Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berlaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Berlaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berlaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Berlaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berlaar:

Zwevende houten trap plaatsen

Woningrenovatie, nieuw trapgat gemaakt, op de moment geen trap aanwezig dus, trapgat van 1m24 breed, 2m96 lang, afstand vloer tot vloer 2m91. Graag hadden we een zwevende trap gehad over de volledige breedte van het trapgat en niet te steil.

Herfolieren van PVC ramen

Herstellen van kunststoframen. Folie komt los en brokkelt af op verschillende ramen.

Plaatsing blokhut Luna

Levering en plaatsing van de blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm. Betonnen vloer is reeds aanwezig.

Plaatsen paviljoen

Graag willen wij ons paviljoen Rosada ( 300 x 425 ) incl dakgoten laten plaatsen

Uitslijpen zoldertrap in beton

Het is om een zoldertrap af te breken en uit te breiden voor een vaste trap te zetten om naar de zolder te gaan.

Rolpoort garage plaatsen

Garage met rolpoort van de jaren 60 . Het is in plastiek, Afmeting 3m0 op 2m 0 Het is wel zwaar om het omhoog te duwen. Is dat mogelijk om er een motorje op te zetten en op afstand te bedienen. Indien het niet kan een andere poort plaatsen.

8 trappen en 6 niveaus bekleden met tapijt in 2 panden

Renoveren van 8 bestaande trappen en 6 tussen niveaus bekleden met een kwaliteitsvol tapijt. Dit zijn momenteel houten trappen, de niveaus zijn ook in hout. Dit zijn twee bestaande panden.

Blokhut Modern plaatsen + ondervloer

Type Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd Het hout moet geïmpregneerd worden (dus meerkost)met vloer in (met impregnatie) dus meerkost Belangrijk op het dak moet 350 kg kunnen liggen (op hele dak niet per m) --> voor zonnepanelen.

Blokhut in PVC plaatsen

Graag willen wij een PVC tuinhuisje Oakland Keter 229 x 350 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Tuinhuis is nog niet besteld.

Blokhut plaatsen

Blokhut model Lisa 4m70 op 3m50 plaatsen + vloer leggen in blokhut. Funderling leggen