Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Borgerhout (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Borgerhout (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Herstellen houten deur

Schade opgelopen aan de inkomdeur. De lijst is gescheurd en zou hersteld moeten worden.

Herstelling slot schuifraam AUBI

Herstelling schuifraam van AUBI HS Gr 220 nodig; schuifraam opent niet meer.

Garage poort vervangen

Er zijn deuken in mijn garage poort waardoor die langzamer toe gaat. Ik ben bang dat die het binnenkort ineens niet meer doet! Dus zou ik graag een offerte laten maken om ze te vervangen. in pvc

Herstellen houten trappen

Het bovenste platform van mijn houten trap (waar die aansluit op het verdiep) begint door te buigen en is beschadigd. De aanhechting is losgekomen met als gevolg dat het platform steeds lager begint te liggen. Dit zou hersteld moeten worden zodat mijn houten trap terug stevig is. Ik ben die op zoek naar iemand die dit kan herstellen.

Voordeur herstellen na inbraak

Deur gaat niet meer op slot; ingetrapt door inbrekers. Het kaderment is afgebroken en gesplinterd.Houten voordeur.

Renovatie van trap

Ik wil een gratis prijsofferte voor mijn volledige trap van 40 tredes . Ik wil overzet tredes op mijn oude trap plaatsen van hout en stootborden. Tapijt is er al afgehaald en mijn trap is recht

Voordeur bestellen + plaatsen

Het is de eerste deur vanuit straat naar de gang van het appartement. Het zou gaan over een deur lengte +/- 2m en brede 80cm. * Kleur: voor wit en/of donker blauw (aluminium)

Voordeur sluit niet goed en parlofoon doet het niet

Voordeur sluit moeilijk. Parlofoon doet het ook niet meer, ondanks dat signaal wel wordt doorgegeven.

Vervangen deur

Deur gaat niet meer op slot; ingetrapt door inbrekers , kaderment afgebroken , gesplinterd .

Betontrap prijsofferte

Ik zou graag offerte vragen voor een betontrap van 18 treden (18 hoog en 24 diep).

Herstellen mechanisme houten schuifdeur

Houten schuifdeur kan niet meer open of dicht. Het binnenwerk van de klink waar je de deur mee opheft om ze te verschuiven is kapot. Mogelijk is de deur ook door de wieltjes gezakt. Het betreft een deur van Weldimo, ongeveer 10 jaar oud.

Zandstralen trap

Wat is de prijs voor het zandstralen van een trap? Er zijn ongeveer 20 treden en de leuning moet niet gezandstraald worden. We verwijderden zelf al de lijmresten van een oud tapijt. Enkel de verf moet er nog af.

Trappen renoveren

Volledig trap renoveren Houten trappen bekleden. Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.

Ingebouwde kast

Ik wil graag een ingebouwde kast van ongeveer 3m lengte en bijna 2m hoog.

Sokkel plaatsen + vervangen deuren

Sokkel in de kelder voor wasmachine : 80cmx80cmx100cm - vervangen van deuren 5-tal. Materiaal ter beschikking, deuren. Enkel het plaatsen. Graag zo snel mogelijk.

Inkasten schouw

We zoeken een schrijnwerker om een lelijke sierschouw in te kasten. Momenteel is er in de schouw een uitsparing voor een boekenkastje voorzien. Het zou zeer handig zijn moest er bij het inkasten ook een ruimte voor de tv gecreëerd worden.

Wand plaatsen met deuren type inmaakkast

In garage wand plaatsen voor een soort inmaakkast met deuren die op slot kan gemaakt worden en kan dienst doen als berghok waarin ook een wasmachine kan geplaatst worden.

Plaatsing 2 binnendeuren

Plaatsing 2 binnendeuren.Deuren reeds besteld.

Maken van draaitrap op maat

Graag een draaitrap op maat met een hoogte van 3 meter en een opening boven van 1,40 meter.

Renoveren van bestaande trap

Graag een offerte van een betonnen gepolijste trap of een trap die met graniet is afgewerkt.Maten van trapgat:2580 L- H3200- B980. Onder de trap gaat een kast komen.

Herstellen deurslot

Herstellen van de deur: Schroeven en nieuw slot in deur. Best ter plaatse komen kijken. Eventueel nieuwe deur.

Betonnen trappen bekleden

Twee nieuwe betonnen trappen bekleden. Bekleden met houtwerk. 1 trap van 15 treden. 2 trap van 16 treden.

Hermonteren van buitendeur

Een aantal jaren geleden heeft een aannemer een buitendeur in de gemeenschappelijke ingang van ons appartementsgebouw geplaatst. De deur is er scheef ingeplaatst en de parlofonie werkt niet. Ik ben op zoek naar een aannemer die de deur kan recht kan herinstalleren zodoende dat alle functies optimaal functioneren

Herstellen deuren en ramen

De voordeur in hout sluit niet goed af. Bovenaan, zelfs als de deur op slot is, staat de deur wat open. Door 2 ramen komt water binnen als het regent. De klinken van enkele ramen vallen er steeds uit.