Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berchem (Antwerpen):

Herstelling draai kipramen

Ik heb een kantel - en kiep raam. Toen ik dit raam wilde openen hoorde ik "iets" breken. Daarna kon ik met de hendel het raam niet meer sluiten of van stand veranderen. Naar mijn mening is er iets mis met het mechanisme om het raam op slot te doen.

Trapleuning plaatsen

Graag zouden we een nieuwe trapleuning laten plaatsen. De huidige leuning is in metaal / aluminium / inox en heeft grote openingen. We willen in de plaats hiervan een mooie (maar eenvoudige) houten trapleuning, passend in herenhuis-stijl van van het huis, met spijlen op een veilige afstand voor de kinderen. Er zijn 2 verdiepen (met telkens een tussenverdiep), wat neerkomt op 6 'stukken' trap (met andere lengte & hellingsgraad).

Lager van schuifdeur vervagen en afsluitmechanisme vervangen

De schuifdeur naar het terras langs de straatzijde van appartement op de tweede verdieping werkt niet meer naar behoren. (leegstaand app, te koop) In het ALU raamprofiel werd jaren geleden dubbele beglazing geplaatst. Mogelijk is een lager beschadigd door het hoge gewicht. De raamvergrendeling is eveneens defect en dient vervangen.

Houten trap plaatsen in de woonkamer

Afbreken oude wentetrap + plaatsing nieuwe trap. Graag trap trap kwartdraai. Graag in hout. Die komt in de eetkamer. Tegen de muur met een zijde.

Zitbank in mdf op maat maken

Ik wil graag rondom het verwarmingselement een zitbank in mdf laten maken. De afmetingen zijn ongeveer 1 m op 2.80 m.

Herstellen mechanisme schuifraam

Mijn schuifraam naar de tuin toe werkt niet naar behoren. Het is een mechanisme waarbij het raam getild zou worden dmv de hendel, maar dit gebeurt niet. Daardoor schuift ze enorm moeilijk open.

Vervanging groot schuifraam

Groot alumnium schuifraam tussen woning en terras is aan vervanging toe. 3 m h op 4 m br.

Deuren en schappen op maat maken

De klus bestaat uit: - op maat maken van 2 mdf deuren en plaatsen in inkomhal voor afsluiten bergruimte - maken van schappen in de berging - plaatsen van een deur kassement in de badkamer Het materiaal is grotendeels aanwezig, gereedschap zeer beperkt. Een goed zaagmachine voor mooie afwerking is nodig.

Herstellen van rolluik en lint

Wat zijn de kosten voor het vervangen van 2 rolluik linten en misschien de op rolller . Het lint zou zijn voor een rolluik van 1 m B en 2 m H en 0,6 m B en 2 m H. En de prijs voor deze elektrische te maken dit zou dan gaan voor 4 rolluiken 1 van 1 m B op 2 m H en 3 van 0,6 m B op 2 m H

Klemmende voordeur afschaven aan de onderkant

Onze voordeur met een speciaal veiligheidsslot (DOM ** STG staat erop) klemt heel erg aan de onderkant. Daardoor kunnen we de deur niet goed meer openen; als we doorduwen komen de scharnieren heel erg onder spanning te staan. Onderaan afschaven.

Metalen buitentrap plaatsen

Buitentrap plaatsen: We willen een zwevende trap tussen de living en de tuin laten zetten. Dit betreft een buitentrap. Hoogte: 105 cm.

Metalen trap plaatsen

De trap zou geplaatst moeten worden tussen de living die op niveau ligt en de keuken op het gelijkvloers. De trap loopt niet langs een muur. Dus graag aan de ene kant van de trap een leuning en aan de andere kant open. We zien graag een trap uit staal met houten tredes. (model Samba) Op de ballustrade zou ook een leuning moeten komen. Als het nodig is kan ik enkele voorbeelden ter inspiratie sturen, alsook de plannen . (De renovatiewerken zijn nog bezig) Qua materiaal van de vloeren: in de living komt er parket, en in de keuken epoxy-gietvloer.

Betontrap storten voor buiten

Het zou gaan om een bel-etage woning waar de tuin moet verbonden worden met de hoger gelegen keuken. De hoogte is 1,60 m en de breedte van de trap zou ongeveer 2,5m breed moeten zijn. Het lager gelegen terras van 40m2 moet ook gestort worden misschien dat dit ook in een keer kan gebeuren. Alvast bedankt. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten

Herstellen bevestiging draai- en kantelraam / sluitingsmechanisme

1. de bevestiging van een draairaam aan het frame. Dit is gebroken (de foto’s van de dubbele raamdeur met uitzicht op pleintje en de detailfoto’s van de bevestiging) 2. Een sluitmechanisme van eenzelfde raamdeur in een andere kamer. Dit raamdeur gaat niet meer dicht. De bijgevoegde foto’s zijn wel van een zelfde type sluitingsmechanisme. (de foto’s van het sluitmechanisme) Ramen in aluminium.

Metalen trap naar terras plaatsen

De trap gaat van de living naar het terras (bel etage) en mag niet teveel plaats in beslag nemen. Het zou gaan om een antraciete of zwarte trap, eventueel met houtbekleding. Hoogte: 105 cm. Lengte zou idealiter 150 cm moeten bedragen.

Kasten op maat maken

Ik wil enkele kasten op maat. Een hoge kast en een hoekkast in de hal. In beide slaapkamers een hangkast en deuren voor een voorraad ruimte.

Herstellen van pvc deuren

Mijn deuren sluiten niet meer goed, de pinnen komen niet overeen met de profielen. Het zijn 2 deuren.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Mogelijk de andere trap ook renoveren. Mogelijkheden bekijken met de vakman.

Plaatsen binnendeuren en brandwerende inkomdeur

Plaatsen van 3 Thys Invisible (Tubespaan) schilderdeuren: - 2 deuren met afmetingen 201,5 x 78 deur met afmetingen 201,5 x 63 Plaatsen van 1 brandwerende inkomdeur voor appartement

Maken van op maat gemaakte kasten

De open keuken in mijn huurappartement heeft maar weinig kastruimte, daarom zou ik graag een extra keukenkast op de grond willen met een afgewerkte achterkant naar de living gericht.

Houten voordeur art nouveau herstellen (120 jaar oud)

Wegens poging tot inbraak enkele weken geleden is onze voordeur beschadigd (houtwerk). Wij zoeken iemand die de voordeur kan restaureren/herstellen. Houtwerk is beschadigd binnenzijde en buitenzijde van de deur.

Controle/nazicht stevigheid van houten trap

Graag aannemer of specialist: In een woning uit 1968, zie ik uit naar een controle van de stevigheid/constructie van het trapgedeelte tussen gelijkvloers en 1ste verdieping.

Klemmende deur

Onze houten voordeur klemt heel hard, we moeten hard trekken om open te krijgen en bijna dichtslaan om de deur in het slot te krijgen. Nu met de warmte is het nog erger. We zien wel dat de deur precies niet op alle plaatsen een gelijke ruimte heeft. Het slot is pas nieuw gezet, dus dat kan normaal het probleem niet zijn. We zoeken iemand die dit kan oplossen, want voor de buren maakt dit ook veel lawaai.

Vliegenraam herstellen

Herstellen van raam. Maat van het vliegenraam 1,50 op 0,60 m

Plaatsen nieuwe voordeur aan appartement

Ik had graag de prijs geweten van een eenvoudige voordeur voor mijn appartement. De deur is ingetrapt geweest door de brandweer en niet hersteld door de vorige eigenaar. Nu ik het appartement betrek zie ik dit gebrek.