Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor lint rolluik vervangen:

Lint rolluik vervangen

We zouden graag het lint van ons rolluik laten vervangen.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lint rolluik vervangen uit heel België:

Herstellen lint rolluiken

Het rolluik lint rolt niet meer volledig op bij het optrekken zodat de rolluik niet tot boven kan opgetrokken worden.

Oprolsysteem van rolluiken vernieuwen

Deze morgen brak het lint van mijn rolluik. Het is een voorzetrolluik op gelijkvloers . Het oprolsysteem wordt ook best vernieuwd. Graag idee van herstelkosten .

Vervanging lint zonweringen en rolluik

Vervanging van het lint, lintgeleiders en lint oprollers van 2 zonne weringen en 1 rolluik. De afmetingen van de twee grote ramen van de zonnewering zijn 2m10 op 1m70. De breedte van het lint is 14 mm en de lint oproller is een klein bakje van ongeveer 17 cm hoogte op breedte 14 cm. Het raam van het rolluik heeft afmeting: 1m24 op 1m28. Eveneens is het hier een lint van 14 mm en een kleine lintoproller. Voor de lintgeleiders zie foto. De linten zijn momenteel intact en niet gescheurd maar ze verkeren in slechte staat en ik zou graag de onderdelen preventief vervangen zien. Het gaat over een appartement op het derde verdiep. Voor het raam met het rolluik is geen balkon aanwezig en de bak hangt langs de buitenkant. Graag iemand dus met kennis van zaken.

Rolluiklint vervangen

Rolluiklint vervangen , het lint is afgebroken. Rolluik kast langs de buitenzijde van de woning op de 1 s te verdieping.

Vervangen lint rolluiken

Mijn lint van mijn voorzet rolluik is aan vervanging toe. Mijn appartement bevind zich op het 3 de verdiep. Ik heb zelf nog geen materiaal aangekocht.

Rolluiken herstellen

Vier rolluiken, 2 op 1e en 2 op 2e verdieping waarvan rolluiklint en roller dient te worden vervangen. Van één rolluik is het lint reeds gebroken.

Herstellen van rolluik en lint

Wat zijn de kosten voor het vervangen van 2 rolluik linten en misschien de op rolller . Het lint zou zijn voor een rolluik van 1 m B en 2 m H en 0,6 m B en 2 m H. En de prijs voor deze elektrische te maken dit zou dan gaan voor 4 rolluiken 1 van 1 m B op 2 m H en 3 van 0,6 m B op 2 m H

Vervangen van rolluiklinten

3 rolluiken gaan niet meer omhoog(lint is los) en bij 1 rolluik is het lint uit het apparaatje gekomen.

Partners

Partners van Casius