Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Waterlek in veranda herstellen

Veranda waterlek, regenwater stroomt uit aluminium profiel.

Beton storten voor tuinhuis

Ik zou ook graag mijn tuin willen laten rechttrekken. Omdat het niet overeenkomt qua niveaus. Graag wil ik beton laten storten om tuinhuis op te plaatsen. Afmetingen betonplaat ongeveer: 8m op 3.5 m en 15 cm diep. Met bekisting en wapeningsnet. Na het betonstorten zou ik ook nog graag grasmatten laten leggen. De tuin is ongeveer 9x17m.

Kapotte kelder trap vervangen

Houten keldertrap van 8 treden vervangen. Is doorgezakt.

Trap in hout bekleden

Trappen moeten gerenoveerd worden, het liefst bekleden dus de trappen niet afbreken, graag zouden we ook willen weten wat onze mogelijkheden zijn voor de trapleuning te vervangen, die bestaat nu uit hout, ook zouden we graag willen weten of ook de vloeren van elke hal kunnen worden bekleed in dezelfde materiaal als de bekleding van de treden, onze trap bestaat uit 34 treden van beneden tot helemaal boven en 4 hallen.

Deuren plaatsen

Dubbele terrasdeur van 1.9m x 2.4m plaatsen. Achterdeur van 1m x 2.5m plaatsen. Binnendeur plaatsen.

Omlijsting buitendeuren en ramen herstellen

Het hout onderaan de voorgevel, rond de buitendeur en de ramen herstellen en schilderen.

Luchtgommen houten trap

Wij zouden graag onze houten trap laten luchtgommen/zandstralen. De trap is twee verdiepingen hoog, in totaal 40 treden, met twee overlopen. De trapspijlen en balustrade moeten ook gezandstraald worden.

Balustrade in gelakt staal plaatsen

We willen een balustrade plaatsen aan ons terras van ons nieuw huis. Het is op de 1st verdieping. Afmeting: 3,18 breed. Balustrade in gelakt staal.

Dakterras in hout vernieuwen

Wij willen graag ons dakterras vernieuwen met een houten vloer en schutsel (langs 1 kant). Andere kant is reeds in orde door de buren. De oppervlakte is 15m². Ook in houtwerk.

Binnendeur plaatsen

Ik wil 1 binnendeur laten plaatsen. Deze deur is nog niet aangekocht. Stadaarddeur.