Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Berchem (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Berchem (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Berchem (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berchem (Antwerpen):

Vliegenraam herstellen

Herstellen van raam. Maat van het vliegenraam 1,50 op 0,60 m

Plaatsen nieuwe voordeur aan appartement

Ik had graag de prijs geweten van een eenvoudige voordeur voor mijn appartement. De deur is ingetrapt geweest door de brandweer en niet hersteld door de vorige eigenaar. Nu ik het appartement betrek zie ik dit gebrek.

Deur herstellen

Houten deur (van keuken naar tuin) sluit niet meer. Er is een kier te zien, zelfs als ze op slot is.

Carport bekleden in hardhout

Het bekleden van een carport (metalen constructie) in hardhout. Het maken van een esthetisch valluik in onze ligging naar de kelder. (Dat is nu een open keldergat). Graag zo snel mogelijk.

Tuinhuis plaatsen

Heb verleden jaar tuinhuis Lilly zelf geplaats maar een boom van de buurman is er op gevallen ! Zou graag terug tuinhuis Lilly hebben maar geplaats door Makro ! Isvoor de verzekering is het mogelijk om offerte te bezorgen om na goedkeuring het te laten plaatsen !.

Bekleden van trap

Trap stofferen, ongeveer 33 tredes.

Herstelling ramen en deuren

1 houten kiepraam (1m30x1m30) is wat krom getrokken en lekt erg. Een houten buitendeur sluit slecht. 2 houten terrasdeuren zijn onderaan slecht afgedicht zodat er en kleine lek is.

Zandstralen trap

Zandstralen van een trap van 2 verdiepen hoog. Als de houtsoort de juiste is/hard genoeg is. Graag ter plaatse komen kijken om te zien welke soort houtsoort het is

Herstellen van trappen

Graag trappen in originele staat te herstellen. Op heden geschilderd. (4 trappen) 60 tal treden. Houten trap. Lichte slijtage over middelste dragend gedeelte

Inbouwkasten maken

Ik wil inbouwkasten laten maken voor heel het appartement van 130m² Ongeveer 20 meter aan kasten met een hoogte van 2m50. Ik zoek hiervoor een interessante offerte en vakman..

Mechanisme schuifdeur herstellen

Het hendelmechanisme van onze schuifdeur is kapot (deur kan normaal zowel schuiven als op kiepstand). Met de schuifdeur op zich is geen probleem, maar we zoeken iemand die het mechanisme om de schuifdeur te openen en te sluiten kan herstellen of indien nodig vervangen.

Plaatsen van twee binnendeuren en twee inkomdeuren

Voor een renovatie project zoek ik een timmerman die twee binnendeuren en twee inkomdeuren kan plaatsen. Deuren zullen voorgelakt zijn. De werken graag in de maand november uitvoeren.

Plaatsen blokhut Lilly

Wij zouden graag de lilly geplaatst zien worden door jullie en er is al een ondergrond en we vroegen ons af hoeveel dat zou kosten

Plaatsen sidings

Ik wil sidings laten plaatsen op de deuren van mijn tuinhuisje. Materiaal heb ik in mijn bezit en is reeds voorgesneden. Verder ook een nieuw breder dakgootje aanbrengen en verbinden aan de regenton. Dakgoot heb ik nog niet.

Houten afscheiding tussen open keuken/living met slot

Graag zou ik houten schuifdeuren hebben die de open keuken van de open living scheiden met een vergrendeling (slot)

Reparatie Schuifraam

Sinds vanochtend gaat mijn schuifraam niet meer open. Is er iemand die mij daar bij zou kunnen helpen?

Ingemaakte kast herstellen

Schade van waterschade aan ingemaakte kast en herstelling uitvoeren

Inkorten van deuren

Inkorten 2 houten deuren onderaan. Adres geef ik aan de vakman mee.

Plaatsen houten trap

Rechte trap met 17 treden met aan de zijkanten een leuning.

Vocht uit parket nemen door regenval- heraanleggen

Door hevige regenval was keuken onder water gelopen. Nu zit er vocht onder het parket, planken beginnen te vertrekken. Bij stappen op het parket hoor je het water zitten. Vocht zou uit de parket moeten , en bepaalde stukken heraanleggen, best ter plaatse komen kijken.

Balken bijplaatsen voor moulures

Voor het plaatsen van plafondmoulures zouden een 10-tal nieuwe balken (+/- 0,2m x 0,1m x 1,1m) moeten worden bijgeplaatst op bestaande houtstructuur om de plafondmoulures aan te bevestigen. Deze balken dienen op een 4-tal m hoogte te worden gemonteerd (hiervoor kan stelling van plaatser plafondmoulures worden gebruikt).

Verwijderen van verflaag trappen

Het gaat om een trap met een bordeaux verflaag erop. Die verflaag zouden we graag laten verwijderen. In bijlage vindt u een foto van de trap, alsook een deel van het bouwplan om een idee te geven van de oppervlakte. Het gaat om een trap voor één verdieping.

Afwerking van dakvensters

Wij hebben onlangs ons dak opnieuw laten isoleren en volledig laten vernieuwen. Onze dakramen zijn hiervoor uitgenomen en opnieuw geplaatst, maar jammer genoeg niet opnieuw afgewerkt. Wij zoeken iemand om deze nu af te werken (zie foto's in bijlage). Het betreft twee standaard velux dakramen.

Dressing op maat

Wij zouden graag een volledig ingerichte dressing op maat willen laten maken. Graag komen kijken voor advies-info-prijsofferte-juiste maten opnemen.

Ramen herbeglazen

Ik heb een appartement dat ik wil volledig renoveren. Ook de ramen moeten voorzien worden van dubbele beglazing en (de scharnieren van) de kozijnen dienen hersteld te worden.