Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Boechout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Boechout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Boechout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Boechout:

Blokhut Modern plaatsen

Blokhut Moderne. geïmpregneerd DEN, voorzien van geïmpregneerde vloer en voorzien van houtstapelplaats. Plaatsen van betonnen ondergrond mag ook worden gedaan. Fundering gaat er staan.

Fietsenstalling/berging op maat maken

Gezocht : iemand die een fietsenstalling/berging op maat kan maken voor zelfplaatsing of eventueel met plaatsing

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Ik wil een uitschuifbare houten zoldertrap aanschaffen en laten plaatsen (vermoedelijk best driedelig) De afmetingen van het zoldergat zijn 129 cm x 63 cm x 30 cm. Er is weinig ruimte voor een kanteltrap gezien het een hellend dak is en het zoldergat niet centraal staat. De hoogte van zolder tot grond is 250 cm. In de loop van september uit te voeren.

Moderne houten trappen maken met kwartdraai

Rechte trappen met één of meerdere draaien plaatsen. Design / moderne maatwerk trap maken. Gesloten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en een open trap naar zolder, allebei met een kwart draai naar links. Eerste trap met armleuning.

Houten zoldertrap en keldertrap plaatsen

Vaste trap van het eerste verdiep naar zolder. Zou boven bestaande trap van 0 naar 1 moeten komen en zelfde vorm hebben: een of 2 rechte treden, kwartaal links, tegen muur meerdere treden (6-7? ) en dan opnieuw kwartaal links. Ter vervanging van bestaande inklapbare zoldertrap Vergroten van opening Daarnaast moet er een trap met een gelijkaardige vorm moeten komen naar de kelder. Ook in hout.

Nieuwe binnendeuren in woning plaatsen

Ik wil graag 12 deuren binnendeuren, waarvan 3 schuifdeuren vervangen. 2 van deze schuifdeuren en 1 gewone deur zouden we graag voorzien van een mat glazen plaat in het midden van de deur. Voor deze zouden we eventueel ook eens bespreken met vakman wat het zou kosten voor een compleet glazen deur. Daarnaast zouden we ook nog 2 deuren, los van de 12 bovenstaande,willen verwijderen maar wel afwerken met een omkadering.

Blokhut Lara plaatsen

I like to buy the Blokhut Lara II 350 x 250 cm from Makro, how much it will cost to have it build as well?

Betontrap storten

In ruwbouwfase dient de trap gegoten te worden. Het is een trap met 16 treden en een kwartslag. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Zoldertrap plaatsen en aanpassen opening

Plaatsen van uitschuifbare zoldertrap, opening voorzien eventueel groter maken.

Blokhut lounge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lounge laten plaatsen. De betonnen ondervloer is reeds voorzien (305 op 305). Graag de prijs voor plaatsing incl btw. En de meerprijs voor een dakgoot en plaatsing hiervan.