Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor ruimte ombouwen tot voorraadkast:

Ruimte ombouwen tot voorraadkast

Ik zoek iemand die mijn toilet kan ombouwen tot een voorraadkast. Hierbij zou het toilet dus verwijderd moeten worden. Waarbij de afvoerbuis moet afgestopt worden en watertoevoer afgeblind. Daarna zou ik graag een voorraadkast op maakt laten maken en plaatsen . Tevens aanmaken van beluchting in droge ruimte waar cv ketel is geplaatst.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ruimte ombouwen tot voorraadkast uit heel België:

Plan aanbouw bijbouw tot kangeroewoning

Wij willen onze woning graag omvormen tot een kangeroewoning. Wij hebben nu een bel-etage en willen een aanbouw(ca 20m²) en de garage ombouwen om tot de nodige ruimte te bekomen.

Zolder ombouwen tot leefruimte

Zolder te renoveren. Men moet een trap en twee dakramen steken. Extra isoleren en afwerken met gyproc wanden. Ruimte van 35 m².

Kelderruimte ombouwen tot geluidsdichte muziekstudio

- ruimte van ongeveer 4,5 meter op 2,5 meter en 2 meter hoog - reeds eerste wand gyproc aangebracht, moet isolatie laag komen, anti vibratie laag en verbindingsstukken, met nieuwe (dunne gyproc) en geluidsisolerende matten. Dan geluiddempende matten. 4 wanden en plafond.

Deurgat maken en elekticiteitswerken

Ik zoek iemand om een gat in een muur te maken voor een deur en het plaatsen van extra stopcontacten in een zolder ruimte alsook het ombouwen van uitbouw stopcontacten naar inbouw.

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.

Garage ombouwen tot speelkamer

Ik wil onze garage laten verbouwen naar een speelkamer. De ruimte is ongeveer 21 m². De muren moeten met gyproc worden bedekt. De vloer moet met een kindvriendelijk maar duurzame dekking worden voorzien. Een kleine verwarming, belichting. Opbergkast als afscheiding tussen speelruimte en waskot. Klein elektrisch werk. Onze garagepoort moet voorzien worden van een raam voor natuurlijk lichtinval.

Ombouwen van garage tot repititieruimte

Bestaande garage ongeveer 32 m² volledig ombouwen naar ruimte zonder ramen en poort. De geluidsisolatie kunnen we zelf doen, enkel buitenmuren vernieuwen. Ook het plat dak moet men waarschijnlijk vernieuwen. Verdelen in 2 ruimten, een om te repeteren en andere als berging. Volledig nieuwe elektriciteit, verwarming en verluchting voorzien.

Kamer ombouwen naar hammam

Ik heb een kamer om een hammam in te bouwen. Het gaat om een ruimte van 20 m². Muren en plafond moeten geïsoleerd worden, vloerverwarming aangelegd, spots ingebouwd. Er moeten diverse loodgieterswerkzaamheden verricht worden, waaronder 1 waskom met kranen plaatsen. Er zou ook een thermostatische kraan moeten geplaatst worden.