Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Binnendeur afbreken

In de gang van mijn appartement werd een halfafgewerkte binnendeur geplaatst.Basiakte geen deur dus mag afgebroken worden.

PVC tuinhuis plaatsen

Graag wil ik PVC tuinhuis Keter Factor 66 van Makro laten plaatsen inclusief verankering en silliconenkit Ik verneem graag of de plaatsing op dezelfde dag dan de levering kan gepland worden aangezien ik vrij van mijn werk moeten nemen. En zoniet hoeveel tijd er dan tussen leveren en plaatsen zit. Er ligt reeds een betonplaat.

Nieuwe dakkoepel plaatsen

We hebben een appartement, op het tweede, hier is een koertje en dat is overdekt met platen. Hier willen we graag een nieuwe dakkoepel plaatsen, eentje die we kunnen openschuiven. Kleine ruimte denk een koepel van ongeveer 1 op 2 meter nodig.

Trap opening maken en trap plaatsen

Ik zoek iemand die voor mij een trap opening kan maken naar de zolder en daarna een trap kan plaatsen. De vloer is van beton.

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een betonnen trap, uitkomend op een betonnen platform (is de bovenkant van open haard) deze zou met hetzelfde hout moeten uitgevoerd worden . het zijn zes treden plus het platform, de treden zijn ong 760mm breed het platform meet ,920mm x1760mm waarvan aan de achterkant ong midden een metalen buis van 240mm doormeter . die dient voor schouw en spiltrap,, naast de treden loopt het platform een 1060mm doormet een breedte van200mm .

Toegangsdeur appartement vervangen door brandwerende deur

We willen de toegangsdeur van ons appartement (inclusief kader en lijsten) vervangen door een houten brandwerende deur (rf30) met een driepuntssluiting en dievenklauwen in een stalen omlijsting. De deur is 78 cm breed en 201,5 cm hoog. Materiaal aan te kopen door vakman.

Zandstralen of luchtgommen van trap en leuning

Wij hebben trap van 62 treden, dit zijn 4 verdiepingen. We willen de verf laten verwijderen van de trap en de leuning.

Houten trap herstellen

Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping herstellen. Dit is een houten trap, recht naar omhoog en staat tegen een muur. Hij is bij wijze van spreken ingezakt, dit te herstellen.

Onderdorpel van vensterdeur vervangen

Onderdorpel van dubbele houten vensterdeur op balkon is rot. Dient vervangen te worden. houten deurdorpel.

Trap afbreken en nieuw zoldergat maken met nieuwe trap

Wij willen graag een huidige betonnen trap dat tussen 2 muren staat afbreken afbreken en de trapopening ook toemaken. Hiernaast moet er nog een extra trapopening naar de kelder ook worden toegemaakt. Evenwijdig hiervan moet men een nieuw trapgat maken in een betonnen ondergrond en dus ook een nieuwe vaste trap plaatsen. Materiaal en dergelijke te bespreken met de vakman.