Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Boom:

Herstellen dubbele houten voordeur herenhuis

Wij zijn op zoek naar schrijnwerker die onze houten dubbele deur kan herstellen/renoveren. Dubbele voordeur dateert van 1911, is nog intact, sluit nog goed maar pin is vermoedelijk afgebroken, laat tocht door, en onderste panelen zijn niet meer mooi. Vanbinnen ontbreken de onderste dwarse latten. Ook volledig opnieuw afkitten. Het is echt een authentieke, oude deur. Wij gaan ook beginnen met renoveren, dus daar zoeken wij ook nog iemand voor.

Houten trap vernieuwen en maatkast voorzien onder de trap

Vervanging van een bestaande trap en leuning. Dit over 2 verdiepingen en 2 x 15 treden. Onder de trap willen we een kast inbouwen. Donkerkleurige treden en leuning in glad of witte beton.

Houten trappen plaatsen

Trappen voor 3 verdiepingen we dachten aan misschien een wenteltrap - design / moderne stijl

Blokhut Cube plaatsen

Graag zouden we blokhut Cube 300 x 300 cm willen aankopen bij Makro.

Blokhut Cube plaatsen

Wij zouden een blokhut cube 500 x 324 willen aankopen op makro en kost willen weten om het te laten plaatsen. Momenteel is ondergrond gazon. dus als we een ondervloer kiezen in hout, dan kan dit gewoon op betonblokken gezet worden? Omdat de vloer dan moet kunnen ademen?

Houten trap naar de zolder

Vaste trap plaatsen naar zolderkamer, plus maken van trapgat Design / moderne maatwerk trap

Herstelling balustrade ijzer

Ik wil graag de bestaande ijzeren balustrade rond het dakterras laten herstellen en verstevigen. Ze is ongeveer 20 meter lang. Hier en daar verroest. 25 jaar oud. Op een 1 e verdieping in Boom. Gemakkelijk bereikbaar.

Trapbekleding plaatsen

Smalle treden, geverfd hout, uitgesleten. De trap moet volledig gerenoveerd worden. Rechte trap met leuning. HPL / CPL / laminaat

Trap en leuning bekleden in hout

Trappen renoveren dmv overzettreden even ook nieuwe leuning. Nu een houten trap en te bekleden met nieuw ehouten treden. Leuning in hout.

Blokhut Capri

Graag willen wij een blokhut Capri laten plaatsen 295 x 248 cm + dakgoot en storm beveiliging.