Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, zolder maken met kamers, garage afbreken en nieuwe plaatsen, garage bouwen, carport in aluminium bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, houten trap plaatsen, 2 dakramen in pannendak plaatsen en uittrekbare zoldertrap plaatsen, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping, ramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Houten tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen

Houten tuinhuis(2 x 2,2) afbreken en afvoeren. Nieuw tuinhuis (2 x 1,5) assembleren en op zelfde houten vloer opstellen. Deze nieuwe is reeds aangekocht. Met een zadeldak.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut cottage 505 x 295cm laten plaatsen door Makro. Een betonvloer is hier al voor aanwezig.

Nazicht en herstelling houten profielen ramen

Bij 2 houten ramen in het huis sijpelt water binnen wanneer het hard regent. Ik wil deze houten profielen laten herstellen.

Zolder maken met kamers

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een zolderverdieping met slaapkamers.

Metalen trap plaatsen van tweede verdieping naar zolder

Graag een trap plaatsen van tweede verdieping naar zolder plaatsen. Er staat momenteel niks. Gaat om een korte trap en liefst een draaitrap. Met een hoogte van 2.50 meter. Graag een metalen trap plaatsen. En moet open zijn.

Rechte trap bekleden met natuursteen

Trap bekleden , is een rechte trap. Nu is een betonnen trap. Met natuursteen. Het zijn ongeveer 15 treden. Ze hebben een standaardafmeting, 20 op 1 meter.

Aluminium schuifraam herstellen

Plots schuift mijn aluminium raam niet meer open of dicht. Na veel mankracht hebben we het een beetje op en dicht gekregen maar het blijft wringen. Ook zie ik dat onderaan de verf allemaal van het aluminium gesleten is (was voorheen niet). Het is een groot schuifraam van de living naar het terras en dateert van 1980.

Motor rolpoort herstellen

Ik heb met de vrachtwagen bij het uitrijden van het magazijn 1 kant geraakt van de rolpoort deze was uit de reel gekomen na zelf een tijdje te proberen repareren heb ik deze in de rails terug gekregen nu sluit deze rolpoort maar bij openen stopt die half verwegen (motor).

Binnendeuren vervangen

Ik wil graag mijn binnendeuren laten vervangen. De houten deurprofielen zijn nog in orde, het gaat dus enkel om het vervangen van de deuren. Het gaat normaal om vijf deuren, maar het kan zijn dat er nog enkele bijkomen die ik wil vervangen.

Plaatsen balustrade op bestaand dakterras

Het dak is voorzien om een klein dakterras aan te leggen 3 m². Er zou hier een balustrade moeten aangebracht worden.

Schrijnwerkerij - mdf - gyproc

Wij wensen een vals plafond (en zijwanden boven de keukenkasten) te laten steken en onze hal wat op te knappen met een gyproc of mdf-wand. Hierbij zijn 2 nieuwe schilderdeuren in te werken.

Houten trappen plaatsen

Een rechte trap plaatsen. Graag budget vriendelijk. Ik ben bezig met de renovatie van mijn woning, en ga de trappen vervangen. Het zijn 4 rechte trappen (16, 5 en 2 keer 10 10 treden). Doordat een deel van de woning verhuurd gaat worden, moeten de trappen R30 zijn. Indien mogelijk worden de trappen in 2 stappen geplaatst, eerst basisstructuur, zodat deze gebruikt kunnen worden voor andere werken en de afwerking niet te beschadigen, en later afwerking.

Zitbank in mdf op maat maken

Ik wil graag rondom het verwarmingselement een zitbank in mdf laten maken. De afmetingen zijn ongeveer 1 m op 2.80 m.

Enkele kleine klussen uitvoeren

Ik ben op zoek naar een klusjesman om enkele kleine klusjes uit te voeren. Het zou gaan om enkele Ikea kasten in elkaar te zetten, kastjes aan de muur te hangen en schappen op te hangen.

Mezzanine in slaapkamer plaatsen

Ik zou graag een mezzanine laten zetten in mijn slaapkamer zodat wij meer plaats hebben. Trap plus verhoog. Materiaal liefst hout. Oppervlakte zes - zeven vierkante meter. Bedoeling is dat mijn bed hier op komt.

Renoveren van 35 brievenbussen

Bestaande brievenbussen renoveren. Kast behouden , deuren vernieuwen met reglementaire afmeting en nummers van appartementen ingebrand. Schuifsysteem voor namen bewoners .

Tuinhuis vervangen

Plaatsen van een blokhut Villach 415x320cm met houten vloer en verwijderen van bestaande gelijkaardige blokhut (verwoest door storm). Fundering bestaat al.

Herstellen mechanisme schuifraam

Mijn schuifraam naar de tuin toe werkt niet naar behoren. Het is een mechanisme waarbij het raam getild zou worden dmv de hendel, maar dit gebeurt niet. Daardoor schuift ze enorm moeilijk open.

Stalen binnendeur plaatsen

Ik zou graag een stalen frame/deur met 2 vaste buitenste delen en twee te openen deuren. Plaatsen tussen de woonkamer en de keuken. Het glas wordt onderverdeelt in vakken. De opening bedraagt 240 cm breed en 220 cm hoog

Plaatsen nieuwe binnendeur

Het betreft één binnendeur van de gang naar de living.

Houten trap van eerste verdieping naar tweede verdieping

Deze aanvraag kadert in een nieuw te plaatsen trap tussen het eerste en het tweede verdieping. Afmetingen ongeveer 350 cm zowel hoogte en lengte. De trap kan bevestigd worden aan 1 muur de andere kant graag een leuning in de zelfde houtsoort.

Aluminium schuifdeur herstellen

Mijn aluminium schuifdeur kan niet meer op slot. Reden is dat mijn huurder heel de voorkant er heeft afgehaald nadat deze stuk was. Dus mijn vraag wat kost dit als dit vervangen moet worden?

Plaatsen van balustrade op dakterras

Onze bestaande balustrade is aan het rotten is in Meranti maar eigenlijk van begin af aan problemen mee gehad. Zouden willen vervangen in padoekhout. Afmeting ongeveer korte deel 6 meter lange deel 10 meter.

Vervanging groot schuifraam

Groot alumnium schuifraam tussen woning en terras is aan vervanging toe. 3 m h op 4 m br.

Vervanging van onderkant van houten raam

Vervanging van de de onderkant van het houten raam waarin deur naar terras is geplaatst omwille van aantasting door vocht. De deur is mooi dus graag behoud van de deur. Lengte ongeveer 1,7 meter, hoogte ongeveer 7 cm.