Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Klikramen en balkondeur herstellen

Mijn ramen in de keuken, living en slaapkamer gaan niet meer dicht. Het zijn twee ramen en een balkondeuren.

Leveren en plaatsen van 14 deuren

Graag vakman voor het leveren en plaatsen van 14 binnen deuren.( afgewerkte gelakte deuren) Verwijderen van de oude deuren/kassement zal door mezelf gebeuren.

2 ramen vervangen

2 ramen in de badkamer moeten vervangen worden door 2 pvc ramen. 1 klein vast raam 64 cm h en 41 cm breed. + Grotere raam 1. 54 cm h op 1. 04 br. Met kiepmogelijkheid. Opening gemeten vanop de steen.

Nazicht en herstelling houten profielen ramen

Bij 2 houten ramen in het huis sijpelt water binnen wanneer het hard regent. Ik wil deze houten profielen laten herstellen.

Zolder maken met kamers

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een zolderverdieping met slaapkamers.

Metalen trap plaatsen van tweede verdieping naar zolder

Graag een trap plaatsen van tweede verdieping naar zolder plaatsen. Er staat momenteel niks. Gaat om een korte trap en liefst een draaitrap. Met een hoogte van 2.50 meter. Graag een metalen trap plaatsen. En moet open zijn.

Metalen trap plaatsen

Wij willen graag een wit of zwarte metalen of stalen trap laten plaatsen. Het gaat om een draaitrap en er moet geen balustrade worden geplaatst. De trap zou 3.60 m hoog moeten zijn. Ook zouden we met een vloerplaat van 40 op 40 cm werken om de draagkracht van de trap op de houten vloer te spreiden.

Houten leuning en afsluiting plaatsen

We zouden voor de draaitrap in ons huis graag een stevige leuning willen, plus een afsluiting voor de overloop (waar de trap op aansluit).

Herstelling van sluiting aluminium raam en deuren nazien

Heb 3 draai-kip deuren (alu): 2 linkse en 1 rechtse. Kip mechanisme van 1 linkse is verbogen. Afdichting en sluiting van de 3 deuren moet nagezien worden.

Schrijnwerker voor frezen en plaatsen van binnendeuren

Er zouden nog vijf binnendeuren geplaatst moeten worden. Wij hebben reeds Skantrae-binnendeuren enige tijd geleden in een uitverkoop aangekocht. Deze zouden van opdekdeuren moeten aangepast worden naar stompe deuren en nog gefreesd moeten worden voor slot en klink.

Raam verwijderen voor verhuis en terug plaatsen

Ik wil graag informeren wat de kostprijs is voor het uithalen van een raam op de vierde verdieping. Het raam is ongeveer 165 cm op 140 cm Het zou uitgehaald moeten worden totdat de meubels geleverd zijn en dan terug geplaatst worden.

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder

Een totaal renovatie, waarbij het eerste verdiep een deel zakt. Hierdoor moet de trap ook vernieuwd worden. Dus van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en dan naar de zolder. Met leuning. Trap is met een zijde aan de muur.

Brandwerende deuren plaatsen

Ik ben momenteel op zoek naar 2 voordeuren van een appartement/studio. De deuren moeten niet gepantserd zijn, dus niet de zwaar inbraakwerende deuren Naar vereisten van deze deur zou ik het volgende kunnen opsommen : - Standaard deur maten(200cm Hoog 76cm breed) - Metalen omkadering - Meerpuntsslot - Cylinder met geldig certificaat - Kierstandhouder - Plaatsing 2 adressen in Antwerpen - Inbraakwerend klasse 1 of 2

Herstellen draaikantelraam

In mijn keuken van het dakappartement is een kozijn met 1 openstaan raam en 1 kantelraam. De deurkruk van het kantelraam werkt niet meer zodat raam niet meer goed te sluiten is. Ik zoek een vakman die dit kan bekijken en repareren. Materiaal is pvc.

Ramen en deuren plaatsen in PVC

Momenteel 20 ramen + 2 deuren (PVC) en na 1 jaar zijn wij van plan om nog 32 ramen + 2 deuren te plaatsen in PVC indien dat 1 ste werk goed geleverd wordt aan goede prijs. Gebouw op 1 verdiep met 15 ramen te vernieuwen. Nu moeten de ramen op 1 ste verdieping vervangen te worden.

Schuifdeur herstellen

We hebben een grote pvc schuifdeur naar het terras . Het slot vermoedelijk de tuimelaar is stuk.

Aluminium ramen/deuren herstellen in 3 appartementen

In de drie appartementen is het volgende te herstellen: 1. Loft: Bij 2 achterdeuren moeten de klinken vervangen worden of terug vastgezet. Sommige ramen “kieperen” niet meer of gaan zelfs gewoon niet open. (Bij de deuren aan de voorkant/straatkant zijn er sloten, maar nooit sleutels geweest. Ofwel nieuwe sloten (4 stuks, eventueel zonder sleutel maar bv met draaiknoppen langs binnen te bedienen) ofwel sleutels laten maken voor de huidige sloten. ) 2. (2e verdieping links): Terrasdeur is gaan doorhangen 3. (3e verdieping rechts)Venster achteraan sluit niet meer en gaat niet meer normaal open; delen afgebroken volgens mij.

Betonnen trappen storten

Ik zoek een vakman om 5 betontrappen te storen. De huidige houten moeten allemaal worden afgebroken.

Plaatsen van 3 glazen binnen deuren

Wij willen graag drie glazen binnendeuren laten plaatsen. Deuren moeten nog aangekocht worden.

Oud raam vervangen door een nieuw houten raam

Ik wil 1 raam laten vervangen door een nieuw houten raam: Het raam bestaat uit een vast bovenpaneel en 2 vleugels bovenpaneel 0,53m H x 1,04m B vleugel (2x) 1,44m H x 0,52m B

Trap naar hoogslaper maken

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die in mijn kleine slaapkamer een trap kan maken die naar een verhoogd bed leidt. Ik zoek iemand die een stevig platform kan maken van 1 m 60 op 2 m 40 ongeveer met een trap ernaast.

Kozijnen harmonicadeuren plaatsen

Wij zouden voor een renovatieproject harmonica deuren willen plaatsen. Met een hoogte van 225 cm en een breedte van 600 cm. Liefst in aluminium.

Slepende voordeur repareren

De voordeur van ons appartementsgebouw sleept over de grond en klemt tegen de muur. Het bovenste scharnier zit vermoedelijk los.

Houten inkomdeur herstellen

Heb onlangs schade geleden aan mijn inkomdeur. Deze zou hersteld moeten worden. Het betreft een houten lat van de kader.

Aluminium ramen herstellen

Venster achter open gewaaid en niet meer te sluiten door windrukken van gisteren. Ingreep vrij dringend vermits kinderkamer.