Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen houten voordeur :

Herstellen houten voordeur

De voordeur aan mijn woning is 130 jaar oud en is een klassiek model. Twee deuren, heel hoog en een glaspaneel bovenaan. Er zijn spleten aan de kanten waardoor er veel tocht naar binnenkomt.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen houten voordeur uit heel België:

Houten vloerbalken herstellen of vervangen

De woning is onderkelderd en minstens één van de houten steunbalken is rot. Deze balken vormen de basis van onze woonkamer. Het kunnen ook 2 of 3 balken van ongeveer 4 meter zijn die men moet herstellen of vervangen. Balken kan men langs onder bereiken om werken uit te voeren. We merken dat de vloer van de woonkamer begint te buigen en we maken ons zorgen om de stabiliteit en veiligheid.

Kroonlijsten herstellen en vervangen

Afschuren en herschilderen van houten kroonlijsten( corniche) aan de achterzijde van het gebouw . Oud herenhuis , zeer hoog. Aan de voorgevel van het gebouw dient de kroonlijst volledig vervangen te worden .

Houtrot herstellen en siliconen andere ramen preventief behandelen

We hebben een aantal houten ramen die waarschijnlijk aangetast zijn door houtrot doordat de silicone niet meer in goede staat is. 1 raam moet men zeker de profielen herstellen, een vijftal andere waaronder een groot en een schuifraam, preventief behandelen.

Marmeren trap bekleden en houten trap renoveren

De marmeren trap gaat van het gelijkvloers tot de 1e verdieping. Hij draait licht en zou moeten worden bekleed. De tweede trap is een houten trap van het gelijkvloers tot de 2e verdieping. Deze is zwaar beschadigd en enkele stootborden zijn kapot en gekraakt. Deze willen we liever herstellen zonder hem opnieuw te bekleden om de oude look te behouden.

Houten pergola herstellen

Een kleine pergola is stuk gegaan, herstellen. Dit is een houten pergola. Afmetingen zijn 2 meter op 2 meter.

Herstellen kroonlijst en goten

Dakgoten en kroonlijsten zijn aan herstelling toe . Dakgoten : zink en andere met roofing. 6 m breed. Kroonlijst:houten kroonlijst.

Houten trap herstellen

Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping herstellen. Dit is een houten trap, recht naar omhoog en staat tegen een muur. Hij is bij wijze van spreken ingezakt, dit te herstellen.

Houten dak garage herstellen

Ik heb een garage in hout met eveneens een houten dak, bestaande uit in elkaar passend houten latten. Daarop zijn shingles aangebracht. De uiteinden van deze latten die naar buiten uitsteken zijn langs een van de twee zijden van de garage verrot (zie ook foto's). Het is niet duidelijk wat de beste oplossing hiervoor is. Het oppervlak van het dak langs de probleemzijde is ongeveer 6,5 x 1,8m. Aan de andere kant is er geen probleem. Liefst voor de winter uit te voeren.

Partners

Partners van Casius