Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervangen voordeur appartement:

Vervangen voordeur appartement

Ik ben eigenaar van een appartement waarvan de voordeur beschadigd is door verschillende klinken en niet meer te repareren is (zie foto's in bijlage). Ik zoek een vakman die een nieuwe inbraakveilige voordeur kan leveren en plaatsen op zeer korte termijn.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen voordeur appartement uit heel België:

Glas vervangen in voordeur

Dubbel glas in voordeur te vervangen. Fabrikant Engels. Eén zijde Niagara, één zijde vlak. De afmetingen zijn +- 182 x 80

Glas in voordeur vervangen

Ik wil de ruit van de voordeur vernieuwen, daar de buitenste laag van het veiligheidsglas gebroken is. De maten zijn gemeten vanaf het binnenkader deze bedragen 2320mm op 900mm.

Nieuwe voordeur plaatsen

De voordeur van mijn appartement te vervangen. De oude voordeur moet weg en een nieuw voordeur moet plaatsen die de vakman zelf aankoopt.

Glas voordeur vervangen

Ik heb een voordeur in pvc. Glas in voordeur is gebroken. Het betreft het buitenste glas van een dubbel glas. Afmeting 60cm×30cm.

Herstellen massief eiken voordeur

Een herstelling aan een eiken voordeur. De beglazing dient vervangen te worden naar dubbel glas met nieuwe glaslatten en de kader dient aangepast te worden zodat deze tochtvrij is.

Herplaatsen oude houten dubbele voordeur

Wij wonen in een oud herenhuis waar de voordeur uit aluminium en glas is. Men moet dit vervangen door de oude, houten deur opnieuw te plaatsen.

Glas voordeur vervangen

Het glas van de voordeur moet vervangen worden.

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben een pvc voordeur met 3 glazen ramen, evenredig verdeeld over de hele deur. Het middelste glas is gebarsten. Het betreft het buitenste glas van een dubbel glas. de barst is enkel in het buitenste glas aanwezig.