Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berchem (Antwerpen):

Zoldertrap met luik installeren

Zoldertrap met luik installeren. Trapgat is 0.71m x 0.73m dus vermoedelijk moet dit ook groter gemaakt worden.

Duplex vergroten en trap aan vastmaken

Duplex ong. 1m vergroten en aan trap vast maken. Momenteel iets te klein en zonder afbakening.

Trap bekleden met tapijt

Het is een zelfgemaakte trap van Multiplex over een verdieping. Er is 1 scherp bochtje en redelijk hoge tredes. We willen de trap bekleden met tapijt.

Trapleuning plaatsen

Plaatsen van een trapleuning in hout (rond model) aan beide kanten van de muur. 1 verdieping met een draailengte van 80 cm. Bestaande leuning moet nog worden weggehaald. De trap maakt een kwartdraai, dus een leuning is recht, de andere heeft ook een hoek van 90° nodig.

Trap en gang renoveren

Ik wens de gang in mijn appartementsgebouw te renoveren. Het betreft muren, trap en plafond. Het gebouw telt 2 verdiepen (GLV-1V-2V). Doorgang is voor 2 eigenaars (1V + 2V) en dient duurzaam te zijn voor beschadiging van schoenen en kleine honden (geen binnenhuistrap). Er is wat schade aan de trap door een vroegere traplift. Trap moet gerenoveerd worden. Muren en plafond bepleisteren mogelijks.

Nieuwe voordeur plaatsen

De voordeur van mijn appartement te vervangen. De oude voordeur moet weg en een nieuw voordeur moet plaatsen die de vakman zelf aankoopt.

Herstel traptrede in kelder

Ik ben door de trap in de kelder gezakt. Nu vraag ik mij af of het mogelijk is om op korte termijn deze trede te herstellen. Daarnaast zou ik graag op langere termijn een nieuwe trap willen daar de huidige trap aangetast is door houtwormen. Deze kan in hout of metaal vervaardigd zijn. De breedte is ongeveer 70 cm, hoogte kan ik niet direct zeggen.

Nieuwe binnendeuren plaatsen voor renovatieproject

Wij zoeken een schrijnwerker om 8 nieuwe binnendeuren te plaatsen in ons gerenoveerde huis. De oude deuren zijn al verwijderd. De oude deurbladen zijn tot 2m17 hoog.

Ruimte ombouwen tot voorraadkast

Ik zoek iemand die mijn toilet kan ombouwen tot een voorraadkast. Hierbij zou het toilet dus verwijderd moeten worden. Waarbij de afvoerbuis moet afgestopt worden en watertoevoer afgeblind. Daarna zou ik graag een voorraadkast op maakt laten maken en plaatsen . Tevens aanmaken van beluchting in droge ruimte waar cv ketel is geplaatst.

Houten voordeur vervangen of herstellen

Houten voordeur vervangen of herstellen na interventie van brandweer