Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen, drie dakramen te vervangen, blokdeuren plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Carport plaatsen

Graag hadden wij een carport laten plaatsen 607 m x 760. Carport de Luxe. ( hout.)

Houten deur vervangen

Vervangen van 1 deur en verstevigen van de omlijsting. Keukendeur in appartement. Jaren 35.

Herstelling draai kipramen

Ik heb een kantel - en kiep raam. Toen ik dit raam wilde openen hoorde ik "iets" breken. Daarna kon ik met de hendel het raam niet meer sluiten of van stand veranderen. Naar mijn mening is er iets mis met het mechanisme om het raam op slot te doen.

Aanpassen raamprofielen

Houten ramen met enkel glas, aanpassingen maken aan buitenschrijnwerk om dubbelglas te plaatsen. Het gaat om 11 ramen en 2 schuiframen.

Nieuw dubbelglas steken, dubbele deur plaatsen en kattenluik voorzien

Ik wil een nieuw dubbel glasraam met gat voor een kattenluik in de terrasdeur van onze uitbouw. (de buitenzijde van het huidige raam is gebroken) De dubbele deur is in feite versleten en laat tocht door en zou best helemaal vervangen worden. Vervanging van enkel het raam aan de vleugel van de dubbele deur zonder de klink waarvan het buitenpaneel stuk is en een offerte voor vervanging van de gehele dubbele deur. De uitbouw met lichtstraat boven geeft uit op de tuin en het schrijnwerk is van PVC. Als er mogelijkheid is tot herstel van de huidige dubbele deur zodat deze fatsoenlijk wind en warmte isoleert door vervanging van de binnenlijst of dergelijke ben ik ook geïnteresseerd. Op de foto's is te zien dat de deur niet fatsoenlijk sluit en daardoor tocht.

Trapleuning plaatsen

Graag zouden we een nieuwe trapleuning laten plaatsen. De huidige leuning is in metaal / aluminium / inox en heeft grote openingen. We willen in de plaats hiervan een mooie (maar eenvoudige) houten trapleuning, passend in herenhuis-stijl van van het huis, met spijlen op een veilige afstand voor de kinderen. Er zijn 2 verdiepen (met telkens een tussenverdiep), wat neerkomt op 6 'stukken' trap (met andere lengte & hellingsgraad).

Balustrade voor dakterras maken

Wij zoeken iemand die voor ons 10 a 15 m borstwering kan aanbrengen bovenop ons plat dak (wordt dakterras). Graag in metaal.

Blokhut plaatsen

Vakman over het tuinhuis LUNA 295×295+300 te plaatsen. Betonplaat ligt er reeds.

Monteren blokhut Makro Latina

Graag zou ik een blokhut van Makro latina van 320 op 205 cm laten plaatsen. Graag zou ik hiervoor een offerte aanvragen .

Twee trappen plaatsen

Twee trappen te plaatsen: Van kelder naar gelijkvloers. Een trap van eerste naar gelijkvloers komt in een hal te staan, en die moet wel geiisoleerd worden. We hebben veel lichtinval langs kelderraam. Er staat een kolom halverwege de trap Deze trap moet niet geisoleerd worden. Isolatie dient te worden voorzien tegen de onderkant van de bovenste trap. Naar verdieping : Deze trap dient dicht te zijn en moet langs de onderzijde worden geïsoleerd. Z-trap met houten of bamboe of metalen treden.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een houten trap plaatsen van verdieping 2 naar verdieping 3 (zolderdieping) met de bedoeling om aldus een duplexappartement te realiseren. Vermits deze ingreep vergunningsplichtig is zijn hiervoor plannen opgemaakt door een architect en de bouwvergunning werd onlangs bekomen.

2 garagepoorten vervangen

Wil mijn huidige garagepoorten (standaardafmetingen) vervangen.Garagepoorten uit PVC.

2 ramen vervangen

2 ramen in de badkamer moeten vervangen worden door 2 pvc ramen. 1 klein vast raam 64 cm h en 41 cm breed. + Grotere raam 1. 54 cm h op 1. 04 br. Met kiepmogelijkheid. Opening gemeten vanop de steen.

Trap veiliger maken

Wij hebben zopas een huis gekocht en graag willen we de trap van verdieping 1 naar 2 veiliger maken. Nu is er aan de open kant geen leuning, zijn de treden zeer kort en is de trap te steil. Er zijn 15 treden. Er is plaats om een kwart draai te voorzien aan het begin van de trap. Aan de rechterzijde onder de trap is een ingemaakte kast voorzien waarin een boiler hangt. Deze ruimte willen we graag behouden. In de bijlage kan u enkele foto's terugvinden die door de vorige eigenaar werden gemaakt.

Trappen plaatsen van eerste naar tweede en naar zolder

We willen graag onze huidige trap vernieuwen en een vaste trap laten steken naar de zolder. Graag willen we zeker weten dat dit praktisch haalbaar is in de zolder. We willen (gezien de smalle en kleine gang) een open houten trap met fijne smeedijzeren afwerking (ballustrade en leuning).

Herstellen van mechanisme van pvc schuifraam

Mijn schuifraam naar het terras wil niet meer open of dicht.

Raam herstellen

Het raam vooraan aan mijn appartement sluit niet meer. Het staat nu dus constant open. Het is een draai- en kipraam, maar dat is zelfs niet nodig. Het moet gewoon gesloten worden. Nu hangt er een groot hangslot op dat er ook zou moeten afgeknipt worden.

Lager van schuifdeur vervagen en afsluitmechanisme vervangen

De schuifdeur naar het terras langs de straatzijde van appartement op de tweede verdieping werkt niet meer naar behoren. (leegstaand app, te koop) In het ALU raamprofiel werd jaren geleden dubbele beglazing geplaatst. Mogelijk is een lager beschadigd door het hoge gewicht. De raamvergrendeling is eveneens defect en dient vervangen.

Raam verwijderen voor verhuis

Voor een verhuis op de vierde verdieping van een appartement in Antwerpen op 24 maart, zou een raam moeten worden uitgenomen rond 13u. De afmetingen bedragen ongeveer 2,5 of 1,5m. Wij hebben enkele personen ter plaatse die kunnen helpen. Het raam moet nadien worden teruggeplaatst (ongeveer 2 uur later). .Verhuislift aanwezig.

Houten trap plaatsen in de woonkamer

Afbreken oude wentetrap + plaatsing nieuwe trap. Graag trap trap kwartdraai. Graag in hout. Die komt in de eetkamer. Tegen de muur met een zijde.

Metalen keldertrap plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een trap van gelijkvloers naar de kelder, wordt door brouwer gebruikt bij levering in café.

Houten tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen

Houten tuinhuis(2 x 2,2) afbreken en afvoeren. Nieuw tuinhuis (2 x 1,5) assembleren en op zelfde houten vloer opstellen. Deze nieuwe is reeds aangekocht. Met een zadeldak.

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Wij willen graag 7 nieuwe binnendeuren laten plaatsen. Het gaat om 6 gewone schilderdeuren en 1 iet of wat speciale deur naar de living. We hebben deze nog niet aangekocht, dus alles is in samenspraak met de vakman.

Nieuwe voordeur plaatsen

Wij willen een nieuwe voordeur in landelijke stijl te plaatsen

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut cottage 505 x 295cm laten plaatsen door Makro. Een betonvloer is hier al voor aanwezig.