Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

496 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, houten trap met balustrade plaatsen, houten trappen plaatsen, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, badkamermeubel en omkasting op maat, trapbekleding in hout plaatsen, betontrap storten met kwartdraai, betontrap storten in nieuwbouwwoning, tuinhuis bouwen, trapgat maken en opening aanpassen, houten trap plaatsen en opening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Vervangen stalen kabel garagepoort

Vervangen van stalen kabel van garagepoort, het merk van de poort ken ik niet.

Dakraam Velux plaatsen

Op de zolder zou een velux moeten geplaatst worden aan de straatkant.

Herstellen mechanisme schuifraam

Mijn ramen sluiten niet volledig meer en ze rollen niet gemakkelijk, waardoor ik moeite heb om het te openen of te sluiten. Materiaal is aluminium.

Houten vaste trap op maat maken

Een vaste trap naar de zolder plaatsen. De huidige inschuifbare moet eruit. Trap moet op maat gemaakt worden.

Dubbele beglazing plaatsen

Op een dakappartement enkel glas vervangen naar dubbelglas tegen de zon. 1. 00X2. 00 1. 20X2. 00 2. 00X2. 25 3. 00X2. 00 1. 50X2. 00. Houten kozijnen.

Herstellen aluminium deur

De deurklink is stuk. Afgebroken waardoor de deur niet meer sluit. Oorzaak : slijtage

Betonnen trappen storten

Ik zoek een vakman om 5 betontrappen te storen. De huidige houten moeten allemaal worden afgebroken.

Garagepoort en rolluik voor slaapkamerraam plaatsen

Garagepoort vervangen (rijhuis) + rolluik plaatsen slaapkamerraam (ca 300x90cm).

Plaatsen van 3 glazen binnen deuren

Wij willen graag drie glazen binnendeuren laten plaatsen. Deuren moeten nog aangekocht worden.

Plinten plaatsen in eetkamer en schuifdeur voor gastentoilet

Wij zoeken iemand om op korte termijn plinten aan te leveren en te plaatsen in onze eetkamer. Ook hadden we graag een schuifdeur laten plaatsen voor een gastentoilet.

Luiken op maat maken in pvc of aluminium

2 decoratieve luiken op het glv. Afmeting 154cm x 62 cm. 2 functionele luiken op het 1ste verd. 139cm x 76cm. Aluminium of pvc.

Oud raam vervangen door een nieuw houten raam

Ik wil 1 raam laten vervangen door een nieuw houten raam: Het raam bestaat uit een vast bovenpaneel en 2 vleugels bovenpaneel 0,53m H x 1,04m B vleugel (2x) 1,44m H x 0,52m B

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Mogelijk de andere trap ook renoveren. Mogelijkheden bekijken met de vakman.

Metalen trap plaatsen

We wensen een trap te installeren van het 1ste naar het 2de verdiep. De afmetingen zijn ruwweg 286 cm (H) x 248 cm (B), het eerste verdiep komt in dezelfde richting uit als het 1ste verdiep dus de trap moet 2 kwartslagen draaien. Aangezien het een trap is die niet erg veel gebruikt wordt, hoeft deze geen design trap te zijn. Het langste deel van de trap staat tegen een draagmuur (buitenmuur)

Blokhut Bonn plaatsen

Blokhut van makro type Bonn 385 x 355 cm plaatsen (betonnen vloer al aanwezig met tegels). Blokhut wordt 23 augustus geleverd.

Terrasoverkapping in kunststof plaatsen

Ik wil een afdak boven het terras monteren juist boven de schuifdeur . 5 meter breed, moet een 3 a 4 meter diep zijn. Liefst in kunststof.

Blokhut plaatsen

We overwegen om de bij Makro bestelde blokhut "Capri", incl. vloer te laten plaatsen. De bodemplaat zal ik zelf voorzien, dus het gaat enkel over de montage van de hut.

Frames op maat maken en bevestigen met scharnier

Wij lanceren als verlichtingsfabrikant een nieuwe product reeks onder de naam THORNeco. Deze producten zullen verkocht worden via groothandels, en dit paneel wordt op vraag van één van onze (Franstalige)partners samengesteld met de voornaamste runners. De bedoeling is om op een paneel van 1,80 x 1,80m de 9 voornaamste producten te presenteren. Ons idee was om dit paneel volgens het ‘opklapbare behangerstafel’ te maken: 2 hardboard of MDF platen (ik laat aan jullie over om te bepalen wat het best geschikt is), beide gemonteerd op een kader van houten latten. Gelieve rekening te houden dat op het bedrukte paneel de verlichtingstoestellen en schakelaars moeten worden gemonteerd. Deze twee ‘panelen met kader’ worden aan mekaar bevestigd.

Herstellen afgebroken trede en trapleuning bevestigen

Onze trap naar zolder is verouderd en er is een trede afgebroken. Graag zouden wij een herstelling van deze traptrede willen en na laten kijken of de andere treden nog veilig in orde zijn. Ook is de trapleuning eraf en die hadden we graag bevestigd gehad. (Trapleuning is in ons bezit)

Trap naar hoogslaper maken

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die in mijn kleine slaapkamer een trap kan maken die naar een verhoogd bed leidt. Ik zoek iemand die een stevig platform kan maken van 1 m 60 op 2 m 40 ongeveer met een trap ernaast.

Verschuiven van betonplaten om garage te verbreden

Graag wil ik weten of het mogelijk is om bestaande betonplaten te hergebruiken bij een verbreding van mijn garagebox. Garagebox is 6m lang en 3m breed. Ik wil ze verbreden en verlengen met langs elke zijkant en voorkant een meter meer. Zodanig dat ze in de lengte 7 meter is en in de breedte 4 meter. Is dit mogelijk met de bestaande betonplaten?

Blokhut Lara plaatsen

Blokhut Lara 445 x 295 cm plaatsen.Betonnen fundering ook te plaatsen.

Herstellen sluitmechanisme aluminium ramen

Alle sluitingsmechanismen nakijken. Sommige kunnen enkel op kantel stand en andere gaan niet open. Dit zijn aluminium ramen.

Kozijnen harmonicadeuren plaatsen

Wij zouden voor een renovatieproject harmonica deuren willen plaatsen. Met een hoogte van 225 cm en een breedte van 600 cm. Liefst in aluminium.

Houtrot onder kozijnen in draagbalk

Het houtrot zit in de kozijnen. Houtrot herstellen-behandelen.