Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Houten buitendeur herstellen

Wij hebben een oude buitendeur van een herenhuis deels in glas en deels in hout en willen deze graag laten herstellen.

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap met bordes in de midden . Deze trap moet een bestaande trap vervangen in de garage naar de eerste verdieping , daar de vorige niet mooi is en te smal is naar onze mening. Wij hadden gedacht aan een eiken of een beuken trap .

Raam herstellen

Een bestaand dubbel raam heeft op 2 plaatsen verrotingsverschijnelen in het hout. 1 dubbel raam : br 2m20 op1m20

Mezzanine in living maken

Een extra slaapkamer creëren in de leefruimte boven de zithoek. Dit in de hoogte, dus een mezzanine te maken.

Plaatsen serre

Serre Uranus 257 x 445 x 246 cm groen, laten plaatsen.Wordt deze ook verankerd in de grond of niet? Ik heb de serre nog niet besteld.

Houten voordeur herstellen

In het voorjaar zijn wij slachtoffer geweest van vandalisme. Nu veel schade is er niet, alleen aan de binnenkant is er hout los gekomen.

Trap bekleden met HPL / CPL / laminaat

1 dubbele kwartdraai trap gesloten , met zijkanten en geïntegreerde LED verlichting met bewegingssensor evtl trapleuning te voorzien

Antieke dubbele buiten deur herstellen

Ik heb een grote meesterwoning met een dubbele houten buitendeur. Deze hangt niet meer helemaal recht waardoor hij stevig tocht en het ook niet meer veilig is omdat ie niet goed in het slot valt. Ik zou deze graag willen herstellen.

Vervangen 5 binnendeuren

Vervangen van 5 binnendeuren door deuren Thys Invisible: Laminado Mat Platina Wit RAL 9016 (Tubespaan) 2 dienen van een verluchtingsrooster voorzien te worden.

Zolder afwerken en trap steken

Trap aangekocht alsook laminaat leggen. Trapgat vergroten en afwerken.