Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berchem (Antwerpen):

Ramen en deuren in pvc plaatsen

Ik zou ramen en deuren willen vervangen door pvc. Verschillende deuren en ramen: 4 ramen en 2 deuren.

Houten trap plaatsen en opening maken

Er is een traphal, een leegte boven de trap naar de eerste verdieping. Boven die trap wil ik graag net hetzelfde soort trap laten zetten, die van de eerste verdieping naar de zolder gaat. Er moet in de houten vloer van de zolder dus een trapgat gemaakt worden, er moet een muurtje gesloopt worden op de eerste verdieping (geen draagmuur), en daar moet dus een trap beginnen.

Bestaande houten trap vervangen

Vervanging van een bestaande houten trap met 1 draai door een identieke of een draai/wenteltrap te plaatsen.

Herstellen sluitingsmechanisme van draai kantelraam

Er is iets mis met de mechaniek van sluiting van een draai kantelraam. Het kan niet meer volledig gesloten worden. Ik denk dat er met het sluitingsmechanisme bovenaan iets mis is , het sluitingsmechanisme zou moeten worden hersteld.

Herstellen van aluminium ramen

In het kantoorgebouw waar wij gehuisvest zijn sluiten een aantal ramen maar gedeeltelijk of zelfs niet meer. Ik vermoed dat het probleem voornamelijk de klinken en het sluitmechanisme betreft. Wij zoeken dus iemand om deze allemaal na te kijken en te herstellen. Het gaat om minstens 8 ramen.

Nieuwe inkomdeur plaatsen voor appartement

Vervangen van bestaande inkomdeur van een studio door een inbraak- en brandveilige deur. Afmetingen opening: 90x206cm. Bestaande deur: 80x201cm.

Zandstralen /luchtgommen van houten trappen 40 treden met armleuning en spalken

We zouden graag onze trap laten zandstralen of lucht gommen, het zijn ongeveer 40 treden met armleuning en spaken. Het gaat om een oude trap in een rijhuiswoning. De trap bestaat uit vier verschillende delen die verdiepingen en tussenverdiepingen met elkaar verbinden. Dit is een trap van gelijkvloers naar badkamer en naar living en van living naar terras en van terras naar slaapkamer. Ongeveer 10 treden bij elk onderdeel.

Binnendeuren en maatkasten plaatsen

Wij willen in ons appartement volgende werk op zeer korte termijn uitvoeren 5 volle binnendeuren 1 met glazen panelen binnendeur Alle kaders vervangen plus 1 kader van een dubbele deur waar geen deur meer in moet 1 vestiaire kast 3 burelen en 3 kleerkasten (kinderkamers) 2 kleerkasten voor volwassene 1 kastje in sanitaire ruimte

Vervangen van garagepoort

Vervangen sectionaalpoort wegens volledig verouderd. Krijg ze nu ook niet meer open of dicht, langs één kant volledig doorgezakt.

Raam verwijderen voor verhuis en terugplaatsen

Ik verhuis naar een appartement op de 2de verdieping. Er zijn 2 kleine ramen die open kunnen met in het midden een groot vast raam. Dit laatste zou er blijkbaar uit kunnen gehaald worden. Wie kan dit er uithalen en eventueel opnieuw in plaatsen. De afmetingen zijn 2,5m X1m