Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berchem (Antwerpen):

Herstellen keldertrap

De vierde laatste trede van de keldertrap heeft het begeven. Een bewoner van het gebouw is door deze trede gezakt tijdens het afdalen naar de kelder. Graag zouden we deze trede willen vervangen. De trede moet op maat gemaakt worden en correct gemonteerd worden in het bestaande frame.

Deurlijsten vervangen

Deurlijsten van de kapotte buitendeur vervangen.

Twee nieuwe trappen in rubberwood plaatsen

Ik wil nieuwe trappen plaatsen. Dit van de eerste naar de tweede verdieping en ook van de tweede naar de derde. Eerste verdieping: hoog 370 cm breed 81 cm. Tweede verdieping: hoog 330 cm ,breed 81 cm. Beide gesloten trappen in rubberwood.

Uitschuifbare ladder vervangen

Een uitschuifbare ladder naar de liftkamer in het appartementsgebouw kan vernieuwen. Het betreft een klein appartementsgebouw.

Boilerkast maken en schuifdeur plaatsen.

1- Boiler: Verbergen van buizen met een kast of geperforeerd metaal. 2- Schuifdeur plaatsen: https://acupoflife.nl/hoe-maak-je-een-schuifdeur-voor-minder-dan-e50/

Houten trap plaatsen

We hebben een zoldertrap maar zouden graag een vaste trap willen plaatsen. Er zal iets verderop een nieuwe opening moeten komen om de trap te bevestigen.

Houten buitendeur herstellen

Wij hebben een oude buitendeur van een herenhuis deels in glas en deels in hout en willen deze graag laten herstellen.

Houten voordeur herstellen

In het voorjaar zijn wij slachtoffer geweest van vandalisme. Nu veel schade is er niet, alleen aan de binnenkant is er hout los gekomen.

Plaatsen van brandwerende deuren

Plaatsen van brandwerende deuren.

Trap bekleden in pvc of vinyl

Trap bekleden. Trap van gelijkvloer tot tweede verdieping, 30 tal treden. Onderste trap een draai, tweede trap twee draaien. Kleine traphal eerste en tweede verdiep vloer mee bekleden voor 4 m².