Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Broechem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Broechem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Broechem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Broechem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Broechem:

Houten trap plaatsen

In een woning met platdak zou ik een verdiep toevoegen adhv zadeldak. Om er te geraken zou een bordes trap een optie zijn gezien de brede bestaande traphal. Eventueel ook een trap die 180 draait maar zonder bordes zou ook een optie zijn. Type trap te bespreken met vakman : trap met bordes of zonder bordes in u vorm . Opening wordt gedaan door de aannemer. Plan in opmaak door architect.

Herstellen voordeur in PVC

We hebben een huis gekocht resent. Maar de voordeur staat er los in wel met blokjes rondom , deur vastzetten. Dit is een deur in PVC.

Aanpassen kast om vatwasmachine te plaatsen

Ik zou graag een smalle afwasmachine laten zetten onder de afdruiprek pompbak. De kastdeur is wel 44 cm breed en de afwasmachine is verkrijgbaar vanaf 45 cm breed. Gelieve mij per mail of sms te sturen want ik heb gehoorproblemen.

Blokhut cottage

Blokhut cottage plaatsen 295x395 Zijn aan het bouwen dus nog geen huisnummer ..

Maatkast maken

Ik wil graag een maatkast laten maken in melamine voor het binnenwerk, heel simpele schilderdeuren zonder kanten en boorden : met leg- en hangrekken. Zo sober mogelijk. Lengte : 3 x 350cm Hoogte : 220cm Kan u me helpen? Adresgegevens bij afspraak

Verplaatsen van poort

Toegangspoort berghok 1m achterwaarts verplaatsen. Foto's ter beschikking.

Broechem Pater Domstraat

Ik zoek een vakman die Correct en aan een competitieve prijs mooie inmaakkasten kan maken. Het betreft een grote kast in L vorm in de slaapkamer. Een open schabben kast in de wasplaats en een kast in de berging. Ik heb zelf een ruwe schets getekend en heb een duidelijk beeld over de kasten.

vervangen gebarsten velux raam GGL C04 ...

vervangen gebarsten velux raam GGL C04 3059 - 26AH10H

Schuifraam van 3,5 meter breed op 2,06 m ...

Schuifraam van 3,5 meter breed op 2,06 m hoog. Graag prijs voor hout en/of aluminium