Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brasschaat:

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Uitschuifbare zoldertrap met leuning plaatsen. Zolderluik is 60x83x14. Trap moet nog aangekocht worden.

Houten deur plaatsen

Ik zou graag een houten binnendeur aan mijn badkamer willen plaatsen. Volledig afgewerkt met bekisting. Afwerking zonder verticale afwerknaden. Afmeting deur : H 200 cm B 80 cm

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Trapgat maken + trap plaatsen met kwartdraai naar zolder toe. Schuiftrap. men kan op de zolder.

Trap renoveren

Trap en leuning van overloop vervangen. Trap zit vol met memel en de treden zijn beschadigd en ouderwets. Trap heeft 2 bordessen en een kelder er onder. Dus een gesloten trap is noodzakelijk, liefst zo weinig mogelijk onderhoud. Indien mogelijk de 2 vierkante bordessen vervangen door elks 2 driehoekvormige treden.

Vervangen onderste planken van tuin huis

heb een tuin huis waar van onderste planken zouden moeten vervangen worden vanwege houtrot afmetingen , totaal 8 planken , afmetingen 3m X 3,5

Tuinhuis Tokio plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis Tokio 360x180 laten plaatsen. Graag zouden we ook willen weten of wij dan op voorhand alles moeten leegschuppen. Betonplaat gieten.

Trap bekleden met hout

Op zoek naar een schrijnwerker om een trap te bekleden. 13 treden van 23 x 75 cm met een hoogte van 21 cm. Ook 2 vlakke stukken van 82x82 en 82x87 cm.

Tuinhuis Edelweis plaatsen

Plaatsen tuinhuis Edelweis met stalen dak. Constructie van 505 x 295 cm.

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Vervangen beschadigd plexiglas balkon appartement

Vervangen van houten trap

Vervanging van te steile kraaktrap . Houtentrap van tussenverdieping naar de slaapkamers toe. Gesloten trap. 78 cm br