Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trap bekleden met tapijt en balustrade verven:

Trap bekleden met tapijt en balustrade verven

Oude trap van 10-30m² bekleden plus balustrade verven. Houten trap te bekleden met stof (tapijt).
Offertes van timmermannen voor trappen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap bekleden met tapijt en balustrade verven uit heel België:

Trap met hout bekleden

Trap is reeds gezandstraald (lagtapijt op vroeger) maar erna blank belopen dus er zijn al wat plekken op ondertussen. Het is een beuken trap met 2 kleine bochten en in totaal 15 treden. Er is een klein platform tussen aan de benedenkant (wc toegang).

Trap met hout bekleden

Bestaande betontrap bekleden met hout het gaat om 16 treden en een platform van 1,8 m op 1 m evenals een nieuwe balustrade trapleuning.

Trap bekleden

Gesloten trap met bocht va 90° - totaal 15 treden - breedte 83 cm, in de bocht max breedte 115 cm. Materiaal is te kiezen in overleg met de vakman.

Trap bekleden laminaat

Graag overzettreden op bestaande linoleum in laminaat bekleden en eventueel trapleuning schilderen. De trap bestaat uit ongeveer 43 treden, de leuning is ongeveer 3 x 3 meter.

Trap bekleden met tapijt

Trap bekleden met nieuw tapijt. Momenteel bekleed met iets zeer dun mogelijks kan hierover bekleed worden en anders oude bekleding verwijderen en nieuwe plaatsen. 14 of 15 tredes.

Trap bekleden met laminaat

We wensen onze houten trap te laten bekleden met laminaat, bestaat uit 2 x 7 treden met tussen allee en erna nog eens 7 treden en boven zijn er ook nog 2 ballustrades.

Trap bekleden met laminaat

Ik heb nu een trap staan die te steil is en waarvan de treden te smal zijn. Mijn trap heeft ook nog een leuning nodig. Verder had ik graag de overzettreden in U vorm en dicht. Ik zou dus graag bekijken wat de opties zijn om mijn trap te renoveren. Hij bestaat uit 17 treden en ik zou hem graag laten bekleden met laminaat. Andere opties zijn mogelijk.

Trap bekleden

Momenteel is de trap bekleed met tapijt en we zouden deze graag laten bekleden met laminaat. De trap gaat tot de tweede verdieping en heeft een mooie leuning, die we willen behouden. Hij bestaat uit ongeveer 38 treden zonder platformen en er zijn drie platformen aanwezig. We wensen enkel de bekleding te wijzigen.