Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Borgerhout (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Borgerhout (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, mezzanine en kasten op maat maken, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, metalen trap met houten treden plaatsen, prefab betontrap Z type in nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Schuifdeur herstellen

We hebben een grote pvc schuifdeur naar het terras . Het slot vermoedelijk de tuimelaar is stuk.

Aluminium ramen/deuren herstellen in 3 appartementen

In de drie appartementen is het volgende te herstellen: 1. Loft: Bij 2 achterdeuren moeten de klinken vervangen worden of terug vastgezet. Sommige ramen “kieperen” niet meer of gaan zelfs gewoon niet open. (Bij de deuren aan de voorkant/straatkant zijn er sloten, maar nooit sleutels geweest. Ofwel nieuwe sloten (4 stuks, eventueel zonder sleutel maar bv met draaiknoppen langs binnen te bedienen) ofwel sleutels laten maken voor de huidige sloten. ) 2. (2e verdieping links): Terrasdeur is gaan doorhangen 3. (3e verdieping rechts)Venster achteraan sluit niet meer en gaat niet meer normaal open; delen afgebroken volgens mij.

Betonnen trappen storten

Ik zoek een vakman om 5 betontrappen te storen. De huidige houten moeten allemaal worden afgebroken.

Plaatsen van 3 glazen binnen deuren

Wij willen graag drie glazen binnendeuren laten plaatsen. Deuren moeten nog aangekocht worden.

Oud raam vervangen door een nieuw houten raam

Ik wil 1 raam laten vervangen door een nieuw houten raam: Het raam bestaat uit een vast bovenpaneel en 2 vleugels bovenpaneel 0,53m H x 1,04m B vleugel (2x) 1,44m H x 0,52m B

Trap naar hoogslaper maken

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die in mijn kleine slaapkamer een trap kan maken die naar een verhoogd bed leidt. Ik zoek iemand die een stevig platform kan maken van 1 m 60 op 2 m 40 ongeveer met een trap ernaast.

Kozijnen harmonicadeuren plaatsen

Wij zouden voor een renovatieproject harmonica deuren willen plaatsen. Met een hoogte van 225 cm en een breedte van 600 cm. Liefst in aluminium.

Slepende voordeur repareren

De voordeur van ons appartementsgebouw sleept over de grond en klemt tegen de muur. Het bovenste scharnier zit vermoedelijk los.

Houten inkomdeur herstellen

Heb onlangs schade geleden aan mijn inkomdeur. Deze zou hersteld moeten worden. Het betreft een houten lat van de kader.

Aluminium ramen herstellen

Venster achter open gewaaid en niet meer te sluiten door windrukken van gisteren. Ingreep vrij dringend vermits kinderkamer.

Twee vliegenramen installeren

Twee vliegenramen laten installeren in 2 slaapkamers. Ik beschik niet over het materiaal.

PVC ramen herstellen of vervangen

Ik heb een pvc raam die lekt bij regen. Bij een ander pvc raam zit er condens in. Ik wens deze twee te laten herstellen of vervangen

Herstellen houten deur

Schade opgelopen aan de inkomdeur. De lijst is gescheurd en zou hersteld moeten worden.

Herstelling slot schuifraam AUBI

Herstelling schuifraam van AUBI HS Gr 220 nodig; schuifraam opent niet meer.

Garage poort vervangen

Er zijn deuken in mijn garage poort waardoor die langzamer toe gaat. Ik ben bang dat die het binnenkort ineens niet meer doet! Dus zou ik graag een offerte laten maken om ze te vervangen. in pvc

Herstellen houten trappen

Het bovenste platform van mijn houten trap (waar die aansluit op het verdiep) begint door te buigen en is beschadigd. De aanhechting is losgekomen met als gevolg dat het platform steeds lager begint te liggen. Dit zou hersteld moeten worden zodat mijn houten trap terug stevig is. Ik ben die op zoek naar iemand die dit kan herstellen.

Voordeur herstellen na inbraak

Deur gaat niet meer op slot; ingetrapt door inbrekers. Het kaderment is afgebroken en gesplinterd.Houten voordeur.

Renovatie van trap

Ik wil een gratis prijsofferte voor mijn volledige trap van 40 tredes . Ik wil overzet tredes op mijn oude trap plaatsen van hout en stootborden. Tapijt is er al afgehaald en mijn trap is recht

Voordeur bestellen + plaatsen

Het is de eerste deur vanuit straat naar de gang van het appartement. Het zou gaan over een deur lengte +/- 2m en brede 80cm. * Kleur: voor wit en/of donker blauw (aluminium)

Voordeur sluit niet goed en parlofoon doet het niet

Voordeur sluit moeilijk. Parlofoon doet het ook niet meer, ondanks dat signaal wel wordt doorgegeven.

Vervangen deur

Deur gaat niet meer op slot; ingetrapt door inbrekers , kaderment afgebroken , gesplinterd .

Betontrap prijsofferte

Ik zou graag offerte vragen voor een betontrap van 18 treden (18 hoog en 24 diep).

Herstellen mechanisme houten schuifdeur

Houten schuifdeur kan niet meer open of dicht. Het binnenwerk van de klink waar je de deur mee opheft om ze te verschuiven is kapot. Mogelijk is de deur ook door de wieltjes gezakt. Het betreft een deur van Weldimo, ongeveer 10 jaar oud.

Zandstralen trap

Wat is de prijs voor het zandstralen van een trap? Er zijn ongeveer 20 treden en de leuning moet niet gezandstraald worden. We verwijderden zelf al de lijmresten van een oud tapijt. Enkel de verf moet er nog af.

Trappen renoveren

Volledig trap renoveren Houten trappen bekleden. Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.