Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Houten trap plaatsen en opening maken

Uit te voeren werken: - slopen muur - slopen vals plafond - plaatsing trap - afwerking onder trap . Trap van verdieping naar zolder. Nu is er een uitschuifbare trap.

Oude beschadigde trap vervangen

Oude en beschadigde trap (door ouderdom en houtworm) vervangen/vernieuwen.

trapbekleding in PVC / vinyl plaatsen

het betreft twee trappen naar 1e en 2e verdieping in hout.

Blokhut RIMINI 260x260 plaatsen

Vakman voor leveren en plaatsen in blokhut RIMINI 260x260 + optie impregnatie De ondergrond (betonplaat 260x260) gaan we zelf aanleggen na overleg met plaatser Het betreft een gesloten bebouwing .

Ramen en deuren in pvc plaatsen

Ik zou ramen en deuren willen vervangen door pvc. Verschillende deuren en ramen: 4 ramen en 2 deuren.

Raam van een dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel plaatsen, van binnen doen wij alles zelf. Het gaat dus enkel om het plaatsen van het raam. Afmetingen bespreken wij graag met de vakman om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Trap opening maken en trap plaatsen

Ik zoek iemand die voor mij een trap opening kan maken naar de zolder en daarna een trap kan plaatsen. De vloer is van beton.

Glas vervangen door sandwichpaneel

We hebben een aluminium voordeur met dubbel hr++ glas. Het glas moet vervangen door sandwichpaneel met 3 brievenbussen.

Plaatsen van trapleuning in hout

Plaatsen van een houten trapleuning.

Houten trap plaatsen en opening maken

Er is een traphal, een leegte boven de trap naar de eerste verdieping. Boven die trap wil ik graag net hetzelfde soort trap laten zetten, die van de eerste verdieping naar de zolder gaat. Er moet in de houten vloer van de zolder dus een trapgat gemaakt worden, er moet een muurtje gesloopt worden op de eerste verdieping (geen draagmuur), en daar moet dus een trap beginnen.