt worden,liefst voor 20 februari ( ladderlift- verhuis)

Binnendeur plus kozijn plaatsen

Tussen slaapkamer en badkamer is een doorgang van 134cm breed x 228cm hoog. Graag hier een kozijn plus deurstel (dubbele deur) in plaatsen. Daarnaast nog een klusje om een dorpel op te hogen zodat ze aansluit op het parket. Mocht u ook ramen en kozijnen doen, nog een klus voor twee ramen plus kozijnen in de kelder.

Renovatie van trap

Ik wil een gratis prijsofferte voor mijn volledige trap van 40 tredes . Ik wil overzet tredes op mijn oude trap plaatsen van hout en stootborden. Tapijt is er al afgehaald en mijn trap is recht