Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor dakterras in hout vernieuwen:

Dakterras in hout vernieuwen

Wij willen graag ons dakterras vernieuwen met een houten vloer en schutsel (langs 1 kant). Andere kant is reeds in orde door de buren. De oppervlakte is 15m². Ook in houtwerk.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras in hout vernieuwen uit heel België:

Dakterras aanleggen

We hebben een dakterras met EPDM van ongeveer 48 m². Een deel van dat terras ligt aan de voorkant en beslaat een oppervlak van 27 m², het andere deel van 12m lang en 1.6m diep ligt aan de zijkant als balkon. We hadden dit terras graag aangelegd in een ecologisch en duurzaam materiaal. Gerecycleerd plastic, duurzaam hout of een ander materiaal. Suggesties zijn welkom.

Houten dakterras plaatsen

Het betreft een bestaand plat dak boven de keuken met lichtkoepel, om te bouwen tot terras met deels overkapping huidig onderliggend terras - de grootte zal rond de 10 m² liggen - bouw van comfortzone in hout uitgewerkte bank voor 4 personen - bewandelbare lichtkoepel (glas?) - eventueel mogelijkheid hot tub in hout

Dakterras vernieuwen

We willen het terras van ons plat dak laten renoveren. Momenteel bankirai in slechte staat. Dak en onderconstructie in goede staat, dus enkel vervangen van de houten latten door hout of composiet.

Dakterras leggen en afsluiting voorzien

Aanleggen van een dakterras op 1 van onze platte daken. Dit plat dak is toegankelijk via een toegangsdeur via onze trappenhal. Momenteel ligt er enkel roofing op. Onbekend is de draagkracht. We willen zowel aanleg vloer (hout + nepgras) als omheining voor privacy.

Ontwerpen dakterras

Wij zouden graag een ontwerp laten maken voor een dakterras in centrum Antwerpen, 65m². We dienen ook te onderzoeken of de stabiliteit in orde is en of we vergunningen dienen na te vragen. Nu ligt er roofing op en is het dak licht hellend. We willen hier een composieten vloer, plantenbakken, een overdekt constructie in hout etc bij plaatsen. Ook licht en elektriciteit dient geïnstalleerd te worden. Idem met een buiten trap van het onderliggende terras.

Terras aanleggen op roofing

Dakterras waar vorig jaar nieuwe roofing is gelegd. Dit jaar zou ik graag een stuk (+- 20 vierkante meter) maken tot terras. Geen idee welk materiaal je hiervoor best neemt. We weten niet goed welk materiaal: hout of composiet of ander onderhoudsvriendelijk.

Dakterras vernieuwen

Terras van 36m² heraanleggen. Momenteel houten terras op roofing. Soort materiaal in overleg vakman (hout of padouk of dergelijke)

Balustrade voor terras maken

Ik ben op zoek naar hulp om een balustrade langs ons dakterras te plaatsen. Ondergrond: hout. Omtrek: 12m. Hoogte 1,2m. Materiaal - hier zijn we op zoek naar een goede prijs-kwaliteit verhouding, onderhoudsvriendelijk. Kan hout zijn inox, metaal, glas.