Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen, carport plaatsen in pastoriestijl, vervangen van ramen + kozijnen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Tuinhuis plaatsen

Graag had ik mijn tuinhuis Keter Oakland 759 door jullie laten monteren. Ik heb het bij jullie aangekocht en de levering is morgen 18/06.

Houten trap herstellen

Ik heb net gemerkt dat mijn houten trap aan de aansluiting van de eerste verdieping aan het vermolmen is (memel? ) en zelfs al een klein beetje verzakt. Ik maak me zorgen over de veiligheid hiervan.

Vervangen van ramen + kozijnen

Ik wens de ramen en kozijnen te vervangen. Materiaal aan te leveren en te plaatsen door timmerman/ Aantal 6 tal. Ramen in houtwerk. Afmeting te plaatse op te meten

Raam verwijderen voor verhuis en terugplaatsen

Ik verhuis naar een appartement op de 2de verdieping. Er zijn 2 kleine ramen die open kunnen met in het midden een groot vast raam. Dit laatste zou er blijkbaar uit kunnen gehaald worden. Wie kan dit er uithalen en eventueel opnieuw in plaatsen. De afmetingen zijn 2,5m X1m

Maken van trapkast onder trap op maat

Een witte trapkast laten maken voor onder de dichte trap in onze inkomhal. Graag hadden we twee deurtjes laten inbouwen in de trapkast. Achter het grootste deurtje hadden we graag veel plaats om onze stofzuiger en dergelijke op te bergen. Achter het kleinere deurtje mogen 1 à 2 schabben zijn voor de stockage van onder andere rollen wc papier.

Brandwerende deuren moeten geplaatst worden

In onze meetingrooms zouden nieuwe brandwerende deuren moeten geplaatst worden 6 enkele en 6 dubbel. Dit met certificaat.

Plaatsen van harmonicadeuren

Ik had graag een offerte voor harmonica deuren van +-4,5m*2,2m en een vaste raam van 1,5m*2,2m en 2,5m*0,60m te plaatsen. Uitbouw van woonruimte. uitbouw gestart. Materiaal in aluminium. Plan is beschikbaar.

Houten trap plaatsen in appartement

Rechte trap met één of meerdere draaien De trapzaal moet uitgebroken worden voor het plaatsen van een nieuwe trap en lift voor 4 verdiepingen ik heb de plannen van de architecte.

Kleerkast op maat maken

Kleerkast ongeveer 2,50 meter breed + hoogte 2,60. Ook hangende kast 1,40 breed en niet te hoog voor stereoapparatuur . Maatwerk.

Klikramen en balkondeur herstellen

Mijn ramen in de keuken, living en slaapkamer gaan niet meer dicht. Het zijn twee ramen en een balkondeuren.

Reparatie schuifraam en kleine erker

De buiten erker moet op sommige plekken hersteld worden. Het hout is aangetast en moet vervangen worden.

Keldertrap laten maken

Ik wil een nieuwe keldertrap laten maken en plaatsen. De oude is uitgebroken. Ongeveer 10 treden. Tussen twee muren plaatsen.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat dichten

Momenteel moet je met een trapje door de ene kamer om naar de zolderkamer te gaan. Om twee volwaardige kamers te maken willen we het bestaande trapgat dichten, een nieuw trapgat maken en de trap verplaatsen. Naast de trap kunnen we een nieuwe muur maken met een deur. Idealiter zouden we onder de trap een ingebouwde kast willen maken zodat we deze kunnen gebruiken in de eerste kamer en zo geen ruimte verliezen. Maw wat is de kost voor: trapgat te dichten, nieuw trapgat, trap, muurtje en eventueel een ingebouwde kast.

Vliegenramen op maat maken

Een vliegenraam aan een bestaand schuifraam van 2,3 m op 1,5 m dat via schuifsysteem open en toe kan. En een vliegenraam in een gewoon raam van 2,3 op 0,9 m. Dit mag vast blijven zitten.

Houten binnendeuren plaatsen en herstellen

Wij zoeken iemand om binnendeuren die slecht geplaatst zijn te herstellen Het zijn dubbele eiken fineerdeuren .

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat dichten

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Een houten trap. Zal tegen een muur geplaatst worden, met een hoek, met een leuning. Er moet ook een trapgat gemaakt worden. Oude trapgat dichten. Best ter plaatse komen kijken.

Herstellen buitendeuren

Herstellen van een vijftal houten buitendeuren. Indien herstelling niet mogelijk deuren vervangen.

Zandstralen / gommen trap

Laten gommen van een rechte trap van 16 treden + balustrade en zijkanten (met ramen). Ik ben nog niet zeker of ik zou willen laten gommen of zandstralen.

Trappen en deuren zandstralen

Graag zou ik een aantal trappen en 4 deuren laten zandstralen. Deuren zijn er reeds uitgenomen en kan men dus afzonderlijk behandelen.

Wielen schuifdeur vervangen

Schuifdeur gaat niet goed open en dicht. Wielen zijn versleten. Zoek iemand die enkel en alleen die wielen kan vervangen en niet de hele schuifdeur.

Reparatie schuifraam en kleine erker

Herstelling of vervanging van bovenkant erker. De houten omlijsting bovenaan langs de buitenzijde is helemaal rot. Of misschien is er wel een hele nieuwe constructie met schuifraam nodig.

Herstelling raamkozijn onderaan

Het buitenraam (eerder een deur van 1m20) naar de binnentuin heeft enorme schade aan het kozijn onderaan. Het hout aan de binnenzijde en buitenzijde kleeft aan elkaar door waterschade Als de regen slecht valt, komt water naar binnen. Het binnen en buitenhout zijn grenen , maar het buitengedeelte heeft een stoombehandeling gehad.

Harmonicadeuren plaatsen

Ik wil graag harmonicadeuren laten plaatsen in ons nieuwe huis, renovatieproject.

Raam uithalen en terugplaatsen

Een oud raam uithalen en terug te plaatsen voor levering zetel.

Leveren en plaatsen van 14 deuren

Graag vakman voor het leveren en plaatsen van 14 binnen deuren.( afgewerkte gelakte deuren) Verwijderen van de oude deuren/kassement zal door mezelf gebeuren.