Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beerzel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Beerzel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Beerzel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Beerzel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Beerzel:

Houten trap aanpassen

Bestaande houten trap. Hoogte 370cm, lengte +/-250cm. Optrede = nu 18,5 cm, aantrede = nu 17,5cm. Trap veiliger te maken naar aanleiding van verkoop appartement. Er is beperkte ruimte om de trap langer te maken. Eventueel mogelijkheid om trap te laten draaien

Keter Oakland plaatsen en fundering leggen

Graag had ik een gepaste fundering gehad voor dit keter tuinhuis 229x224x242 en de plaatsing hiervan graag een vrijblijvende offerte voor de fundering en het plaatsen

Houten zoldertrap zetten

Plaatsen van uittrekbare zoldertrap met leuning en luik opening naar zolder is voorzien.

Blokhut Luna plaatsen

Graag plaatsen van blokhut Luna. De vloer wordt zelf door ons voorzien. Type LUNA van 2.95 X 2.95 X 2.00 .

Prefab betontrap storten in industriegebouw

Prefab betontrap voor verbouwing dit is voor een industrie. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Een zijde tegen de muur. Rechte trap met boven een bordes van 1 meter op 2 meter ,rechterkant trap die tegen een muur zit langs de zijkant. Ter plaatse komen kijken.

Rechte trap van keuken naar zolder plaatsen

Rechte trap maken van keuken naar zolder: Het betreft een trap van de keuken naar de zolderverdieping. Nu is dit een gat achter een gesloten deur. De deur komt uit in de keuken. Ter plaatse komen kijken.

Tuinhuis verder afwerken

Wij willen ons tuinhuis verder afwerken: Plaatsen van een deur (momenteel enkel een deurgat) Afwerken van de muren Volledig winddicht maken Materiaal in Ytong.

Blokhut plaatsen Villach

Graag willen wij onze Villach blokhut (415 x 320) van makro laten plaatsen. Dit incl. Dakbedekking.

Blokhut Villach plaatsen

IK had graag een offerte ontvangen voor Blokhut Villach V 415 x 320 cm. Met impregnatie behandeld en ter plaatse gemonteerd. (Heb dezelfde blokhut maar deze is vernield door vallende boom in storm). Daarna moet ze herbouwd worden.

Binnendeuren plaatsen-oude deuren afbreken

Ik zou graag 6 nieuwe binnendeuren laten plaatsen, die er nu staan zijn versleten. Ik heb nog geen nieuwe deuren, dus graag iemand die ook deuren verkoopt. Graag totaalprijs voor de 7 deuren, geplaatst, behandeld, met afbraak van de 6 deuren die er nu staan.