Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Houtrot behandelen

Houten kader van badkamerraam herstellen. Onderaan houtrot door regen want raam heeft altijd op kipstand gestaan. Er komen houtschilfers af en is zo wak dat je er op sommige plaatsen gewoon een gat kan induwen. Alle ramen in woning ook eens nakijken.

Renovatie/vervanging planchetten plafond

Plafond van ong. 100-120m² herstellen of vervangen. Momenteel planchetten die beschadigd zijn waar plafondverwarming achter zit.

Oude binnendeuren herstellen en plaatsen

3 Oude binnendeuren plaatsen. 6 Aanwezige deuren opfrissen. Afschuren, schilderen, sloten en klinken vervangen.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Vaste houten trap plaatsen van 1ste verdiep naar zolder. Trap moet aansluiten qua vorm en uitvoering op trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep. Opmeting en advies over de mogelijke vorm (2 slagen) van de trap ter plaatsen is noodzakelijk.

Renoveren van houten dakgoot, voordeur en twee dakkapellen

Wij hebben recent in de voorgevel van onze eigen woning nieuwe ramen laten plaatsen door de firma NV Lanssens. Nu dient nog de originele houten voordeur (gevel is laat 18de eeuws) en dakgoot (hout) en eventueel dakkapellen (hout) aangepakt te worden alvorens deze opnieuw kunnen geschilderd worden.

Nieuwe trap in hout plaatsen

Een gat maken in de zolder om de trap naar toe te laten lopen. Vlizo trap eruit halen en een vaste (draai) trap laten zetten in hout. Lengtre trap: geen idee, wel 13 treden.

Deur herstellen

De deur is samen met de scharnieren uit de muur gegaan, we zouden de scharnieren en deur graag terug aan de deuropening willen laten monteren. Er is minimale schade aan de plaats waar de scharnieren voorheen aan de deuropening zaten.

Trapgat maken betonnen vloer zolder

Zolder moet worden omgevormd naar een slaapkamer, daarom moet er: - een trapgat gemaakt worden in de betonnen vloer - een vaste trap gezet worden - oud gat van zolderluik moet gedicht worden

Nieuw zoldergat maken en trap plaatsen

Er is al een zoldergat met een uitklapbare trap deze moet toegemaakt worden dit moet vervangen worden door een nieuw zoldergat met een vaste trap

Waterlek in veranda herstellen

Veranda waterlek, regenwater stroomt uit aluminium profiel.