Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor binnendeur plaatsen:

Binnendeur plaatsen

Binnendeur te plaatsen. Houten binnendeur tussen studio en garage.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Borsbeek (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeur plaatsen uit heel België:

Binnendeur plaatsen

We hebben een grote deur die geplaatst moet worden om de keuken van de living af te scheiden. Afmeting :zware deur : 2 slagen deur , 2 delen met ruitjes.Hoogte 2m15- elk deel 96 cm. Deur te herplaatsen.

Binnendeur plaatsen

Een binnendeur laten plaatsen tussen mijn living en bureau, dit is momenteel gewoon een omkasting waar de vorige eigenaar mdf tegen geplaatst heeft. Ik heb geen verstand of ervaring met dit soort werken, dus graag liet ik dit door een vakman doen, daar ik ook niet weet of dit een standaardmaat, of een deur op maat gemaakt zal moeten zijn. Houten binnendeur.

Binnendeur plaatsen

Ik wil 1 binnendeur laten plaatsen. Deze deur is nog niet aangekocht. Stadaarddeur.

Glazen binnendeur plaatsen

Wij wensen graag een glazen binnendeur type pendeldeur te plaatsen in bestaande deuropening van 2215x835mm. Liefst maatwerk volledige hoogte dus zonder vast stuk bovenaan. Met scharnieren of op vloerpomp. De kant waar de scharnieren in komen is een gemetste muur (dus stevig genoeg om gewicht in te hangen).

Ophangen raamdecoratie, verlichting en plaatsen binnendeur

Ophangen raamdecoratie (5 stuks) Ophangen verlichting (10 stuks) Plaatsen binnendeur (1stuk)

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een veilige deur.

Vervangen van loodglas in binnendeuren

Loodglas van dubbele binnendeur laten vervangen. Nu zit er enkel glas en wil ook enkel glas opnieuw laten plaatsen in plaats van de oude loodglas.De deur is dubbeldeur dus heeft 2 kanten . De afmetingen zijn: B 41,5 cm L 134,5 cm Dieptegroef 7mm Glasdikte 2mm . Ik voeg hieronder een paar foto's toe

Glas oude binnendeur vervangen

Ik wil graag glas vervangen in een binnendeur. Deze was met 3 vakken bestraald glas ( 3 vierkanten ) Het glas is vorige week kapotgewaaid door de wind ( op de bijgevoegde foto ziet u op de achtergrond het glas en de gezandstraalde delen ) Graag hiervoor een prijsofferte om glas te maken en in deur te plaatsen ( is met fijne houten latjes )