Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

411 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen, vaste trap zolder, plaatsen van 2 trappen zonder leuning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Deur herstellen

Houten deur (van keuken naar tuin) sluit niet meer. Er is een kier te zien, zelfs als ze op slot is.

Blokhut plaatsen

Wij overwegen een van volgende tuinhuizen aan te kopen en hadden graag een vrijblijvende offerte voor de plaatsing hiervan : - Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd - Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd - Blokhut Iris 2 530 x 410 cm Ondergrond wordt reeds voorzien. Zou u mij ook kunnen laten weten of de levering en plaatsing door jullie zo gecoördineerd kan worden, dat het materiaal bij levering, of quasi onmiddellijk na levering, kan geplaatst worden? Timing van het werk zal afhangen van de plaatsing van ondergrond, maar dit is normaal voorzien voor mei/juni. Eventuele plaatsing van het tuinhuis zou onmiddellijk na het plaatsen van de ondergrond moeten gebeuren.

Schrijnwerker nodig

Plaatsen van een glazen badkamerdeur en 2 deuren aan ingebouwde kast + wc deur vervangen in volle houten deur ( wit )

Vliegenramen plaatsen

3 vliegenramen - deuren. 1 vast, 1 deur en 1 schuif.

Renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder

Voor volgende werken zoek ik een vakman: - ofwel renovatie trap - ofwel nieuwe trap - maken van trapgat naar de zolder

Dakraam plaatsen

Velux dakraam plaatsen met zonnewering en verduistering. Grote 1 m 10 op 1 m 10 eenvoudig te bereiken. Eventueel inklapbare zoldertrap plaatsen.

Vervangen raam houten kozijn

Houten kozijn. Verluchtingsrooster ook stuk. Volledig raam vervangen en wegnemen van verluchtingsrooster.

Open trap hout en staal combinatie

Voor mijn huis in Antwerpen ben ik zoek naar een trappenmaker voor een open trap van gelijkvloers naar 2 de verdiep.. Als bijlage een afbeelding van het soort trap dat ik wens. Houten open trap met stalen spijlen en houten leuning. Ik beschik over een architectenplan van dit project zoals ze in de bouwvergunning werd goedgekeurd.

Grotere dakramen steken

Wij hebben concrete plannen om de komende maanden nieuwe grotere dakramen te steken. Momenteel hebben wij 1 klein en 2 middelgrote ramen maar willen die vervangen door ruimere ramen om meer lichtinval te creëeren. Van middelgrote ramen, dubbele dakramen laten steken. We dachten hierbij aan heel grote of zelfs balkondakvensters. Graag hadden wij een afspraak gemaakt om te tonen welke renovaties wij van plan zijn en zo een offerte te bekomen voor de mogelijke dakramen.

Plaatsen nieuwe voordeur aan appartement

Ik wil een deur met lijsten plaatsen(inclusief nieuwe lijsten) als voordeur van een appartement. Dus het is in de traphal binnen, niet de voordeur naar de straat, maar het is wel de voordeur van het appartement. Plaatsen van een houten voordeur.

Vervangen 4-pans dakraampjes

In ons hellend dak zitten op de eerste verdieping 4-pans dakraampjes van PVC die zouden vervangen moeten worden door geïsoleerde dakramen. De nieuwe dakramen zijn reeds in ons bezit. De oude raampjes moeten verwijderd worden en de gaten vergroot zodat de nieuwe erin kunnen. Zie alle bijgevoegde foto's en documenten om een beter beeld te verkrijgen.

Gaas van vliegenramen vervangen

Ik wil bij drie vliegenramen het gaas laten vervangen. Ze zijn allemaal even groot (ongeveer 72 cm - 102 cm)

Moluren herstellen

Na het verwijderen van een houten plafond zijn de originele moluren beschadigd in de woon en -slaapkamer. Ik zou deze graag laten herstellen.

Vaste trap met draai naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen, in hout met armleuning. Dit zou een draaitrap moeten zijn.

Geluidswerende binnendeuren plaatsen

Graag zou ik 2 geluidswerende deuren laten plaatsen. Wij hebben een open trap en dus last van geluid. De deuren die er nu inzitten zijn standaarddeuren van 83 x 201.

Kledingkast op maat maken

Een afwerking van een kledingkast naast een witte Ikea kast. Er zou op een plaats van 40 cm breed, 2.36 m hoog en +- 50 cm diep een maatkast moeten gemaakt worden met 2x kledingroede (boven elkaar). Er moeten geen deuren voorzien worden. Materiaal is afhankelijk van uw aanbod en prijs. De kast zou een achterwand, boven- en onder wand, eventueel plint en 2 zijwanden moeten hebben zodat dit in de nis kan worden geplaatst.

Plaatsen en leveren van molenaarstrap

Voor onze kelder zou ik graag een eenvoudige rechte trap willen plaatsen, zoals molenaarstrap, steektrap,... De opening voor de trap: 76 cm breed, en 185 cm diep. Te overbruggen hoogte: 202 cm.

Kader waar deur in valt (deurpost) repareren

Na hardhandig de deur ingetrapt te hebben omdat ik sleutels kwijt was, is het gedeelte van de deurpost zwaar beschadigd (het slot is er uit gebarsten) het hout is in slechte staat en er zal dus een deel van de deurpost vervangen moeten worden.

Inkomdeur vernieuwen

Graag willen wij de inkomdeur van ons appartementsblok vernieuwen. Inkomdeur in aluminium.

Bed/kast frame op maat

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die verhoogde kasten met trapjes kan maken waar mijn bed op moeten komen. Het bed met de kasten zou zoiets moeten worden zoals op de foto die ik heb bijgevoegd. ( zie foto)

Kozijnen taatsdeuren in aluminium plaatsen

Kozijnen taatsdeuren in aluminium met slank profiel (met glas). Als tussenwand in de hall, 1m70 breed - 3m70 hoog. Dubbele deur (met slot) die opengaat, bovenste gedeelte in glas.

Nieuwe trap plaatsen

Recht + kwartslag naar links bovenaan, breedte 70, hoogte 3m60, uitloop 4m10.

Garage poort vervangen

Er zijn deuken in mijn garage poort waardoor die langzamer toe gaat. Ik ben bang dat die het binnenkort ineens niet meer doet! Dus zou ik graag een offerte laten maken om ze te vervangen. in pvc

Herstellen houten trappen

Het bovenste platform van mijn houten trap (waar die aansluit op het verdiep) begint door te buigen en is beschadigd. De aanhechting is losgekomen met als gevolg dat het platform steeds lager begint te liggen. Dit zou hersteld moeten worden zodat mijn houten trap terug stevig is. Ik ben die op zoek naar iemand die dit kan herstellen.

Vaste trap plaatsen

Graag wil ik een vaste houten trap plaatsen in woning waar ik compromis voor heb getekend en waarvoor de akte wordt getekend half mei. Indien mogelijk na voor einde mei, want werken in de straat vanaf juni tot eind september. Momenteel is dit meer type zoldertrap (kleine treden, leuning balanceert op 2 palen, geen spijlen) waardoor dit vrij gevaarlijk is voor mijn kinderen.