Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, zolder maken met kamers, garage bouwen, garage opnieuw bouwen, carport in aluminium bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap storten in industriegebouw, houten trap plaatsen en afwerken met thermowood, vaste zoldertrap plaatsen, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berchem (Antwerpen):

Zitbank in mdf op maat maken

Ik wil graag rondom het verwarmingselement een zitbank in mdf laten maken. De afmetingen zijn ongeveer 1 m op 2.80 m.

Herstellen / vervangen voordeur appartementsgebouw

Ik heb een vraag betreffende een voordeur van een gebouw dat is onderverdeeld in 4 appartementen. Het is onmogelijk om de voordeur dicht te trekken in het slot. Graag zouden wij, de bewoners van de appartementen, de voordeur laten herstellen of vervangen.

Herstellen mechanisme schuifraam

Mijn schuifraam naar de tuin toe werkt niet naar behoren. Het is een mechanisme waarbij het raam getild zou worden dmv de hendel, maar dit gebeurt niet. Daardoor schuift ze enorm moeilijk open.

Vervanging groot schuifraam

Groot alumnium schuifraam tussen woning en terras is aan vervanging toe. 3 m h op 4 m br.

Deuren en schappen op maat maken

De klus bestaat uit: - op maat maken van 2 mdf deuren en plaatsen in inkomhal voor afsluiten bergruimte - maken van schappen in de berging - plaatsen van een deur kassement in de badkamer Het materiaal is grotendeels aanwezig, gereedschap zeer beperkt. Een goed zaagmachine voor mooie afwerking is nodig.

Herstellen van rolluik en lint

Wat zijn de kosten voor het vervangen van 2 rolluik linten en misschien de op rolller . Het lint zou zijn voor een rolluik van 1 m B en 2 m H en 0,6 m B en 2 m H. En de prijs voor deze elektrische te maken dit zou dan gaan voor 4 rolluiken 1 van 1 m B op 2 m H en 3 van 0,6 m B op 2 m H

Klemmende voordeur afschaven aan de onderkant

Onze voordeur met een speciaal veiligheidsslot (DOM ** STG staat erop) klemt heel erg aan de onderkant. Daardoor kunnen we de deur niet goed meer openen; als we doorduwen komen de scharnieren heel erg onder spanning te staan. Onderaan afschaven.

Metalen buitentrap plaatsen

Buitentrap plaatsen: We willen een zwevende trap tussen de living en de tuin laten zetten. Dit betreft een buitentrap. Hoogte: 105 cm.

Metalen trap plaatsen

De trap zou geplaatst moeten worden tussen de living die op niveau ligt en de keuken op het gelijkvloers. De trap loopt niet langs een muur. Dus graag aan de ene kant van de trap een leuning en aan de andere kant open. We zien graag een trap uit staal met houten tredes. (model Samba) Op de ballustrade zou ook een leuning moeten komen. Als het nodig is kan ik enkele voorbeelden ter inspiratie sturen, alsook de plannen . (De renovatiewerken zijn nog bezig) Qua materiaal van de vloeren: in de living komt er parket, en in de keuken epoxy-gietvloer.

Betontrap storten voor buiten

Het zou gaan om een bel-etage woning waar de tuin moet verbonden worden met de hoger gelegen keuken. De hoogte is 1,60 m en de breedte van de trap zou ongeveer 2,5m breed moeten zijn. Het lager gelegen terras van 40m2 moet ook gestort worden misschien dat dit ook in een keer kan gebeuren. Alvast bedankt. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten

Herstellen bevestiging draai- en kantelraam / sluitingsmechanisme

1. de bevestiging van een draairaam aan het frame. Dit is gebroken (de foto’s van de dubbele raamdeur met uitzicht op pleintje en de detailfoto’s van de bevestiging) 2. Een sluitmechanisme van eenzelfde raamdeur in een andere kamer. Dit raamdeur gaat niet meer dicht. De bijgevoegde foto’s zijn wel van een zelfde type sluitingsmechanisme. (de foto’s van het sluitmechanisme) Ramen in aluminium.

Metalen trap naar terras plaatsen

De trap gaat van de living naar het terras (bel etage) en mag niet teveel plaats in beslag nemen. Het zou gaan om een antraciete of zwarte trap, eventueel met houtbekleding. Hoogte: 105 cm. Lengte zou idealiter 150 cm moeten bedragen.

Kasten op maat maken

Ik wil enkele kasten op maat. Een hoge kast en een hoekkast in de hal. In beide slaapkamers een hangkast en deuren voor een voorraad ruimte.

Herstellen van pvc deuren

Mijn deuren sluiten niet meer goed, de pinnen komen niet overeen met de profielen. Het zijn 2 deuren.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Mogelijk de andere trap ook renoveren. Mogelijkheden bekijken met de vakman.

Plaatsen binnendeuren en brandwerende inkomdeur

Plaatsen van 3 Thys Invisible (Tubespaan) schilderdeuren: - 2 deuren met afmetingen 201,5 x 78 deur met afmetingen 201,5 x 63 Plaatsen van 1 brandwerende inkomdeur voor appartement

Maken van op maat gemaakte kasten

De open keuken in mijn huurappartement heeft maar weinig kastruimte, daarom zou ik graag een extra keukenkast op de grond willen met een afgewerkte achterkant naar de living gericht.

Houten voordeur art nouveau herstellen (120 jaar oud)

Wegens poging tot inbraak enkele weken geleden is onze voordeur beschadigd (houtwerk). Wij zoeken iemand die de voordeur kan restaureren/herstellen. Houtwerk is beschadigd binnenzijde en buitenzijde van de deur.

Controle/nazicht stevigheid van houten trap

Graag aannemer of specialist: In een woning uit 1968, zie ik uit naar een controle van de stevigheid/constructie van het trapgedeelte tussen gelijkvloers en 1ste verdieping.

Klemmende deur

Onze houten voordeur klemt heel hard, we moeten hard trekken om open te krijgen en bijna dichtslaan om de deur in het slot te krijgen. Nu met de warmte is het nog erger. We zien wel dat de deur precies niet op alle plaatsen een gelijke ruimte heeft. Het slot is pas nieuw gezet, dus dat kan normaal het probleem niet zijn. We zoeken iemand die dit kan oplossen, want voor de buren maakt dit ook veel lawaai.

Vliegenraam herstellen

Herstellen van raam. Maat van het vliegenraam 1,50 op 0,60 m

Plaatsen nieuwe voordeur aan appartement

Ik had graag de prijs geweten van een eenvoudige voordeur voor mijn appartement. De deur is ingetrapt geweest door de brandweer en niet hersteld door de vorige eigenaar. Nu ik het appartement betrek zie ik dit gebrek.

Deur herstellen

Houten deur (van keuken naar tuin) sluit niet meer. Er is een kier te zien, zelfs als ze op slot is.

Carport bekleden in hardhout

Het bekleden van een carport (metalen constructie) in hardhout. Het maken van een esthetisch valluik in onze ligging naar de kelder. (Dat is nu een open keldergat). Graag zo snel mogelijk.

Tuinhuis plaatsen

Heb verleden jaar tuinhuis Lilly zelf geplaats maar een boom van de buurman is er op gevallen ! Zou graag terug tuinhuis Lilly hebben maar geplaats door Makro ! Isvoor de verzekering is het mogelijk om offerte te bezorgen om na goedkeuring het te laten plaatsen !.