Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

413 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Aanpassen inbouw keukenmeubel

Aanpassen van ingebouwd keukenmeubel ivm inbouw vaatwasser. Inbouw van de vaatwasser zelf is niet nodig.

Tuinhuis Tokio plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis Tokio plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond gegoten worden. Gelieve prijs inclusief dakgoten en ondergrond. Tuinhuis Tokio 360 x 180 cm

Trap bekleden

Bekleding van trap in grijs tapijt Er zijn 15 treden en trap zelf is 59. 5 cm breed.

Timmerman voor opbouw van zelfbouwpakket

Ik heb een pergola zelfbouwpakket gekocht waar alle onderdelen aanwezig zijn. Wel moet de pergola ingekort worden (bezit van een slijpschijf voor hout) en een degelijke boormachine is nodig. Ook heb ik een doorgezakte glazen schuifdeur die moet hersteld worden.

Glas vervangen in deur

Dubbele beglazing vervangen in een PVC voordeur. Afmetingen 62,5 * 54,5 cm. Mat glas.

Vliegenraam herstellen

Herstellen van raam. Maat van het vliegenraam 1,50 op 0,60 m

5 deuren vervangen

In het net aangekochte appartement dienen er 5 deuren te worden vervangen door schildersdeuren. Bedoeling is dit in de bestaande kaders te doen. De deuren zijn nog niet aangekocht. Ook 1 zwarte stalen binnendeur moet er komen ter vervanging van een bestaande deur. Graag uw beste prijs. Opmeten is uiteraard mogelijk.

Plaatsen nieuwe voordeur aan appartement

Ik had graag de prijs geweten van een eenvoudige voordeur voor mijn appartement. De deur is ingetrapt geweest door de brandweer en niet hersteld door de vorige eigenaar. Nu ik het appartement betrek zie ik dit gebrek.

Schrijnwerker nodig

Ik woon in een pand van 1928 en klassieke maten passen hier niet in. Vandaar dat ik maatwerk moet vragen van een schrijnwerker. Boekenrek, speciale deurhandvat, boekenrek, hoekboekenrek, 2 hangkasten, 2 kastjes op wielen.

Bevestiging schappen in dossierkasten

In één van onze dossierkasten zijn de schappen bezweken onder het gewicht van de dossiers. Dit is te wijten aan de manier waarop de schappen bevestigd zijn in de kast (slechts een klein hoekje). Wij zijn nu op zoek naar iemand die deze schappen op een stevige manier kan herbevestigen in de kast, en bij uitbreiding in al onze kasten, om te voorkomen dat ook andere schappen naar beneden vallen. Het gaat over 21 kasten, en gemiddeld 6 schappen per kast. (Maar misschien is het niet overal nodig. Daarin mag de klusjesman adviseren. ) Het is allicht aan te raden dat de klusjesman eerst komt kijken, waarna hij dan een gerichte offerte kan opstellen.

Leveren en plaatsen van een tafel

Hierbij de gewenste specificaties : • Afmetingen : L 200 x B 90 x H 105 cm • Met een gepostformeerd spaanderplaat dikte 50mm, geplaatst op een aluminium L-profiel tegen stenen muur en twee inox poten (we hadden gedacht de poten op hoogte 100 cm en plaat hoogte 5cm) In de toekomst hebben we ook frequent iemand nodig voor bepaalde aanpassingen of nieuwe projecten.

Herstelling massieve eiken poort

Een poort van 8 meter x 3,44 m hoogte bestaand uit acht panelen die aan elkaar met scharnieren verbonden zijn willen wij graag laten herstellen. Wij zijn niet technisch geschoold, maar de onderste eiken balken van elk element moet worden hersteld. Zodat nieuwe ijzeren pinnen kunnen worden bevestigd. Deze pinnen glijden in een u-profiel in de grond. Bovenaan is de poort opgehangen aan een ijzeren rail. Verder moet de poort volledig worden nagezien.

Afbreken van oud tuinhuis en plaatsen van nieuw tuinhuis op maat

Ik wil mijn oud houten tuinhuis laten afbreken en laten vervangen door een nieuw, op maat gemaakt houten tuinhuis. 2.5 x 2.5m.

Herstellen van een schuifdeur

Ik zou graag een offerte willen vragen van een schuifdeur te herstellen en een veranda waterdicht te maken.

Kelderramen vervangen, alsook andere raam klussen

- 2 oude kelderramen vervangen afmeteningen 130 X 130 cm. Kelderramen dubbel met draaikip. Dubbel glas. - dubbel glas in ander raam vervangen - bestaand raam moet voorzien worden van draai-kip. (nu gewoon open draaien)

Inkorten houten voordeur met tochtborstel

Wij gaan nieuwe tegels in de hal plaatsen en de voordeur moet ingekort worden incl. Aanpassen tochtborstel. Hoe lang op voorhand moet men de eventuele bestelling plaatsen om dit aansluitend aan de vloerwerken te kunnen koppelen? Wordt dit ter plaatse gedaan?

Deur herstellen

Houten deur (van keuken naar tuin) sluit niet meer. Er is een kier te zien, zelfs als ze op slot is.

Blokhut plaatsen

Wij overwegen een van volgende tuinhuizen aan te kopen en hadden graag een vrijblijvende offerte voor de plaatsing hiervan : - Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd - Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd - Blokhut Iris 2 530 x 410 cm Ondergrond wordt reeds voorzien. Zou u mij ook kunnen laten weten of de levering en plaatsing door jullie zo gecoördineerd kan worden, dat het materiaal bij levering, of quasi onmiddellijk na levering, kan geplaatst worden? Timing van het werk zal afhangen van de plaatsing van ondergrond, maar dit is normaal voorzien voor mei/juni. Eventuele plaatsing van het tuinhuis zou onmiddellijk na het plaatsen van de ondergrond moeten gebeuren.

Schrijnwerker nodig

Plaatsen van een glazen badkamerdeur en 2 deuren aan ingebouwde kast + wc deur vervangen in volle houten deur ( wit )

Vliegenramen plaatsen

3 vliegenramen - deuren. 1 vast, 1 deur en 1 schuif.

Renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder

Voor volgende werken zoek ik een vakman: - ofwel renovatie trap - ofwel nieuwe trap - maken van trapgat naar de zolder

Dakraam plaatsen

Velux dakraam plaatsen met zonnewering en verduistering. Grote 1 m 10 op 1 m 10 eenvoudig te bereiken. Eventueel inklapbare zoldertrap plaatsen.

Vervangen raam houten kozijn

Houten kozijn. Verluchtingsrooster ook stuk. Volledig raam vervangen en wegnemen van verluchtingsrooster.

Open trap hout en staal combinatie

Voor mijn huis in Antwerpen ben ik zoek naar een trappenmaker voor een open trap van gelijkvloers naar 2 de verdiep.. Als bijlage een afbeelding van het soort trap dat ik wens. Houten open trap met stalen spijlen en houten leuning. Ik beschik over een architectenplan van dit project zoals ze in de bouwvergunning werd goedgekeurd.

Grotere dakramen steken

Wij hebben concrete plannen om de komende maanden nieuwe grotere dakramen te steken. Momenteel hebben wij 1 klein en 2 middelgrote ramen maar willen die vervangen door ruimere ramen om meer lichtinval te creëeren. Van middelgrote ramen, dubbele dakramen laten steken. We dachten hierbij aan heel grote of zelfs balkondakvensters. Graag hadden wij een afspraak gemaakt om te tonen welke renovaties wij van plan zijn en zo een offerte te bekomen voor de mogelijke dakramen.