Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

441 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken, twee trappen plaatsen, nieuwe metalen buitentrap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Houten voordeur art nouveau herstellen (120 jaar oud)

Wegens poging tot inbraak enkele weken geleden is onze voordeur beschadigd (houtwerk). Wij zoeken iemand die de voordeur kan restaureren/herstellen. Houtwerk is beschadigd binnenzijde en buitenzijde van de deur.

Controle/nazicht stevigheid van houten trap

Graag aannemer of specialist: In een woning uit 1968, zie ik uit naar een controle van de stevigheid/constructie van het trapgedeelte tussen gelijkvloers en 1ste verdieping.

Herstelling alu raam

Haperend aluminium raam dient bekeken te worden en hersteld te worden. Gaat nu niet meer dicht.

Binnendeur plaatsen tussen slaapkamer en hall

In een appartement zou tussen de slaapkamer en de hall een simple houten binnendeur geplaatst moeten worden. Dit van het voordeligste materiaal, en zo dat deze achteraf ook gemakkelijk verwijderd kan worden. Dikke muur , standaardomlijsting zal niet passen.

Herstellen van houten vloer

Herstellen van krassen op een gelakte houten vloer veroorzaakt door een poetshulp. Dit is voor een bestek, later wel laten maken door de vakman.

Houten rek op maat maken

Rek over een hele muur op maat maken. Dit is een rek voor in de woonkamer voor tussen twee schouwen te plaatsen, voor boeken op te plaatsen.

Betonnen trappen renoveren

Renoveren van de trappen: De trappen zijn draaiende trap op as van beton er is een grote barst in de bovenste trap tussen verdiep 1 en 2 daardoor zijn er veel stukken beton losgekomen. De trappen zijn dus ook niet stabiel je voelt het trillen als je de trappen gebruikt.

Herstellen deur en deurlijst

Deur en deurlijst beschadigd na poging tot inbraak, dringende herstelling nodig.

Glas van velux herstellen en houten raam vervangen door pvc raam

Ik wil graag het glas van 1 velux dakraam laten herstellen, type GGL. Daarnaast wens ik ook voor een klein raam het schrijnwerk te laten vervangen van hout naar kunststof. Dit raam bevindt zich in de douche en het hout is volledig rot.

Trappen zandstralen

Trap en leuning rijhuis van 3 verdiepingen zandstralen.

Houten inkomdeur herstellen

Heb onlangs schade geleden aan mijn inkomdeur. Deze zou hersteld moeten worden. Het betreft een houten lat van de kader.

Aluminium ramen herstellen

Venster achter open gewaaid en niet meer te sluiten door windrukken van gisteren. Ingreep vrij dringend vermits kinderkamer.

Garagepoort herstellen

Garagepoort is stuk en we moeten een nieuwe poort plaatsen met lange wachttijden. We zoeken ondertussen een oplossing om de huidige poort nog te kunnen gebruiken, waarschijnlijk de veren vervangen of dergelijke.

Ramen repareren

Ons raam is vanmorgen stuk gegaan met als gevolg dat we het niet meer kunnen sluiten. Er is een stuk afgebroken. Ik kan zelf niet goed inschatten of er een nieuw PVC raam geplaatst moet worden of dat het gemaakt kan worden.

Trap verplaatsen en nieuwe vaste zoldertrap zetten

Ik wil een vaste trap van plaats veranderen beneden en een vaste trap naar de zolder maken. Momenteel is er een vlizotrap naar de zolder. De zolder is voldoende hoog.

Trapplaat herstellen

Vloerplaat van trap is aan het barsten. Trap met draai - plaat van 1m x 1m is middendoor gebarsten. Trap is in hout.

Plaatsen van trap in hout

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een trap voor één verdiep met 2 bochten 90°.

Herstelling van deur na inbraak

Onze voordeur (PVC) gaat na de inbraak in onze woonst niet meer vlotjes dicht. Volgens het bedrijf die onze deuren/ramen heeft geplaatst zijn de scharnieren beschadigd. We krijgen hem soms moeilijk open en/of dicht. Daarbuiten zijn er inbraaksporen aan de deur en de mechanisme dat zou moeten worden hersteld.

Houten balustrade op dakterras plaatsen

Zou graag op mijn plat dak een balustrade plaatsen en later nog een terras aanleggen. Terras A is ongeveer 20m². En terras B 8m². De balustrade zal dan op de roofing komen.Werken uit te voeren voor het bouwverlof.

Plaatsen blokhut Modern met ondergrond

Wij overwegen een blokhut aan te kopen bij Makro Deurne "Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd"inclusief beton gieten voor de ondergrond van het tuinhuis.

Twee vliegenramen installeren

Twee vliegenramen laten installeren in 2 slaapkamers. Ik beschik niet over het materiaal.

PVC ramen herstellen of vervangen

Ik heb een pvc raam die lekt bij regen. Bij een ander pvc raam zit er condens in. Ik wens deze twee te laten herstellen of vervangen

Herstellen houten raam

Houten raam te laten herstellen. Het frame is nog in goede staat. De onderverdeling is rot en zou moeten worden hersteld.

Plaatsen blokhut Luna

Graag willen wij onze blokhut Luna 290 X 248 cm. Door u laten monteren. Er is een bodem besteld en tevens een dakgoot.

Deur maken voor fietsenhok

We hebben op 6 maanden tijd al 2 fietsen gestolen uit ons fietsenhok. De deur is vrij 'open' met vertikale latten op een boven en onderlat. Daarom willen we een deur in vol hout met een goed slot.