Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor lint rolluik vervangen:

Lint rolluik vervangen

We zouden graag het lint van ons rolluik laten vervangen.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lint rolluik vervangen uit heel België:

Herstellen lint rolluiken

Het lint van mijn rolluik beneden is afgebroken. Er dient een nieuw lint geplaatst te worden.

Herstellen werking ouderwets rolluik

Herstellen werking oud rolluik (gelijkvloers - straatkant) in oudere woning van gepensioneerde. Optrekken van het rolluik gaat nog . Bij het neerlaten echter draait het lint beneden niet meer rond de cirkelvormige metalen cylinder ( diameter : circa 10 cm ) - blijkbaar is hier een onderdeel / mechanisme stuk geraakt hetwelk er moet voor zorgen dat het lint zich mooi rond de cylinder oprolt . Mogelijk is tevens het lint aan vervanging toe .

Klussen in woning

Wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Vervangen aan-uitknop in Wirlpool afzuigkap - Deuren van draaiplateau in keuken herstellen. (gaan niet meer open) - Lint vervangen van rolluik in slaapkamer.

Reparatie rolluik

Ik heb 2 rolluiken die een nieuw lint nodig hebben. Wie kan me helpen ?

Reparatie 1 rolluik + vrijblijvende offerte automatisering 15 rolluiken

Ik heb 1 voorzet-rolluik op de eerste verdieping waar het lint is losgekomen (niet gescheurd). Graag had ik dit laten herstellen. Ook had ik graag een vrijblijvende offerte voor automatisatie van alle 15 rolluiken, liefst met Somfy RTS omdat ik dat kan integreren in mijn Domotica-systeem.

Vervangen lint rolluik

Op het eerste verdiep moet het lint van de opbouwrolluik vervangen worden. Tevens had ik graag langs de buitenzijde van het raam een lint geleider geinstalleerd gehad opdat het lint niet zo vaak door scheurt. Ik denk dat hiervoor de opbouwrolluik verwijderd zal moeten worden en nadien terug geplaatst worden. Foto's op verzoek, bezoek is ook mogelijk.

Allerlei klussen uitvoeren

Dringend! Vervangen van lint rolluik 2 stuks. Graag snel. Tegels voor woning, vastzetten plint aan zijkant en hervoegen.

Klusjes thuis

Bij mijn schoonouders zouden verschillende kleine klusjes moeten uitgevoerd worden : vervangen van lint rolluik, schaven van voordeur (voordeur klemt), achterdeur repareren (gaat niet meer dicht)