Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Borgerhout (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Borgerhout (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vervangen van garagepoorten van 5 garages, prijsofferte metalen trap, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, richtprijs carport in aluminium, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Borgerhout (Antwerpen):

Voordeur bestellen + plaatsen

Het is de eerste deur vanuit straat naar de gang van het appartement. Het zou gaan over een deur lengte +/- 2m en brede 80cm. * Kleur: voor wit en/of donker blauw (aluminium)

Voordeur sluit niet goed en parlofoon doet het niet

Voordeur sluit moeilijk. Parlofoon doet het ook niet meer, ondanks dat signaal wel wordt doorgegeven.

Vervangen deur

Deur gaat niet meer op slot; ingetrapt door inbrekers , kaderment afgebroken , gesplinterd .

Betontrap prijsofferte

Ik zou graag offerte vragen voor een betontrap van 18 treden (18 hoog en 24 diep).

Herstellen mechanisme houten schuifdeur

Houten schuifdeur kan niet meer open of dicht. Het binnenwerk van de klink waar je de deur mee opheft om ze te verschuiven is kapot. Mogelijk is de deur ook door de wieltjes gezakt. Het betreft een deur van Weldimo, ongeveer 10 jaar oud.

Zandstralen trap

Wat is de prijs voor het zandstralen van een trap? Er zijn ongeveer 20 treden en de leuning moet niet gezandstraald worden. We verwijderden zelf al de lijmresten van een oud tapijt. Enkel de verf moet er nog af.

Trappen renoveren

Volledig trap renoveren Houten trappen bekleden. Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.

Ingebouwde kast

Ik wil graag een ingebouwde kast van ongeveer 3m lengte en bijna 2m hoog.

Sokkel plaatsen + vervangen deuren

Sokkel in de kelder voor wasmachine : 80cmx80cmx100cm - vervangen van deuren 5-tal. Materiaal ter beschikking, deuren. Enkel het plaatsen. Graag zo snel mogelijk.

Inkasten schouw

We zoeken een schrijnwerker om een lelijke sierschouw in te kasten. Momenteel is er in de schouw een uitsparing voor een boekenkastje voorzien. Het zou zeer handig zijn moest er bij het inkasten ook een ruimte voor de tv gecreëerd worden.

Wand plaatsen met deuren type inmaakkast

In garage wand plaatsen voor een soort inmaakkast met deuren die op slot kan gemaakt worden en kan dienst doen als berghok waarin ook een wasmachine kan geplaatst worden.

Plaatsing 2 binnendeuren

Plaatsing 2 binnendeuren.Deuren reeds besteld.

Maken van draaitrap op maat

Graag een draaitrap op maat met een hoogte van 3 meter en een opening boven van 1,40 meter.

Renoveren van bestaande trap

Graag een offerte van een betonnen gepolijste trap of een trap die met graniet is afgewerkt.Maten van trapgat:2580 L- H3200- B980. Onder de trap gaat een kast komen.

Herstellen deurslot

Herstellen van de deur: Schroeven en nieuw slot in deur. Best ter plaatse komen kijken. Eventueel nieuwe deur.

Betonnen trappen bekleden

Twee nieuwe betonnen trappen bekleden. Bekleden met houtwerk. 1 trap van 15 treden. 2 trap van 16 treden.

Hermonteren van buitendeur

Een aantal jaren geleden heeft een aannemer een buitendeur in de gemeenschappelijke ingang van ons appartementsgebouw geplaatst. De deur is er scheef ingeplaatst en de parlofonie werkt niet. Ik ben op zoek naar een aannemer die de deur kan recht kan herinstalleren zodoende dat alle functies optimaal functioneren

Herstellen deuren en ramen

De voordeur in hout sluit niet goed af. Bovenaan, zelfs als de deur op slot is, staat de deur wat open. Door 2 ramen komt water binnen als het regent. De klinken van enkele ramen vallen er steeds uit.

Vervanging dakkoepel

Scheurtjes in koepel in plat dak koepel +-100x130cm graag een offerte

Neuzen van meranti-ramen vervangen

De neuzen van alle meranti-ramen zijn te kort, waardoor bij hevige regen het water naar binnen loopt via het gootje. Het gaat om 6 ramen, ze zijn 20 jaar geleden geplaatst.

Vervangen schuifraam in hout

Wij zouden graag ons oude schuifraam vervangen door een schuifraam in hout met driedubbel glas. De afmetingen zijn: 297 cm breed en 215 cm hoog (inclusief kader).

Meerdere binnendeuren + evt buitendeur

Betreft project waar 4 ingangsdeuren appartementen (binnendeuren, in traphal) moeten komen, brandvrij met veiligheidsbeslag, en een 11-tal gewone binnendeuren. Oude voordeur te bekijken of deze nog hersteld kan worden.

Deur en deurlijst plaatsen

Wij willen graag een nieuwe deur plus nieuwe deurlijsten laten maken en plaatsen tussen de gang en de kelder. Kunnen wij daarvoor beroep doen op uw bedrijf?

Vervangen houten trap door betonnen

Wij hebben in onze woning 2 houten trappen maar deze zouden verwijder moeten worden een in de plaats zou er 2 betonnen trappen goten moeten worden wat zou mijn dit totaal pakket kosten btwin begrepen huis is van 1969