Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Antwerpen:

Nieuwe binnendeuren plaatsen

1. Strakke smeedijzeren deur 220 x 115 met met helder glas en vast venster stuk van 60 boven aan de deur of een betere optie graag. 2. Witte blok deur (onzichtbare deur ingewerkt in wand) 80 x 205 met ingewerkte deurkruk (klepje) 3. witte schilderklare onzichtbare deur 9wegegewerkte scharnieren 80 x 205 4. volledig glazen badkamer deur (mat glas) met toilet slot 80 x 205

Keldertrap te vervangen

Wij willen een nieuwe eenvoudige rechte keldertrap laten plaatsen open, in hout of metaal Basis +/-1,60 m Breedte +/- 0,56 m Lengte +/- 2,58 m De trap moet mogelijk geplaatst worden voor week 42./ 2019

Herstellen scharnieren van PVC ramen

2 klikramen die nog amper open en toe gaan. Scharnieren zijn vervormd en kapot. Op zoek naar een vakman voor de herstelling.

Trapleuning plaatsen

ik wil een trapleuning plaatse tegen de muur en tegenover waar er een opening is ook met hout afsluiten

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zouden graag van onze zolder een gebruikte ruimte willen maken. echter hebben we nu een zolderluikje met plooibare trap die we uithalen. Deze zouden we dan willen vervangen door een vaste trap. Opening aan te passen.

Deuren vervangen

Na waterschade in mijn appartement moeten 2 schilderdeuren vervangen worden. Water is in de deuren gedrongen en die zijn onherroepelijk beschadigd. De deuren zijn geen standaardhoogte, maar een pak korter (+/- 192 cm hoog) maar wel standaardbreedte 83 cm. Vermoedelijk (ben ik niet 100% zeker van) kunnen de deurlijsten wel behouden blijven.

Krakende trappen herstellen

Op zoek naar een vakman om krakende traptreden te herstellen. Het betreft 2 rechte trappen met elk 15 treden.

Verluchtingsrooster in deur plaatsen

Voor verluchting in een technische ruimte, moet er in twee deuren een brandvertragende rooster met schuine lamellen geplaatst worden. Type Renson of gelijkwaardig.

Trappen met hout bekleden

Trap over 2 verdiepen met 20 en 19 treden Trapbekleding met hout plaatsen.

Vervangen draai naar draai/kiepraam

1. is het mogelijk bestaande draai ramen om te bouwen naar draai/kip ramen? 2. reparatie/ vervanging van sommige raamhendels mogelijk? het betreft dubbelglas kunststof ramen uit 1987.