Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Borgerhout (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Borgerhout (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Schrijnwerker voor frezen en plaatsen van binnendeuren

Er zouden nog vijf binnendeuren geplaatst moeten worden. Wij hebben reeds Skantrae-binnendeuren enige tijd geleden in een uitverkoop aangekocht. Deze zouden van opdekdeuren moeten aangepast worden naar stompe deuren en nog gefreesd moeten worden voor slot en klink.

Raam verwijderen voor verhuis en terug plaatsen

Ik wil graag informeren wat de kostprijs is voor het uithalen van een raam op de vierde verdieping. Het raam is ongeveer 165 cm op 140 cm Het zou uitgehaald moeten worden totdat de meubels geleverd zijn en dan terug geplaatst worden.

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder

Een totaal renovatie, waarbij het eerste verdiep een deel zakt. Hierdoor moet de trap ook vernieuwd worden. Dus van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en dan naar de zolder. Met leuning. Trap is met een zijde aan de muur.

Brandwerende deuren plaatsen

Ik ben momenteel op zoek naar 2 voordeuren van een appartement/studio. De deuren moeten niet gepantserd zijn, dus niet de zwaar inbraakwerende deuren Naar vereisten van deze deur zou ik het volgende kunnen opsommen : - Standaard deur maten(200cm Hoog 76cm breed) - Metalen omkadering - Meerpuntsslot - Cylinder met geldig certificaat - Kierstandhouder - Plaatsing 2 adressen in Antwerpen - Inbraakwerend klasse 1 of 2

Herstellen draaikantelraam

In mijn keuken van het dakappartement is een kozijn met 1 openstaan raam en 1 kantelraam. De deurkruk van het kantelraam werkt niet meer zodat raam niet meer goed te sluiten is. Ik zoek een vakman die dit kan bekijken en repareren. Materiaal is pvc.

Ramen en deuren plaatsen in PVC

Momenteel 20 ramen + 2 deuren (PVC) en na 1 jaar zijn wij van plan om nog 32 ramen + 2 deuren te plaatsen in PVC indien dat 1 ste werk goed geleverd wordt aan goede prijs. Gebouw op 1 verdiep met 15 ramen te vernieuwen. Nu moeten de ramen op 1 ste verdieping vervangen te worden.

Schuifdeur herstellen

We hebben een grote pvc schuifdeur naar het terras . Het slot vermoedelijk de tuimelaar is stuk.

Aluminium ramen/deuren herstellen in 3 appartementen

In de drie appartementen is het volgende te herstellen: 1. Loft: Bij 2 achterdeuren moeten de klinken vervangen worden of terug vastgezet. Sommige ramen “kieperen” niet meer of gaan zelfs gewoon niet open. (Bij de deuren aan de voorkant/straatkant zijn er sloten, maar nooit sleutels geweest. Ofwel nieuwe sloten (4 stuks, eventueel zonder sleutel maar bv met draaiknoppen langs binnen te bedienen) ofwel sleutels laten maken voor de huidige sloten. ) 2. (2e verdieping links): Terrasdeur is gaan doorhangen 3. (3e verdieping rechts)Venster achteraan sluit niet meer en gaat niet meer normaal open; delen afgebroken volgens mij.

Betonnen trappen storten

Ik zoek een vakman om 5 betontrappen te storen. De huidige houten moeten allemaal worden afgebroken.

Plaatsen van 3 glazen binnen deuren

Wij willen graag drie glazen binnendeuren laten plaatsen. Deuren moeten nog aangekocht worden.

Oud raam vervangen door een nieuw houten raam

Ik wil 1 raam laten vervangen door een nieuw houten raam: Het raam bestaat uit een vast bovenpaneel en 2 vleugels bovenpaneel 0,53m H x 1,04m B vleugel (2x) 1,44m H x 0,52m B

Trap naar hoogslaper maken

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die in mijn kleine slaapkamer een trap kan maken die naar een verhoogd bed leidt. Ik zoek iemand die een stevig platform kan maken van 1 m 60 op 2 m 40 ongeveer met een trap ernaast.

Kozijnen harmonicadeuren plaatsen

Wij zouden voor een renovatieproject harmonica deuren willen plaatsen. Met een hoogte van 225 cm en een breedte van 600 cm. Liefst in aluminium.

Slepende voordeur repareren

De voordeur van ons appartementsgebouw sleept over de grond en klemt tegen de muur. Het bovenste scharnier zit vermoedelijk los.

Houten inkomdeur herstellen

Heb onlangs schade geleden aan mijn inkomdeur. Deze zou hersteld moeten worden. Het betreft een houten lat van de kader.

Aluminium ramen herstellen

Venster achter open gewaaid en niet meer te sluiten door windrukken van gisteren. Ingreep vrij dringend vermits kinderkamer.

Twee vliegenramen installeren

Twee vliegenramen laten installeren in 2 slaapkamers. Ik beschik niet over het materiaal.

PVC ramen herstellen of vervangen

Ik heb een pvc raam die lekt bij regen. Bij een ander pvc raam zit er condens in. Ik wens deze twee te laten herstellen of vervangen

Herstellen houten deur

Schade opgelopen aan de inkomdeur. De lijst is gescheurd en zou hersteld moeten worden.

Herstelling slot schuifraam AUBI

Herstelling schuifraam van AUBI HS Gr 220 nodig; schuifraam opent niet meer.

Garage poort vervangen

Er zijn deuken in mijn garage poort waardoor die langzamer toe gaat. Ik ben bang dat die het binnenkort ineens niet meer doet! Dus zou ik graag een offerte laten maken om ze te vervangen. in pvc

Herstellen houten trappen

Het bovenste platform van mijn houten trap (waar die aansluit op het verdiep) begint door te buigen en is beschadigd. De aanhechting is losgekomen met als gevolg dat het platform steeds lager begint te liggen. Dit zou hersteld moeten worden zodat mijn houten trap terug stevig is. Ik ben die op zoek naar iemand die dit kan herstellen.

Voordeur herstellen na inbraak

Deur gaat niet meer op slot; ingetrapt door inbrekers. Het kaderment is afgebroken en gesplinterd.Houten voordeur.

Renovatie van trap

Ik wil een gratis prijsofferte voor mijn volledige trap van 40 tredes . Ik wil overzet tredes op mijn oude trap plaatsen van hout en stootborden. Tapijt is er al afgehaald en mijn trap is recht

Voordeur bestellen + plaatsen

Het is de eerste deur vanuit straat naar de gang van het appartement. Het zou gaan over een deur lengte +/- 2m en brede 80cm. * Kleur: voor wit en/of donker blauw (aluminium)