Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berchem (Antwerpen):

Ruimte ombouwen tot voorraadkast

Ik zoek iemand die mijn toilet kan ombouwen tot een voorraadkast. Hierbij zou het toilet dus verwijderd moeten worden. Waarbij de afvoerbuis moet afgestopt worden en watertoevoer afgeblind. Daarna zou ik graag een voorraadkast op maakt laten maken en plaatsen . Tevens aanmaken van beluchting in droge ruimte waar cv ketel is geplaatst.

Houten voordeur vervangen of herstellen

Houten voordeur vervangen of herstellen na interventie van brandweer

Nieuwe binnendeuren plaatsen

1. Strakke smeedijzeren deur 220 x 115 met met helder glas en vast venster stuk van 60 boven aan de deur of een betere optie graag. 2. Witte blok deur (onzichtbare deur ingewerkt in wand) 80 x 205 met ingewerkte deurkruk (klepje) 3. witte schilderklare onzichtbare deur 9wegegewerkte scharnieren 80 x 205 4. volledig glazen badkamer deur (mat glas) met toilet slot 80 x 205

Trappen met hout bekleden

Trap over 2 verdiepen met 20 en 19 treden Trapbekleding met hout plaatsen.

Vervangen draai naar draai/kiepraam

1. is het mogelijk bestaande draai ramen om te bouwen naar draai/kip ramen? 2. reparatie/ vervanging van sommige raamhendels mogelijk? het betreft dubbelglas kunststof ramen uit 1987.

Brandwerende deuren plaatsen

in totaal 7 brandwerende deuren te plaatsen. Standaardmaten. in appartementsgebouw met 5 appartementen.

Vervangen voordeur appartement

Ik ben eigenaar van een appartement waarvan de voordeur beschadigd is door verschillende klinken en niet meer te repareren is (zie foto's in bijlage). Ik zoek een vakman die een nieuwe inbraakveilige voordeur kan leveren en plaatsen op zeer korte termijn.

Herstellen keldertrap

De vierde laatste trede van de keldertrap heeft het begeven. Een bewoner van het gebouw is door deze trede gezakt tijdens het afdalen naar de kelder. Graag zouden we deze trede willen vervangen. De trede moet op maat gemaakt worden en correct gemonteerd worden in het bestaande frame.

Deurlijsten vervangen

Deurlijsten van de kapotte buitendeur vervangen.

Twee nieuwe trappen in rubberwood plaatsen

Ik wil nieuwe trappen plaatsen. Dit van de eerste naar de tweede verdieping en ook van de tweede naar de derde. Eerste verdieping: hoog 370 cm breed 81 cm. Tweede verdieping: hoog 330 cm ,breed 81 cm. Beide gesloten trappen in rubberwood.