Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

360 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vervangen van garagepoorten van 5 garages, verdreven en gesloten trap plaatsen, kozijnen kunststof, richtprijs carport in aluminium, 2 dakramen leveren + vervangen, houten zoldertrap, beurswanden maken, ingemaakte kast voor condensatieketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Antwerpen:

Schuifdeur maken

Ik wil een witte schuifdeur voor mijn badkamer laten maken. De schuifdeur moet niet ingewerkt worden. Lengte schuifdeur mag maximaal 2x breedte van een normale deur.

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.

Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen

Trapgat maken in houten plafond, kwartdraaitrap plaatsen en bestellen.

Plaatsen van een betonnen trap met natuurlijke look

Betreft betonnen trap natuurlijke look: Graag een offerte voor een betonnen trap, natuurlijke look. Alsook met leuning die daar verder op doorloopt op het eerste verdieping. (Zie foto)

Tuinhuis plaatsen

Heb verleden jaar tuinhuis Lilly zelf geplaats maar een boom van de buurman is er op gevallen ! Zou graag terug tuinhuis Lilly hebben maar geplaats door Makro ! Isvoor de verzekering is het mogelijk om offerte te bezorgen om na goedkeuring het te laten plaatsen !.

Metsen Garage

Wij zijn op zoek naar een metselaar voor het metsen van onze garage/tuinhuis. De afmetingen zijn 8m x 3,5m x 3m(hoogte). In de voorgevel komt een poort van 2,5 x2,1m. Graag een prijs voor de metselwerken inclusief materiaal (snelbouwsteen + gevelsteen: oude machinesteen).

Deur vervangen door terrasdeur in pvc

Houten deur vervangen door terrasdeur in wit pvc met klapraampje ongeveer 0,85 x 2,50 m.

Trap met nieuw trapgat

ik zou graag een nieuwe trap laten installeren. de trap is aangekocht maar de huidige trap is te stijl en dus moet er van de achterliggende kamer een deel van de kast weg maar ook de muur zal ongeveer voor 40cm moeten weggehaald worden zodat de trap minder stijl naar boven loopt. Er moet boven ook een nieuw trapgat gemaakt worden.

Garage met plat dak

Ik wil een nieuwe garage laten bouwen met een plat dak, los van een woning maar aansluitend aan garage van buren. Afmeting 4 bij 7,5 meter met elektrische poort en deur aan zijkant. Buitensteen is bedoeld zelfde als nieuwbouw woning. Er is nog geen fundering aanwezig. Adresgegevens bij afspraak.

Voordeur bestellen + plaatsen

Het is de eerste deur vanuit straat naar de gang van het appartement. Het zou gaan over een deur lengte +/- 2m en brede 80cm. * Kleur: voor wit en/of donker blauw (aluminium)

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wens een vaste houten trap te installeren naar de zolder. Er zou een nieuw trapgat gemaakt moeten worden.

Mobiele toog foodtruck

Leveren van: Een opklapbare toog voor een foodtruck volgens bijgeleverde schets - hoogte werkblad = 90 cm hoogte dienblad = 115 cm Deze toog wordt gemaakt uit een inox werkblad, 2mm dik met daarin uitsparingen gelaserd om gaspannen in op te stellen. Deze gaten worden terug verstevigd om de stabiliteit te garanderen. Het werkblad is los te maken van het onderstel; dit is op zijn beurt dan weer opklapbaar. Tegen deze constructie wordt er in berken multiplex een demontabel paneel gemaakt met logo (ingefreesd) Graag een constructie van een bovenblad in berken multiplex, voorzien van 3 lagen slijtvaste en uv-bestendige vernis.

Binnendeur plaatsen

Plaatsen van 1 binnendeur tussen gang en keuken. Aanslag voor bevestiging deurlijst nog te voorzien. Bestaand deurgeheel te hergebruiken, waarvan het glaspaneel vervangen dient te worden.

Plaatsen eiken zweeftrap

Houten eiken zweeftrap. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte en advies.

Bekleden van trap

Trap stofferen, ongeveer 33 tredes.

Decaperen van trap

Oude verf en lijm verwijderen van trap.

Dubbele grote deur plaatsen

We willen onze achtergevel die nu bestaat uit twee kleine ramen met een enkele deur in het midden veranderen in een grote, minstens dubbele deur.

Slaap en badkamerbox

Op de benedenverdiep wordt er een houten wand gemaakt die de ruimte onderverdeeld in een slaapkamer, dressing en badkamer. Er wordt gewerkt met berken multiplex of iets dergelijks, in de buitenwand zit een schuifdeur maar ook een vestiaire en wasmamachinekast, aan de binnezijde is er een dressing en en bakamermeubel, ook het bad wordt omkast; het hele ontwerp is door een architect uitgetekend. Diegenen die er zich in vinden ensnel een offerte wil maken, geliven me te contacteren voor de plannen. Ruwbouwwerken zijn gestart. In februari zou u zeker van start moeten kunnen.

Voordeur sluit niet goed en parlofoon doet het niet

Voordeur sluit moeilijk. Parlofoon doet het ook niet meer, ondanks dat signaal wel wordt doorgegeven.

Herstelling ramen en deuren

1 houten kiepraam (1m30x1m30) is wat krom getrokken en lekt erg. Een houten buitendeur sluit slecht. 2 houten terrasdeuren zijn onderaan slecht afgedicht zodat er en kleine lek is.

Zandstralen trap

Zandstralen van een trap van 2 verdiepen hoog. Als de houtsoort de juiste is/hard genoeg is. Graag ter plaatse komen kijken om te zien welke soort houtsoort het is

Meubels op maat

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker die voor ons displays op maat kan uitwerken voor de presentatie van onze producten (notitieboekjes, papierwaren, enz). Een groot presentatiemeubel voor op de beurzen of in de winkel. Maar ook kleinere displays voor presentatie in onze winkels.

Herstellen schuifraam

Mechanisme van de schuifdeur werkt niet meer zoals het hoorde,(bleef altijd gedeeltelijk op een kier staan)dus met slagregen kwam er water binnen. Daar we nog een dubbele deur hadden voor naar het terras te gaan hebben wij in der tijd de schuifdeur laten vastzetten(vermoedelijk gewoon vastgevezen). Nu komt mijn dochter hier wonen en zij wilt wel gebruik maken van die schuifdeur,vandaar mijn vraag voor mogelijk herstel.

Bureau op maat

Op maat maken van bureau. Het extra kastje/bureau-uitbreiding van 110 cm x 30 / 40 cm even hoog als het bureau. Alternatief : in plaats van de "open" kast enkele laden, zoals een ladeblok => 1 "smalle" lade voor schrijfgerief en daaronder 2 of 3 gewone laden

Verwijderen deurkader

Op de gelijkvloers is een glazen tussendeur verwijderd. Hierdoor rest enkel nog de kader van de deur. Is het mogelijk om mij een offerte te maken voor het verwijderen van deze kader zodat het uitzicht terug proper is?