Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen houten raam:

Herstellen houten raam

Heb een rond boograam aan de gevel en de houten kaders rond het glas zijn rot en zouden hersteld moeten worden.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen houten raam uit heel België:

2 deuren herstellen en badkamermeubel aanpassen

2 binnendeuren gaan niet toe door te klein deurgat/ te grote deur. Standaarddeuren met een houten omlijsting. Bij de ene deur is de vloer verhoogt en moet dus een stuk worden afgeschaafd. Bij de andere deur ligt het probleem volgens ons bij de muur/ bevestiging. We hebben ook een nieuw badkamermeubel. De syfon past daar niet goed in en er moet een stuk uit worden gezaagd.

Deur plaatsen/herstellen en kleine arcade metsen

Herstellen van een oude houten voordeur. Plaatsen van een binnendeur. Metsen van een boog/arcade in de gang. Materiaal voor de binnendeur hebben we reeds aangeschaft, rest kan worden aangekocht indien nodig.

Deur en omlijsting herstellen

De deur naar het appartement werd door brandweerlieden opengebroken. Het frame (houten) en het slot zijn zwaar beschadigd en moeten worden vervangen. Daarna zou het nodig zijn om opnieuw te schilderen. la porte de l'appartement a été forcée par les pompiers. Le chambranle (en bois) et la serrure sont fort abîmés et doivent être remplacés. Il faudrait repeindre après.

Houten omranding dakraak vervangen

Infiltratie op een dakraam gedeeltelijk te herstellen. De omranding van het dakraam (hout) is vochtig en zou hersteld moeten worden. Dit gaat om een hellend dak met dakpannen.

Herstellen van houten onderbouw terras

De planken bovenaan zijn allemaal in orde, de constructie eronder is aan het rotten vanbinnen. Deze zou hersteld moeten worden. De oppervlakte van de terras is 15-20 vierkante meter.

Houten draaitrap herstellen of vervangen

Houten draaitrap herstellen of vervangen. Onderste trede is steen, dan 14 treden en dan bovenste trede. Momenteel zit er houtworm in. Armleuning plaatsen. Betreft een oude woning van 1958.

Klussen uitvoeren in appartement

Kleine werkjes in huurappartement van 90m² uitvoeren: - Houten plinten vastzetten. - Deur afschaven. - Stekkerdozen vastzetten. - Pleisterwerk herstellen. - Tegels opvoegen. - Barsten in plafond en muren herstellen. - Plafond en muren herschilderen.

Houtrot behandelen

Houten kader van badkamerraam herstellen. Onderaan houtrot door regen want raam heeft altijd op kipstand gestaan. Er komen houtschilfers af en is zo wak dat je er op sommige plaatsen gewoon een gat kan induwen. Alle ramen in woning ook eens nakijken.