Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Houten trap zetten

Momenteel is er een oude uitschuifbare trap naar de zolder. Er zou mogelijk een nieuw zoldergat gemaakt moeten worden en een vaste trap.

Restauratie antieke voordeur met glas en staal

Wij hebben een voordeur met enkel glas en staalwerk, maar helaas sluit de deur niet goed af en is een deel van het glas gebarsten. Wij hadden graag het staalwerk behouden, maar wel een nieuwe deur met dubbel glas.

Stalen garage plaatsen

Vakman voor het plaatsen van onze stalen garage artikel nr. 2368665

Deur en kader plaatsen

Het plaatsen van bestaande deur bekadering en plaatsen van balustrade,

Aliminium binnenwand met deur plaatsen

2 vaste delen + een deur: 1 sog alu profielen, zwart gelakt, structuurlak RAL 9005 Deur voorzien van een rolslot en soss scharnieren ( 5 stuks) B.4090 x H.3000 mm.

Bnnendeuren plaatsen

Het volledig vervangen van 9 binnendeuren in hout + één dubbele deur

Herstellen dak houten tuinhuis

Door het onweer zijn er panelen van onze blokhutten onze zomerbar verschoven. We denken dat het bovenste stuk met dak er terug af moet en hersteld moet worden. Graag zou ik hier asap een bestek van laten opmaken voor herstelling.

Deur vernieuwen

Deur herstellen/repareren. Onze deur werd al 3 keer ingebroken, waardoor het het hout nu aan de kant waar de slot is helemaal vervangen moet worden, en de slot ook.

Buitentrap bekleden

Het gaat over een buitentrap. Van het terras naar de tuin. Er is een basis van een betonen trap geplaatst 4 jaar geleden . We hebben vorig jaar een lek gekregen in de ruimte onder de trap . Hierdoor heeft een dakwerker lood en roofing geplaatst. Maar nu zijn de tredes van de trap te smal geworden en er moet nog een bekleding op . Dus ik vermoed dat er op deze structuur een nieuwe trap geplaatst zal moeten worden . Over de materialen zijn we nog niet uit en willen we wachten op een advies van een professional .

Plaatsen van 2 deuren zonder deurlijst

Plaatsen van 2 tweedehands deuren zonder deurlijst, deze moet nog gemaakt worden. Is voor een horeca zaak.