Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen houten voordeur :

Herstellen houten voordeur

De voordeur aan mijn woning is 130 jaar oud en is een klassiek model. Twee deuren, heel hoog en een glaspaneel bovenaan. Er zijn spleten aan de kanten waardoor er veel tocht naar binnenkomt.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen houten voordeur uit heel België:

Herstellen daken en dakgoot stormschade

De dakgoot langs de achterzijde moet vervangen worden door een nieuwe. Dit is een oude houten dakgoot. Lengte +- 14m. ook veel mosgroei langs de gevel. Er is stormschade aan het dak van onze garages. Daar is een bevestigingsplaat langs de zijkant losgekomen en zijn er enkele bakstenen van onder gevallen. Op het dak van onze veranda zijn er enkele pannen gebarsten en kapot. Dit dak zou hersteld/vervangen moeten worden. oppervlakte +- 30m³. Houten dakgoot afhalen en vervangen door een plastieken dakgoot. Dak in leien , aanbouw veranda.

Houten tuinhuis herstellen

Door de rukwinden van vorige week heeft de roofing van ons tuinhuis het begeven. Het dak dient hersteld te worden, dakpanelen op geplaatst worden, alsook vervanging van de deur van het tuinhuis. Dak met hout. Nu moet er houtpanelen opkomen.

Herstellen brievenbus deurtjes + houten schutting

Appartementsblok heeft buiten 2 stenen brievenbus blokken met een houten cassement binnenin. Dit is door de jaren versleten geraakt waardoor verschillende deurtjes stuk zijn en constan openwaaien. De houten schutting 3-4 meters met een hoogte van 180 van een van de buren op het gelijkvloers opgewaaid. Dit zouden we ook graag laten herstellen/vernieuwen.

Tuinhuis en carport herstellen

Het dak van de carport en het tuinhuis zijn weggewaaid door de storm. Mits vervanging van een paar houten planken kunnen deze heropgebouwd worden.

Onderhouden of vervangen van een houten hekken

Door de harde wind is ons houten hekken tussen oprit en tuin los gekomen en zelf een stuk weg gevlogen. Wij zouden graag of herstellen of vervangen. 2 panelen + deur in het midden.

Herstellen van palissade na windhoos

Door de storm is mijn houten palissade volledig uit de haak.

Herstellen / vervangen houten tuinomheining

Mijn tuinomheining is beschadigd, een deel is omgewaaid. Ik wil een nieuwe tuinomheining plaatsen.

Dak tuinhuis herstellen of vervangen

Mijn houten tuinhuis van 3x6m heeft een plat dak met rubber en kiezels erop. De rubber is aan de kanten losgekomen en er staat ook steeds water op na regen. Ondertussen sijpelt er water binnen langs 1 zijkant. Volgens mij moet de dakbedekking vernieuwd worden.