Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borsbeek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Borsbeek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Borsbeek (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Borsbeek (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Borsbeek (Antwerpen):

Vervangen binnendeur badkamer met maatwerk

Ik wil nieuwe badkamerdeur met nieuwe omlijsting. Geen standaardmaten: breedte is 80.5 centimeter en de hoogte is 201 centimeter. Ik merk dat er tussen de tegels en de deurlijst die er nu hangt een dikke centimeter opvuling zit, dus als dat weg kan, zou een standaarddeur eventueel kunnen passen. Nog geen idee welk materiaal.

Hoogslaper op maat maken

We zouden graag een hoogslaper op maat laten maken. Er is net niet genoeg plaats beneden: breedte is maar 198cm. Dit omdat er een chauffage is. Bovenaan zou dus wel genoeg plaats zijn voor de standaardmaat van 90 op 200cm. Ik zou de trap graag aan de voorkant willen en niet aan de zijkant. Bovenaan hoge omkadering.

Binnendeur plaatsen

Binnendeur te plaatsen. Houten binnendeur tussen studio en garage.

Trapbekleding vernieuwen

Nu ligt er bekleding op maar is aan renovatie toe. trap te bekleden met laminaat.

Houten trap zetten

Momenteel is er een oude uitschuifbare trap naar de zolder. Er zou mogelijk een nieuw zoldergat gemaakt moeten worden en een vaste trap.

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Gesloten beukenhouten trap van gelijkvloers naar éérste verdieping. Lengte van de wanden is 4 meter. Materiaal al aanwezig, enkel plaatsen van de trap. Tussen twee muren te plaatsen.

Blokhut Lara plaatsen

Het gaat om een blokhut te plaatsen op betonnen ondergrond die reeds aanwezig is. Blokhut Lara 4,50x3,0

Houten binnendeuren plaatsen en herstellen

Wij zoeken iemand om binnendeuren die slecht geplaatst zijn te herstellen Het zijn dubbele eiken fineerdeuren .

Herstelling raamkozijn onderaan

Het buitenraam (eerder een deur van 1m20) naar de binnentuin heeft enorme schade aan het kozijn onderaan. Het hout aan de binnenzijde en buitenzijde kleeft aan elkaar door waterschade Als de regen slecht valt, komt water naar binnen. Het binnen en buitenhout zijn grenen , maar het buitengedeelte heeft een stoombehandeling gehad.

Monteren blokhut Makro Latina

Graag zou ik een blokhut van Makro latina van 320 op 205 cm laten plaatsen. Graag zou ik hiervoor een offerte aanvragen .