Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Burcht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Burcht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Burcht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Burcht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Burcht:

Houten voordeur herstellen

Wij zouden graag een voordeur laten restaureren hij sluit niet goed, graag nakijken.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een bestaande vliering trap laten vervangen door een vaste trap in hout. Het betreft 1 verdieping, van 1 s te naar 2 de verdieping (zolder). Ofwel draaitrap indien mogelijk ofwel 1 rechte trap, maar dan zal deze redelijk steil zijn vermoeden we.

Metalen trappen plaatsen

Bestaande trappen verwijderen en vervangen door 2 nieuwe trappen + een aanpassing van de bestaande hal. De 1 ste trap gaat dan vertrekken vanuit de keuken en toekomen op de hal. Deze zal gesloten zijn, omdat dit boven de opening van de kelder komt. De 2 de trap vertrekt vanop de hal naar de zolder en mag open zijn. Deze zal waarschijnlijk een draai onderaan nodig hebben om tot op de zolder te geraken.

Plaatsing binnendeuren

Ik zoek dringend iemand die 3 binnendeuren kan plaatsen! Gelamineerde deuren, deurkasten 22cm. Deuren zijn aanwezig! Graag uw beste prijs en uitvoerdata.

Deur en omkadering herstellen

Beschadigde deur en omkadering herstellen of vernieuwen.

Vervangen houten brievenbus

Vervangen van een houten bak van drie brievenbussen + deurtjes, handvatjes en slotjes en vastleggen van arduinen deksteen

Plaatsen van 5 nieuwe chambrangs en plinten

Ik zoek iemand die 5 nieuwe chambrangs kan plaatsen (ik heb deze nog niet) en die ook over heel het appartement plinten kan plaatsen (+- 90m2) er is een bepaalde stuk waar de plinten in een boog zullen moeten gaan.

Bergruimte ateljee met onderkasten keuken

Ik ga mijn schildersatelier herinrichten, en zoek daarvoor prijzen voor onderkasten / keuken (huis ouder dan 10j) 1 keer 120B *60D * 80H + invulling 2de muur van 250cm breed / 80hoog onder raamtablet graag een voorstel / advies front en deuren mogen ofwel zwart / donkerantraciet grijs / houttinten zijn

Maken van een nieuwe trap

Wij zouden graag een offerte laten opmaken voor een nieuwe trap. Voorlopig hebben we nog een luik naar de zolder maar we zouden graag een vaste trap installeren. Een aannemer voor een nieuw opening te maken, hebben we al. Eerst willen we de opties horen ivm de trap.

Vervangen inbouw kastdeuren

Ik zou graag de grote kastdeuren (H2. 30m;B96cm)vervangen door smallere deuren. Nu heeft de ingebouwde slaapkamerkast 3 deuren van H2. 30m;B96cm. Te vervangen door bv harmonicadeuren of 6 smallere deuren, suggesties welkom.