Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brasschaat:

Herstelling tuinhuis en deur tuinhuis

Na de storm van zondag zijn het dak en de voorkant van ons tuinhuis losgekomen en is er een stuk uit onze deur. Het betreft een houten tuinhuis.

Herstellen garagepoort

Betreft een metalen garage kantelpoort. Door een storm is er een boom gevallen en een tak van die boom heeft zich door de garagepoort geboord, zodat daar nu een gat in is, en er zijn ook een paar deuken in de poort.

Houten vaste trap plaatsen

Nu hebben we een aparte zolderluik om naar zolder te gaan. We willen graag de trap doortrekken naar zolder. We hebben nu een beukentrap. Opening is reeds gemaakt.

Slepende houten voordeur met glas van inkomhal appartement

Herstelling van de voordeur ,deze schuurt over de betonnen drempel en maakt een oorverdovend lawaai ,de deur is ook voorzien van een automatisch sluitsysteem bovenaan ! Het probleem is rond 22/12 begonnen en wordt steeds erger !

Blokhut Tokio installeren en fundering voorzien

Blokhut Tokio 240 cm x 180 cm plaatsen. Samengaande met vloer en dakgoten. Fundering ook nog te gieten gieten.

Plaatsen blokhut cottage + ondergrond

Installeren blokhut cottage 295 op 385 ook de vloer is al aangekocht. Installeren op gras veld stenen zijn aanwezig om indien nodig de vloer hier en daar te steunen.

Blokhut Rimini plaatsen

Blokhut Rimini te plaatsen. Fundering staat er al. Afmeting, 260cm op 200 cm

Tuinhuis Villach met zadeldak plaatsen

Ik wil graag het tuinhuis Villach laten installeren. Ik zorg zelf voor een betonnen vloer waarop het tuinhuis kan geplaatst worden. Hoe wordt het tuinhuis vastgezet op de betonnen vloer, zodat het stevig staat en niet kan verschuiven bij stormweer.

Houten trap van garage naar zolder plaatsen

Rechte trap in budgetvriendelijk hout - hoogte van vloer tot vloer 3 meter - 75 cm breedte - uitloop 2 meter. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, de trap zou in de garage moeten geplaatst worden. Met een zijde tegen een muur, met leuning.

Trap renoveren

Wij twijfelen nog tussen tapijt en hout als bekleding . Momenteel is het tapijt, die moet nog verwijderd worden .