Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Deuren plaatsen

Dubbele terrasdeur van 1.9m x 2.4m plaatsen. Achterdeur van 1m x 2.5m plaatsen. Binnendeur plaatsen.

Omlijsting buitendeuren en ramen herstellen

Het hout onderaan de voorgevel, rond de buitendeur en de ramen herstellen en schilderen.

Luchtgommen houten trap

Wij zouden graag onze houten trap laten luchtgommen/zandstralen. De trap is twee verdiepingen hoog, in totaal 40 treden, met twee overlopen. De trapspijlen en balustrade moeten ook gezandstraald worden.

Balustrade in gelakt staal plaatsen

We willen een balustrade plaatsen aan ons terras van ons nieuw huis. Het is op de 1st verdieping. Afmeting: 3,18 breed. Balustrade in gelakt staal.

Dakterras in hout vernieuwen

Wij willen graag ons dakterras vernieuwen met een houten vloer en schutsel (langs 1 kant). Andere kant is reeds in orde door de buren. De oppervlakte is 15m². Ook in houtwerk.

Binnendeur plaatsen

Ik wil 1 binnendeur laten plaatsen. Deze deur is nog niet aangekocht. Stadaarddeur.

Plinten leggen laminaat en deuren inkorten

Plinten leggen (laminaat ongeveer 21 m) en 2 houten deuren inkorten. Plinten al aangekocht.

Inbouwkast maken onder trap

Onder onze trap een inbouwkast maken

Plaatsen tuinhuis model 87 GEYZ

Graag willen wij onze tuinhuis model 87 GEYZ laten monteren.

Binnendeur afbreken

In de gang van mijn appartement werd een halfafgewerkte binnendeur geplaatst.Basiakte geen deur dus mag afgebroken worden.