Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Booischot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Booischot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Booischot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Booischot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Booischot:

Betonnen trappen bekleden

Betonnen trap naar 1ste verdiep van 17 treden bekleden met HPL, CPL of laminaat. Ook betonnen trap naar zolder van 15 treden met bocht onderaan bekleden met zelfde materiaal. Graag ook leuningen plaatsen in ongeveer zelfde materiaal.

Betonnen trap bekleden met hout

Bestaande situatie is een gestorte betonnen trap, waar de betonnen trap afgewerkt moet worden. 16 treden te bekleden met HPL / CPL / laminaat.

Herstellen tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis laten hestellen dat stormschade heeft opgelopen. Het is een tuinhuis met open wand om onder te gaan zitten deze wand moet volledig uiteen gehaald worden en terug opgebouwd dit alles terwijl het dak ondersteund dient te worden anders valt het naar beneden dak dient ook nagezien te worden zit een stuk roofing los.

Houten trap plaatsen met leuning

Oude trap verwijderen en nieuwe plaatsen met leuning. Rechte basistrap is de voorkeur. Met de vakman te bekijken waar we het best de leuning plaatsen.

Klusjesman voor tuinhuis te plaatsen

Wij hebben een grote schuur achteraan en zouden deze graag halveren als tuinhuis: - Deel muren afbreken + dak - nieuwe muren plaatsen in hout + nieuw dak - vloer van tuinhuis dat overblijft in beton gieten

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil graag een harmonicadeur plaatsen van 2 op 3 .Buitendeur aan garage in aluminium.

Trap vervangen

Ik zou graag een stalen trap over een heel heel oude stijle strap willen. De treden zouden wel iets groter moeten worden dan de bestaande houten trap. Dus miss 3 treden extra. Het is een rechte trap en het gebroken wit. binnentrap.

Kozijnen harmonicadeur in hout plaatsen

Ik wil de voorzijde van men terrasoverkapping dicht maken met de mogelijkheid om deze ook open te zetten. Plaatsen van een harmonicadeur in het hout. Afmeting 4m20x2m20

Blokhut Capri plaatsen

Graag wilden wij de blokhut Capri 295x295 laten plaatsen Ondergrond is reeds in orde Enkel plaatsing van de blokhut zelf

Herstelling deur na stormschade binnenkant en buitenkant deur

Oorzaak: een metalen dak paneel van de buren is losgekomen en door de wind tegen onze erker gevlogen. Schade binnenkant: linkse deur gaat niet meer open en het geheel sluit niet meer deftig af (er staat nu een loodzware tuintafel tegen inbraak). Schade buitenkant : profiel beschadigd, lak beschadigd, krasjes in glas en siliconen deels weg. De verzekering vraagt een gedetailleerd bestek voor de herstelling. Wanneer kan u langskomen om de schade op te meten ?